X

Unde sunt miile de morți de COVID-19? “În 2020 au murit cu 4.986 mai puțini români!”

  • “114.689 decese primele 5 luni 2019. Fără Covid.
  • 109.703 decese in primele 5 luni 2020. Cu Covid.
  • In 2020 au murit cu 4.986 mai puțini români.

Când văd decizionalii ca apelează la emotional ma intreb ce vor face in caz de razboi.Trist! Prea multa emotie. Prea putina ratiune. Iar aceasta lipsa de ratiune a costat deja economia peste 50 miliarde euro.

Cine plătește această pagubă provocata de panica unor persoane?”, a întrebat economistul Adrian Câciu.

Eu întreb așa:

  1. Câte dintre persoanele care au murit în această perioadă ar fi putut fi salvate dacă ar fi avut acces la sistemul de sănătate?
  2. Câte persoane au murit DIN CAUZA COVID-19 și câte au murit AVÂND COVID-19?
  3. Cu ce drept transmite Grupul de Comunicare Strategică aceste date cu caracter personal (GDPR) către entitatea internațională OMS?
  4. Câte persoane au murit în această perioadă de cancer? Dar de AVC? Dar de alte boli cronice?
  5. Cum îi vor despăgubi pe pacienții cronici care nu și-au primit tratamentul? Dar pe cei care nu au putut să-și facă investigațiile medicale în această perioadă?

La aceste întrebări nu avem încă un răspuns, de aceea, duminică, 12 iulie, ora 18, la Piața Victoriei, le vom cere autorităților să răspundă, public, la aceste întrebări și vor răspunde PENAL pentru aceste fapte extrem de grave comise în timpul pandemiei.

Reamintim faptul că Ministerul Sănătății a confirmat, printr-un document transmis OCHR, că NU a fost declarată niciodată epidemie pe teritoriul României.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.