X

Lașitatea lui Iohannis Klaus sancționată de Uniunea Ziariștilor profesioniști din România

99 de ani de la Trianon! România devine MARE, Ungaria se face mică ...

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România își exprimă dezaprobarea față de atitudinea inadmisibil de tergiversantă a Președintelui României față de situația cu adevărat de urgență în care se află țara, în acest moment.

Suntem în ajunul aniversării a 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, pe care Ungaria se pregătește să-l „aniverseze” negându-l din toate puterile și cu toate resursele disponibile, iar noi, statul român, nu facem nimic. În timp ce presa maghiară tună și fulgeră, atât în Ungaria, cât și în Europa împotriva acestui tratat, România tace. În condițiile în care Parlamentul, ambele camere, au votat legea privind aniversarea Tratatului de la Trianon (4 iunie) ca  sărbătoare națională în România,  Dl. Klaus Iohannis, președintele țării, amână nejustificat promulgarea ei. Suntem în 3 iunie iar mâine este 4 Iunie.

Domnule Președinte,

Lipsa dumneavoastră de reacție ne îngrijorează și ne face să o suspectăm de complicitate cu mass media mainstream, care alocă spații derizorii unui eveniment de importanță națională, europeană și chiar planetară, prezentând în schimb, non-stop, știri despre conflictul PNL-PSD, despre oportunitatea măștilor, despre redeschiderea restaurantelor, despre mărirea pensiilor, despre cazul Caracal etc. Subiecte actuale, de altfel, dar total nesemnificative ÎN ACEST MOMENT, în raport cu ceea ce ține direct și nemijlocit de granițele României.

În publicația online „Visegrad Post” sub titlul „La nouvelle fête nationale roumaine, une provocation anti-hongroise”, iredenta maghiară își face de cap. Astfel, Partidul Popular Maghiar din Transilvania și Partidul Civic Maghiar au declarat că această lege „ face parte din păcate din seria exploziilor anti-ungare din aceste ultime săptămâni” și că „ura națională din România a fost din nou ridicată la nivelul politicii de stat ” („cette loi s’inscrit malheureusement dans la série des explosions anti-hongroises de ces dernières semaines”„la haine nationale en Roumanie est redevenue élevée au niveau de la politique de l’État”). Iar concluzia e radicală: „ În Europa secolului XXI, este de neînțeles și inacceptabil ca Parlamentul României să adopte o lege care umilește [în acest fel] CEL MAI MARE POPOR AUTOHTON AL ȚĂRII (s.n.)și unul dintre principalii săi parteneri comerciali, Ungaria […] Să fim bine înțeleși: suntem maghiari, așa că plângem pe 4 iunie […] Suntem maghiari, deci nu sărbătorim”.(„Dans l’Europe du XXI-e siècle, il est incompréhensible et inacceptable que le Parlement roumain adopte une loi qui humilie [de la sorte] le plus grand peuple autochtone du pays et l’un de ses principaux partenaires commerciaux, la Hongrie […]. Soyons clairs: nous sommes Hongrois, alors nous pleurons le 4 juin […] Nous sommes Hongrois, donc nous ne célébrons pas»).

Domnule Președinte,

Ezitările dumneavoastră au o explicație, dar nu constituie o scuză. Faptul că dinComisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI face parte un cetățean al Ungariei, deputatul  UDMR Csoma Botond (care face parte și din Comisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind analizarea şi actualizarea cadrului normativ cu incidenţă în domeniul securităţii naţionale) dovedește că România este atacată de Ungaria nu numai din exterior, ci și din interior.

Nu cred că ați aflat lucrurile acestea din presă, cred că le știați. Dar de ce trebuie să le descoperim noi, jurnaliștii? De ce să tragem noi, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, semnalul de alarmă, când ar trebui ca Parlamentul, Guvernul și Președinția să blocheze această situație înainte de a se întâmpla? Pentru ce v-am ales? Să vă păzim ca nu cumva să vindeți toată țara? Tăcerea dumneavoastră ne legitimează să bănuim că așteptați un ordin sau o dezlegare din altă parte. Și dacă vă suspectăm pe toți, Parlament, Guvern, Președinție, de înaltă trădare, suntem „conspiraționiști”?

Domnule Președinte, promulgați Legea, până nu e prea târziu pentru demnitatea noastră națională! Aduceți-vă aminte de cuvintele lui Ion Rațiu, la Procesul Memorandumului: „Existența unui popor nu se discută, se afirmă!”.

Doru Dinu Glăvan
Președintele UNIUNII ZIARIȘTILOR
PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Uncategorized

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

36 comentarii

  1. Pardon…WUHANIS!
   Alături de ARAHAT, LUCOVID și MANIVELĂ care nu știu pe unde e!
   Apoi mai e Lolek, sau Bolek….Nelu Tătaru!

 1. Am citit ceva foarte INTERESANT:

  Citiți cu atenție mesajul omului ăsta, mai ales intrând pe blogul lui…NU cumva MAREA FURTUNĂ ce generează tromboze, insolație, ”gripă” și moarte se (va) datora Marii Furtuni Solare care s-a petrecut ȘI pe vremea gripei spaniole? Numai că ACUM istoria se va repeta, dar la cote mai ridicate…este informat și deștept omul ăsta!

  P.S. Oare, TRUMP CÂND VORBEA ANII TRECUȚI ARĂTÂND ECHIPA LUI DE INTERVENȚIE PENTRU MARE FURTUNĂ, NU CUMVA ȘTIA DESPRE CEA DE ANUL ĂSTA?

  Raspuns de la un inginer
  ayeaye20 Calin Mircea Gascu, Uncategorized June 2, 2020 2 Minutes
  Calin Mircea Gascu
  23 aprilie
  Bună dimineaţa oilor, O lume întreagă de oi. Vă place cu botniţă? O botniţă inutilă şi imbecilă precum aceia care ne obligă să o purtăm. Le spun de cel puţin un an să se pregătească pentru INSOLAŢIE (Sun Stroke sau Heat Stroke = accident vascular cerebral datorat căldurii, Soarelui sau pe româneşte, treceţi măi la umbră că vă bate soarele în cap). O confirmă autopsiile italienilor. Să nu-mi spuneţi că nu ştiţi ce înseamnă tromboze. Da, este sânge uscat de deshidratarea provocată de Soare în combinaţie cu 5G, 4G, 3G, 2G, 1G, Wi-Fi, televizoare, cuptoare cu microunde, într-o expresie, POLUARE ELECTROMAGNETICĂ. Şi maimuţele de medici o tot dau cu viruşi şi alte cretineli dogmatice în loc să gândească cu capul propriu. Domnilor medici, de malpraxis aţi auzit? Criminalilor. Aţi omorât oameni pentru că în loc să măsuraţi voi vă luaţi după politicieni. Medicii ca Menghele erau parfum pe lângă voi, ştiţi de ce? Pentru că acel criminal gândea? Voi nu aveţi decât portofel, creierul vă lipseşte. Vedeţi tâmpiţilor că de abia acuma începe distracţia. Ce a fost până acuma este preludiul. Doar avertismentul. Urmează cel puţin încă trei ani grei. Cretini cu diplomă din hârtie igienică.
  Ce să fac? Să vă dau în judecată? Prostia nu se pedepseşte penal. Crima, însă, se pedepseşte. O să am grijă să fiţi pedepsiţi. Aveţi grijă, sunt extrem de tenace şi persuasiv. Iar voi, aceia care vă bateţi joc de instituţiile statului şi uzurpaţi funcţiile publice. Nu vă este ruşine să umblaţi cu capul gol?
  Aviz domnule PREŞ Johannis, Arafat şi Cercel şi sinistrul sănătăţii al cărui nume nici nu mă obosesc să-l ţin minte. Aţi dat dovada “competenţei” supreme. Căraţi-vă. România nu are nevoie de idioţi şi proşti în funcţii publice, de nici un fel. Aveţi consilieri? Concediaţii, sunt cretini. Sau aţi făcut după capul vostru? În acest caz, aveţi nevoie de radiator. Trebuie răcit, că dă rateuri, procesorul.

  http://www.iso.ro/Dezinformare-Gripa.html

  ”Timpul curent este: 6/4/2020, 10:18:28 PM.
  35 zile până la începutul perioadei periculoase, 63 zile până la apogeu, 91 zile până la sfârșitul calvarului.

  Mesaj apocaliptic? Nu, doar constatare astronomică și deducție logică. Nu sunt prezicător. Sunt un om obișnuit cu numerele și un fin observator al naturii, nimic altceva.
  „Autoritățile”, așa zisele autorități, ei fiind doar niște păpuși în fața ocultei mondiale, dar, în spatele lor, sunt oameni extrem de deștepți și de malefici. Nu știu exact ce urmăresc acești adevărați conducători. Sper din tot sufletul ca eu să mă înșel. Nu prea am obiceiul să scriu sau să vorbesc fără dovezi solide, reale, palpabile, demonstrabile și repetabile. După ultimele estimări ale acestor specialiști, m-au ajutat să-mi rafinez deducțiile și să măresc precizia lor. Înițial am avut o eroare de +/-41 zile. Ei bine, am redus-o la +/-7 zile, datorită, nu numai evenimentelor politice, ci și celor simțite cu propriul corp. Eu și „bolnavii” de cancer, în stadiile „terminale”, simțim radiația electromagnetică. Eu sunt mai norocos ca ei. Eu nu mai sunt în pericolul de a muri. Ei nu au acest noroc. Sunt victime ale minciunii mondiale.
  Încă o dată, sper din tot sufletul ca eu să mă înșel. Ca totul să fie doar un vis urât. Aș prefera să mă credeți un alt „nebun” care încearcă să vă sperie, decât să se întâmple această catastrofă. Citiți cu atenție cele ce urmează și judecați cu propriul dumneavoastră creier. S-ar putea să ajute. S-ar putea să-mi mulțumiți, după.

  Iubesc matematica. întotdeauna mi-a plăcut ordinea firească a lucrurilor și niciodată nu am să mă despart de logica și claritatea matematică a vieții . Dincolo de fantastic și straniu, există un suport logic, concret și coerent. Acesta ar trebui să predomine modelele de gândire planetare. Însă nu este așa. Gândirea medicală este o gândire simptomatică ce extrage omul, corpul său, din contextul spațiului intra și extracelular, din mediul ambiant determinat, într-o măsură covârșitoare, de către o stea. Acea stea, Soarele, ne-a dat viață și tot ea ne omoară.”

  1. Nu știu ce să spun despre ele…acum aud/văd despre ele…pot să vă spun doar că, împotriva agresiunii electromagnetice artificiale, mi-am cumpărat acum o lună și ceva VITAL PROTECT care emite, stimuleaza dezvoltarea normala si naturala a semnalelor electrice interne.

