X

Totul este o afacere: Certificate false de Covid-19 „negativ”, vândute cu 30-40 de euro la granița dintre Bulgaria și Grecia

Documente false care certifică un test negativ cu Covid-19 erau vândute marţi la punctul de trecerea frontierei din Bulgaria în Grecia Promachonas, cu doar câteva ore înainte de intrarea în vigoare a unei măsuri care prevede obligativitatea acestor documente, la miezul nopţii de marţi spre miercuri, dezvăluie presa greacă.

Postul de televiziune Meha TV dezvăluie într-un reportaj că inspecţii în zona de frontieră au scos la lumină ”noi afaceri” constând în vânzarea unor certificate false turiştilor care vor să treacă frontiera în Grecia, transmite News.ro.

Potrivit postului, unii turişti ar fi cumpărat certificate false şi le-ar fi prezentat autorităţilor elene, pentru a evita testarea la Promachona, o plasare în izolare pe o perioadă de 24-36 de ore sau o plasare în carantină pe o perioadă de 14 zile, într-un hotel special, în cazul în care testul se dovedeşte pozitiv.

Aceste certificate false atestă că deţinătorul a fost testat ”negativ” cu Covid-19.

Un certificat fals costă între 30 şi 40 de euro.

Potrivit televiziunii, persoane care deţin astfel de certificate – ce nu au fost emise de către laboratoare acreditate – schimbă numele şi alte date esenţiale şi le vând celor care vor să intre în Grecia.

Autorităţile elene sunt la curent cu aceste certificate false şi intenţionează să efectueze teste aleatorii turiştilor, la frontieră.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. Stricată a devenit lumea!
   Totul…pentru BANI!
   Să te ții când vor dispare!
   La fel și mâncarea…în buncăre păzite de armată, iar banii, în Bănci!

  2. Sau ar mai fi o varianta tot sekuristika: argument pentru faptul ca romanii erau cei mai curati turisti testati la vama greceasca. Cei priveniti din alte tari erau cu mult mai.multe cazuri pozitive.

 1. fratilor, deci legea asta prevede luarea copiilor, sechestrarea lor in spitale lagare, FARA PARINTI, ASIMPTOMATICI SAU CU PUTINA FEBRA, si ii vor preda morti fara autopsie, fara organe……deci aici am ajuns. Zilele trecute se plangea o mamica pe fb care a fost internata cu copilul, de cosmarul pe care l-au trait, deci mamica aia nu a trait nimic, de fapt, pe langa ceea ce urmeaza….Pai daca ne vor atat de mult bine si ne duc atata grija de ce se pune problema confiscarii telefoanelor, poate ne spune si noua un SPECIALIST cat facem sa dezinfectam un telefon FARA BUTOANE, de fapt un ecran…in asa fel incat oamenii cel putin sa poata tine legatura cu cei dragi.

 2. bai cat de satanisti CRIMINALI PSIHOPATICI pot fi, sunt suparati ca oamenii s-au tratat acasa, singuri, am stat in primavara nopti intregi pe langa toti ai mei, cu comprese, ceaiuri cu tinctura de propolis, sau tinctura din partea din interiorul nucii cu care se face ceaiul de tuse, deci partea aia cu boabe de piper, cu cuisoare, cu muguri de brad si nu mai stiu nici eu ce am mai pus pe acolo, le-am avut puse in fruntea de la tuica din primavara trecuta, (opreste tusea de la a treia lingurita), plus supite, ciorbite cat mai naturale, deci a fost mai greu decat pana acum pentru ca nu ceda febra dar spre slava Lui Dumnezeu am rezolvat si nu numai eu, multi au rezolvat singuri, dar va dati seama acum…..MUCENICIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.
pixel