X

Bill Gates vrea vaccinarea a 80% din populația globului din toamnă

Bill Gates Might Save the World. Or Waste Billions on Vaccine Hunt.

Bill Gates anunţă că vaccinul împotriva coronaviruslui ar putea apărea până la sfârşitul anului. Miliardarul consideră că situaţia actuală este „mai sumbră” decât se aştepta.

” O serie de ţări s-au descurcat extrem de bine în acest caz, iar tehnologia continuă să se îmbunătăţească. SUA, în special, nu au avut mesajele de conducere sau coordonarea la care te-ai fi aşteptat.”, a spus miliardarul, scrie mediafax.ro.

Gates a spus că este susţine punctul de vedere dr. Anthony Fauci, cel mai înalt expert al bolii infecţioase din ţară, cu privire la predicţia că va exista un vaccin viabil până la sfârşitul anului sau la începutul anului 2021. El a spus că este în contact constant cu Fauci, relatează CNN.

În februarie, Gates, care împreună cu soţia sa Melinda, conduc fundaţia Bill şi Melinda Gates, s-au angajat cu până la 100 de milioane de dolari pentru a ajuta la limitarea focarului de coronavirus din întreaga lume. Ei au spus că fondurile vor fi folosite pentru a găsi un vaccin pentru virus, pentru a limita răspândirea acestuia şi pentru a îmbunătăţi detectarea şi tratamentul pacienţilor.

Gates a explicat într-un interviu la CNN că există două caracteristici evaluate în dezvoltarea unui vaccin. În primul rând, faptul că vaccinul împiedică persoana să se îmbolnăvească şi, în al doilea rând, că împiedică persoana să răspândească virusul şi altora.

Gates a declarat că dovezile recente indică faptul că răspunsul la anticorpi este „foarte puternic”, ceea ce sugerează aproximativ un an de imunitate pentru oricine suferă de boală.

Fondatorul Microsoft a mai spus că consideră că majoritatea oamenilor îl vor face, dacă va da rezultate.

„Dacă este un vaccin excelent, blochează inclusiv transmisibilitatea, toată lumea va beneficia de faptul că 70 până la 80% dintre oameni vor face vaccinul. Ar trebui să fim capabili să obţinem imunitate de turmă dacă ajungem la acest nivel, iar atunci ar putea să scadă numerele”, a mai spus el.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

12 comentarii

 1. Daca spune Bill Gates asta, inseamna ca 80% din statele Lumii sunt astazi Colonii ale Ocultei Mondiale, si cum in acestea, lucrurile se desfasoara ca intr-o UM, rezulta ca toti cetatenii de aici vor fi obligatoriu vaccinati! Matematic, avem 80% din 100% = 80%!

 2. Profesorul japonez de fiziologie medicinală, Dr. imunolog TASUKO HONJO, a provocat senzație în mass-media,spunând că virusul corona nu este natural.
  „Dacă VIRUSUL ar fi natural, NU ar fi afectat întreaga lume!
  În funcție de climă/mediu, temperatura diferă de la o țară la alta.
  Dacă virusul ar fi natural, ar fi afectat doar țările cu aceeași temperatură/climă ca şi China.

  Dar acesta se răspândește identic într-o țară precum Elveția, similar cu felul in care se răspândește în zonele deșertice.
  Dacă virusul ar fi natural, s-ar fi răspândit doar în locuri reci şi ar fi murit în locuri fierbinți.
  Am peste 40 deani decercetări pe animale și viruși.
  Asemenea virus NU este natural!
  Este un virus fabricat!
  Complet artificial!

  Colaborez de 4 ani cu cercetătorii din laboratorul Wuhan din China.
  Cunosc bine tot personalul acestui laborator.

  Pe toți i-am sunat după accidentul cu Corona, dar toate absolut toate telefoanele lor sunt moarte de 3 luni !
  ACUM ÎNȚELEG CĂ TOȚI ACEȘTI TEHNICIENI DE LABORATOR SUNT MORȚI!
  Pe baza tuturor cunoștințelor și cercetărilor mele de până acum, pot susține acest lucru cu 100% încredere că virusul Corona NU este natural.
  NU provine de la lilieci. CHINA L-A FABRICAT!

  Dacă ceea ce spun astăzi se dovedește a fi fals, acum sau chiar după ce mor, guvernul poate să-mi retragă premiul meu Nobel.
  Dar CHINA MINTE ȘI ASCUNDE ACEST ADEVĂR!
  Într-obună zi, ADEVARUL se va dezvălui tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.