X

Reputat medic italian: Nimeni nu moare în Italia de Covid-19 de cel puțin 2 luni! Eu nu am spus niciodată că virusul nu mai există, ci că noi trebuie să conviețuim cu virusul!

Alberto Zangrillo, medic primar în anestezie şi terapie intensivă la Ospedale San Raffaele din Milano şi Pro Rector al Universităţii VITA e SALUTE San Raffaele din Milano, spune, într-un interviu acordat cristoiublog.ro, că noul coronavirus există, dar nu mai este în stare să producă o boală gravă, conform Mediafax.

Prezentăm integral interviul publicat pe cristoiublog.ro.

Reporter: Domnule Prof. Alberto Zangrillo, voi începe cu cîteva întrebări ale admiratorilor dumneavoastră din România, unele sînt chiar tehnice. Care este rata de virulenţă a coronaviruşilor, de exemplu, SARS.COV-2?

Prof.Alberto Zangrillo: «Noi nu putem să ne exprimăm in termeni precişi din punct de vedere numeric.

Ceea ce am văzut din studii epidemiologice, din observaţii clinice, dar mai ales din observaţii virusologice de laborator, pentru că observaţia virusologică este făcută practic in vitro, caracterizează SARS COV-2 în acest mod: este un virus extrem de contagios, deci RP este extrem de influenţat de capacitatea acestui virus de a fi contagios.

De fapt, este ceea ce se întîmplă în toată lumea şi în Italia unde vedem şi am spus-o şi eu, trebuie să învăţăm să convieţuim cu el.

În afară de această caracteristică de contagiozitate trebuie să o vedem şi pe cea de letalitate, capacitatea acestui virus mai ales cînd e în „forţe” de a provoca moartea populaţiei infectate şi este de 10 ori mai mare decît forţa unui virus normal gripal, dar inferior altor viruşi SARS Covid din trecut şi care au fost mai puţin contagioşi.

Deci, este un virus insidios despre care cunoaştem încă puţine caracteristici şi pînă acum, nimeni nu a reuşit să îi facă secvenţierea din punct de vedere al genomei mutaţiilor în care se prezumă că ar fi alteraţii ale caracteristicilor aşa ziselor spy de suprafaţă.

Dar putem spune că în afara acestor caracteristici generale pe care le cunoaştem cam toţi în materie, ne impun prudenţă şi alertă, pentru că cunoaştem doar jumătate din cât ar trebui să ştim să putem sta liniştiţi.

Toate astea într-un context în care sperăm să nu se reîntoarcă Covid-19 cu aceeaşi virulenţă cum l-am cunoscut noi în Italia de la jumătatea lunii martie şi pînă la jumătatea lunii aprilie. Sper că am fost destul de explicit!»

Reporter: În aceste ore în Italia se vorbeşte despre prelungirea stării de urgenţă pînă în decembrie, sînteţi de acord? E necesar?

A.Z.: «Eu cred şi am afirmat mereu că poporul italian este foarte respectuos de reguli, evident cu unele excepţii, un popor care a răspuns în mod prompt la prima chemare la lockdown – ca primul popor din Europa Occidentală.

Amintim că Italia a fost din 8 martie, primul popor european care a declarat zona roşie pe întreg teritoriu naţional.

Am stat în lockdown timp de aproape două luni, lockdown a servit, nu am negat niciodată şi a fost foarte important pentru că, noi italienii sîntem „Cula della civilta” – Leagănul civilizaţiei, deci obiectivul nostru este „Binele”.

Cred că a determina „ex-ante” un stat de emergenţă atît de prelungit care să nu fie impus de rezultanţe de ordin sanitar nu îl văd util.

În schimb, trebuie să impunem cetăţenilor italieni bunul simţ: respectul pentru ei înşişi, pentru ceilalţi, măsurile de distanţiere şi măsurile de igienă personală care au demonstrat a fi esenţiale în reducerea contaminărilor. Deci pentru reducerea virulenţei virusului.»

Reporter: În România este acum o dezbatere virulentă privind carantina şi izolarea. Guvernul a făcut o lege prin care se restrîng drepturile cetăţenilor: internarea forţată a suspecţilor, confiscarea obiectelor contaminate şi plasarea copiilor din familie în grija statului. Se poate citi şi în Le Monde despre o adevărată dictatură sanitară. Ce părere aveţi? Ne puteţi spune ceva nu din punct de vedere politic, evident. Vă mulţumesc.

A.Z.: «Ceea ce pot spune este că nu este admisibil aşa ceva.»

Reporter: Domnule Profesor, circulă voci că virusul circula deja din octombrie în Italia. După părerea dumneavoastră, există urme?

A.Z.: «Nu putem exclude posibilitatea ca virusul să fi existat în Italia încă înainte. Trebuie studiat din punct de vedere virusologic şi epidemiologic cu mare atenţie, pentru că toate acestea vor putea conduce la unele reflecţii în viitor, mai ales la necesitatea de a organiza unele sisteme de reţele de date în toată Europa.»

Reporter: De ce, în Italia în ultimele 80 de zile se moare doar de Covid-19? De ce, nu s-a făcut o statistică justă a morţilor în perioada de lockdown?

A.Z.: «Nimeni nu moare în Italia de Covid-19 de cel puţin 2 luni! Dar lumea continuă să moară de patologii care au fost lăsate în seama sorţii, care au fost ignorate. În aceste momente la Urgenţa din zona metropolitană din Milano este plin de bolnavi cu patologii cronice dar care au fost neîngrijite din cauza urgenţei virusului şi care acum s-au agravat pentru că necesita de intervenţii uneori urgente şi acum e prea tîrziu. Mă refer la infarcturi, la pancreatite, tumori, etc. Deci continuă să se moară, dar nu de Covid.»

Reporter: Domnule profesor, ne puteţi explica în ce anume constă polemica dintre dumneavoastră şi unii colegi de breaslă? Păreţi de acord în substanţă, dar vă certaţi mereu?