   Contine un generator stabil pe frecventa 7,83 Hz (controlat de un microprocesor), pe o forma de unda specifica si cu o anumita amplitudine astfel incat efectul asupra sistemului nervos sa fie optim.
   Acest oscilator emite pe un sistem radionic de antene spiralate si cristale ce produc un vortex scalar, vortex la care sistemul nervos reactioneaza instantaneu.
   Am testat in laborator si efectele altor metode de protectie impotriva radiatiilor nocive si daca ar fi sa redam eficienta lor pe o scala de la 1 la 10 niciunul nu ar depasi 4,5. Dispozitivul Vital Protect s-a situat intre 9,5 si 10.

   Și DA, are EFECT!

 2. OAU!!!
  Aseară am postat și NU se mai poate intra pe blogul Ing.Călin Mircea GASCU!!!
  ÎNSEAMNĂ CĂ ESTE ADEVĂRAT CEEA CE AVERTIZEAZĂ OMUL ACELA!
  Dar AUTORITĂȚILE tac și VOR TACE pentru că au nevoie de UN FENOMEN NATURAL ce va LOVI cu forță în organismele vii pentru a putea să-și facă de cap în continuare cu populația prin internări abuzive, absurde ținându-le isonul UNUL ca Rahila, Cercel, Arahat și alții care au CONTRACT cu Pharma ORI sunt membrii reprezentanți ai OMS-lui, unde sunt diavolii de Bill Gates, Fauci și alții….

  ESTE ALARMĂ!
  CITIȚI CU ATENȚIE ARTICOLUL PE CARE AM REUȘIT AZI-NOAPTE SĂ-L COPIEZ, NE-PUTÂND SĂ REDAU GRAFICELE…
  http://www.iso.ro/Dezinformare-Gripa.html

  Timpul curent este: 6/4/2020, 10:18:28 PM.
  35 zile până la începutul perioadei periculoase, 63 zile până la apogeu, 91 zile până la sfârșitul calvarului.

  MESAJ APOCALIPTIC?
  NU, doar CONSTATARE ASTRONOMICĂ ȘI DEDUCȚIE LOGICĂ Nu sunt prezicător.
  Sunt un om obișnuit cu numerele și un fin observator al naturii, nimic altceva.

  „Autoritățile”, așa zisele autorități, ei fiind doar niște păpuși în fața ocultei mondiale, dar, în spatele lor, sunt oameni extrem de deștepți și de malefici.
  Nu știu exact ce urmăresc acești adevărați conducători.
  Sper din tot sufletul ca eu să mă înșel.
  Nu prea am obiceiul să scriu sau să vorbesc fără dovezi solide, reale, palpabile, demonstrabile și repetabile.
  După ultimele estimări ale acestor specialiști, m-au ajutat să-mi rafinez deducțiile și să măresc precizia lor.
  Înițial am avut o eroare de +/-41 zile.
  Ei bine, am redus-o la +/-7 zile, datorită, nu numai evenimentelor politice, ci și celor simțite cu propriul corp.
  Eu și „bolnavii” de cancer, în stadiile „terminale”, simțim radiația electromagnetică.
  Eu sunt mai norocos ca ei.
  Eu nu mai sunt în pericolul de a muri.
  Ei nu au acest noroc.
  Sunt victime ale minciunii mondiale.

  Încă o dată, sper din tot sufletul ca eu să mă înșel.
  Ca totul să fie doar un vis urât.
  Aș prefera să mă credeți un alt „nebun” care încearcă să vă sperie, decât să se întâmple această catastrofă.
  Citiți cu atenție cele ce urmează și judecați cu propriul dumneavoastră creier.
  S-ar putea să ajute. S-ar putea să-mi mulțumiți, după.

  Iubesc matematica. întotdeauna mi-a plăcut ordinea firească a lucrurilor și niciodată nu am să mă despart de logica și claritatea matematică a vieții .
  Dincolo de fantastic și straniu, există un suport logic, concret și coerent. Acesta ar trebui să predomine modelele de gândire planetare. Însă nu este așa.

  GÂNDIREA MEDICALĂ este o gândire simptomatică ce extrage omul, corpul său, din contextul spațiului intra și extracelular, din mediul ambiant determinat, într-o măsură covârșitoare, de către o stea. Acea stea, Soarele, ne-a dat viață și tot ea ne omoară.

  Gripa spaniolă, un efect. Atunci, ce a determinat apariția între 50 și 100 milioane morți pe întreaga planetă?

  << înapoi la selectiela lista de articole

  "Lucrurile cărora le opui rezistență vor persista." Carl Jung.
  La fel este și cu adevărul. Oricât încerci să-l ascunzi, la un moment dat, se prăbușește peste tine.

  Oamenii sunt niște animale foarte stranii.
  Încearcă să supraviețuiască în mediul pe care îl consideră prietenos și netoxic. Așa ar trebui să fie.
  DAR, OARE, OAMENII ÎNȚELEG MEDIUL ÎN CARE VIEȚUIESC?
  Sau așteaptă de la alții, divinitate sau alți oameni pe care-i investesc cu încredere, să aibă grijă de ei și de sănătatea lor.

  TOTAL GREȘIT.

  Funcția de sănătate este o funcție vitală oricărui organism viu, plantă, insectă sau animal.
  De ce omul este cel mai prost animal?
  Pentru că, așa infatuat cum este, crede că cineva este obligat să-i asigure integritate, siguranța și sănătatea sa.

  GREȘIT, TOTAL GREȘIT ȘI DEZARMANT.

  Nimeni nu este responsabil pentru sănătatea voastră, nimeni în afară de voi înșivă.
  Atunci, de ce v-ați predat funcția vitală, funcția de sănătate, altora?
  Aveți chiar atâta încredere în sistemul de sănătate, acel sistem corupt și corupător, încât să-i încredințați viața dumneavoastră?
  Bă, voi chiar sunteți bolnavi.
  Sunteți bolnavi la cap.

  Cum să-ți predai sănătatea ta și integritatea ta unei persoane străine, medicului, care are un singur interes din treaba asta și nici o responsabilitate pentru că te pune pe tine să semnezi că ești de acord cu tratamentul pe care el ți-l prescrie?
  Vă treziți?…
  Astăzi, că mâine este târziu, foarte târziu.
  Care-i interesul?
  Să-ți meargă ție bine?
  Bă, tu chiar ești prost.
  MEDICUL ARE INTERESUL SĂ-I MEARGĂ LUI BINE, NICIDECUM ȚIE!
  Așa că, fă bine, trezește-te și participă la viața ta.
  ESTE VIAȚA TA ȘI NIMENI ALTUL, DECÂT TINE, NU ESTE RĂSPUNZĂTOR PENTRU EA.
  Nu te ruga la Dumnezeu.
  Degeaba te rogi, El și-a făcut treaba.
  Da, ți-a dat creier, te-a dotat pentru supraviețuire, a dovedit că nu te vrea prost, păi atunci folosește darul lui Dumnezeu.
  Dacă nu-ți folosești creierul îl superi pe Dumnezeu.
  Te trezești?
  Sau rămâi să te isterizezi cum că ,unul ca mine, "te-a făcut prost". Nu stimabile, mă supraestimezi. Eu nu am o asemenea putere. Sunt doar trei entități care au putut face așa ceva. Dumnezeu, mă-ta și însăși persoana ta. Eu, doar constat,… cu amărăciune.
  Cele scrise anterior nu sunt pentru a-i supăra pe oameni.
  Oamenii inteligenți știu că viața este dură și nimeni, absolut nimeni nu se poartă cu ei cu mănuși.

  Eu, acestor tipuri de oameni mă adresez.
  Acelor oameni, pe care nu-i supără adevărul și care sunt în stare să discearnă între o dojană prietenească și o insultă.

  SITUAȚIA CONJUCTURALĂ ESTE ATÂT DE GRAVĂ ÎNCÂT NU MAI ESTE TIMP DE POLITEȚURI, NICI DE FARAFASTÂCURI ȘI DE GÂDILĂRI DE ORGOLII.

  Dacă ai astfel de manifestări, te rog să părăsești pagina și iartă-mă că te-am deranjat cu insolența mea.
  Dacă ești mimoză sau dacă nu pricepi, rămâi așa.
  RAIUL NU ESTE PENTRU TOȚI.
  Lasă pe aceia care pricep și au suficientă minte să nu se supere pe adevăr pentru că, de abia acum, urmează să descriu un fenomen astronomic, de o putere inimaginabilă, ignorat de mii de ani de mințile înapoiate ale celor care încearcă să repare ceea ce nu poate fi reparat.

  ASTA PENTRU CĂ NIMENI NU A FOST ȘI NU VA FI PREGĂTIT SĂ ÎNFRUNTE ASTFEL DE ENERGII..

  Nu am timp pentru proști.
  Voi aveți?
  După ce veți citi acest articol și veți avea firul logic al înșiruirii faptelor și fenomenelor, veți realiza cât de gravă și de urgentă este problema și de ce am abordat-o în acest mod abrupt. "Cine se supără… ăla e".
  Nu vă cunosc și nici nu am dreptul sau dovezile să cred că ați fi proști.
  Ba chiar, din contră, susțin că nu există oameni proști ci doar oameni neinformați, neinstruiți în acest domeniu, iar eu vă informez despre lucruri pe care nu le-ați învățat la școală și nici nu aveați de unde să le știți.

  DECI, LĂSAȚI FALSELE ORGOLII ȘI PUNEȚI MÂNA PE CARTE, INFORMAȚI-VĂ, FACEȚI EXPERIENȚE, PARTICIPAȚI LA VIAȚA VOASTRĂ.

  Nu stați indiferenți și așteptați ca alții să vă rezolve problemele.
  Ei vor rezolva problemele lor.
  Eu am să-mi rezolv problemele mele, nu pe ale dumneavoastră.
  Este doar problema dumneavoastră, dacă pricepeți sau nu, sau dacă vreți să pricepeți și vă veți documenta mai serios și apoi veți acționa în consecință.

  ESTE PROBLEMA DVS.
  Nu încercați să faceți din problema dumneavoastră problema mea că nu mă interesează problemele dumneavoastră.
  Eu îmi fac datoria față de conștiința mea, deci aici este interesul meu, și ÎNCERC SĂ VĂ INFORMEZ, cât pot eu de CORECT și OBIECTIV, asupra unor PROBLEME VITALE PENTRU RASA UMANĂ.

  Iar această abordare dură este menită, doar să vă trezească, să vă scoată din amorțire, din falsul și periculosul confort.
  Și să vă spuneți vouă, înșivă: "Hai măi, să văd ce spune, prostul ăsta".

