X

Patolog renumit: ”Nu a murit nimeni de COVID-19 în Europa! Nu există nici anticorpi!“

Un patolog de renume mondial raportează că el și colegii săi din întreaga Europă nu au găsit nicio dovadă a vreunui deces cauzat de noul coronavirus pe acest continent.

Dr. Stoian Alexov a numit Organizația Mondială a Sănătății (OMS) o „organizație medicală criminală”, menită să creeze frică și haos mondial, fără a furniza dovezi obiectiv verificabile ale existenței unei pandemii.

O altă dezvăluire uimitoare făcută de președintele Asociației de Patologie din Bulgaria (BPA), dr. Alexov, este că, în prezent, este „imposibil” să fie creat un vaccin împotriva virusului. El a mai dezvăluit că patologii europeni nu au identificat anticorpi specifici pentru SARS-CoV-2.

Anticorpii specifici pentru coronavirus sunt baza pentru kiturile de testare serologică utilizate în multe țări (unele dintre ele s-au dovedit a fi inacceptabil de inexacte). Tot anticorpii reprezintă cheia certificatelor de imunitate râvnite de Bill Gates, care urmează să fie utilizate pe scară largă – sub forma COVI-PASS – în 15 țări, inclusiv Marea Britanie, SUA și Canada. Dr. Alexov a făcut aceste observații șocante într-un interviu video rezumând consensul și studiile participanților la un webinar din 8 mai 2020 al Societății Europene de Patologie (ESP) pe tema COVID-19.

Prin urmare, în absența anticorpilor monoclonali la noul coronavirus, patologii nu pot verifica dacă SARS-CoV-2 este prezent în organism, sau dacă bolile și decesele care i-au fost atribuite au fost într-adevăr cauzate de virus și nu de alte boli pre-existente. Alexov are un CV și o reputație de neclintit. Este medic de 30 de ani. Este președintele BPA, membru al consiliului consultativ al ESP și șeful departamentului de histopatologie de la Spitalul de Oncologie din capitala bulgară, Sofia.

În plus, există un alt specialist care confirmă ceea ce spune dr. Alexov. De exemplu, directorul Institutului de Medicină Legală al Centrului Medical Universitar Hamburg-Eppendorf din Germania a declarat în interviuri media că nu există dovezi solide pentru a atesta letalitatea COVID-19. “COVID-19 este o boală fatală numai în cazuri excepționale, dar în majoritatea cazurilor este o infecție virală preponderent inofensivă”, a spus Dr. Klaus Püschel pentru o publicație germană în aprilie.

Noul coronavirus nu a îndeplinit nici criteriile numite “postulatele lui Koch”. Aceste postulate sunt pași științifici folosiți pentru a demonstra dacă există un virus și dacă are o relație unu la unu cu o boală specifică. Am arătat că până în prezent, nimeni nu a dovedit că SARS-CoV-2 cauzează o boală discretă care se potrivește caracteristicilor tuturor persoanelor care ar fi murit din cauza COVID-19. Până în ziua de azi, virusul nu a fost izolat, reprodus și apoi dovedit că ar cauza această boală.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Foarte bine !
  Încep să vorbească medici…NU cretini gen SINISTRU DE LA NE-SĂNĂTATE – LOLEK-BOLEK-TĂTAR care vrea pușcărie pentru români cu tot dinadinsul, în ciuda tuturor evidențelor!

  Nenorocitul ăsta, alături de ARAHAT, VELA-MANIVELĂ, WUHANIS-IOHANIS + DERBEDEII DIN GRUPUL INFRACȚIONAL CRIMINAL ORGANIZAT ”STRATEGIC” = PUȘCĂRIE DE MAXIMĂ SECURITATE VĂ DORESC ȘI MOARTE DUPĂ MODELUL PE CARE L-AȚI APLICAT ROMÂNILOR CARE AU MURIT PE LA UȘILE CABINETELOR, SPITALELOR…copi, tineri, maturi, bătrâni…cu plăgi, răni deschise de pe urma accidentelor, bolnavi de tot felul, intubați!

