X

Studii medicale: Infectații asimptomatici cu covid-19 nu transmit boala

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu a fost un virus care a distrus economia.  Ai fost TU, supunîndu-te tiraniei

Noi studii medicale apar în lume despre covid-19. Preocupați de lupta cu pandemia, în numele căreia au prelungit starea de alertă (prin hotărîre de guvern – linc, nici n-au mai cerut votul parlamentului), guvernanții noștri nu au timp să se informeze și despre noutățile din medicină. Cum blogul ăsta se află sub supravegherea organelor competente (care au grijă ca toate articolele de pe el să fie cotate la 1 stea – adică foarte proaste; recentul articol: Minciuna covid demascată din interior – dr. Răzvan Constantinescu, spitalul Sf. Spiridon Iași – linc, a adunat la momentul scrierii acestor rînduri 662 de voturi, adică au fost mulți care l-au apreciat și cei competenți au trebuit să adauge o mulțime de calificative de 1 ca media generală să apară ca 1), anunț aici noutățile din domeniul medical din problema covid-19 cu nădejdea că cei competenți vor raporta despre asta și ocîrmuirii.

National Library of Medicine publică un studiu al mai multor cercetători chineji (linc), despre infecțiozitatea purtătorilor asimptomatici ai virusului covid (SARS-CoV-2). Se știe că la noi în România cei depistați ca purtători asimptomatici ai noului coronavirus sînt siliți să intre în carantină pentru 14 zile, iar în caz de neconformare riscă dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. Oamenii suferă nu din pricina virusului (dacă sînt asimptomatici, suferința pe care le-o produce virusul e egală cu zero) ci din pricina faptul că sînt băgați 14 zile în carantină, ceea ce e aproape echivalent cu 14 zile de închisoare. Ce au făcut cercetătorii chineji? Au studiat 455 de persoane care au avut contact cu o persoană purtătoare asimptomatică a virusului, și anume: 35 alți pacienți, 196 membri de familie și 224 angajați din spital. La cei 35 de pacienți, durata mediană de contact cu un infectat covid asimptomatic a fost de 4 zile, la membri de familie durata mediană de contact a fost de 5 zile. Nu se spune la angajații din spital cît a fost durata mediană de contact cu infectatul. Cu excepția angajaților din spital, ceilalți (pacienți și membri de familie) au fost și ei izolați. Dintre pacienți, 25% fuseseră internați pentru boli cardiovasculare. S-a verificat, prin teste de acid nucleic și prin computer tomograf, cîți dintre aceste persoane care au avut contact cu purtător asimptomatic de virus covid s-au infectat. Rezultatul: NICIUNA din cele 455 de persoane nu s-a infectat. Concluzia studiului: Infectivitatea purtătorilor asimptomatici ai virusului SARS-CoV-2 e slabă.

Un alt studiu este publicat de Infections Diseases Society of America (linc) și se referă infecțiozitatea eșantioanelor cu covid recoltate de la pacienți. Un grup de cercetători conduși de Jared Bullard de la Universitatea Manitoba din Winipeg, Canada au luat 92 de eșantioane pozitive la SARS-CoV-2, stabilite prin teste PCR. PCR este principala metodă de diagnoză a bolilor virale, inclusiv a covidului, dar capacitatea testului PCR de a determina infecțiozitatea pacienților e limitată. Eșantioanele au fost incubate în celule de maimuțe (procedură standard în virusologie, folosită și la alte virusuri) pentru a se vedea în ce măsură pot infecta celulele respective. La 26 din cele 92 de eșantioane a apărut creștere virală. Toate aceste 26 de eșantioane proveneau de la pacienți la care durata simptoamelor de covid era mai mică de 8 zile. Concluzia: Infecțiozitatea pacienților la care au apărut simptoame de covid de mai mult de 8 zile e mică. Se dau și niște date tehnice ale testului PCR – Ct>24. Adică, chiar dacă pacienții au boala și încă n-au scăpat de ea, dacă simptoamele sînt mai vechi de 8 zile, ei nu mai transmit boala mai departe. În finalul studiului se spune însă că ar fi necesare studii pe un număr mai mare de pacienți.