A.Z.: «Mulţumesc pentru această întrebare şi sper să fiu explicit în răspuns! Este clar că eu sînt expus în mod particular. De ce? Pentru că eu lucrez pentru o mare instituţie spitalicească de nivel internaţional.

Adică, cînd iese un ceva de la universitatea mea e ca şi cum ar ieşi de la Oxford sau Harvard. Lucrez în echipă cu virusologi, epidemiologi, infecţiologi, anestezişti, reanimatori intensivişti şi ne ţinem informaţi.

Am încercat mereu echilibru şi cînd vorbesc cu colegii mei din partea cealaltă a lumii care au un alt punct de vedere încerc să aflu despre ce studiază şi ce susţin ei şi lucrul cel mai important este ca atunci iar cînd colegii afirmă ceva, îi întreb: ştii despre ce vorbeşti? Eşti sigur? DA!

Aşa că încercăm un punct comun. Eu nu am spus niciodată că virusul nu mai există, ci că noi trebuie să convieţuim cu virusul! Eu nu am spus niciodată că virusul s-a modificat! Eu am spus că virusul nu mai este în stare-din fericire- să producă o boală gravă.

Eu dacă spun: de 2 luni în Lombardia s-a redus excesul de mortalitate datorită virusului SARS COV-2, nu o spun pentru că inventez, ci o spun pentru că cunosc curbele statistice. În Lombardia, de 2 luni, din 20 aprilie, excesul de mortalitate din cauza SARS COV-2 a revenit cel de acum 5 ani. Adică nu este exces de mortalitate datorită lui SARS COV-2!

Dacă de cealaltă parte eu găsesc un virolog care spune: Zangrillo, uite că virusul nu e modificat! Eu îi răspund: Ştiu!

Zangrillo, uite că virusul încă mai există! Eu îi răspund: Ştiu! Dar dacă tu îmi spui: uite că virusul este letal! Eu îi răspund: Da, este potenţial letal, doar că în acest moment, azi 14 iulie, virusul nu este în măsură să producă boli.

Dacă tu zilnic îmi spui în ziarul Repubblica online, în Corriere della Sera online că sînt alte 13 cazuri de moarte de Covid-19, atunci eu sun la regiunile respective şi întreb de unde vin aceşti bolnavi şi mi se răspunde că nu au murit de Covid, ci de infarct de miocard, de cancer, de boli neuro degenerative. Dar au murit în spital Covid şi tu pui pe listă mort de Covid deşi nu a murit de Covid! Deci, trebuie vorbit clar! Dacă şi în faţa clarităţii se menţine polemica, nu este problema mea!»

Cine este Alberto Zangrillo?

Alberto Zangrillo a terminat Facultatea de Medicină şi Chirurgie la Universitatea din Milano în 1983 şi specializarea în Anestezie şi Reanimare în 1986 urmînd apoi alte specializări în Londra, Barcelona, Monte Carlo, Berlin şi IRCCS Ospedale San Raffaele din Milano.

Este director al Unităţii Operative de Anestezie şi Reanimare Generală la IRCCS Ospedale San Raffaele, director al Unităţii Operative de Anestezie şi Reanimare Cardio Toraco Vasculară la IRCCS Osp. San Raffaele Milano, director al Unităţii Operative de Anestezie şi Reanimare la IRCCS San Raffaele Turro, profesor Ordinar de Anestezie şi Reanimare, prorector pentru activităţile clinice la Univ. Vita-Salute San Raffaele, referent Direcţional Aree Cliniche la IRCCS Ospedale San Raffaele, este autor a peste 800 de publicaţii dintre care 400 în reviste internaţionale (citate de peste 10.000 ori, Hindex 50) printre care studii randomizate în NEJM, JAMA, Circulation şi British Medical Journal şi 40 de cărţi sau capitole de cărţi, visiting professor la Universidad CES, Medellin, Columbia, 2016-2017 şi multe altele.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

24 comentarii

 1. Deci, CURBA ”COVID” ESTE DESCENDENTĂ ÎNCĂ DIN MAI…așa cum a spus Dr.Didier Raoult!
  Numai la noi ”crește” vertiginos ca să omoare tot ce mișcă pe-aici…și pe români, și economia care s-a dus!
  Eu NU știu DE CE nu sunt arestați derbedeii politruci, ci li se acordă și mai mare credit?!?
  Dar ce-i mai grav: OAMENII AU OCHI DAR NU VĂD, URECHI DAR NU AUD!!!

  N-are nimic!
  O să li se deschidă ochii la vederea celor din familiile lor sau chiar a lor înșiși cum sunt luați CU FORȚA/CU JAPCA și mătrășiți în cele 48 h în care ești la mâna criminalilor mengeliști!
  Să te ții atunci!

  1. Cu Arahatul nostru-frunte,spargem munte după munte!(update după vechea lozincă stahanovistă din frumoșii ani 50:”cu partidul nostru-n frunte,spargem munte după munte!”(hăi bătrâni știu despre ce e vorba…)
   Deci: Arahat și poporu’!Cu înțeleapta conducere de partid și de stat vom cuceri noi culmi ale Covidului!! Uraaa!Uraaa!

