X

Marcel Pavel NU are Covid-19, ci este folosit de autorități pentru a isteriza și mai mult populația

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ecran şi interior

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Analistul politic Cozmin Gușă a vorbit, sâmbătă, la România TV, despre infectarea cu noul coronavirus a lui Marcel Pavel, despre care spun că este o farsă. 

“Este víctima unui joc subteran si a unei farse. Vedeți cât de isterizați au devenit oamenii, totul exemplificat prin ceea ce i se întâmplă lui Marcel Pavel.

A avut 2 teste care au ieșit negative. Nici în acest moment, Marcel Pavel nu are nici un simptom de coronavirus, dar are o dublă pneumonie.

Se simte foarte prost, dar nu pe motiv de coronavirus. A fost obligat să semneze un act că nu vorbește cu presa.

El nu are coronavirus, totul e o mascaradă. Nimeni din familia lui nu s-a infectat.

Oamenii care l-au testat pe Marcel Pavel au fost bucuroși să constate că el nu are coronavirus”, a spus Cozmin Gușă.

Artistul i-a criticat pe cei care l-au acuzat că a fost plătit pentru a se îmbolnăvi:

„Bună dimineața, dragi prieteni! Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…), faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor necesitând un termen foarte îndelungat pt a mă vindeca!

Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!”, a scris Marcel Pavel, sâmbătă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

    1. Asta numai de fațadă! Că să creadă lumea că evreii o conduc.
      Defapt adevărul este că lumea este condusă de Vatican, urmașul imperiului Roman. Scrie in apocalipsă despre târfă Babilonului, cetatea ce stă pe 7 munți, îmbrăcată în roșu și purpuriu( culorile in care se îmbracă episcopii și cardinalii lor) și însetată de sângele martirilor și mărturisitorilor lui Hristos(adică a creștinilor care au fost uciși la Roma din secolul 1 până acum) cu care s-au încurcat toți conducătorii țărilor de pe pământ. Toți conducătorii țărilor lumii merg sa se închine papei la Vatican și de acolo primesc sfaturi cum să conducă țările lor.

  1. Marcel Pavel este unul dintre oamenii sistemului masonic. De aceea ei l-au folosit, așa ca pe mulți alții să declari minciuni. Bendeac și toți ceilalți declarați cu covrig 19 au făcut la fel!

  2. Ați și găsit în gura cui sa va uitați…Cozmin Gușă, cel mai drept dintre drepți, făcând abstracție de faptul ca este angrenat într-un joc politic și este de asemenea un traseits, Cozmin Gușă este și omul în care îți poți pune toată încrederea. Omul poate spune orice, dacă ar fi spus ca este fiul lui Iliescu ma întreb cât de serioasa ar fi fost treaba!!!

  3. Cine citează Sputnic… Nu merită nici să îi pronunțe numele artistului Marcel Pavel, decât dacă Dumnezeu îi îndeamnă să îi ceară iertare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button