Un al 3-lea studiu a fost făcut în Australia (linc) de către guvernul statului Noua Galie de Sud (New South Wales). În 15 școli de acolo au existat 18 persoane infectate cu covid (9 școlari și 9 angajați). Aceste 18 persoane au avut contacte cu 735 de școlari și 128 de angajați din aceste școli, adică în total cu 863 de persoane. Dintre aceste 863 de persoane numai 2 s-au infectat cu covid. Cu alte cuvinte, covidul nu este nici pe departe atît de contagios precum se pretinde. Sigur, fiind vorba de un studiu făcut în populația școlară, acesta e influențat de faptul că aceasta este tînără (copii și adolescenți). Au fost și angajații școlilor incluși în studiu, aceștia sînt de vîrste mai mari, dar oricum nu pensionari. Prin urmare studiul arată că la populația tînără transmiterea covidului este foarte redusă (pe lîngă faptul, deja cunoscut, că la tineri covidul nici nu e primejdios).

Vedem din aceste studii că nivelul de contagiozitate al covidului nu este chiar așa de mare precum se pretinde. Cred că autoritățile române nu au nici un motiv științific pentru a continua cu măsuri precum carantinarea infectaților cu covid asimptomatici, carantinarea bolnavilor de covid cu simptoame, dacă au trecut mai mult de 8 zile de la apariția acestora sau închiderea școlilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. Să-i spună CINEVA și lui Arahat pentru că NU vrea să realizeze…din pricina arginților din buzunar!
  Iar românii, așa cum stă prostiți în fața TV-lui, să mai intre și pe net…NU hipnotizați de mesaje demente, repetate…reverberând ca un ecou în creierul lor, acționând ca picătura chinezească!

  RAR mi-a fost dat să văd și să se probeze pe perioada asta de înșelătorie GROSOLANĂ de ”pandemie” acționând EPIDEMIA DE PROSTI(r)E & IGNORANȚĂ (care-i sora primei și o determină dar și o împuternicește, chiar o înveșnicește…) a majorității românilor …ținându-se strâns de mână, indiferent de vârstă, clasă socială, pregătire, etc…

  ASISTĂM LA O AUTO-SABOTARE DE PROPORȚII…e un fel de sado-masochism!

 2. Mai mult decât atât.
  Sunt voci care spun că asimptomaticii nu sunt decât nişte oameni sănătoşi pentru care testul a dat un rezultat fals-pozitiv. Și se pare că inventatorul testului PCR nu recomanda nici el ca testul să fie folosit pentru detecția viruşilor pentru că sunt și unele substanțe create de celulele umane pentru care testul dă rezultat pozitiv.

  Urmăriți aceste materiale video:

  Exosome Theory vs Virus Theory
  https://www.youtube.com/watch?v=uDDE3PH5SA0

  Uk Nurse Explains The Corona Virus PCR Test Fraud
  https://www.youtube.com/watch?v=7lygE9rT60g

  1. Daca cineva a avut o gripa cu 3-4 luni in urma,s a vaccinat antigripal,a avut o banala raceala testul poate iesi pozitiv in apropape 50% din cazuri….

  2. exact asa este, si desigur ca ”asimptomaticii” nu transmit nici o boala, din moment ce intreaga teorie a asa-zisilor ”agenti patogeni contagiosi” – nascocita de dubiosii de Pasteur si Koch – e o mare vrajeala cu care sunt indoctrinati toti studentii scolilor de medicina.

   Foarte bun materialul video cu exozomii!

 3. “Apel către cetățenii români

  În această perioadă de criză sistemică la nivel global, când, în mai toate democrațiile lumii, sub pretextul „siguranței colective”, atacul asupra libertăților individuale este fără precedent, considerăm că este de datoria noastră să lansăm un apel către toți românii de bună credință.

