X

Iohannis calcă în picioare dorințele părinților: ‘Nu voi promulga legea identității de gen’

Pai nu m-ati votat voi? - Politic Scam

Klaus Iohannis nu va promulga legea prin care se interzice orice referire la identitatea de gen. Proiectul de lege fusese adoptat de Senat. Președintele calcă în picioare atât votul parlamentarilor, care reprezintă poporul, cât și dorințele marii majorități a românilor.

Preşedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu prevederile proiectului de lege adoptat în Senat, prin care se interzice în şcoli şi universităţi orice referire la identitatea de gen.

Şeful statului spune ferm că nu îşi va pune semnătura pe acest act normativ.

„Cred ca aţi aflat pe surse ce voi face cu legea identităţii de gen, dar o să comentez atunci când fac actul respectiv de rigoare”, a declarat Klaus Iohannis.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Educația" copiilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

 1. si ce credeati?
  diavolul are drepturi depline o data ce 80%dintre homalaii romani nu si-au deplasat cwru la votat familia biblica ADAM SI EVA .
  Acum sa-si puna fundul copiilor la bataie .
  si ce va urma,clar DUMNEZEU nu se va opune .
  Diavolul a cistigat in urma referendului si homalaii romani sa inghita a paguba ,ca nu vor fi ATIT DE DESTEPTI incit sa-si retraga ODRASELE debusolate oricum ireversibil din orice forma de invatamint national/international (gradinita -facultate )demonizate 100%.
  JIGODII SATANISTE TOTI ,FARA EXCEPTIE .

 2. Pe zi ce trece nemernicul asta își dă arama pe față și dovedește el însuși că este trădător de neam și țară! Nu îi pasă de popor absolut deloc, in schimb face NUMAI jocurile celor care l-au propus și sprijinit să devină președinte, adică oculta satanistă mondială cu sediul la Vatican.
  Tot ce face și susține zi de zi este împotriva credinței ortodoxe și a poporului român!

 3. Un nenorocit !
  A reușit să prostească o mulțime de români la alegeri. Oare nu mai e în țara asta un om normal, capabil să fie un președinte al României ? Neamul ăsta păcătos e chiar atât de naiv, că pune botul la orice ?
  Distruge România nenorocitul “pas cu pas”.

 4. Ar trebui să iasă oamenii în stradă sa ii ceară demisia la vipera asta de nazist și ar fii în stare să pună jandarmeria pe poporul român,trăiască diaspora care l-au votat și toți ai lui,Dumnezeu să ii trezească macar in al 11 lea ceas și să ne pocăim . Maica Domnului și cu toți Sfinții rugativa pentru noi păcătoșii.

   1. BOR,este de mult preș și hârtie igienica cu care se șterg undeva cei doi eretici,plus păgânul arahat care s-au proțăpit la conducere

 5. Legea identității de gen e necesară pentru a contracara DEPERSONALIZAREA omului.

  E periculoasă joaca ,,De-a Dumnezeu”! Dacă ești bărbat, Dumnezeu ți-a lăsat o misiune care se potrivește bărbaților. Fii bun creștin. fii cap al unei familii creștine, iubește femeia așa cum iubește Hristos Biserica! Dacă ești femeie, naște și educă buni creștini și creează armonie în jurul tău ascultând de bărbatul tău credincios așa cum ascultă Biserica de Hristos!

  Dacă se bulversează toate, unde vom ajunge? Nimeni nu mai ascultă de nimeni, nu mai respectăm nicio rânduială de bunăvoie și atunci ni se impun tot felul de absurdități.

  Dacă acum nu mai contează dacă ești bărbat sau femeie și acceptăm această DEPERSONALIZARE avantajoasă doar pentru un grup extrem de restrâns, în următoarea etapă nu va mai conta nici numele nostru, singura identitate care contează pentru sistemul antihristic fiind NUMĂRUL.

   1. Lasă, că ” parcurile mici de cartier” după orele 22:00 devin fiefurile tuturor derbedeilor din acel cartier! DESFIINTATE!!

 6. Conducatorii actuali ai Romaniei, apostati si vanduti strainilor, sunt plata pacatelor facute de sute de ani de acest popor, pacate strigoatoare la cer si contra Sfantului Duh: crime (de toate felurile, inclusiv si in special avorturi), inselatorii, talharii, tradarea aproapelui si tradarea de tara, blasfemii, vrajitorii, judecata stramba, nerespectarea parintilor si batranilor, curvii si preacurvii, agoniseala cu orice pret, asuprirea vaduvelor si orfanilor, egoism etc. A sosit ziua scadentei si toate aceste le vom plati acum, cu varf si indesat prin acesti conducatori. Nici cu gandul nu ganditi ce va veni, acum e doar inceputul, iar fiecare isi va lua plata. Poporul roman a intors spatele Mantuitorului si Maicii Domnului in special in ultimii 30 de ani, Harul aproape ca s-a ridicat de la el, Raul a fost lasat sa intre pentru a aduce plata cea dreapta. Unele profetii spun ca Romania ar urma sa fie noul Ierusalim, sa dea Dumnezeu sa nu fie Ierusalimul din care nu va ramane piatra pe piatra…

 7. La asta ma asteptam. Nu ma asteptam la reactia unor asa-zise institute si asociatii, precum SNSPA, UBB Cluj si diverse „asociatii” ale studentilor sau elevilor. Si-a intins tentaculele mafia gay peste tot.

 8. Daca ar fi dupa propaganda gay, ar trebui ca matraguna sa poata fi considerata spanac.
  Astronomia NU ARE NICI O LEGATURA cu aberatiile „academice” despre gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.