 3. Dacă veți avea răbdarea necesară și ambiția de a citi până în capăt, de a înțelege logica argumentației și de a realiza gravitatea situației, veți fi în măsură să fiți motivați în a acționa pentru binele vostru.
  Eu atât vă spun.
  Există cale de salvare.
  Nu este simplă, nu este ușoară, nu este ieftină, dar există cale de salvare. Acestea fiind zise, cei care ați rezistat să nu vă indignați până acum, vă invit să vă concentrați asupra firului logic al expunerii și să mă credeți, pe cuvânt, că 50 sau 100 milioane de morți, nu este o glumă.

  Acești oameni pot fi salvați.
  Sau după o altă abordare, aveți neșansa de 1,43% să fiți unul dintre acei nenorocoși.
  Nu mă credeți nici pe mine nici pe alții, aveți încredere în voi înșivă și în rațiunea voastră.
  Voi sunteți aceia interesați să supraviețuiți, voi sunteți aceia care vreți să nu fiți bolnavi, voi sunteți aceia care vreți să nu plângeți sau să vă plângeți de milă. Atunci, ce mai așteptați?
  Cine să acționeze în locul vostru?
  Autoritățile?
  Care autorități?
  Acei oameni lacomi și inepți care s-au cocoțat pe craca puterii?
  Voi, de la ăia așteptați salvarea?
  Vă asigur că așteptați degeaba.
  Nu-i duce mintea să se gândească la altceva decât propria bunăstare și să se îmbuibe într-un mod nesimțit, grotesc, în timp ce problemele, cu adevărat importante, îi depășesc profesional.

  VOI SUNTEȚI SINGURA VOASTRĂ SALVARE.

  Statistica evoluției gripei spaniole.

  Pentru că sunt onest, vreau să vă dau posibilitatea de a compara gândirea mea cu a altor oameni și vă asigur că nu gândesc altfel decât ei, ci sunt doar un pic mai neîncorsetat de dogme și de orgolii nejustificate, am să vă ghidez și chiar să vă încurajez să citiți și ce spun alții despre aceste subiecte.
  Iată un articol din Wikipedia care tratează foarte serios și documentat, din punct de vedere statistic, social și medical, subiectul abordat de mine în articolul despre GRIPĂ. și vă provoc la gândire, mai ales că în prima propoziție este scris cum că GRIPA SPANIOLĂ ESTE, SE PARE, ACEEAȘI BOALĂ, CA ȘI GRIPA AVIARĂ DE ASTĂZI.

  Lucru perfect și argumentat susținut și de mine.

  Nu sunt de acord cu celelalte inepții cum că soldații de pe front au cules gripa și au adus-o acasă.
  Acest fapt fiind doar o coincidență nefastă și independentă de soldați sau vreo altă vietate.
  La o asemenea scară și cu o asemenea virulență, mai bine zis violență și viteză, termenul virulent fiind inadecvat și dacă nu credeți citiți acest articol, tot al meu, despre VIRUȘI.
  Acestă „boală” s-a răspândit deodată într-un număr imens de indivizi și a afectat întreg globul.
  Din câte știu, nu prea mulți soldați de pe alte continente au participat la primul război mondial, iar gripa spaniolă a fost chiar un fenomen global.

  În plus, graficul alăturat, care este preluat din Wikipedia, unde este preluat dintr-o altă parte și anume: (Image: courtesy of the National Museum of Health and Medicine) – Pandemic Influenza: The Inside Story. Nicholls H, PLoS Biology Vol. 4/2/2006, e50 https://dx.doi.org/10.1371/journal.pbio.0040050 ) îmi spune, cu totul, o altă poveste. Vă încurajez să vedeți și ce este acolo.

  Oricum, abordarea mea nu se apropie, în nici un fel, de abordarea lor.
  Și eu nu am să bat apa în piuă despre entități mici și inteligente care păcălesc celulele să-i multiplice.

  Conform celor scrise în articolul din Wikipedia, marea pandemie de gripă spaniolă se crede că a început în data de 11 martie 1918 la Fort Riley, Kansas, Statele Unite.
  Culmea că așa zisa gripă spaniolă i se dă denumirea de la o țară ne-participantă la război afectată foarte profund de această pandemie.
  Din ce cauză?
  Pentru că acolo, în Spania, nefiind război, nici cenzură nu exista și ziariștii au scris despre acest fenomen astronomic cu implicații medicale.
  În Wikipedia sunt amintite și alte țări ne-participante la acest prim război mondial, deci circulație relativ redusă de persoane care să transporte așa zișii viruși de gripă.
  Oricum această concluzie a răspândirii gripei prin incubare și transportul de la persoană la persoană, pare a avea o logică în perioada lungă de la data primei semnalări până la vârful pandemiei unde conform acelui document reprodus în acea poză au murit 62-65 persoane pe mia de locuitori pe zi (rată anuală) numai în New York timp de 12 zile.

  Nu știu dacă realizați ce înseamnă acest număr.
  Voi realizați amploarea grozăviei ce s-a petrecut în acele timpuri?

 4. Aveți un termen de comparație?
  Nu!?
  Haideți să vă lămuresc cum stau aceste statistici.
  Gripa în New York a fost în trei valuri și generând o rată medie de 4,7 morți la mia de locuitori, pe atunci New Yorkul având 5,6 milioane de locuitori. adică, ÎN PERIOADA DE VÂRF AR FI MURIT ÎNTRE 951 și 997 PERSOANE PE ZI timp de vreo 12-15 zile (perioada de vârf, iar numărul total fiind 31000)

  Hai să facem un calcul comparativ pentru orașul meu, Baia Mare, România care are 136480 locuitori (2012).
  Adică, în patru luni jumătate de pandemie orașul nostru nu ar mai exista.
  Cifrele sunt uriașe, iar unele localități au dispărut de pe hartă, întreaga lor populație fiind decimată de această pandemie.
  Chiar, nu cred că avem voie să ne jucăm cu astfel de grozăvii și, mai ales să nu identificăm corect cauza producerii unui astfel de fenomen care s-a desfășurat la scară planetară.

  Ei bine, orice ar zice cineva, oricine, UN ASTFEL DE FENOMEN, desfășurat relativ repede, NU POATE FI PUS DECÂT PE SEAMA UNEI CAUZE CU ENERGIE IMENSĂ ȘI CARE SE PROPAGĂ RAPID ȘI CREEAZĂ REACȚII DE APĂRARE ÎN ORGANISME, IAR PE UNELE LE COPLEȘEȘTE, LE DISTRUGE.

  Orice ați zice voi, singura sursă de energie capabilă să facă o asemenea grozăvie pe Terra este Soarele.
  În locuri diferite cu diferențe doar de săptămâni de zile și numai pentru Londra, iar toate celelalte trei orașe aflate la distanțe apreciabile unul de altul New York, Paris, Berlin, lucrurile să se întâmple simultan (Personal, cred că este o greșeală de datare la înregistrările din Londra, după cum vedeți alura curbei este aceeași și la vârful anterior și cel ulterior cu trei luni înainte și după, raportat la de vârful principal.

  Pare o eroare de maximum două săptămâni diferență, zece zile, care ar putea fi, de exemplu, apariția unei linii în fața unei date cu o cifră și aceasta să fi fost interpretată 13 în loc de 3.
  Nu se poate întâmpla un fenomen identic, după aceeași curbă, cu mici diferențe, dincolo de un ocean și succesiunea să fie exact la 10 zile, la fiecare inflexiune a curbei).
  Acest fenomen mie îmi dă foarte mult de gândit și are o singură cauză, o singură explicație.

  SOARELE A ”MĂTURAT” TERRA CU UN FLUX ENERGETIC URIAȘ CARE A UCIS ACEI OAMENI ȘI PE EXTREM DE MULȚI I-A ”ÎMBOLNĂVIT”.
  NU războiul și condițiile mizere au ucis oamenii în acea perioadă.
  O dovadă a acestor afirmații este faptul că foarte multe țări, care nu au participat la acel război, nu au fost cruțate de consecințele acelei „gripe”.
  În plus, simultaneitatea acelor valori conform graficului istoric, atașat, este o dovadă extrem de clară cum că ipoteza virală a gripei și transmiterea bolii prin populație și mișcarea acesteia este absurdă.

  Distribuția chiar dacă ar fi putut fi identică, simultaneitatea nu poate fi, în nici un fel explicată.
  Acolo, atunci a fost un declanșator imens comun și simultan tuturor acelor orașe, iar acest declanșator nu poate fi decât Soarele.
  El a emis undele care au creat acel șoc în populație.
  Șoc care a survenit după o perioadă de slăbire constantă a rezistenței prin maximul solar care a trecut de pragul de expunere începând cu data de 11 martie 1918 și s-a menținut relativ constant până la mijlocul anului 1919.

  Considerente de astronomie și energie.

  Ciclul solar are o medie de 11,04 ani acum, după alte surse ar fi avut undeva la 11,3 ani.
  Dar ciclul solar este foarte imprevizibil și, cum este de așteptat, nu putem face o deducție extrem de precisă cu privire la evoluția Soarelui în timp.
  Deși conform acelei deducții anterioare cum că perioada ciclului Solar ar fi o constantă, lucru infirmat de aprofundarea problemei și de documentarea mea ulterioară.

  Am săpat mai adânc și mi-am schimbat poziția cu privire la datele care le-am vehiculat anterior.
  Însă, noile informații găsite, îmi întăresc convingerea că EVENIMENTELE MEDICALE DIN PERIOADA 1917-1921 AU FOST DETERMINATE ÎN TOTALITATE DE SOARE ȘI EXPUNEREA OAMENILOR LA ENERGIA IMENSĂ VENITĂ DE LA SOARE determină TOATE BOLILE de pe Pământ.
  TOATE.

  ERUPȚIILE SOLARE sunt explozii pe suprafața Soarelui care ELIBEREAZĂ CANTITĂȚI IMENSE DE ENERGIE.
  De ce sunt acestea împortante?
  Pentru că ELE POT SĂ PERTURBE REȚELELE ELECTRICE, SĂ ÎNTRERUPĂ TELECOMUNICAȚIILE, INTERNETUL, TRANSPORTURILE AERIENE ȘI FEROVIERE ȘI ORICE ALT SISTEM CARE SE BAZEAZĂ PE ELECTRICITATE.
  Ați auzit?
  Ați citit?
  Orice alt sistem.
  Pe ce bază credeți că funcționează nervii noștri?
  ATENȚIE că Soarele ne poate perturba nervii.
  Oare îi poate și bloca sau scurtcircuita suficient de mult timp ca să murim?

 5. De aceea, mai jos am postat o imagine cu o captură din Wikipedia unde se arată ciclul solar 15 și istoria acestu ciclu.
  Ia vedeți dumneavoastră și verificați dacă am sau nu dreptate.
  Este imediat după tabelul care ne arată că de la ciclurile solare 15 până acum, perioada unui ciclu solar a variat de la 9,9 ani la 12,3 ani.