  Evoluțiile de până acum arată că lupta împotriva epidemiei Covid-19 a devenit un alibi pentru încălcarea drepturilor inalienabile ale cetățenilor, precum și pentru restricționarea nejustificată și disproporționată a libertăților lor fundamentale, inclusiv exercitarea libertății religioase, de expresie și de mișcare.

  Nu negăm în nici un fel existența noului virus, însă credem că măsurile luate pentru combaterea acestei epidemii au fost în mare parte arbitrare și/sau abuzive și au produs numeroase efecte colaterale negative atât pentru economia românească, cât și pentru sănătatea multora dintre concetățenii noștri. Sănătatea publică nu trebuie și nu poate fi invocată ca argument pentru încălcarea drepturilor a milioane de români, și nici pentru distrugerea economiei și a țesăturii sociale a României.

  Pe zi ce trece, în întreaga lume apar îndoieli tot mai mari cu privire la contagiozitatea, pericolul și rezistența acestui virus. Tot mai multe voci cu autoritate din lumea științei și medicinei internaționale confirmă faptul că isteria mediatică în legătură cu Covid-19 este nejustificată. Avem motive să credem, pe baza datelor oficiale privind incidența bolii în raport cu numărul de decese, că această pandemie este în fapt instrumentalizată pentru a impune, pe termen lung, forme inacceptabile de control social și de îngrădire a drepturilor și libertăților democratice.

  Considerăm, de asemenea, că, în numeroase cazuri, măsurile de izolare adoptate au precipitat o criză profundă care a distrus deja sectoare întregi ale economiei. Acest fapt are repercusiuni sociale și politice grave. Guvernul și Parlamentul României, precum și toți actorii responsabili au datoria să oprească aceste forme de inginerie socială, luând măsuri pentru a proteja cetățenii pe care îi reprezintă și în interesul cărora sunt obligați să acționeze. La fel, este de datoria acestora să ajute familia, celula societății, nepenalizându-i și nediscriminându-i pe cei slabi și vârstnici, inclusiv prin despărțirea dureroasă de cei dragi.

  Internarea forțată și tratamentul în spitale a persoanelor asimptomatice trebuie, de asemenea, să înceteze imediat. Suntem printre puținele țari din lume care au recurs la o astfel de măsură abuzivă și nedemocratică. Nici măcar OMS, care este la originea multor decizii greșite luate de diferite state, nu recomandă asemenea abordare extremă, experții fiind de acord inclusiv ca persoanele cu simptome medii sa fie tratate ambulatoriu.

  Cerem comunității științifice și medicale să își exercite vigilența, astfel încât să fie oferite tratamente pentru Covid-19 cu onestitate, pentru binele comun. Este necesar să existe garanții că interese economice obscure nu influențează deciziile celor aflați acum la conducerea României.

  Ceea ce trebuie sa primeze este sănătatea cetățeanului, nu garantarea profiturilor companiilor farmaceutice spre îmbogățirea rapidă a „mafiei clientelare” transpartinice. Achizițiile publice, chiar și în situații de urgență, trebuie să fie transparente. Subliniem, de asemenea, că este inacceptabilă din punct de vedere moral, folosirea unor vaccinuri care nu au fost suficient testate sau care încalcă principii de bioetică – de exemplu, vaccinuri derivate din materiale provenite de la fetuși avortați.

  Cerem ca sistemul medical sa revină la normal, configurarea stabilită în perspectiva și în timpul acestei pandemii dovedindu-se una falimentară. Zeci de spitale au stat goale două luni de zile în așteptarea cazurilor grave de Covid-19, în detrimentul pacienților cu boli cronice, degenerative, cardiace, oncologice, rare mai ales, a pacienților cărora, fiind amânați de la spitalizare, boala li s-a agravat, unii chiar sucombând. Un asemenea tratament frizează crima împotriva umanității.