   1. Spunea unul pe Republica, mai pe la început CEVA ce ar trebui să le intre în cap și LuCovidaților, Arahaților:

    ”Anunțarea măsurilor de relaxare a restricțiilor NU are nici o legătură cu graficele îmbolnăvirilor sau ale morților.
    E limpede ca MĂSURILE sunt acum DICTATE de FACTORII ECONOMICI.
    Pe graficele „îmbolnăvirilor”, situația este sumbră, iar viitorul la fel. APLATIZAREA CURBEI, REUȘITĂ PRIN IZOLARE FORȚATĂ în anumite țări, ÎNSEAMNĂ, de fapt, doar TRANSFORMAREA UNEI CREȘTERI EXPONENȚIALE, ÎNTR-UNA LOGARITMICĂ.
    Adică, UN GRAFIC CARE TOT SPRE INFINIT MERGE, ÎNSĂ MAI ÎNCET…
    Momentul de ”regres” al bolii este departe, deși unii politicieni se prefac că nu înțeleg acest lucru simplu. (SE FAC, TOCMAI CA SĂ NE ȚINĂ ÎN LESĂ…)
    El se va întâmpla abia atunci când numărul vindecaților va începe să-l depășească pe cel al noilor îmbolnăviți, respectiv numărul cazurilor active se va reduce.” (am pus ghilimele, pentru că și individul manipulează în felul lui…)

   2. NASUL SPECIAL
    https://www.youtube.com/watch?v=M9uUX57QLDQ
    Referitor la Memoriul trimis Comisiei Europene muncit de către cele 2 avocate – Diana Șoșoacă și Cristina Vancea despre proiectul legii carantinării lucrat noaptea, ca hoții.
    Avocat DIANA IVANOVICI ȘOȘOACĂ: S-a ajund deja prea departe!
    Să bagi o lege care O LEGE CARE ESTE NEO-NAZISTĂ, care repetă experimentele lui Mengele din perioada nazistă, hitleristă…este inadmisibilă în Europa Sec.21.
    Așa ceva NU cred că s-a văzut vreodată…am vorbit și la Comisia Europeană…sunt toți uimiți și nu le-a venit să creadă…anunț conducerea României că Memoriul este tradus, este depus și va fi luat în discuție săptămâna viitoare (adică 13-17 iulie a.c.) la Comisia Drepturilor Omului!
    AȘA NU MAI MERGE!
    POPORUL ROMÂN TREBUIE SĂ SE RIDICE ODATĂ ȘI SĂ-ȘI SPUN DREPTURILE ȘI CUVÂNTUL PENTRU CĂ ACEASTĂ LEGE, LE DĂ PUR ȘI SIMPLU POSIBILITATEA CA PENTRU UN STRĂNUT, SĂ NE IA PE SUS DE ORIUNDE AM FI ȘI SĂ NE BAGE ÎN SPITAL DE UNDE SĂ NU NE MAI DEA DRUMUL NICIODATĂ !
    Mai mult…au dreptul să ne confiște bunurile!
    Legea NU face diferență între bunurile mobile și imobile!
    NU știu dacă ați auzit vreodată…că BUNURILE POT FI SUSPECTE DE CONTAMINARE!
    Bunurile care sunt neînsuflețite, pot fi suspecte!
    Părerea mea este că ar trebui să formulăm și PLÂNGERE PENALĂ împotriva bunurilor și cine știe…poate capătă suflet între timp!
    Deci, în condițiile astea dacă eu mă îmbolnăvesc…că știe ”domnul” orban și cu ”domnul” tătaru că doresc să mă îmbolnăvesc…deci, dacă eu mă îmbolnăvesc și mă iau pe sus – dacă se votează legea asta – pentru că am strănutat, atunci…mașina în care mă aflam când am strănutat și m-a luat jandarmeria pe sus și m-a dus într-un spital, dintr-un condei…dintr-un Ordin al ministrului sănătății, se poate distruge mașina…ca să NU mai ”contamineze” și pe alții!
    Gândiți-vă ce se întâmplă cu o casă, în care patru oameni sunt suspecți, sunt luați pe sus și sunt trimiși la spital!
    Le rămâne casa! Dacă vrea ”domnul” al sănătății, dă dintr-un condei un Ordin și ne distruge și casa!
    Însă, CEL MAI GRAV …discutăm de prevederile Art.5, alin.1 litera ”b” și ”c” din această propunere legislativă: ”SE POATE INSTITUI STAREA DE URGENȚĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI, CA URMARE A UNEI SIMPLE DECLARAȚII A DIRECTORULUI ORGANIZAȚIEI MONDIALE A SĂNĂTĂȚII (OMS)…”
    OMS-ul a declarat pandemie!
    În România NU s-a declarat pandemie…(deci, toate OUG-rile au fost ilegale și neconstituționale)
    Are domnul avocat Gheorghe Piperea…are un Act de la Comisia de Sănătate ce spune negru pe alb că ”NU SE ÎNDEPLINESC CONDIȚIILE PENTRU DECLARAREA EPIDEMIEI” (în Ro.)
    Nu vreau să trec mai departea fără a vă spune cea mai abominabilă prevedere: CUM ADICĂ DIRECTORUL UNEI INSTITUȚII INTERNAȚIONALE SĂ AIBĂ DREPT SĂ-MI DECRETEZE MIE, ÎN ȚARA MEA, O STARE DE URGENȚĂ?!
    ESTE CEL MAI MARE ACT DE TRĂDARE NAȚIONALĂ având în vedere discutarea DE CEDARE DE SUVERANITATE A ROMÂNIEI!
    Este inadmisibil!”

  2. Q – UNITI, VOM INVINGE! – 2Q2Q
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=613&v=NRDpkPd-Zz8&feature=emb_logo