  Toată DUREREA părinților care și-au pierdut copiii din pricină de peritonită sau alte complicații din pricină de ne-intervenție chirurgicală imediată, a celor privați de drepturi și libertăți fundamentale, firești pentru că n-au fost lăsați să muncească, să-și aducă aportul în familie, societate…sănătoși fiind, apoi sechestrați, confiscate telefoanele mobile pentru a nu putea comunica cu cineva din afară, sedați și omorâți cu bună știință…pentru NELINIȘTEA, SPAIMA, DUREREA LOR FIZICĂ ȘI MORALĂ COMPRIMATE ÎNTR-UN STRIGĂT INTERIOR, MUT, NEPUTINCIOS, REALIZÂND CĂ SUNT FOLOSIȚI CARNE DE TUN PRO-COVID, DAR ”LEGAL”…DAȚI PE MÂNA UNOR ASISTENTE ȘI MEDICI MENGELIȘTI…OARBA DUPĂ VOI ȘI NEAMUL VOSTRU DE CRIMINALI, PENTRU CĂ AVEȚI SÂNGE PE MÂINI…TURBAȚILOR DE-UN NEAM CU CAIN!

 2. Marca NEWS ALERT la Digi 24…ce spune O(A)RBAN în direct…preluat de pe blogul ayea:

  LUCOVID spune: ”părerea mea, recomandarea mea, rugămintea mea personală către toți cetățenii: să ”NU” țină cont de deciziile Curții Constituționale”

  Cretinul nației, incintă cetățenii la ură, împărțire în tabere PRO LUCOVIDO-ARAHATO-MANI-VELATO-WUHANIZATO-perpetuu COVIZATĂ și ANTI-MINCIUNĂ COVID & PRO DECIZIE CCR, recomandând reacționar (de parcă ar fi medic…) la ne-supunere civică dusă împotriva atât a semenilor, dar și a CCR… legală, super- justificată, venită cam târziu, ca în cazul celorlalte două OUG DE ”URGENȚĂ”, LA FEL DE NE-CONSTITUȚIONALE CA ȘI ASTA…DE ”ALERTĂ” …dacă-l iubiți și vreți să-i îndepliniți rugămintea sa personală….crezând în prostia lui co-vită, că lumea îl iubește și-l (mai) crede!

  Nenorocitul ăsta este super-ofticat că îi/le cad afacerile PRO-COVID de pe urma cărora ei se îmbogățesc, iar noi, voi…sărăcim/sărăcesc!

  Tupeu de fiu de milițian torționar!
  ”Ce naște din motan securist, securilă se numește!”
  ZÂÂÂTT!

  1. Cu asta avem mare bafta!

   Ca sunt imbecili! Nu va dati seama ce bafta avem.

   Imbecilul incita la nesupunere civica, practic isi taie singur craca.

    1. Am înțeles!
     Dar, știi ce nu am observat ceea ce-au zis oamenii ăștia de știință, din editorial?

     CĂ NU EXISTĂ ANTICORPI ÎN PRIVINȚA COVID, deci…degeaba sare satanicul Gates, Fauci, Arahații și alții…este cum a zis de fapt și Dr.Răzvan C-tinescu de la Spitalul Sf.Spiridon din Iași că, virusul ăsta fiindcă este conceput în laborator, are și tulpină de HIV la care NU s-a găsit de-atunci, până-n prezent VACCIN…

     CONCLUZIA: NU EXISTĂ VACCIN PENTRU COVID SAU MAMA LUI!
     EXISTĂ DOAR VACCINURI CU NANO-PARTICULE, MERCUR, ALUMINIU, FETUȘI AVORTAȚI, CREIER DE PORC…CARE SĂ SPURCE ȘI SĂ ÎMBOLNĂVEASCĂ LUMEA DAR…mai ales ca, prin/cu ajutorul nano-particulelor băgate-n noi – pentru cei care vor accepta mizeria de ”vaccin” – să fim/devenim luminiscenți, ca licuricii…iar 5G va desăvârși asta!