  Cerem restabilirea libertății religioase, care potrivit Constituției „nu poate fi limitată sub nici o formă”. Ingerința autorității publice în viața liturgică, ca și hărțuirea unor ierarhi, trebuie sa înceteze de îndată. Până în prezent biserica a fost supusă unor rigori care nu s-au aplicat nici magazinelor alimentare. Suntem îngrijorați că hrana spirituală a fost considerată a fi neesențială de către decidenți, în timp ce esențial a fost stabilit arbitrar doar accesul la hrana materială.

  Solicităm anularea tuturor amenzilor aplicate pe durata stării de urgență pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, pe care CCR le-a declarat ca fiind lipsite de bază constituțională.

  Solicităm și retragerea derogării de la Convenția Europeană a Drepturilor Omului notificată de România. Lipsită de orice argument care să îi susțină necesitatea, această derogare trezește serioase temeri că ceea ce se dorește în realitate nu este combaterea unui virus, ci instaurarea unui regim politic autoritar.

  Cerem încetarea practicilor totalitare de supraveghere și control care afectează dreptul la demnitate și la protecția datelor personale ale cetățenilor. Luând în considerare informațiile oficiale cu privire la starea de sănătate a populației și la evoluția infectării cu virusul Covid-19, considerăm că multe din așa zisele măsuri profilactice, vizează mai degrabă supravegherea populației decât sănătatea ei.

  Trebuie contracarată impostura flagrantă a celor care, fără nicio legitimitate politică sau socială, susțin politici de control drastic al populației recomandându-se ca salvatori ai umanității. Responsabilitatea politică a celor care reprezintă poporul nu poate fi în niciun caz lăsată pe mâna unor „experți” sau funcționari naționali si internaționali care, pe deasupra, mai apoi vor pretinde imunitate în fața legii.

  Solicităm, de asemenea, furnizarea gratuită de către stat a echipamentului de protecție a cărui purtare este impusă în anumite spații publice sau private. Este injust și inacceptabil ca populației să i se impună obligativitatea purtării de măști, cât timp nu i se acordă și mijloacele necesare achiziționării lor. Aceasta cu atât mai mult cu cât numărul celor care și-au pierdut locurile de muncă a crescut simțitor.

  Denunțăm transformarea presei, prin subvențiile guvernamentale oferite din bani publici, într-un mijloc de manipulare și înspăimântare a cetățeanului, pus în slujba susținerii unor masuri arbitrare, fără o dezbatere publică reală.

  Îi îndemnăm cu tărie pe cei care lucrează în mass-media să furnizeze informații exacte și să nu cenzureze, penalizeze, calomnieze și demonizeze pe cei care critică politicile guvernamentale, așa cum se întâmplă în prezent, din păcate, pe scară largă în social media, în presa scrisă și la posturile tv.

  Numai oferirea de informații corecte permite cetățenilor să evalueze prin filtrul propriu faptele, fără a fi manipulați în favoarea unor interese partizane. O dezbatere democratică și onestă, care să asigure participarea vocilor nealiniate, este cel mai bun antidot în fața riscului de a impune forme mai mult sau mai puțin subtile de dictatură, care pot degenera ușor în tiranii mai grave decât cele pe care societatea noastră le-a cunoscut în trecutul recent.

  Ne dorim ca experți în economie, fără partizanat politic, să caute soluții care să transforme enormele împrumuturi făcute de Ministerul Finanțelor în ultimul timp în investiții de infrastructură, energie, în proiecte de reindustrializare a țării, în finanțarea industriei alimentare, în orice proiect care ar putea aduce plusvaloare și ar putea integra forța de muncă plecată din țară, denumită generic „diaspora”. Prioritară va trebui să fie preocuparea pentru asigurarea hranei populației, în contextul în care experți ai ONU vorbesc despre „o foamete de proporții biblice” în urmă unei teribile crize economice anunțate post-pandemie.

  Considerăm necesară stabilirea urgentă a unui calendar concret al procesului electoral indispensabil oricărui regim democratic. În secțiile de votare se poate asigura cel puțin regimul de siguranță sanitară din supermarketuri.