   (min.11:11-13:32) – Nașul redă filmul în care Băsescu spunea că România, de fapt…s-a dat…asta apropos de CEDAREA DE SUVERANITATE CARE NU-I CONSTITUȚIONALĂ, NU O POATE CEDA ORICINE, ORICÂND, ORICUI…DOAR PENTRU CĂ AȘA ZICE/VREA/DOREȘTE CINEVA, INCLUSIV OMS-ul ATÂT DE INVOCAT ȘI ”JUSTIFICAT” DE WUHANIS-IOHANIS & GAȘCA DE ARAHAȚI PENTRU A DA NAȘTERE UNOR LEGI NAZISTE, ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII, PRIN RESTRÂNGERE DE DREPTURI ȘI LIBERTĂȚI FUNDAMENTALE, CEEA CE ÎN NICIO ȚARĂ NU S-A FĂCUT!
   Să vedem:
   Pe ecran, apare scris: România își cedează suveranitatea.
   Mulți vor spune că asta NU este decât o ”Teorie ca Conspirației!!!”
   Ce ziceea Petrov, bestia chioară, trădătoare: ” Sigur, NU e o noutate în U.E. cedarea de suveranitate!
   Odată ce ai devenit membru al Uniunii, așa cum am făcut-o noi în 2007 …AM CEDAT SUVERANITATEA ASUPRA PRODUCȚIEI AGRICOLE COMUNE…este partea HARD a cedării de suveranitate comune!
   Dar toți știm că este și un exercițiu SOFT în ceea ce privește cedarea de suveranitate.
   Spre exemplu: Agenda U.E. 2020 stabilește noi standarde pentru educație.
   Nu-i treaba U.E., dar…SE FAC POLITICI MAI PUȚIN VIZIBILE dar care sunt parte a unei cedări de suveranitate…un exercițiu SOFT la nivel european.
   Deci, S-A ACCENTUAT CEDAREA DE SUVERANITATE care ea este insuficientă și pasul următor…va trebui să-l facem destul de repede!
   Destul de repede pentru că, aici NU mai este vorba de interese naționale, discutăm de un interes european!
   Și eu nu mă feresc să spun că va trebui să avem curajul să spunem națiunilor noastre că SOLUȚIA ”corectă” este REALIZAREA STATELOR UNITE ALE U.E.! (Noul Babilon, în timp ce vechiul – SUA – se va prăbuși!)
   Va trebui, mai devreme sau mai târziu, să ne punem cu toții suveranitatea la un loc (adică dimpreună…ca-ntr-o grămăjoară, la modul cum gesticulează…), pentru a crea suveranitatea U.E.! (arată ca și cum ar decola un avion de pe pistă, sau mai bine zis…un salut natzi!)
   Pentru că, trebuie s-o recunoaștem…(aici, rânjește mefistofel(n)ic…): DUPĂ ACEASTĂ CRIZĂ, CAPITALISMUL NU MAI POATE FI LA FEL! (adică, comunismul, nu?) VOM AVEA UN ALTFEL DE CAPITALISM!”
   Pe ecran:
   CONSTITUȚIA ROMÂNIEI
   Art.2 Suveranitatea
   (1)Suveranitatea națională aparține poporului român (…)
   (2) Niciun grup și nicio persoană NU pot exercita suveranitatea în nume propriu.
   NAȘUL TV: Da, am revenit…exact ASTA spune în Constituție că, suveranitatea și celelalte lucruri…țin de noi!
   PE NOI NU NE-A ÎNTREBAT NIMENI DACĂ SUNTEM DE ACORD SĂ NE CEDĂM SUVERANITATEA …ASTA ÎNSEMNÂND CĂ ORICE OMS DICTEAZĂ…NOI ”FACEM” ORICE…VOR SĂ FACĂ EDUCAȚIA ÎNTR-UN FEL, NOI ”TREBUIE” SĂ FACEM….șamd…”

