X

COVI Pass – pașapoartele de imunitate, pentru urmărirea în masă, vor fi lansate în 15 țări

COVI-PASS va stabili dacă puteți merge la un restaurant, dacă aveți nevoie de un test medical sau este necesar pentru un dialog cu autoritățile, în societatea post-COVID. Consimțământul este voluntar, dar aplicarea va fi obligatorie

COVID-19 Feature photo

Prin intermediul culturii meme de pe internet, majoritatea generațiilor actuale va deveni foarte curând familiarizată cu faimoasa scenă din deschiderea filmului „Casablanca”(1942) unde, doi polițiști opresc un civil în „vechea regiune maură”, din Marocul francez ocupat de naziști și îi cer „documentele de tranzit”. Acesta este arestat imediat deoarece nu a reușit să prezinte documentele solicitate.

Începând de atunci, prin intermediul cinematografiei se vor folosi referințele populare cu privire la mâna mereu înfăptuitoare a statului, stat care în prezent este pe punctul de a atinge un nivel de control asupra oamenilor, care ar face de rușine chiar și metoda nazistă din aceea perioadă.
O companie britanică de securitate cibernetică, în parteneriat cu mai multe firme tehnologice, lansează COVI-PASS în 15 țări din întreaga lume; un „pașaport digital de sănătate” care va conține istoricul testelor dvs COVID-19 precum și alte „informații relevante pentru sănătate”. Potrivit site-ului companiei, obiectivul pașaportului este „revenirea în siguranță la locul de muncă” și reluarea „interacțiunilor sociale”, oferind autorităților „informații actualizate și autentificate despre starea de sănătate a cetățenilor”. Aceste obiective le oglindesc pe cele pe care Bill Gates le promova încă de la începutul pandemiei COVID-19.

Astfel, într-un eseu scris de Gates în aprilie, acesta își oferă sprijinul pentru măsurile draconice luate ca răspuns la virus și sugerează soluțiile pentru depășirea acestei pandemii, care a fost impusa în mod deliberat. Primul argument al lui Gates, pentru adoptarea tehnologiei de urmărire și supraveghere în masă a fost: „Deocamdată, Statele Unite pot urma exemplul Germaniei”; Apoi acesta a prezintat toate avantajele „adoptării voluntare a instrumentelor digitale”, astfel încât să ne putem „aminti unde am fost” și sa putem „alege să-l împărtășim cu oricine vine să ne intervieveze despre contactele noastre.”

Gates continuă cu prezicerea conform căreia, capacitatea de a participa la evenimente publice, în viitorul apropiat, va depinde de descoperirea unui tratament eficient împotriva COVID-19. Dar, el rămâne pesimist considerând ca orice astfel de leac nu va fi suficient de bun, pe termen scurt, pentru a-i face pe oameni „să se simtă în siguranță să iasă din nou”. Aceste avertismente ale miliardarului se potrivesc perfect cu scopurile declarate ale celor mai sus menționate COVI-PASS, a cărui dezvoltare se desfășoară și în parteneriat cu Redstrike Group – o firmă de consultanță în marketing sportiv care lucrează cu Premier League din Anglia. Aceștia din urmă au propriul lor proiect de reluare a vânzărilor de bilete și punerea acestora la dispoziția exclusiv a persoanelor care s-au testat negativ pentru coronavirus.

VST Enterprises Ltd (VSTE) este condusă de un antreprenor în vârstă de 31 de ani, Louis-James Davis, care, de curând, a renunțat la un „parteneriat al științei și tehnologiei” din Zimbabwe pentru a se concentra numai pe rolul companiei în „Obiectivele de dezvoltare durabilă”, care cuprind o serie de „proiecte de tehnologie cibernetică în toate cele 193 de state, membre ale Națiunilor Unite. Aceste proiecte vor folosi aceleași tehnologii proprii VCode și VPlatform care stau și la baza COVI-PASS și vor aborda probleme precum exploatarea ilegală și contrafacerea.
Davis consideră că, această a treia generație de tehnologie a codurilor de bare depășește limitările versiunilor mai vechi din „a doua generație” precum codurile QR.
„Datele și informațiile sensibile scanate sau stocate fie într-un cod QR cât și într-un cod de bare pot fi piratate și sunt în mod sigur nesigure”, afirmă Davis, „lăsând informațiile și datele personale să fie compromise”.

Acestea precum și alte deficiențe ale „aplicațiilor de proximitate” predominante au fost exploatate de VST Enterprises cu scopul de a obține contracte importante atât cu guvernul cât și în sectorul privat.
După toate evaluările, strategia s-a dovedit a fi reușită și VST se bucură acum de o apreciere puternică în cele mai înalte cercuri ale guvernului britanic, așa cum se dovedește și prin sprijinul răsunător al fostului premier Theresa May, afișat în mod vizibil pe site-ul COVI-PASS.

VST are acum un parteneriat direct cu guvernul Regatului Unit și a asigurat contracte pentru implementarea tehnologiei sale în 15 țări, inclusiv Italia, Portugalia, Franța, India, SUA, Canada, Suedia, Spania, Africa de Sud, Mexic, Arabia Unită Emiratele și Olanda. În luna mai, VST a semnat un acord cu firma internațională de tehnologie digitală pentru sănătate, proprietară a COVI-PASS, respectiv Circle Pass Enterprises (CPE) pentru a integra VCode-ul VST în „pașapoartele” biometrice RFID.

Acestea pot fi accesate prin telefonul mobil sau printr-un fel de breloc care va aprinde intermitent lumini colorate pentru a indica dacă o persoană a fost testată la coronavirus negativ, pozitiv sau trebuie chiar să i se refuze intrarea în locații publice.
Distinsă cu „Sigiliul de Excelență” de către UE, tehnologia VCode® va asigura că toate informațiile noastre personale și de sănătate pot fi accesate de autorități de la distanță, renunțând astfel la întâlniri față în față dezordonate și potențial periculoase cu poliția sau alți angajați ai statului.

Până în prezent, îngrijorarea cu privire la amenințarea pe care o reprezintă pașaportul digital pentru sănătate, libertate și confidențialitate a fost temperată. Se pare că lumea ar fi acceptat deja că metodele de control deplin al populației, cum sunt acestea, vor fi pur și simplu o normalitate.
Deși pandemia de coronavirus a contribuit cu siguranță mult, pentru a-i impune publicului acest mod de gândire, campania de normalizare a acestui tip de control este în desfășurare de mai mulți ani iar Bill Gates a fost în fruntea promovării sale. Proiectul Innovation for Uptake, Scale and Equity in Immunization (INFUSE) a fost lansat la Davos, Elveția în 2016. Programul a fost dezvoltat de o organizație finanțată de Fundația Bill & Melinda Gates, denumită GAVI (The Vaccine Alliance), care a apelat, împreună cu partenerii din inițiativa mai largă! D2020, cum ar fi Fundația Rockefeller și Microsoft, la un ID digital de sănătate pentru copii.

Într-un interviu recent, directorul adjunct al Fundației Bill & Melinda Gates, Hassan Damluji, s-a arătat amuzat de ideea conform căreia, pandemia COVID-19 ar fi pe sfârșite și chiar a avertizat că, departe de a se retrage, pandemia este „adânc în valul trei.“ Mențiunile sale au vizat în mod special regiunile pe care el le supraveghează pentru fundație, care includ Orientul Mijlociu și anumite părți ale Asiei, despre care a subliniat că vor fi punctul central al următorului val.
Damluji a fost „recent implicat într-un ciclu de 5 ani de strângere de fonduri pentru GAVI”, un efort condus de Arabia Saudită, a cărui investiție acesta o considera ca fiind demna de a fi urmată și de alte state.

Gates încheie editorialul său cu o comparație cu cel de-al Doilea Război Mondial, afirmând că respectivul conflict a fost un „moment definitoriu al generației părinților noștri”, iar pandemia COVID-19 este momentul definitoriu al generației noastre, ceea ce presupune că, schimbările care au loc acum sunt asemănătoare cu înfrângerea celui de-al treilea Reich, de către forțele aliate.

Cu excepția, desigur, a faptului că pașapoartele de imunitate sau certificatele digitale de sănătate sună exact ca ceea ce Hitler își dorea cel mai mult sa obțină atunci. Până la urmă, nu a fost vorba despre o rasă superioară, bazată chipurile pe considerente de sănătate și vitalitate în detrimentul celor bolnavi și inapți ?
Este greu de argumentat împotriva ideii că un pașaport universal pentru sănătate nu este altceva decât împlinirea supremă a acelui coșmar distopic.

traducere de Nușca

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherplandemia covid-19
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. Faptul ca elitele din aproape toata Lumea, vandute Ocultei, calca cu bocancii peste drepturile si libertatile propriilor cetateni, deja nu mai este o surpriza! Ramane de vazut care va fi riposta populatiilor inselate, asuprite si terorizate, pt care singura varianta de supravietuire „in conditii normale” este aceea de a trece la revolte si gherile de strada, in urma carora sa puna mana pe putere prin acei reprezentati capabli si onesti, care obligatoriu, vor trebui sa dea ordinul executarii elitelor tradatoare, pt a taia cancerul acelei societati de la radacina!

 2. Pe ce se bazează aceste pașapoarte de imunitate dacă testul PCR care se folosește pentru detectarea virusului, nu a fost conceput pentru detectarea virusurilor, conform celor spuse de însuși inventatorul testului dr. Kary Mullis, și nici nu se știe dacă virusul covid19 există, deoarece nu există, conform celor declarate de unii doctori precum Andrew Kaufman dovezi științifice că acest virus a fost detectat și izolat, și investigat. Ce fac doctorii din România? De ce nu își spun părerea în legătură cu aceste probleme?