  Se impune, de asemenea, sancționarea tuturor celor care au comis abuzuri în gestionarea stării de urgență, de la aplicarea unor sancțiuni fără o bază legală conformă Constituției, la răspândirea de informații false cu privire la numărul persoanelor infectate sau vindecate (a se vedea cazul județului Suceava) și a rezultatului dezastros ce a urmat deciziei de a bloca spitalele, care au fost inaccesibile pacienților cu afecțiuni grave.

  Îi invităm pe toți oamenii de bună credință să nu se sustragă datoriei de a coopera pentru binele comun și de a proteja sănătatea publică. Dorim și susținem o astfel de cooperare, care nu poate ocoli, însă, respectarea Constituției României și a drepturilor și libertăților individuale. Îndatoririle civile la care sunt datori cetățenii implică recunoașterea de către Stat a drepturilor lor.

  Semnează:

  Prof. Univ. Vasile Astărăstoae – medic

  Acad. Eugen Mihăescu – artist plastic

  Conf. Univ. Răzvan Constantinescu –medic

  Anca Nițulescu – medic

  Cristian Vântu – medic

  Prof. Univ. Radu Baltasiu

  Conf. Univ. Costel Stanciu

  Alexandru Petria – scriitor

  Rodica Oltean – jurnalist

  Corneliu Vlad – jurnalist

  Denis Dinulescu – scriitor, dramaturg

  Sorin Lavric – scriitor

  Conf. Univ. Costel Stanciu – economist

  Ing. Pompiliu Diplan – manager

  Iulian Capsali – publicist, regizor

  Dan Chitic – avocat

  prof. Irene Mariana Tătaru – antreprenor

  Ing. Mihai Mârțu – manager TV

  Eugen Popescu – jurnalist

  Florin Marius Secalean – psiholog

  Radu Cujbă – editor carte

  Camelia Leonte – scriitor

  Claudiu Târziu – jurnalist

  Horia Țigănuș – artist plastic

  Theodor Mugurel Panait – inginer

  Ing. Nicolae Mușat – președinte ASCIOR”

  Cosmina Cerva – avocat”

  Cine este de acord cu acest APEL îl distribuie în toată țara, acest apel la NORMALIZAREA VIEȚII… A fost trimis și la autorități… Este cea mai pașnică manifestare de trezire, evidențierea faptului că NU pot face ei ce vor cu noi….Că suntem aici și ne pasă de viața noastră! Doamne ajută!

 4. Ati publicat interviul cu Dr Kaufman, pe linga cel cu Dr Buttar! Primul explica f clar ca virusul covid 19 n-a fost izolat, niciodata si ca testul nu testeaza nimic. Vorbea si despre “exosomes”, care sint identici cu virusii, dar nu sint boala!
  Aici mai pe scurt:
  https://needtoknow.news/2020/04/shocker-doctor-shows-why-viruses-are-exosomes-instead-of-causing-illness-they-fight-illness-by-activating-an-immune-response-and-removing-cellular-toxins/
  Mai jos este cu tabele si explicatii din care rezulta ca testul este facut sa mareasca nr de “bolnavi”. Asta este principala lor metoda sa vina cu valul al doilea, deoarece nu trebuie decit sa mareasca nr de testati. Da erori cu pina la 85%. Figaro a scris despre erori de pina la 90%.
  Die WAHRHEIT über die PCR Tests – Drosten & RKI widerlegt!
  https://www.youtube.com/watch?v=JvnWC5CnjHQ
  Scrieti si repetati la infinit! Prostia lor trebuie desfintata! S-a scris ca peste 99% s-au vindecat si doar 0,4%, la o medie de virsta de cel putin 80 de ani, au decedat. Nu inteleg de ce nu-i intreba nimeni pe timpiti de ce insista pt vaccin cind cifrele arata clar ca nu este necesar? Sa raspunda boii, sa vedem ce le poate mintea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE