X

Militarii chinezi vor fi COBAI pentru un vaccin anti-coronavirus

Armata chineză a primit aprobarea necesară pentru a folosi pe militarii săi un vaccin potenţial creat împotriva maladiei COVID-19 de divizia ei de cercetare şi de CanSino Biologics, după ce studiile clinice au dovedit că acest tratament este sigur şi prezintă o anumită eficacitate, au anunţat luni reprezentanţii companiei chineze, citaţi de Reuters, potrivit agerpres.

Ad5-nCoV este unul dintre cele opt vaccinuri potenţiale chinezeşti care au primit aprobarea pentru a fi testate pe oameni în China şi în străinătate împotriva COVID-19, maladia respiratorie cauzată de noul coronavirus. Acest vaccin a fost aprobat pentru a fi utilizat în teste pe oameni şi în Canada.

Comisia Militară Centrală din China a aprobat folosirea vaccinului de către armata chineză pe 25 iunie pentru o perioadă de un an, au precizat reprezentanţii companiei CanSino Biologics. Acest vaccin potenţial a fost dezvoltat de CanSino în colaborare cu un institut de cercetare din cadrul Academiei de Ştiinţe Militare (AMS).

„Ad5-nCoV este în prezent limitat doar la utilizare militară şi folosirea lui nu poate fi extinsă la un spectru mai larg de vaccinare fără o aprobare din partea Departamentului de Suport Logistic”, precizează comunicatul emis de CanSino, referindu-se la departamentul din cadrul Comisiei Militare Centrale care autorizează folosirea pe militari a vaccinurilor.

Reprezentanţii CanSino au refuzat să dezvăluie dacă injectarea cu noul vaccin potenţial este obligatorie sau opţională, invocând motivul secretului comercial.

Această aprobare militară a fost anunţată la puţin timp după ce China a decis la începutul acestei luni să administreze alte două vaccinuri potenţiale angajaţilor companiilor de stat care călătoresc în străinătate.

Studiile clinice de fază 1 şi 2 cu vaccinul dezvoltat de CanSino Biologics au arătat că tratamentul are potenţialul de a preveni afecţiunile cauzate de noul coronavirus, care a ucis deja peste o jumătate de milion de persoane pe plan global, însă succesul său comercial nu este garantat, a precizat compania chineză.

Separat, AMS a primit la începutul lunii iunie autorizaţia necesară pentru a testa un al doilea vaccin experimental al său în cadrul unor studii realizate pe pacienţi umani.

Deocamdată, la nivel mondial niciun vaccin nu a fost aprobat pentru utilizare comercială împotriva maladiei cauzate de noul coronavirus, însă 12 vaccinuri dintr-un grup de peste 100 de tratamente candidate au ajuns deja în etapa testelor pe pacienţi umani.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
plandemia covid-19Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. La ce DICTATURĂ e și-acolo, mai ales ACOLO…nu mă miră să n-aibă de ales!
  Apoi, ce tot au demenții ăștia în cap, de ne vor ”binele” cu forța?!
  Nu-și dau seama că NU mai merge cu prosteala?
  Apoi, ce tot au cu cifra 5?

  Mie, denumirea ”Ad5-nCoV” mi-arată fie că vor bagă în tine suplimentar alți covizi…Ad(d)5 – fie face referire la efectul devastator al 5G-lui care va amplifica prin poluarea electromagnetică, inimaginabilă cu frecvențe foarte înalte, de domeniul Giga ce va face s-o ia razna totul în tine, printr-o ARSURĂ ”LA RECE”, cum spune Ing.Călin Mircea Gascu!

  De altfel, Dr.Buttar Rashid a spus că ”5G modifică matricea celulară – schimbă structura morfologică a membranei celulare. Practic, ceea ce se modifică în mod specific…sunt canalele ionice pentru calciu, care permit un plus de calciu înspre celulă.
  UN FLUX DE CALCIU SPRE CELULĂ, ESTE UN SIMPTOM PENTRU CANCER! Provoacă o suprimarea a morții celulare programate și o proliferare celulară, necontrolată.”

  ”5G modifică matricea celulară – schimbă structura morfologică a membranei celulare. Practic, ceea ce se modifică în mod specific…sunt canalele ionice pentru calciu, care permit un plus de calciu înspre celulă.
  UN FLUX DE CALCIU SPRE CELULĂ, ESTE UN SIMPTOM PENTRU CANCER! Provoacă o suprimarea a morții celulare programate și o proliferare celulară, necontrolată.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.