  Acolo scrie de niște FURTUNI SOLARE.

  Prima are loc în Martie 1918.
  Apoi urmează August, Octombrie 1919, Martie 1920, apoi, una din Mai 1921. Tot acest ciclu solar pare a fi agitat.
  Nu sunt înregistrări cu privire la întreg spectrul electromagnetic, dar ceva din acest spectru a declanșat acele morți, a indus în persoanele respective acel șoc ce le-a produs moartea.
  Încă nu știu ce este sigur, ce frecvențe și cu ce intensitate pot declanșa moartea, dar sunt sigur că ticăloșii știu.
  Dacă aceste furtuni solare, ce reprezintă fluxuri energetice uriașe au afectat comunicațiile acelea rudimentare, din acei ani, telegraful care nu era electronic ci pe bază de bobine, relee și transformatoare.
  Credeți că corpurile vii, plante, animale și insectele sunt mai rezistente decât materialele folosite la telegraf?
  Dacă credeți asta… vă compătimesc.

  Vă lansez o provocare.
  O să vă placă, sunt convins de asta, și veți vedea câtă dreptate am.

  Eu am făcut acest exercițiu și am extras câteva evenimente, pentru perioadele de maxim solar, și am descoperit evenimente mondiale majore, grave, ce s-au petrecut pe Terra.
  VEȚI VEDEA CUM SE ÎNTĂRÂTĂ TĂRÂȚA ÎN OAMENI ÎN ACESTE PERIOADE.

  Cred că merită să vă las pe dumneavoastră să descoperiți asta.
  Sunt sigur că o să vă placă.
  Este un bun exercițiu de cercetare.
  Eu am să vă dau un mic indiciu.
  În data de 23 iunie 1952 a avut loc bombardarea Coreei de Nord de către Statele Unite.
  În 1963, criza rachetelor din Cuba când s-a umflat tărâța în ruși și americani de erau să ne potcovească cu un război nuclear, criză finalizată prin retragerea rușilor și asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy la 22 noiembrie 1963.

  În 1974 la 24 iulie, începe scandalul Watergate de către Curtea Supremă a Statelor Unite. În 1986 28 ianuarie catastrofa navetei spațiale „Challanger” și 26 aprilie accidentul de la centrala nucleară de la Cernobîl.

  1997, 31 august Diana, Prințesă de Wales, moare într-un accident dubios de circulație. Coincidențe?
  Prea multe coincidențe și toate în aceste perioade, în special.
  Primele două cred că sunt legate ombilical de crahul de pe Wall Street și de evenimentele din perioada ascensiunii facismului în Europa și în întreaga lume. Iar, în 2008 ne-a spus Băsescu că este o criză mondială majoră.
  Hai… la treabă.
  Deja v-am dat indicii pentru cum să priviți lucrurile.

  Urmăriți care șoc electromagnetic a creat acele evenimente.
  Atenție la cicluri.
  Sunt trei sau chiar patru, al patrulea este mult prea lung.
  Ciclurile Solare sunt cel mai mic de 114-120 zile, apoi este unul cu perioada de 10,03-10,3 ani și mai este unul de 101,-105 ani care are ca efect principal câte o mare pandemie.
  Așa se întâmplă pe planetuța noastră.
  Suntem extrem de mici în comparație cu Soarele.
  Mici, dar extrem de infatuați.
  Axa Universului ne trece prin buric.
  Iată cât de semnificativi suntem în comparație cu Soarele.
  Da, așa de mic este Pământul, noi suntem mult mai mici.

  GÂNDIȚI-VĂ CĂ PE PURICELE ĂLA DIN MIJLOCUL DISCULUI SOLAR, se înghesuie 7,8 miliarde de indivizi ce au impresia că buricul lor este cel care dă ora exactă.
  Și nici nu s-ar putea spune că stau prea înghesuiți dumnealor.

  O confirmare a celor afirmate de mine este graficul activității solare, a numărului petelor solare

  Foarte multă lume este înșelată de minciună și extrem de superficială în abordarea ideilor.
  Am primit o replică de la mulți oameni, normal că diferită, ca nuanță, de la om la om, dar unică în esența ei. „Cum vorbești tu despre maximul activității solare când noi vedem că este minim”.
  Da!?
  Este adevărat că este un minim, dar voi ați văzut ce fel de minim este? Ați citit corect graficul respectiv?
  Sigur?
  Ce este o pată solară?

  Conform definiției din Wikipedia, și nu am să pun ghilimele pentru că nu există o altă definiție, o pată solară este o regiune întunecată care apare pe discul solar. Apar de culoare mai întunecată pentru că au „numai” 4.500 grade Kelvin în raport cu temperatura discului de circa 6.000 grade K.
  Deci, prietenilor, graficul cu minimul de pete solare pe care l-ați văzut voi arată că temperatura de ansamblu a Soarelui nostru este mai mare, Soarele nostru fiind, acum, în acest an, în maximum de temperatură, neavând pete solare de temperatură mai mică pe suprafața sa.
  Deci, pe ansamblu, Soarele, cuptorul de lângă noi, este încins la MAXIMUM.

 6. Imaginea de mai sus reprezintă graficul numărului de pete solare urmărit timp de 400 ani de observație, iar, în acest moment ne aflăm în ciclul 24 de la urmărirea sistematică a Soarelui.

  Deci avem undeva, în arhivele mondiale înregistrări cu activitatea solară de peste 24×11,3=271,2.

  Măi, oameni buni, voi știți ce înseamnă asta?

  Că Soarele este supravegheat de foarte multă vreme și nimeni nu a făcut, nici măcar de curiozitate, o corelație între activitatea acestui astru și frecvența bolilor de pe planeta Terra?

  Serios!?
  Vă dați seama în ce minciună mondială ne complacem?
  Vouă vă convine această situație?
  Ei bine, mie nu-mi mai convine această situație și am hotărât că nu mai suport această minciună să existe și să-mi subjuge creierul.

  Iată și ciclul 24 al activității solare.
  Acum ne aflăm într-un minim de pete solare, deci un maxim de suprafață radiantă, implicit de energie emisă către biata noastră planetă.
  Vă rog să fiți foarte atenți la termeni și la noțiuni.
  Ciclul solar este o înregistrare a numărului de pete solare pe suprafața Soarelui și el nu reprezintă, nicidecum impactul electromagnetic de pe Pământ.

  Am să caut înregistrări, dacă acestea există, cu măsurătorile electromagnetice ale radiației ce ajunge la nivelul Pământului.
  Acelea ar fi niște măsurători mai exacte și mult mai precise.
  Ciclul solar reprezintă o corelație indirectă și suficient de imprecisă.
  Furtunile solare ar putea fi un element mai precis, dar și acestea sunt în hazard.
  Cel mai bine s-ar potrivi măsurătorile întregului spectru, la nivelul solului.
  Să sperăm că ele există undeva și le voi găsi în timp util.

  Dacă aveți, cât de cât, spirit de observație, veți vedea în graficul activității solare încă o altă ciclicitate.

  Activitatea solară nu este nicidecum lină, ea are loc după niște oscilații cu o perioadă de aproximativ 110-120 zile, cam trei patru oscilații într-un an.
  Acele oscilații se văd și pe graficul în cauză.
  Am făcut niște investigații și am găsit că aceste maxime s-au petrecut în iunie, octombrie 1918 și ianuarie 1919, fiind urmate foarte aproape de decesele din grafic.

  Acestă întârziere în apariția efectelor se justifică prin preluarea statistică a șocului electromagnetic în organismele oamenilor și după o perioadă, cedarea lor.

  Orice ați zice voi, acele maxime nu sunt deloc întâmplătoare, ele sunt determinate de dinamica solară.
  Soarele ne dă viață și tot el ne omoară.
  Acele oscilații ale Soarelui se transpun în morți, oameni morți, pe Pământ.
  Dumnezeu să ne dea minte, avem multă nevoie să scăpăm din minciuna mondială și să nu mai dăm vina pe viruși.
  Virușii sunt efecte ale activității electromagnetice solare, ei sunt produși de Soare, și nu se transmit de la persoană la persoană.
  Soarele este răspunzător pentru producerea virușilor în celulele noastre, ale plantelor și animalelor.
  Aceste reziduri de impact electromagnetic sufocă activitatea celulară și blochează procesele celulare, îngroașă sângele, încetinește activitatea celulară și face sângele vâscos care blochează inima.

  Și… să facem un pic de fizică teoretică și/sau practică, după puțină istorie?
  În anul de grație 1901, Max Planck (23 aprilie 1858 – 4 octombrie 1947) a studiat radiația corpului absolut negru.
  Ce spune această lege dedusă și experimentată de acest ilustru savant?
  Corpul absolut negru încălzit la anumite temperaturi radiază după graficele de mai jos, atât teoretic, cât și măsurate cu aparatele precise.
  Soarele, incălzit acum, la temperatură maximă, aproximativ 6000 grade Kelvin, și-a deplasat spectrul către zonele de radiație ULTRAVIOLET, zone care nu sunt atât de dezvoltate pentru un Soare aflat la temperatură de 3500-4000 grade Kelvin cum este Soarele acoperit de pete solare.

  Bineînțeles că fenomenele petrecute în Soare, acum, sunt un cumul de efecte, dar măcar știți din ce cauză se irită populația pe Terra.
  Populația este arsă de vie, la o acțiune combinată a radiației solare și a poluării electromagnetice artificiale.
  Radiația ULTRAVIOLETĂ, dacă nu știați, sterilizează.

  Ce se întâmplă anul acesta?
  După cum vedeți, din graficul de mai sus, maximul solar a început, deja, de anul trecut în 21 noiembrie 2019 .
  Fluxul maxim l-am simțit mai mulți, pe la mijlocul lunii noiembrie. Unii, mai sensibili, au început să moară.
  Vezi cazul Cristinei Țopescu.
  Prezentatoarea TV a murit din cauze cumulate, la 59 ani, vârstă la care nu se moare de moarte bună.
  Cei care sunteți interesați de aceste aspecte studiați cazurile acestor morți premature sunteți invitați să reflectați.
  Eu, din Baia Mare și încă două persoane, una din București și una din Brașov, toți trei am simțit acel maxim al activității solare.
  Deci începutul tragediei se întrevede, confirmat și din surse din țara vecină, Ungaria, care a estimat vârful epidemiei anuale de gripă în luna ianuarie am auzit această știre la radio în decursul lunii noiembrie 2019.
  Cum au reacționat ungurii?
  Prin cumpărarea unui număr impresionant de doze de vaccin antigripal, inutil.