   1. Sa Vorbim Despre Tine
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=5796&v=5x48oH4Wovw&feature=emb_logo
    începând cu min.1:37:29
    Avocat DIANA ȘOȘOACĂ:
    REFERITOR LA MODUL DE ”CONTAMINARE” CU COVID spusă/întărită de medici specialiști:
    ”În momentul în care eu vorbesc cu dvs.la o distanță mică, mai mult de 15 minunte, iar eu aș putea să înghit acele particule de salivă care ar zbura de la interlocutorul meu.
    CÂTĂ SALIVĂ AȘ PUTEA EU SĂ ÎNGHIT DE LA UN OM CARE STĂ LA 1m ÎN FAȚA MEA?
    Și în general, vorbesc mai mult eu, decât el….:))))
    Iar el stă cu gura închisă, că doar nu stă cu gura deschisă!”
    REFERITOR LA PETRECEREA LUI ORBAN, uitându-se la petrecerea dată de el:
    I-aș întreba pe cei care ne acuză DE CE nu purtăm măști în spațiul public…îmi pare rău, NU avem această obligație…
    ”Domnii” din imagine oare NU s-au infectat, că stăteau unul lângă altul!
    Ei NU sunt asimptomatici?
    Îi văd foarte aproape unul de altul…nici măcar juma de metru!
    Uitați-vă cum stă lângă ”doamna” Turcan, cine? LuCovid Orban, da?
    Uitați-vă cum stau unii lângă alții…NU mai vorbim că fumează în interiorul unei instituții publice unde este interzis fumatul!
    GABRIELA CALIȚESCU: Păi, tocmai ce revenim: pentru ei, se poate!
    Avocat DIANA ȘOȘOACĂ: dânșii au voie, noi NU avem voie! (…)
    REFERITOR LA CARANTINARE, AUTORITĂȚILE SĂ SE BAGE PRIMELE LA ZDUP, PRIN PUTEREA EXEMPLULUI:
    ” Avocat DIANA ȘOȘOACĂ: Urmând acest exemplu, eu le solicit…dacă tot ne solicită și ne obligă să ne internăm , să ne carantinăm, să ne izolăm FORȚAT….îi rog frumos ca și autorități SĂ DE EI EXEMPLU!”
    REFERITOR LA MODUL CUM GÂNDEȘTE ARAHAT:
    ” Avocat DIANA ȘOȘOACĂ: Eu l-am ascultat pe ”domnul” Arahat în Comisia Juridică, pe urmă l-am ascultat și la televiziunile unde a fost invitat…și am rămas stupefiată de modul cum gândește!
    În sensul că: ”Intenția noastră este doar să izolăm virusul.
    Ați văzut Dvs.pe această perioadă pe cineva că a fost luat pe sus și băgat într-un spital și ținut acolo la nesfârșit?
    ”Nu” s-a întâmplat așa ceva!
    Deci, acest lucru nu se va întâmpla nici dacă adoptați această lege!
    Ați văzut Dvs.PÂNĂ ACUM, că am luat casa cuiva, mașina cuiva și am distrus-o?
    Dacă n-am făcut-o până acum, înseamnă că…nu se va întâmpla nici pe această lege!”
    GABRIELA CALIȚESCU: Ba da, e chiar trecut în lege…
    Avocat DIANA ȘOȘOACĂ: Nu, dar legea trebuie să fie foarte clară!
    Că eu n-o să mă duc în fața Instanței de Judecată cu spusele Dvs., cu informațiile pe care Dv.le dați presei..ba la televizor, ba în Comisia Juridică!
    LEGEA ESTE LEGE!
    DURALEX ET LEX!
    Ori, dacă tu mie îmi faci un articol de lege care impune izolarea forțată, carantinarea forțată, fără să existe un control, fără să existe o diagnosticare, fără să existe reguli clare prin care tu poți să mă iei…și dai loc LIBERULUI ARBITRU!
    SĂ FIU LA MÂNA CONDEIULUI UNUI MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII?
    SAU MAI RĂU…AL UNUI DIRECTOR AL UNEI DSP?
    Dumnezeule! Păi, în momentul ăla, se fac efectiv abuzuri!
    Deci, dacă eu am cumva o parte adversă care lucrează la DSP și câștig procesul împotriva lui, înseamnă că acela mă va duce și mă va carantina sau mă va izola ca răzbunare, NU?
    Pentru că, ceee este scris în această lege, CÂND DISCUTĂM DESPRE SUSPECȚI, sunt cei care au revenit dintr-o țară că e zonă roșie, că e zonă galbenă…mă rog, au existat niște focare…sau, fie ai fost în piață, da? Și e posibil dar NU se știe să te fi întâlnit tu cu cineva bolnav de Covid.
    Păi, în momentul ăla ești suspect, vine jandarmul, te-a luat pe sus și te-a băgat într-un spital covid…și stai acolo!
    Și întreb și eu: cum fac cu copiii mei? Poate sunt și ei suspecți!
    Ce faceți cu ei? De ce nu-i lăsați cu mine în spitalul Covid să am eu grijă de ei!
    De ce să anunțați DGASPC care să-i ducă, unde?
    În spitale speciale, făcute pentru covid?
    Domnilor, ori facem legi, ori ne jucăm cu ele!
    DA, AM VĂZUT CĂ SE FACE PARALELĂ CU DREPTUL PENAL!
    Mă scuzați…dacă am ajuns ca, ÎN DREPTUL FAMILIEI SĂ MĂ RAPORTEZ LA DREPTUL PENAL, ESTE EXACT CEEA CE SPUN EU: ne referim, la ce?
    La ”arestare preventivă”? Căci cu asta a fost…da?
    SĂ NE UITĂM LA ARESTAREA PREVENTIVĂ!
    PĂI, ATUNCEA SPUN ȘI EU = EXISTĂ PREZUMȚIA DE SĂNĂTATE!
    EXISTĂ PREZUMȚIA DE NEVINOVĂȚIE CARE AR TREBUI SĂ FUNCȚIONEZE NU NUMAI ÎN DOSARELE PENALE!
    NU pot să mă consider vinovată că aș fi bolnavă și să mă iei pe sus în virtutea unei legi abuzive!
    Da, îmi pare rău c-o spun: ARE CARACTER NAZIST!
    Pentru că ne raportăm la ceea ce s-a întâmplat pe vremuri, cu lagărele naziste!
    Eu nu cred că cineva mai dorește să mai treacă prin așa ceva!
    NU știu cine a putut să se gândească la așa ceva!!!”
    REFERITOR LA TERMENII DE ”PANEMIE” ȘI ”EPIDEMIE”:
    PANDEMIA se referă la o epidemie globală.
    EPIDEMIA se referă la o epidemie locală.
    În România NU a existat epidemie – lucru confirmat prin adresă ștampilată și semnată de către Ministerul Sănătății pentru că NU S-A ÎNTRUNIT NR.NECESAR DE INFECȚII!
    ”Și-atunci, DE CE am oprit economia?
    De ce am carantinat forțat?
    De ce dăm tratamente forțate?„

 2. * Un remediu pentru coronavirus găsit în sfârșit în Italia *

  Medicii italieni nu au respectat legislația OMS privind sănătatea globală, care îi îndeamnă să nu efectueze autopsia asupra coronavirusului decedat și au descoperit că NU este un VIRUS, ci un BACTERIA care provoacă moartea. Aceasta duce la formarea cheagurilor de sânge și la moartea pacientului.

  Astfel, Italia învinge așa-numitul Covid-19, care nu este altceva decât „coagularea intravasculară comună” (tromboza).

  „Și modalitatea de a face față, adică tratamentul său, este„ antibiotice, medicamente antiinflamatorii și anticoagulante. ” În primul rând – ASPIRIN.
  Această veste senzațională pentru întreaga lume a fost pregătită de medicii italieni prin autopsia produsă de Covid-19.

  „Și totuși, potrivit anatomistilor ventilatorilor italieni și unităților de terapie intensivă, nu au fost niciodată necesari”.

  În Italia a început o schimbare de protocoale, * OMS a identificat și a ridicat apelul global al ITALIEI pandemice *.
  Medicamentul era deja cunoscut, dar OMS nu a raportat acest lucru chinezilor * Pentru OMS este pur și simplu AFACERI. *

  Sursa: ITALIA, Ministerul Sănătății.

  * Alarma *
  Transmite-o întregii familii, vecinilor, cunoscuților, prietenilor, colegilor, colegilor … etc … etc … și mediului său în ansamblu …
  Covid-19 … nu este un virus, așa cum ne-au făcut să credem. Aceasta este o bacterie … care, îmbunătățită de radiația 4+1 Gheorghe (ca să nu înțeleagă facebook
  și să șteargă tot) provoacă inflamații și hipoxie.