  1. Din păcate, regia generării și propagării ‘pandemiei’, cât și a isteriei rezultate din asta, a fost foarte reușită, încât, cel puțin la început, toți medicii cinstiți, au crezut că SARS-Cov2-ul chiar se plimbă liber pe mapamond. Chiar și mulți dintre medicii care s-au ridicat împotriva măsurilor exagerate luate de autorități, mai cred acea minciună.
   Povestea cum că virusul ‘ucigaș’ a pornit din piața de animale din Wuhan, lucru pe care îl susțin și cei mai mulți doctori dizidenți, scenele SF, cum cădeau oamenii pe stradă ca niște butuci, măsurile drastice, luate de autoritățile din Wuhan, au contribuit la generarea unei panici la nivel mondial.
   Apoi, a apărut altă diversiune, prin scurgerea voită de ‘informații’, precum că virusul ‘ucigaș’ a fost inventat și patentat în USA, după care, continuarea cercetărilor a fost oprită acolo printr-un moratoriu al guvernului american, iar Fauci a transferat ilegal cercetarea la Wuhan, împreună cu 3,7 mil. USD, pentru continuarea cercetărilor. (dacă ar fi fost așa, Fauci ar mai fi liber?)
   Astfel, s-a creat convingerea că virusul este creat artificial și că nu se poate anticipa modul lui de a acționa. De asemenea, s-a creat convingerea că ‘ucigașul’ chiar a scăpat din laboratorul chinezesc.
   Numai că, din încercările anterioare de reducere a populației globului (spaniola, porcina, aviara, SARS1, etc.), creatorii actualei ‘pandemii, au înțeles că nu e prea ușor să răspândească un virus în lume, încât să-și poată atinge scopul, de a reduce populația cu 50% și de a realiza un CONTROL TOTAL asupra celor rămași.
   Atunci, ce s-au gândit ei… Știind că testul RT-PCR al lui Kary Mullis, dă pozitiv pentru oricare coronavirus pe care – în mod natural – îl avem în noi, lucru care este amplificat de o răceală, gripă sau un vaccin antigripal, făcute ANTERIOR testului, au inventat chestia cu ‘bolnavii asimptomatici’ și cu ‘perioada de incubație de 14 zile’, și, astfel, s-au făcut cu o sumedenie de… ‘covidați’, și, astfel, și-au creat JUSTIFICAREA pentru măsurile aberante luate!
   ‘Bolnavi asimptomatici’ suntem toți cei SĂNĂTOȘI! Și asta, nu de azi sau de ieri, ci dintotdeauna, pentru că dintotdeauna în noi sunt o sumedenie de tipuri de viruși, bacterii, fungi, etc., care pot deveni oricând… infecțioși! De exemplu, raportat la numărul de celule ale corpului uman, care este estimat la cca. 50 de TRILIARDE (50 urmat de 12 zerouri), virușii din noi, cei care suntem SĂNĂTOȘI, deci… ASIMPTOMATICI, sunt de 100 de ori mai mulți!!! ȘI TRĂIM, „BINE, MERSI”, FĂRĂ SĂ NE DERANJEZE CU CEVA! Atâta timp cât SISTEMUL NOSTRU IMUNITAR E PUTERNIC, ÎI ȚINE PE ACEȘTI CHIRIAȘI, ÎNTR-UN NUMĂR REZONABIL, ÎNCÂT SĂ NU NE POATĂ FACE VRE-UN RĂU! NIMENI NU MOLIPSEȘTE PE ALTCINEVA, DACÂT DACĂ CEL CE IA VIRUSUL, ARE SISTEMUL IMUNITAR FOARTE SLĂBIT! IAR SISTEMUL IMUNITAR, ARE UN SINGUR DUȘMAN:
   F R I C A !
   Povestea că ‘asimptomaticii’ pot transmite virusul, este încă o gogoriță, care a dus la carantinarea oamenilor SĂNĂTOȘI!!!
   Desigur, organizatorii ‘pandemiei’, știu foarte bine aceste lucruri, dar, totodată, ei mai știu că marea majoritate a populației, n-are habar de astea. Așa că, s-au folosit de acest lucru, pentru a-i speria și, astfel, să introducă obligativitatea purtării măștii și a… distanțării sociale, precum și celelalte măsuri cunoscute.

   1. Dacă marea majoritate a populației habar n-are, atunci marea majoritate a medicilor ar trebui să aibă habar, că n-au făcut facultatea degeaba. Dar probabil că nu vor să ia atitudine și să spună adevărul de frică, fără să se gândească că, la o adică, intră și ei în aceeași oală cu restul lumii. Pe termen scurt vor avea și ei de suferit pentru că au tăcut din gură cu lașitate.

    1. „Plandemie”: Ba mai mult decat atat, prin tacerea lor se fac vinovati de toate omorurile cauzate de plandemie. Mare pacat este acesta; devin criminali chiar daca nu au omorat in mod direct. Iar dusmanul cel mai inversunat numit FRICA se traduce prin lipsa credintei. Acest greu nu a venit intamplator, ci este lasat pentru „limpezirea apelor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.