  Numai că lucrurile nu vor sta așa de simplu.
  Ei se pregătesc pentru maximul ciclului solar care va duce la reacții moderate în organisme.
  Asta va fi doar preludiul pentru începutul a ceea ce va să vină.
  Aceasta va „fezanda” populația, adică o va ține în stare de preîncălzire pentru ca apoi să-i trântească șocul cu maximul în jurul datei de 11 August 2020 +/- 7 zile.

  Atunci va fi un maxim solar cumulat cu fluxul lobului energetic solar generator de insolație (vara), fratele simetric al lobului energetic generator de gripă (iarna), deci tot un EFECT CUMULAT ca în 1918.
  Ceea ce am expus eu mai sus nu este prezicere.
  Cei care aveți impresia cum că aș fi un clarvăzător, vă înșelați.
  Este deducție logică și experiență de viață dublată de măsurători și cunoștințe de fizică acumulate în pregătirea și cariera mea de inginer electrotehnist.
  Știu că solii unor astfel de vești și avertismente sunt urâți de oamenii cărora le vrea binele și îi dorește salvați.

  Și acum ca în alte dăți, aceste semnale de alarmă vor fi ignorate de majoritatea indivizilor.
  Aceasta este natura umană.
  Trebuie să se frigă pentru ca mai apoi să zică cineva, cine mai apucă, „v-am spus eu?”

  Deci, suntem în pragul dezastrului și aceasta este confirmată de incendiile din vara anului 2019 din emisfera nordică, cele din iarna 2019-2020 din emisfera sudică și de faptul că oamenii sunt excitați, irascibili, nerăbdători, anxioși și au tot felul de frustrări.

  Peste aceste efecte naturale se suprapun efectele poluării electromagnetice artificiale, care, ATENȚIE, nu au fost la un asemenea nivel în anul 1918. VIN VREMURI GRELE.
  Iar toate acestea, dacă nu suntem atenți, vor culmina cu acțiuni violente ale oamenilor, cu mișcări de stradă și poate chiar cu un război nimicitor.
  Deja se întrevăd efectele acestea.
  Deja dialogul internațional s-a umplut de țipete și intoleranță, deja și-au trimis unii altora mesaje explozive, la propriu, s-au bombardat reciproc.
  Și în tot acest vacarm nimeni nu va vedea mesajul meu, îndemnul la calm și rațiune.
  Sunt prea ocupați să se lase iritați de Soare.
  Păcat, le-aș fi putut spune, dacă m-ar asculta, cum să se apere de aceste efecte nefaste ale energiei imense recepționate brusc de toate organismele vii ale Terrei.

 7. Mare atenție că gripa spaniolă nu este singurul eveniment medical tragic de pe planetă.
  Atenție la tifosul din zona europeană și cea sovietică.

  Tot în acea perioadă 1918-1922 s-a declanșat în estul Europei o mare epidemie de tifos.
  Eu bănuiesc o conexiune foarte strânsă între tifos și gripa spaniolă și aici igiena sau purecii și păduchii sunt doar un factor favorizant, dar cauza primordială fiind arderea țesuturilor de către radiația ce vine de la steaua noastră, Soarele. Furtunile solare din lista anterioară confirmă că perioada 1918-1922 a fost foarte agitată din punct de vedere al activității solare.
  Activitate care în mod sigur ne-a influențat pe noi, și sigur a furnizat exact surplusul energetic care să scoată organismele vii din zona lor de stabilitate energetică și, pe cele mai slabe, să le elimine. epidemia de tifos din România 1914-1922.

  Aceeași epidemie repetându-se în Transnistria în anii 1941-1943, alte date prezente în tabelul de mai sus.
  Consultați în completarea acest articol despre epidemia de tifos din Transnistria 1941-1943
  Dar, totuși, cea mai cunoscută epidemie fiind cea din 1918-1922 din Uniunea Sovietică.
  Pentru aceasta sunt multe date statistice și chiar foarte multe cărți științifice scrise printre care și această carte Famine and epidemic crises in Russia, 1918-1922 : the case of Saratov [article]

  Intenția mea este să sensibilizez autoritățile care ar trebui să ciulească urechile la asemenea avertismente dacă ar fi persoane responsabile.
  Dar eu nu am nici o nădejde cum că le-ar păsa de noi.
  Suntem cam orfani, din acest punct de vedere.
  Chiar dacă acest avertisment, care este bazat pe deducții logice, pare a fi fantastic, nu există nici o argumentare logică să nu fie luat în considerare, aprofundată această cercetare și mai apoi, dacă se confirmă, să fie avertizate instituțiile abilitate, spitalele și clinicile, că s-ar putea să fie sufocate cu un val imens de bolnavi.
  Pe cine vor mai da acum vina, tot pe purici și pe păduchi?
  Sau pe șobolani, pe cine?

  Aici nu mai este vorba de a avea sau nu dreptate.
  Aici este vorba despre viața a sute de milioane de oameni.
  Asta nu este o glumă.
  Soluția și sfaturi pentru supraviețuire.

  Eu am un mare avantaj în fața multora.

  Eu sunt sub protecție electromagnetică de peste cinci ani jumătate.
  În timpul acesta organismul meu mi-a refăcut, aproape total, capacitatea de rezistență la efectele electromagnetismului asupra celulelor mele, datorită ajutorului primit prin construirea unui dispozitiv tehnic numit cușca lui Faraday, adaptat pentru înaltă frecvență, prin care am combătut efectele poluării electromagnetice asupra celulelor mele.

  Această protecție este suficientă în fața puterii relativ mici a dispozitivelor electronice de comunicații, adică a poluării electromagnetice care este de proveniență artificială și relativ, de putere mică.
  Pe acestea le-a atenuat suficient pentru ca țesuturile mele să se refacă.

  Dar, deja am observat că este mai puțin eficientă în fața puterii și frecvenței undelor provenite de la Soare.

  A fost o dată când am sărit brusc de sub protecție, simțind că explodez.
  Acea construcție nu face față.
  Nu este adaptată frecvențelor undelor solare și este mult prea subțire pentru a atenua energia acelor unde din fluxul electromagnetic solar.
  Sunt perfect conștient de limitările mele.

  Nu pot, nu am acele resurse pentru a construi un adăpost, o protecție împotriva acelor energii uriașe.
  Atunci, ce-i de făcut?
  Prea multe opțiuni nu avem noi, ca indivizi.
  În schimb, la nivelul organizațiilor putem să începem să acționăm. Inclusiv la nivelul așa ziselor autorități.
  Autorități, în ce?

  Măsuri care ar putea să contracareze efectele bombardamentului solar.

  La nivelul statului s-ar putea, dacă ar mai fi competenți în așa ceva, să se ia niște măsuri coerente, până nu este prea târziu, pentru protecția populației.

  Nu știu dacă voi realizați gravitatea situației, dar trebuie luate măsuri exact ca în cazul unui război nuclear.
  De data aceasta efectele sunt exact ca într-un război nuclear.
  Nu este război, dar este o calamitate naturală cu aceleași efecte.
  Colac peste pupăză, peste efectele naturale se suprapun efectele poluării cu electromagnetism artificial.
  Din punctul meu de vedere va fi mult mai grav ca în 1918.

  Atunci în 1918 au fost doar efectele unei singure surse, chiar dacă au fost două cauze distincte, ambele au fost generate de Soare. ei bine, acum, pe lângă acel efect cumulat se va suprapune și efectul poluării electromagnetice artificiale.
  Să sperăm că autoritățile nu vor fi opace la aceste informații.

  Pentru că, dacă nu vor acționa repede, degeaba o vor mai face. S
  pun asta pentru că trebuie mobilizată întreaga populație, fără panică și fără istericale prea multe și trebuie făcut ceva.
  Acestea sunt fenomene astronomice și vin cu o precizie de ceasornic. Nu prea avem multe opțiuni, noi ca populație, în schimb statul, statele, ar putea face multe.
  Sper să avem persoane responsabile și suficient de inteligente, care să lase deoparte lupta politică și să acționeze unitar pentru binele fizic al populației care i-a pus acolo.

  Pentru asta sunt ei acolo, nu pentru a se îmbogăți și împăuna cu tot felul de pseudo merite. Treziți-vă și scuturați-i. Trebuie să ia măsuri.

  Eu m-am gândit la câteva MĂSURI și am să le înșir aici:

  Monitorizarea strictă a activității solare.
  Studierea imediată a corelațiilor dintre activitatea solară, înregistrată până acum și reflectării ei în evenimentele istorice importante de pe Terra, războaie, crize, epidemii.

  Refacerea, în regim de urgență, a capabilităților de protecție antinucleară, utile în cazul acestui bombardament natural și îmbunătățirea protecției electromagnetice ale acestora.
  Betonul nu oferă protecție electromagnetică adecvată.
  Trebuie refăcut stratul protector astfel încât să atenueze suficient aceste radiații astfel încât corpul să nu fie supus stresului electromagnetic care să-l aducă în condiția de șoc cardio vascular.

  Identificarea și amenajarea de alte adăposturi naturale sau artificiale existente deja.
  Acestea sunt: peșterile, salinele, minele, clădirile mari cu parcări subterane și cu pereți groși de beton, pivnițele adânci de sub clădiri și rezervoare metalice cu pereții groși și multe alte asemenea construcții.

 8. Informarea rapidă și corectă a populației, mai ales că în acele adăposturi emițătoarele vor reprezenta un pericol imens și vor fi practic inutile, transmisia fiindu-le îngreunată de pereții adăpostului.

  Oricum trebuie să înțelegeți că pentru această calamitate singurele protecții sunt cuștile Faraday, adică acele construcții sau elemente naturale care să asigure protecția sub pământ, sub apă sau sub metal.
  Asta însemnând nu un simplu scut ci o încăpere care să înconjure indivizii protejați.

  Nu aveți decât să credeți câte minciuni doriți dumneavoastră.
  Dar, înainte de orice, vă rog să urmăriți acest mic filmuleț de pe Youtube.
  Nu veți regreta că veți ști adevărații profitori ai gripei spaniole și a faptului că voi sunteți bolnavi și produceți bani pentru acești șarlatani mondiali. Vă treziți?
  Să vedeți cum se dă ora exactă pe planetă.

  Mesaj pentru specialiștii în telecomunicații și transport energetic. Știu că voi pricepeți ceea ce transmit eu aici.
  Ajutați oamenii să supraviețuiască.
  Nu-i mințiți și voi.
  Nu mai au pe altcineva să-i îndrume.
  ATENȚIE! VA FI RĂU DE TOT! și nu prea avem timp la dispoziție.
  Este vorba despre supraviețuirea ca specie.
  NU ESTE GLUMĂ.
  Puteți citi și alte persoane care pricepeți fenomenele.
  Cei care nu, mergeți la specialiști să vă explice.
  VREAU CÂT MAI MULT FEEDBACK. C
  hiar dacă mă înjurați.
  Vreau să știu cum stăm.

  Vă explic în câteva cuvinte.
  Un inginer de profil electrotehnic și de telecomunicații, dacă a fost pe la școală, ar trebui să știe că ceea ce spun eu este adevărat și că nu avem alte soluții la dispoziție, decât adăpostirea și protecția.

  Nu vă mai uitați după medici.
  Ei au să tot caute viruși și au să caute soluții inexistente acolo unde le caută ei.
  Fiți băieți deștepți, așa cum vă știu eu, și terminați cu minciunile medicilor, dacă vreți să trăiți.
  Dacă nu, rugați-vă să nu fiți în acele două procente din populația globului, care și de data asta, ca în 1918 se vor duce la întâlnirea cu Creatorul.

  Asta, în scenariul cel mai optimist și în următoarele fraze am să vă descriu ce se va întâmpla în vara asta pe planetă.

  Din cauza radiației electromagnetice solare, care acum se află în perioada de maxim a activității sale, încep telecomunicațiile și transportul energetic de înaltă și medie tensiune să fie perturbate.
  Pentru contracararea efectelor acestora veți băga în rețea, cei din transportul energiei, putere suplimentară, putere cerută și de echipamentele de comunicații care vor avea transmisia perturbată, la maximum, și vor transmite cu erori, ceea ce, implicit, va cere și va absobi putere mărită din rețea.

  În felul acesta, se va crea un mediu infinit mai toxic ca cel de acum 101,7 ani, o cacofonie electromagnetică ce va perturba masiv viața pe Terra. Repet.
  Nu este fantezie și nu este de joacă.
  Ne jucăm cu viața oamenilor.
  Mie, personal, nu-mi place această situație.
  Am și altceva de făcut cu viața mea.

  Mare atenție în iunie că veți avea căderi masive de linii.
  În anii 1986-1987, cei care vă aduceți aminte, se zvonea că a fost împușcat ministrul economiei, probabil un zvon, dar sigur vă aduceți aminte de faptul că a căzut o bună parte din rețeaua ARDEAL NORD-VEST, vreo șase ore a ținut pana. (Eu eram, atunci, student, la Cluj Napoca, știu că era spre sfârșit de iarnă, februarie – martie, nu-mi aduc aminte axact, și că au înghețat cuptoarele în câteva combinate metalurgice. Fapt care face foarte probabilă împușcarea idiotului.)

  Ei bine, data respectivă se află în tabelul meu, tabelul de mai sus. Cred că ar trebui să dați extrem de multă atenție Soarelui. Face prostii, anul ăsta.

  Efectul va fi cumulat și extrem de periculos pentru organismele deja prăjite de comunicațiile proprii și electronica de prin apartamente.

  Efectele cumulate Soare, poluare electromagnetică și Lobul generator de insolație, amintit mai sus, vor face ca procentul deceselor atribuite gripei să fie de câteva ori mai mare.
  Deja se întâmplă din cauza poluării unii să moară prematur.
  Când va veni acel flux stelar, se vor curăța ca muștele.
  Păcat, păcat că nu sunt ascultat.
  Am doar un gust amar. Un gust de regret.
  Nu vreau să stârnesc panică, dar deja este extrem de târziu pentru trezirea populației.
  Mai sunt trei, patru sau cinci luni și intrăm în cumularea maximului solar cu lobul energetic invizibil de vară.
  Nu știu data exactă.
  O vor ști astronomii care supraveghează Soarele, dar o vor ști doar cu câteva minute înainte, mai exact, opt minute și 20 secunde.

  Realizați în ce căcat adânc ne aflăm anul acesta?
  Nici nu-mi cer scuze.
  Suntem în căcat până peste ochi.
  Nu putem face decât să ne pregătim, din timp, adăposturi și să ne rugăm.
  Ăia care înțelegeți și veți acționa în această direcție.
  Ceilalți vă asumați riscul, iar riscul constă în blocaje energetice la nivelul nervilor, arderea și scurtcircuitarea fluxurilor nervoase, colaps în inimă și organe.

  Dumnezeu să ne ajute!

 9. Iată echivalența acelor date din 1918.
  Ele se pot repeta după nouă cicluri solare complete cu aceeași alură pentru că vorbim despre fenomene astronomice.
  Acestea pot suferi modificări ca poziție.
  Eu voi încerca să actualizez acele date după măsurătorile mele.
  Din punct de vedera al alurei graficului, totul se va păstra aproximativ ca în acel an groaznic 1918.
  Dacă se confirmă presupunerile mele, vor urma aproximativ patru ani de coșmar pentru planeta Pământ.

  După cum, unii observă, pe această imagine, aceeași ca imagine cu cea din 1918-1919 se observă multe lucruri.

  Vaccinul a apărut în Statele unite și ei au fost primi „beneficiari” ai „binefacerii” lui.
  Ce bine că, atunci, au fost singurii vaccinați. Nu au mai murit și în alte părți nevinovați.
  Dar nu acest lucru este ceea ce vreau eu să subliniez, ceva mult mai important decât faptul că am dovedit că, pe planetă, un ticălos și-a bătut joc de toți medicii.
  Și încă își bate joc de dincolo de mormânt de acei imbecili cu diplome, maimuțoi inepți care doar maimuțăresc și nu trec informația prin filtrul creierului lor.

  Nu toți sunt așa, dar majoritatea, da. Lor le datorați faptul că, după ce că sunteți bolnavi, vă mai jumulesc și de bani.

  Dar, nici asta nu este atât de important cât faptul că în acel grafic este o ciclicitate ce nu au văzut-o mulți.
  Probabil că astronomii știu de ea.
  Acea ciclicitate fiind observabilă în graficul de mai sus, acel grafic detaliat cu ciclul solar, de mai sus.
  Sunt ceva mai mult decât trei la un an.
  Este un fel de bătaie electromagnetică, o rezonanță cu o ciclicitate de aproximativ 114 zile.
  Un fel de infra ciclu solar.
  Acel infra ciclu, dacă vom urmări istoria, vom vedea că ne influențează fundamental viața.
  Iar ciclicitatea aceasta, posibil să intre în rezonanță din aproximativ o sută în o sută ani când generează ciume și pandemii pe întreg acest Pământ.

  Straniu?
  Nu doar observația corectă a unui fenomen de limită.
  Ca o concluzie.
  Acum, în 2020, lucrurile sunt mult mai rele ca atunci.
  Soarele se află la temperatura maximă posibilă.
  În 1918 nu existau transmisiuni fără fir care să fragilizeze, să prefiarbă corpul oamenilor.
  Vă recomand să nu luați în derâdere aceste avertismente și să vă protejați, cât mai mult posibil, de expunerea directă la Soare.

  Șocul electromagnetic, anul acesta și anii următori, va provoca multe decese pe care „autoritățile” inepte le vor pune în cârca unor viruși pentru care, nimeni, niciodată, nu va găsi vreun vaccin eficient pentru că niciodată nu vor fi exact aceleași frecvențe care să determine producția virușilor în celule.
  Asta este cauza pentru care medici nu au găsit un vaccin de la o gripă la alta.
  Pentru că este ceva mult mai grav decât ceea ce medicii numesc gripă. ESTE INSOLAȚIE.
  Dumnezeu să vă dea minte.
  Aveți mare nevoie de gândul cel bun.

  Să fiți sănătoși, că planeta geme sub greutatea proștilor… fuduli.

  Din păcate, foarte multă lume subestimează puterea acestei poluări invizibile. Din câte văd eu nu există om pe această planetă care să nu fie afectat mai mult sau mai puţin.
  Lipsa de informare corectă și subestimarea puterii acestor radiații v-a adus în condiția de bolnavi dependenți de un sistem la fel de bolnav.
  Vă rog să vedeţi şi pagina care explică boala de radiaţie.

  Ca o alternativă, pentru documentare corectă, citiţi cartea cu păţaniile mele „Baloane de săpun”.
  În această carte găsiţi multe explicaţii şi demonstraţii ştiinţifice explicate pe înţelesul tuturor.
  Nu credeți? A
  sta este, doar, problema dumneavoastră.
  Realitatea este asta.

  Pentru a ne sprijinii munca pe care o facem, de a dezvălui adevărurile ascunse de alții și incomode pentru ticăloși, vă rugăm să donați, atât cât considerați dumneavoastră. Acești bani au ca destinație achiziționarea de aparate de înregistrare a acestei poluări, aparate sofisticate și extrem de scumpe. Aceste website este întreținut și menținut pe linia de plutire cu efortul meu personal. El va funcționa atâta vreme cât eu respir și, în tot acest timp, voi publica informație științifică, dovedită, reală, bazată pe cauzalitate și motivație, singurele motoare reale ale omenirii. Aparatura nu este necesară pentru a-mi dovedi mie. Eu am dovedit tot ceea ce afirm. Aparatura este necesară pentru protecția inocenților prin demonstrarea către autorități a genocidului mondial la care sunt silit să asist neputincios. Cu alte cuvinte, … vorbesc singur. (Pentru donații COD IBAN: RO78BRDE250SV25660542500)
  http://www.iso.ro/Dezinformare-Gripa.html

 10. Admin,
  dacă vrei pe e-amil tot articolul, cu diagrame cu tot, ți-l trimit….este foarte important ceea ce explică omu ăsta și, în afară de asta, ESTE O PROBLEMĂ DE INTERES NAȚIONAL din pricina căreia, TREBUIESC LUATE MĂSURI….URGENT!

  P.S. Trump se pare că A ȘTIUT/ȘTIE despre MAREA FURTUNĂ și se pregătește pentru ea…noi, ”autoritățile”, se pare că NU!
  Altfel nu-mi explic motivul pentru care a fost RASĂ posibilitatea de a citi ceea ce a scris/menționat/avertizat omul ăsta genial!

  P.P.S. Din punct de vedere duhovnicesc, conform profețiilor se spune că OAMENII ÎȘI VOR MUȘCA LIMBA DIN PRICINA ARȘIȚEI, RADIAȚIEI…pentru că toți îi dau înainte cu 666, cu cipa-rea/bio-ciparea, acte biometrice, scanări, termometrizări, termoscanări…toate având la bază SEMNUL NUMELUI FIAREI ce dă să vină cu surle și trâmbițe!

  1. Crema multa impotriva UV- urilor , numai asta ne poate salva….asta si ce v-ati cumparat d-voastra, acel generator de frecvente ce „v-a apara” ! Si toate in timp ce citim articole ale oamenilor ce fac observatii astronomice, adica CITESC IN STELE debusolat-o ( scuze, dar…..!) …si ne imaginam ca suntem ortodocsi si stim cu ce se mananca viata ? !
   Draga doamna Magda, daca inca v-a puteti controla, va sugerez urgent sa incepeti sa o faceti, altfel va cam indepartati si dati in vreun sindrom francisc de asissi sau mai stiu eu ce !
   Da costa mult aparatul ? !!

   1. De la un ANALFABET FUNCȚIONAL, n-am ce-i cere, nici răspunde decât urându-i să se ungă pe circomvoluțiuni cu cremă MULTĂ UV, poate ajută și la gramatică și la înțelegerea corectă a mesajului!

    1. *….urându-i …….

     Sper ca nu ati incercat sa fiti simpatica si sa faceti un joc de cuvinte, ascunzandu-va dupa degetel, cum se spune !
     *mantuirea nu este influentata de cunostintele gramaticale ale limbii materne, ci de starea sufleteasca, duhovniceasca !

     1. Bine ISTEȚULE!
      De același autor:
      http://www.iso.ro/documente/cartesample/BaloaneDeSapunA5-sample.pdf
      , după ce-i dau drumul ăștia la blog, în ciuda faptului că și-a achitat hangaralele cu o mică întârziere….pe el blocându-l, NU și pe cei care au furat o țară, ca să te dumirești de EFECTELE electromagnetismului artificial ce ne înconjoară și ne OMOARĂ fiindcă-l avem la purtător (telefoanele mobile) + acasă și/sau serviciu – televizoare, laptop-uri, Hi-fi….la care mai adăugăm cuptoarele cu microunde, 4G-ul, etc…NU sunt de glumă!

      Dacă vine și radiația solară + cea artificială = gripă spaniolă la pătrat sau la cub!
      Iar ăstora – de la ”putere” – le va veni ca o mănușă pre-fierberea în suc propriu a noastră, ce vom elibera CA SISTEM DE APĂRARE – viruși, eczeme, stări de rău evidente….motiv de încarcerare în propriile locuinte sau în spitale ordinare de carton, alături de blocarea activităților economice…viitorul sună ”bine”!

    2. Nu va judec doamna/oara Magda, pur si simplu zic numai ca ori si cat am incerca noi sa ne „asiguram” spatele cu inventii omenesti si ghiceli in stele , nu ne v-a functiona ! Eu de exemplu, imbecil cum sunt, nu le simt nevoia, nu ma simt afectat de asa zisele unde , fapt care poate fi influentat ( a fi afectat , ma refer !) si de catre demoni, ei EXPLOATANDU-ne slabiciunile si slabindu-ne in credinta dar intarindu-ne in baza pe care ne-o punem in tehnologie, noi crezand ca de fapt ne ridicam cand de fapt picam in gol !
     E un fel de psihologie inversa, la care noi punem botul, cum se spune in franceza ! Sper ca mesajul meu sa va gaseasca sanatoasa si relaxata moral pt. a-l intelege, eu parcurgandu-l de doua ori si am dubii ca poate fi descifrat cu usuratate !
     Cata dreptate aveati cand m-ati numit analfabet functional ! Sa nu v-a simtiti gresit din cauza asta, apropo !
     Doamne ajuta !

     1. Ce vorbești Frantz?
      PSIHOLOGIE INVERSĂ zici?
      Dacă-s atât de nevinovate astea, CUM de un copil de 4-5 ani, după ce i-a dat mă-sa telefonul mobil pe mânuță de pe la 1an, ACUM…la ora/ziua vorbirii puștiulică are ochii atât de uscați și aproape ARSĂ retina, cum îi?
      Medicul îl poate rezolva ÎNCĂ, doar dacă copilul NU se va mai uita niciodată la un ecran…de ce-o fi!

      Adulții n-au auzit de DEMENȚA DIGITALĂ sau de sindromul ADHD dobândit datorită AI și a ecranului…d-aia îți expun copiii bonei virtuale, digitale….
      Dacă ți-aș spune că telefoanele mobile sunt ARME MILITARE, n-ai crede!

    3. Sunt de acord cu ce spuneti in totalitate, dar pana la un punct… !
     Acum, Doamne fereste, cum ati reactiona daca si dumneavoastra v-ati face un control si ati afla ca acel dispozitiv de fapt nu v-a ajutat de fapt chiar cum v-ati dorit !? Sau este imposibila aceasta varianta !?
     Nu doresc sa va supar, desconsider etc. iar aceasta discutie se incheie aici din punctul meu de vedere, pentru ca fiecare isi poate trage propriile concluzii despre viata !
     Un sfarsit de saptamana placut si poate mai vorbim pe la alte articole ! Multumesc pentru postarile si interesul dumneavoastra ! Si prefer analfabet functional decat Frantz, dar care oricum e mai bun decat Ivan sau Attila ,daca numele meu va deranjeaza ca sa-l folositi !
     Doamne ajuta !

 11. Niciun fir de par nu se clatina fara voie de sus. „Toti perii capului vostru sunt numarati”.
  Sa se indrepteze omul pe sine(sa se pocaiasca=sa nu mai faca nedreptati si alte pacate trupesti), asa cum au facut la inceput ninivitenii ascultand de glasul lui Iona, si nu are de ce sa-i mai fie teama. Magda, bati in retragere in ceea ce priveste credinta si nu-i bine. Un duhovnic nepomenitor nu are voie sa te lase fara de ajutor, desigur daca-i marturisesti aceste temeri lumesti. Tine cont, nepomenitor, adica unul pus pe „faras” de pomenitori, unul „cam nebun” pentru Hristos. Sper ca nu te superi de sfat.

  1. N-am de ce să mă supăr pe tine pentru că nu vorbești aiurea, nici arogant!
   NU bat în retragere în privința credinței, DAR mă îngrijorez nu atât pentru mine, cât pentru ceilalți….cunoscuți, ne-cunoscuți, români sau dintre ceilalți!
   Este firesc să te problematizezi atunci când cei înditruiți s-o facă, N-O FAC/N-O VOR FACE!
   Aici mă refer la autoritățile-astea de pe la noi care-și iau bănuțul și-ATÂT!
   În afară de asta, NU trebuie să fii la extreme: nici dezndădăjduit, dar nici încrezător orbește că ”Tata-i la cârmă” tu/eu/ceilalții dormind pe burtă….este, dar știi ce uiți/uitați toți?
   CĂ A VENIT VREMEA PLĂȚII!
   Bilanuțul e făcut, acum SE TRAGE LINIE!

   P.S. Nu este nicio rușine și nicio scădere în credință A FI PE FAZĂ și a căuta OMENEȘTE să te păzești de poluarea asta electromagnetică artificială…că vine LA PACHET un supliment și de la Soare, e altceva!
   Nu trebuie să-L ispitești pe Dumnezeu cu încredere/încredințare că te scoate EL din orice, ispitând Mila Sa, tu stând cu mâinile-n sân!
   Dacă vrei, după mine, chiar dacă lucrează concomitent asupra omenirii, prin MILĂ și DREPTATE – acum, o va folosi mai mult pe cea de-a doua….

   1. Daca Bunul Dumnezeu ar fi drept, noi am fi PIERDUTI, si El mai ales in vremuri grele ii este omului milostiv si generos si in mod sigur nu nepartinitor !
    Asa simt eu, dar poate ca sunt inselat !? Un sfarsit de saptamana placut si …innorat !

    1. Nu-i contest cumva rezultatele cercetarii acestui om, frate al nostru, dar rezultatele acestei cercetari nu pot fi decat consecintele sau urmarile raului produs de intreaga omenire. Ca si-n cazul bolii unei persoane. Trebuie sa intervenim la cauza ca sa ne fie bine. Este bine sa cunosti si efectele, dar nu poti face mare lucru daca nu imbunatatesti(schimbi) cauzele. La unul din Sfintele Sinoade s-a discutat si s-a stabilit asa:”Cine crede ca poate face ceva fara Dumnezeu(cu aluzie la zicerea din Sfanta Scriptura:”Fara Mine nu puteti face nimic”), anatema sa fie”. Deci fara ajutorul Lui, adica fara a cere ajutorul Lui, iesim din carti cum s-ar spune, adica, mai clar, din Cartea Vietii. Repet, este bine sa stim, sa ne informam, dar mai mult decat atat trebuie sa cunoastem solutia iesirii din criza, care este: Credinta ca El ne va scapa pe cei care-L iubim(adica pe cei care ne aducem aminte de poruncile Lui ca sa le facem pe ele). Sarbatorile Rusaliilor si a Sfintei Treimi sa ne gaseasca mereu intregi sufleteste si trupeste!

     1. SOARELE nu umbla daorjatelea de capul lui pe SFINTUL CER .
      FUNCTIONEAZA STIINTIFIC ,dupa LEGILE STIINTIFICE ale CELUI care a CREAT legile STIINTIFICE ale CREATIEI ,deductibil SFINTA TREIME .
      SOARELE DESIGUR CA are MULTIPLE FUNCTII !
      SI Categoric ca intra in FUNCTIUNE dupa MUSCHII GENIALI AI CREATORULUI ,CIND /CUM si CIT trebuie .
      CAUZA pirjolului SOARELUI ,fiind doar atunci cind PROSTII fara numar(7,8) miliarde sint mai draci decit dracii,si DESIGUR ca ARE CREATORUL ace de cojoace pe musura PROSTULUI /PITECANTROPII secolului 21 ,nici mai mult nici mai putin,de 7,8 miliarde ,PROSTIA LOR DECLANSIND ,BUTONUL ,PAZEA,”pirjol” ,DIN SOARE,inevitabil(cum corect a calculat inginerul ,ciclic ,)doar dupa IMBECILITATEA creaturii !
      SE SAM ,DESCHIDE-TE !
      BANAL !
      .DESIGUR ca FARIMITURILE sint cele fac CARTILE ! SINTEM ASIGIRATI !
      NU MA INTERESEAZA INSTRUMENTELE(si Soarele fiind unul dintre ,printre altele, fara numar ,LOGIC !) folosite de SFINTA TREIME pentru a PIPAII asa cum se cuvine PITECANTROPII de 7500 de ani .(cele analizate de inginer ,fiind o dovada certa ).
      DAR ceea ce ma intereseaza acum pe mine este
      ,STRICT ,cum sa-mi SALVEZ SUFLETUL .PENTRU ca de TRUPUL meu ,TEMPLUL DUHULUI SFINT si al celor care MERITA are GRIJA mai mult ca perfecta ,garantat SFINTA TREIME ,cu MAICUTA DOMNULUI ,CU SFINTII SI INGERII.NU MA PREOCUP deloc .
      Indicatia e stricta,fara echivoc :.”cine se afla pe ACOPERISUL CASEI ,sa nu coboare in BECI ca sa-si ia haina !”PUNCT !
      ASA ca pe NENEA INGINERUL il inteleg ,dar nu-l APROB ,daca ii place matematica,mi se pare NORMAL.sa faca si calcule ca sa-SI FACA DE LUCRU SI SA NU MOARA DE PLITISEALA INDOBITOCIRII /SATANIZARII SEMENILOR ,si -si omoara timpul cu „REBUS” ,adica descopere o infima parte din LEGILE care stau la baza creatiei .
      FIRESC ,pentru TALANTUL MATEMATICIANULUI !
      DECI ii inteleg ,HOBIUL !
      In rest ,TOTUL E EGAL CU ZERO/ZERO BARAT la infinit ,azi .
      Mai bine si-ar zice un „DOAMNE MILUESTE” ,cu simt de raspundere,care ii mai poate fi de folos la finalul inevitabil .
      BUNCARELE ,PESTERILE SI ALTE GAURI sint pentru UN SATANIST-PITECANTROP-PROSTAVAN al zilelor noastre ,EGAL cu cwru gol in fata TURNULUI EIFEL.
      Ca sa poata fi saltat cu exactitate,fara nici o eroare !
      SA FIM MATEMATICIENI e NECESAR azi ca si intotdeauna ,esti SINGURUL posesor al RATIUNII ,dar nu e si SUFICIENT .
      DACA esti ORTODOX CUM SE CUVINE ,poti fi si doar MUT/SURD/ORB/ANALFABET ,scrie pe tine GLORIOSUL si mult RIVNITUL „MINTUIT”,deci ,APROBAT/SALVAT/ADMIS !
      DA DOAMNE ,sa fim toti cei de pe aici ,PRIMII DEASUPRA LINIEI ,,asa ca la EXAMEN ,numai sa fim si noi ADMISI in IMPARATIA TA !
      AMIN !
      „VINO LA MINE , SLUGA BUNA SI CREDINCIOASA!”
      INDISCUTABIL !