  Acum va trebui să faceți următoarele:
  Luați aspirină 100 mg și apronax sau paracetamol …
  De ce? … * pentru că s-a demonstrat că Covid-19 îngroașă sângele, stimulând dezvoltarea trombozei la om. Deoarece sângele nu este saturat de oxigen. Sângele se îngroașă, fluxul său în inimă și plămâni încetinește, o persoană nu poate respira și moare repede. *
  În Italia, medicii au încălcat protocolul de recomandare OMS și au efectuat o autopsie pe un cadavru care a murit din cauza Covid-19 … au deschis corpul, brațele, picioarele și alte părți ale corpului și și-au dat seama că venele aveau sânge dilatat și coagulat, toate venele și arterele erau pline. cheaguri de sânge care împiedică fluxul normal de sânge, transportând oxigen la toate organele, în principal la creier, inimă și plămâni, iar pacientul moare în cele din urmă,
  Cunoscând deja acest diagnostic, Ministerul Sănătății din Italia a schimbat imediat protocoalele de tratament cu Covid-19 … și a început să prescrie 100 mg de aspirină și aponax pacienților infectați …, rezultat: pacienții au început să se recupereze și au apărut îmbunătățiri. Ministerul Sănătății a eliberat și a trimis acasă peste 14.000 de pacienți într-o singură zi.
  URGENT: transmite aceste informații și pune-l la dispoziția publicului imediat. În țara noastră, OMS ne-a mințit cu această pandemie. În fiecare zi, președintele nostru spune că este vorba despre date și statistici. Pentru că nu a furnizat aceste informații pentru a salva cetățenii, va fi faptul că elitele îl vor amenința! ..
  Știm că toate guvernele lumii sunt obligate să pună în aplicare recomandările OMS, dar Italia a încălcat norma … acum OMS. … procesele vor fi depuse în întreaga lume – pentru ascunderea atâtor morți și pentru prăbușirea economiilor din multe țări ale lumii … și toată lumea va înțelege de ce a fost emis ordinul de a îngropa imediat cadavrele fără deschidere … și de a le marca drept foarte poluante. ..
  Este în puterea noastră să suportăm adevărul și să sperăm să salvăm multe vieți …. *

  Distribuie URGENT! ÎN TOATE REȚELE !!!! * De aceea gelul antibacterian funcționează și dioxidul de clor … Întreg PSIHOZA PANDEMICĂ a fost necesară, deoarece guvernul lumii din umbră dorește să vaccineze și să implanteze cipul pentru a ucide masele, pentru a controla populația și a reduce populația lumii.
  Text preluat și de dat mai departe!

  1. Bravo!
   Să trăiești omule!
   Ești nemaipomenit!
   Este ceea ce a spus Ing.Călin Mircea Pascu, de-i făcea p-ăștia…harcea-parcea:

   Raspuns de la un inginer
   Calin Mircea Gascu
   23 aprilie
   Bună dimineaţa oilor, O lume întreagă de oi.
   Vă place cu botniţă?
   O botniţă inutilă şi imbecilă precum aceia care ne obligă să o purtăm. Le spun de cel puţin un an să se pregătească pentru INSOLAŢIE (Sun Stroke sau Heat Stroke = accident vascular cerebral datorat căldurii, Soarelui sau pe româneşte, treceţi măi la umbră că vă bate soarele în cap). O confirmă autopsiile italienilor.
   Să nu-mi spuneţi că nu ştiţi ce înseamnă tromboze.
   Da, este sânge uscat de deshidratarea provocată de Soare în combinaţie cu 5G, 4G, 3G, 2G, 1G, Wi-Fi, televizoare, cuptoare cu microunde, într-o expresie, POLUARE ELECTROMAGNETICĂ.
   Şi maimuţele de medici o tot dau cu viruşi şi alte cretineli dogmatice în loc să gândească cu capul propriu.
   Domnilor medici, de malpraxis aţi auzit?
   Criminalilor. Aţi omorât oameni pentru că în loc să măsuraţi voi vă luaţi după politicieni.
   Medicii ca Menghele erau parfum pe lângă voi, ştiţi de ce?
   Pentru că acel criminal gândea?
   Voi nu aveţi decât portofel, creierul vă lipseşte.
   Vedeţi tâmpiţilor că de abia acuma începe distracţia.
   Ce a fost până acuma este preludiul. Doar avertismentul.
   Urmează cel puţin încă trei ani grei.
   Cretini cu diplomă din hârtie igienică.
   Ce să fac? Să vă dau în judecată?
   Prostia nu se pedepseşte penal.
   Crima, însă, se pedepseşte.
   O să am grijă să fiţi pedepsiţi.
   Aveţi grijă, sunt extrem de tenace şi persuasiv.
   Iar voi, aceia care vă bateţi joc de instituţiile statului şi uzurpaţi funcţiile publice.
   Nu vă este ruşine să umblaţi cu capul gol?
   Aviz domnule PREŞ Johannis, Arafat şi Cercel şi sinistrul sănătăţii al cărui nume nici nu mă obosesc să-l ţin minte. Aţi dat dovada “competenţei” supreme.
   Căraţi-vă.
   România nu are nevoie de idioţi şi proşti în funcţii publice, de nici un fel. Aveţi consilieri? Concediaţii, sunt cretini. Sau aţi făcut după capul vostru? În acest caz, aveţi nevoie de radiator. Trebuie răcit, că dă rateuri, procesorul.

   http://www.iso.ro/Dezinformare-Gripa.html

   1. Ții partea medicilor, PUTOARE!
    Uite ce face MOARTEA ÎN HALAT ALB ca să mai mănânce niște bani degeaba…și de la stat, și de la privat…că mulți sunt și colo, și dincolo…la stat, taie frunză la câini pentru că-i ”pandemie/epidemie” de covrig, când n-a fost decretat pe teritoriul Ro.niciodată EPIDEMIE, document semnat și parafat de la Min.Ne-sănătății…

    Ziarul Click din 14 iulie scrie: Vrei să pleci din țară? Unde faci testul Covid și cât te costă.