 3. ÎNAINTE DE ORICE ALTCEVA, TREBUIE PRECIZAT UN LUCRU:
  SARS-COV-2-ul NU EXISTĂ!
  SE FOLOSEȘTE UN TEST, CARE DĂ POZITIV LA ORICE GRIPĂ
  SAU VACCIN ANTI-GRIPAL FĂCUT ANTERIOR!
  TOTUL A FOST PROGRAMAT ÎNCĂ DIN 2010 PENTRU 2012,
  DAR, NU ȘTIU DE CE, A FOST AMÂNAT PENTRU ACEST AN!
  Raportul „Scenarii pentru viitorul tehnologiei și al dezvoltării internaționale”
  a fost publicat în mai 2010, în cooperare cu „Global Business Network”
  a futurologului Peter Schwartz.
  Raportul conține 4 diferite scenarii de viitor al omenirii afectate de o pandemie,
  dezvoltate de Schwartz și compania.
  Primul scenariu poartă titlul șocant:
  „LOCK STEP (BLOCADA/DICTATURA):
  O lume cu un control guvernamental mai strict și cu o conducere mai autoritară,
  cu inovare limitată și o tot mai mare împotrivire din partea cetățenilor”.
  Interesant și cunoscut, nu?
  Scenariul Schwartz afirmă
  (el vorbește la timpul trecut, ca și cum lucrurile s-au întâmplat deja!):
  >> „În 2012, pandemia pe care lumea o anticipase de ani de
  zile, a lovit în sfârșit. Spre deosebire de H1N1 din 2009,
  această nouă tulpină de gripă – provenind de la gâștele
  sălbatice – a fost extrem de virulentă și mortală. Chiar și
  națiunile cel mai bine pregătite pentru o pandemie au fost rapid
  copleșite atunci când virusul s-a răspândit în întreaga lume,
  infectând aproape 20% din populația mondială și ucigând 8
  milioane în doar șapte luni…”
  El continuă:
  „Pandemia a avut, de asemenea, un efect mortal asupra economiilor:
  mobilitatea internațională atât a persoanelor, cât și a bunurilor
  s-a blocat, afectând grav industrii precum turismul și
  întrerupând lanțurile de aprovizionare globale. Chiar și la nivel
  local, clădirile de magazine și de birouri, în mod normal pline
  de freamăt, sunt goale de luni de zile, fără angajați și clienți.
  ……
  Cu toate acestea, câteva țări s-au descurcat mult mai bine – în
  special China. Impunerea și aplicarea rapidă de către guvernul
  chinez a carantinei obligatorii pentru toți cetățenii, precum și
  închiderea imediată și aproape ermetică a tuturor granițelor, au
  salvat milioane de vieți, stopând răspândirea virusului mult mai
  devreme decât în alte țări și permițând o redresare mai rapidă
  după pandemie.
  Guvernul Chinei nu a fost singurul care a luat măsuri extreme
  pentru a-și proteja cetățenii de riscuri și expunere. În timpul
  pandemiei, liderii naționali din întreaga lume, și-au impus

  autoritatea și au impus reguli și restricții, de la purtarea
  obligatorie a măștilor de față la verificarea temperaturii
  corpului la intrările în spații comune, cum ar fi gări și
  supermarketuri. Chiar și după ce pandemia s-a estompat,
  controlul și supravegherea mai autoritară a cetățenilor și
  activităților acestora au rămas în vigoare și chiar s-au
  intensificat.
  Pentru a se proteja de răspândirea problemelor din ce în ce mai
  globale – de la pandemii și terorism transnațional, la crize de
  mediu și la creșterea sărăciei – liderii din întreaga lume au
  trecut la o conducere autoritară.<<
  Vezi acest material:
  https://drive.google.com/file/d/1l9k-m7eesprA_Cc9OZ_994tTtQG_x8BF/view?usp=sharing

 4. ALT DEMENT, SATANIST:

  https://vremuritulburi.com/2020/06/15/dr-plotkin-recunoaste-ca-a-contribuit-la-crearea-si-testarea-de-vaccinuri-din-fetusuri-umane/

  Dr Plotkin recunoaste ca a contribuit la crearea si testarea de vaccinuri din fetusuri umane (11 Ianuarie 2018)
  -Ați lucrat la vaccinuri care au fost puse pe piață ulterior?
  Dr.PLOTKIN: Da.
  -Care?
  Dr.PLOTKIN: rujeolă, rotavirus, rabie…și am contribuit…la cel contra…antrax, citomegalovirus, varicelă….
  -Cât ați lucrat la vaccinuri…CÂȘI FETUȘI UMANI AȚI FOLOSIT?
  Dr.PLOTKIN: Eu personal…doi…
  -Vă înmânex proba cu nr.41…
  Vă este cunoscut acest articol, Dr.Plotkin? (arată cum răsfoiește hârtiile pe care le are în față și citește…)
  Dr.PLOTKIN: Da!
  -Sunteți unul dintre autori?
  Dr.PLOTKIN: Da!
  -Studiul a fost realizat la Winstar Institute?
  Dr.PLOTKIN:Da!
  -Lucrați acolo pe atunci, da?
  Dr.PLOTKIN: Da.
  -Câși fetuși au fost folosiți la acest studiu descris în articol?
  Dr.PLOTKIN: Destul de mulți…
  -Au fost folosiți 74 de fetuși umani în studiu, corect?
  Dr.PLOTKIN:Oh, nu-mi amintesc câți…
  -Mergeți la pag.12…
  Dr.PLOTKIN: Da…76…
  -Și acești fetuși…aveau…3luni sau mai mult când au fost avortați, corect?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -Și erau totuși, fetuși cu dezvoltare normală, da?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -Ce organe ați prelevat de la aceștia?
  Dr.PLOTKIN:Eu… personal, nu am extras niciunul…dar colegii mei… au prelevat o gamă largă de țesuturi.
  -Iar acestea au fost tăiate în bucăți mici, da?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -Și au fost folosite drept culturi…
  Dr.PLOTKIN: Da.
  -…Unele dintre bucăți erau din glanda pituitară…? Care a fost tăiată în bucăți?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -…inclusiv plămânii fetușilor?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -…inclusiv pielea?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -…și rinichii?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -Splina, inima?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -…limba…?
  Dr.PLOTKIN:Nu-mi amintesc, dar, probabil că da.
  -Vreau să mă asigur că înțeleg…în întreaga Dvs.carieră…și acesta este doar unul dintre studii…vă mai întreb o dată…în întreaga Dvs.carieră, câți fetuși ați folosit?
  Dr.PLOTKIN:Păi, NU știu numărul exact, dar, destul de mulți…
  Întâi i-am studiat, apoi am decis să-i folosim la fabricarea vaccinurilor.
  -În acest studiu ați folosit 76…câte alte studii ați mai făcut pe avortoni?
  Dr.PLOTKIN:Nu știu…nu-mi amintesc…
  -Știți că una dintre…acuzațiile care vi se aduc și OBIECȚIE împotriva vaccinurilor este INCLUDEREA ȚESUTULUI AVORTAT ÎN DEZVOLTAREA VACCINURILOR ȘI CĂ FACE PARTE DIN INGREDIENTELE ACESTORA?
  Dr.PLOTKIN:Da, cunosc aceste obiecții…
  ”Biserica” catolică a publicat un document în care se afirmă că persoanele care au nevoie de vaccin și îl primesc sunt absolvite de vina acestui aspect…și că eu sunt cel care va merge în Iad pentru utilizarea țesutului avortat.
  -Știți dacă mamele erau catolice?
  Dr.PLOTKIN:Habar nu am…