    Țineți-vă bine…testele RT-PCR care NU sunt/n-au fost/NU sunt relevante pt.kk de Covid, având o rată de 4% eroare din fabricație…pentru ele, te costă între 285-350 lei/persoană transmise apoi ca rezultat, DSPurilor. TARE, NU? INIMAGINABIL, AȘA-I?

    Care-s firmele ”medicale” împânzite precum CANCERUL în toate orașele din țară, care sunt dispuse să te jefuiască: Centre Synevo, Rețeaua de Sănătate Regina Maria, Clinicile Intermediclas Concierge Medical și ProClinica Sala Palatului….dar stați, SE FACE CU PROGRAMARE cu 3-4 zile înainte și trimise prin e-mail.
    ADICĂ, SĂ NU MAI JEFUIASCĂ LABORATOARELE AD-HOC DIN GRECIA, CI ”ROMÂNII” NOȘTRI, NO?

 3. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/romania-se-scufunda-la-propriu-in-cat-timp-se-vor-prabusi-cladiri-din-marile-orase.html
  Se scufundă, de pildă, porțiuni din București, Cluj-Napoca, Timișoara sau de la malul mării.

  Cele mai serioase mișcări observate din satelit sunt în Capitală, în zona Colentina. Deși vorbim de o zonă de case, deci nu sunt construcții grele, pământul aici se scufundă cu până la 1 cm pe an.

  In afara de covid alte probleme numai sunt…

 4. https://www.activenews.ro/stiri-locale/Scenariu-sumbru-al-inginerilor-constructori.-In-cazul-unui-cutremur-puternic-Bucurestiul-ar-fi-inundat.-Care-ar-fi-zonele-cele-mai-afectate-din-Capitala-146278
  Lacul Morii ar putea îneca Bucureștiul în cazul unui cutremur major. Specialiștii spun că apa ar putea ajunge la câțiva kilometri distanță, până în cartierul Tineretului.

  Sa fereasca Dumnezeu un cutremur major in Bucuresti sau inundatii masive,care ar surpa barajul de la Lacul Morii,as dori atunci sa vad cum vor interveni intr o situatie critica,atunci ce stare de urgenta va mai fi?

  https://www.puterea.ro/dezvaluiri/bucurestiul_sta_pe_o_bomba_marea_getica_se_afla_in_campia_romana-7501.html

  Deci chiar alte probleme numai avem in acesta tara?
  Cat mai rabda Dumneze???
  Sigur nu mult>!

 5. Afirmații făcute de INIMOASA Av.Diana Șoșoacă DE CARE SĂ LUĂM AMINTE ȘI ATITUDINE:

  Ce spune Constituția:

  -1 milion de semnături din partea românilor ne trebuie și DEMITEM PREȘEDINTELE României!
  -250.000 de semnături pentru DEMITEREA PARLAMENTULUI!!!!

 6. Pentru cititorii site-lui, vă voi trimite un cadou virtual pentru toți cei care-mi veți scrie pe [email protected].
  I-am scris administratorului site-lui să confirme celor care sunt circumspecți în ceea ce mă privește, că NU voi face publice adr.voastre de e-mail altora, nici nu le voi folosi DECÂT pentru trimiterea cadoului…

  1. UPS!
   Acum am citit…cadoul pe care voiam să vi-l trimit ESTE PROTEJAT DE CĂTRE AUTOR, prin DREPTURI DE AUTOR!
   Din păcate, NU pot să vi-l mai trimit….

 7. 1.O să fiți vânați de către rudele celor decedați…să nu se înțeleagă că o să vină fantomele lor să vă bântuie…cu toate că n-ar strica să vă bage frica în oase…

  2.Iar porcii în uniforme – de orice fel – șefii lor ȘTIU că acționează ILEGAL, ei ne-având ACT de ÎNFIINȚARE și nici STATUTUL OFIȚERULUI pentru a fi trași la răspundere….administrativ, penal!

  3.Când comisia SRI din Parlament se duce să-i verifice p-ăia, stau la cafele și sunt verificați dpdv economic, NU din alt punct de vedere…pentru că NU EIXISTĂ STATUTUL OFIȚERULUI pentru a fi urmăriți și trași la răspundere.

  După ce ajung ghenerali, sunt repede puși în retragere, ca să scape!
  Și-i scapă…de obicei președintele României….

 8. Măi, îmi plesnește cel mult niște scuipați din gât spre tine, ca să te umplu, să te contaminez CU COvid pe față :)))

  Ca să fii analfabet/ă funcțional/î înseamnă să știi/să poți să citești, dar să NU înțelegi ce scrie acolo…ori tu, te-ai dat DREPT a fi unul/a dintre….
  ”Du-te fără masca în secții de terapie intensiva și respira acolo 10 minute. După aceea sa vorbești prostii pe net. ”

  Deci, din cele afirmate de tine, reiese că ai respirat acolo cel puțin 10 minute și că te-a ȘI lovit Covidul în moalele capului, fiindcă că ai avut acces la ATI …unul/a din afară, ne-având voie…deci mănânci covid cu lingura, da?!

  Mai este o explicație: TE-A REEDUCAT ATÂT DE BINE TEMBELIZORUL, ÎNCÂT VEZI NUMAI ATI ȘI COVID :))))

  1. Păi, DA!
   Ne umpem de servicii secrete ”românești”…d-aia s-a ajuns unde s-a ajuns…„veghează” ca să fim îndobitociți, ținuți în lesă, acum…carantinați, despărțiți de familie și în final…OMORÂȚI!