  -Aveți ceva ÎMPOTRIVA credințelor religioase?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -Ați afirmat, citez: ”Vaccinarea a fost mereu atacată de fanaticii religioși, care cred că Voința Lui Dumnezeu include moartea și boala.”
  Dr.PLOTKIN: Da.
  -Încă susțineți asta?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -Ați folosit copii orfani în studii experimentale ale vaccinurilor?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -Ați folosit persoane cu handicap în studiul experimental al vaccinurilor?
  Dr.PLOTKIN:…nu-mi amintesc să fi făcut studii pe handicapați mintal.
  La acea vreme, în anii 1960, NU era o practică neobișnuită.
  -Există un articol intitulat ”Atenuarea tulpinii RA27/3 (virus rubeolă) în celulele umane WI38” .
  Îl știți?
  Dr.PLOTKIN: Da.
  -Se spune în articol că 13 copii sero-negativi cu handicap mintal au primit vaccinul RA27/3.
  Dr.PLOTKIN: Da, o.k. în cazul acesta…înseamnă că asta am făcut.
  -Ați afirmat că e mai bine să se facă experimentele pe cei…cu șanse reduse de a contribui la societate…cum sunt copiii cu handicap.
  Dr.PLOTKIN: Nu-mi amintesc exact, dar…e posibil…
  -Vă amintiți să-i fi scris editorului de la ”ETICA EXPERIMENTĂRII PE OAMENI”?
  Dr.PLOTKIN: Nu-mi amintesc, dar se poate…
  -Vă amintiți această scrisoare pe care i-ați trimis-o editorului?
  Dr.PLOTKIN:Da.
  -Ați scris-o Dvs.?
  Dr.PLOTKIN: Da.
  -Unul dintre lucrurile pe care le-ați scris, ”Întrebarea e dacă să facem experimente pe adulți perfect funcționali și pe copiii care vor putea contribui în societate, sau să face studiile inițiale pe copii și adulți care au formă umană, dar nu au potențial social.”
  Dr.PLOTKIN: Da.
  -El a obiectat că asta este o filozofie nazistă…
  Ați folosit copii sau mame din închisori pentru studiul unui vaccin experimental?
  Dr.PLOTKIN: Da.
  -Ați folosit persoane aflate sub dominație colonială.
  Dr.Plotkin – al ”bisericii” lui Satan, acest servitor al diavolului, împreună cu colegii săi cercetătorii inumani, au folosit copii avortați în luna a 3-a sau mai mari, pentru fabricarea vaccinurilor care sunt administrate AZI copiilor noștri și nouă.
  Căutați…și veți găsi…
  Suntem toți canibali obligați, din cauza virusului fabricat tot de ei în Laboratorul de la Wuhan și a aceste pandemii dăruită de Bill Gates, Rockefeller, Rotschild și amicii lor băutori de sânge de copil din Comisia Trilaterală și Grupul Bilderberg.

  Pielea, ficatul, plâmânii, inima…toate părțile copilului avortat sunt folosite în experimentele lor de vrăjitori, kabaliști ai ”bisericii” lui Satan.
  ÎN VIITORUL VACCIN CORONA VIRUS 666, PE LÂNGĂ ALUMINIU, VOR FI ȘI SUBSTANȚE STERILIZANTE.
  Credeți că un catolic tradițional sau un musulman ar face asta???”

  P.S. Ca fapt divers, multe cosmeticele conțin și placentă, iar strugurelul, rujul de buze conține țesut de copii avortați. Așa spune Pr.Novikov…astfel, rujându-ne…îndeplinim și noi un act satanic, mâncându-ne proprii copii avortați sau ai altora… iar prin vaccin, ni-l băgăm direct în sânge…demonic!

 5. Cacealmaua asta cu Covrig 19, pusa la cale de Oculta si regizata de slugoii ei de la OMS(Organizatia Mondiala a Satanei), poate fi numita fara probleme, Pande-escrocherie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.