   Ce spunea presa vremii despre altă leșinată alogenă – Kovesi:

   ”Inca un Serviciu Secret in Romania?
   Ne apropiem de supravegherea totala? – Inca un Serviciu Secret in Romania !
   Guvernul României a aprobat o hotărâre prin care se angajează 50 de agenţi sub acoperire şi de filaj pentru Direcţia Naţională Anticorupţie.
   Laura Codruţa Koveşi a întocmit, cu avizul Ministerului Justiţiei, un proiect de hotărâre de guvern, care prevede înfiinţarea a 50 de posturi de ofiţeri sub acoperire şi de filaj şi de ofiţeri specializaţi în recuperarea creanţelor, anunţă sursa citată.
   Motivul pentru care Koveşi nu mai vrea să lucreze cu ofiţerii MAI este acela al dublei subordonări, procuroarea şef temându-se ca aceştia să aibă afectate priorităţile de investigaţie.
   Investiţia va costa statul român 3 milioane de euro anual.
   În România există deja:
   1. Serviciul Român de Informații (SRI)
   2. Serviciul de Informații Externe (SIE)
   3. Serviciul de Protecție și Pază (SPP)
   4. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS)
   5. Direcția Generală de Informații a Apărării (DGIA)
   6. Direcția de Informații Militare (DIM – J2)
   7. Direcția Contrainformații și Securitate Militară (DCISM )
   8. Direcția Generală de Informații și Protecție Internă (DGIPI) (Ministerul Afacerilor Interne)”

   1. Din 1949:
    MINISTERUL JUSTIȚIEI
    PREZIDIUL MARII ADUNĂRI NAȚIONALE
    În temeiul art.44, pct.2 și art.45 din Constituția Republicii Populare Române,
    Văzând decizia Consiliului de Miniștri cu Nr.42 din 1949,
    Emite următorul
    DECRET NR.25
    PENTRU ÎNFIINȚAREA MILIȚIEI
    CAPITOLUL 1
    Dispoziții generale
    Art.1 – Miliția se înființează în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, având drept scop menținerea ordinei publice pe teritoriul Republicii Române.
    Miliția apără drepturile și libertățile cetățenilor, înscrise în Constituția Republicii Populare Române, asigură munca pașnică, securitatea personală a cetățenilor și apără bunurile Statului și ale poporului.
    Miliția supraveghează respectarea legilor și dispozițiilor date de autorități.
    Art.2 – Miliția își întemeiază activitatea pe Constituțiea și legile Republicii Populare Române și se călăuzește de interesele poporului, sprijinându-se pe concursul larg al acestuia.
    CAPITOLUL II
    Ogranizarea
    Art.3-Organul central al Miliției este Direcțiunea Generală a Miliției.
    Structura și modul de organizare a Miliției și se stabilesc prin decrete întocmite de Ministerul Afacerilor Interne și aprobate de Consiliul de Miniștri.
    Direcțiunea Generală a Miliției poate da ordonanțe obligatorii în vederea ducerii la îndeplinire a legilor și deciziunilor.
    CAPITOLUL III
    Atribuțiuni și competență
    Art.4 – Direcțiunea Generală a Miliției are următoarele atribuțiuni:
    a) Prin serviciile sale centrale: organizează, conduce, coordonează și îndrumează activitățile tuturor organelor de miliție; eliberează acte de călătorie în străinătate și ține evidența controlului străinilor.
    b) Prin serviciile centrale ale organelor exterioare: asigură menținerea ordinei publice și a securității cetățenilor, combaterea infracțiunilor, paza instituțiilor și paza exterioară a intreprinerilor de Stat.

    Art.5- Miliția urmărește și cercetează toate infracțiunile săvârșite pe întreg teritoriul țării, care intră în competența sa, conform Art.4 lit.b din prezenta lege și trimite Justiției pe infractori.
    Art6- Miliția dă concurs organelor de Justiție pentru executarea hotărârilor luate de Instanțele de Judecată.
    Art.7-Ofițerii și subofițerii de miliție au competența de a urmări și cerceta infracțiunile, în conformitate cu legea.

    CAPITOLU IV
    Dispozițiile finale
    Art.8-Pe data publicării prezentei legi, POLIȚIA ȘI JANDARMERIA SE DESFIINȚEAZĂ.
    Art.9- Legea pentru organizarea poliției generale a Statului, publicată în Monitorul Oficial nr.159 din 29 iulie 1929, legea pentru organizarea și funcționarea Jandarmeriei, publicată în Monitorul Oficial nr.98 din 29 aprilie 1943, precum și orice dispozițiuni contrarii prezentei legi, SE ABROGĂ.

    Dat în București, la 22 Ianuarie 1949,
    C.I. PARHON
    MARIN FLOREA IONESCU,
    Ministrul Afacerilor Interne,
    TEOHARI GEORGESCU

    Ministrul Justiției,
    A. BUNACIU.

  2. Nu numai că n-au STATUTUL OFIȚERILOR, DAR NICI NU EXISTĂ LEGAL:

   Stiati ca…Politia si Jandarmeria sunt desfiintate

   preluat de pe fb
   Prin Art. 1 alin. (1) și Art. 8 din DECRET Nr. 25 din 23 ianuarie 1949
   pentru ÎNFIINȚAREA MILIȚIEI, ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL NR. 19
   din 23 ianuarie 1949, vă prezint proba, cum după ÎNFIINȚAREA Ministerului
   Afacerilor Interne, trebuia să intre în vigoare dispoziție de ÎNFIINȚARE a POLIȚIEI:
   Art. 1 MILIȚIA SE ÎNFIINȚEAZĂ în cadrul Ministerului Afacerilor
   Interne, avand drept scop mentinerea ordinii publice pe teritoriul Republicii
   Populare Romane.
   9
   Art. 8 Pe data publicarii prezentei legi, POLITIA și JANDARMERIA
   SE DESFIINȚEAZĂ.

   1. Deci, politia din Romania e desfiintata de 71 de ani si ilegala de 31 si mai zic inca o data argumentul acestor impostori – ei zic ca au lege de organizare si functionare DAR ACEASTA lege NU tine loc de ACT DE INFIINTARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button