 12. Donald Trump – You will Receive the Mark of The Beast by 2020! Many Will Die! Calm Before The Storm!
  https://www.youtube.com/watch?v=AJW1VBaeNBY

  Trump își etalează ”armata” de specialiști care vor acționa cu calmul specific LINIȘTII DINAINTEA FURTUNII…ei sunt legați între ei iar dacă evenimentul se produce, Trump vă CĂDEA pentru a se ridica noul conducător mondial, Antihristul.

  min.11:32 -Din studioul TV întreabă reporterița din teren, din fața Casei Albe CE ar reprezenta LINIȘTEA DINAINTEA FURTUNII spusă de Trump..iar reporterița spune că, în ciuda a repetatelor întrebări despre eveniment, reprezentanții Casei Albe refuză să spună ceea ce vrut să spună Trump, el – limitându-se la un răspuns scurt cum că VOM VEDEA (noi), ieșind umăr la umăr, alături de Obama.

  Apoi, tot la sfârșit arată cu mândrie cum se face check-ins pe aeroport prin recunoașterea facială eliberându-se pe loc chitanța retragerii de numerar din contul fiecăruia.

 13. Pentru cârcotașii care-l blamați pe ing.Călin Mircea GAscu:

  A fost postat chiar aici, pe blog:

  [VIDEO] Thomas Cowan – Despre 5G și coronavirus

  https://www.dailymotion.com/video/x7t0b4i
  ”-Acum …am 10 minute și nu eram sigur dacă voi ajunge aici, dar…
  Nu mă pot abține să nu vă spun ceva despre acest coronavirus…dacă doriți…
  Deci…din nou, dacă îl știți pe RUDOLF STEINER, aveți răspunsurile acestui TEST, dar ar trebui apoi să descifrați detaliile.
  În 1918, după cea mai mare pendemie, GRIPA SPANIOLĂ din 1918, Steiner a fost întrebat despre e a fost vorba.
  Și a spus că…VIRUSURILE SUNT SIMPLE EXCREȚII ALE UNEI CELULE OTRĂVITE DIN EXTERIOR.
  Virusurile sunt bucăți de ADN sau ARN cu alte câteva proteine, fiind împinse în afara celulei de către organism…asta se întâmplă când celula este otrăvită!
  Acest lucru se întâmplă în mod natural.”

  ”Deci, ce s-a întâmplat în 1918?
  A fost o mare…
  LA FIECARE PANDEMIE DIN ULTIMII 150 DE ANI, A EXISTAT UN SALT TEHNOLOGIC ÎN ELECTRIFICAREA PĂMÂNTULUI.
  În 1918, toamna anului 1917, A AVUT LOC INTRODUCEREA UNDELOR RADIO ÎN ÎNTREAGA LUME.
  Ori de câte ori expui orice sistem biologic la un câmp electromagnetic, îl otrăvești, pe unele le omori, iar restul intră într-un fel de stază, astfel încât, interesant…TRĂIESC UN PIC MAI MULT dar ȘI MAI BOLNAVI.
  Apoi începe în Al Doilea Război Mondial, cu următoarea pandemie.
  Odată cu introducerea radarelor pe toată planeta…ACOPERIND ÎNTREGUL PĂMÂNT ÎN CÂMPURI RADAR.
  Prima dată când oamenii au fost expuși vreodată la așa ceva.
  În 1968 a existat GRIPA HONG HONG, și a fost prima oară când pământul a avut un strat protector în straturile de radiații Van Allen care practic integrează câmpurile cosmice de la Soare, cele de pe Pământ, de pe Lună și de pe Jupiter, etc…integrează aceste lucruri și practic le distribuie către ființele vii de pe Pământ.
  Iar noi avem plasat sateliți care emit frecvențe radioactive în centura Van Allen, și în șase luni AM AVUT O NOUĂ PANDEMIE VIRALĂ.
  DE CE VIRAL?
  Pentru că OAMENII SUNT OTRĂVIȚI, excretă toxinele, arată ca virușii, oamenii CRED că este o EPIDEMIE DE GRIPĂ.
  În 1918, Departamentul de Sănătate din Boston, a decis să investigheze această pandemie.
  Credeți sau nu, au investigat sute de oameni care aveau gripă, au prelevat mucus din nas, și au injectat oamenilor sănătoși care nu aveau gripă, și niciodată persoana respectivă nu se îmbolnăvea.
  Au făcut acest lucru, odată și încă o dată, și NU au fost capabili să demonstreze că este contagioasă.
  Au făcut-o chiar și cu cai, care aparent contactaseră gripa spaniolă.
  Le-au pus saci peste cap, caii au strănutat în saci, au pus apoi sacii în capul altor cai și NICIUN CAL NU S-A ÎMBOLNĂVIT.
  Puteți citi despre acest lucru într-o carte numită ”THE INVISIBLE RAINBOW” de Arthur Firstenberg care descrie toate etapele electrificării Pământului, și cum în șase luni a apărut o nouă epidemie de gripă în întreaga lume.”

  ”Și voi încheia, doar pentru a sublinia că S-A FĂCUT UN SALT DRAMATIC ȘI TEHNOLOGIC ÎN ULTIMELE ȘASE LUNI, PRIN ELECTRIFICAREA PĂMÂNTULUI.
  Și sunt convins că mulți dintre voi ȘTIU despre ce este vorba, SE NUMEȘTE 5G care ARE în MOMENTUL ACTUAL…20.000 DE SATELIȚI care EMIT RADIAȚII.
  Asemenea obiectului care emite radiații din buzunarul și de la mâna voastră, pe care îl folosiți tot timpul.
  ACEST LUCRU NU ESTE COMPATIBIL CU SĂNĂTATEA VOASTRĂ.
  Îmi pare rău să vă spun că NU este compatibil cu sănătatea voastră.
  ESTE UN DISPOZITIV DE DESTRUCTURARE A APEI. (apa din organismul nostru…)
  Nu suntem ființe electrice, suntem doar materie fizică!
  Atunci…nu vă deranjați să faceți un EKG sau un EEG sau o testare a conductivității nervoase (NCV), pentru că suntem ființe electrice, iar substanțele chimice sunt doar produsul secundar al acestor impulsuri electrice.
  Și voi încheia cu oricine vrea să ghicească, CARE A FOST PRIMUL ORAȘ DIN LUME ACOPERIT COMPLET CU 5G…?!
  WUHAN!
  Exact!
  Deci, când începi să te gândești la acest lucru…NE AFLĂM ÎNTR-O CRIZĂ EXISTENȚIALĂ, DRAGII MEI!
  Pe care umanitatea nu a mai întâlnit-o niciodată!
  Și nu vreau să fac profeții precum în Vechiul Testament, dar…acest lucru este FĂRĂ PRECEDENT.
  PLASAREA A 100.000 de sateliți, foarte aproape…practic ACOPERIND PĂMÂNTUL…și, apropos, voiam să vă spun mai devreme…”

  P.S. Deci, fiecare SALT TEHNOLOGIC ELECTROMAGNETIC reprezintă un dezastru pentru oameni! Dacă-i spui unuia că telefonul mobil pe care-l poartă continuu după el reprezintă O ARMĂ MILITARĂ, râde de se tăvălește pe jos…NU și iranianul CYRUS A.PARSA în documentarele lui:

  https://www.facebook.com/secretculturetv/videos/298902797769158/?t=18
  Subtitrarea: SECRET CULTURE TV
  CYRUS A. PARSA: este interconexiunea dintre 5G, CORONAVIRUS, VACCINURI și INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ?
  Vă poate ucide sau reduce sistemul imunitar? Să aflăm!

  Care este relația dintre acest coronavirus, vaccinuri, inteligența artificială și…5G
  Puteți contacta acest coronavirus doar prin intermediul 5G?
  NU, nu așa stau lucrurile. Dar care este legătura?
  În Wuhan China, acolo este locul în care a fost lansat sistemul 5G.
  A fost epicentrul pentru 5G. În episoadele anterioare arăt că 5G NU este pentru ființele umane. ESTE PENTRU MAȘINI.
  Frecvențele care ies din aceste smarthphone-uri, NU pot fi neutralizate de corpul uman.
  De fapt, aceste smarthphone-uri sunt ARME MILITARE.
  Au fost concepute în trecut, pentru a mobiliza drone și mașini…lucruri de felul acesta.
  Chiar și sistemul 4G are un efect asupra sănătății Dvs., așa cum ați văzut în episoadele anterioare și poate în cartea mea ”INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ – PERICOLE PENTRU UMANITATE”.

  SAU,
  AI: THE PLAN TO INVADE HUMANITY
  https://www.youtube.com/watch?v=Hzg7Rw-mX4k
  PLANURI DE INVADARE A OAMENILOR prin A.I.
  Conform definiției oamenilor de știință, A.I. are trei etape:
  PRIMUL NIVEL este INTELIGENȚA ÎNGUSTĂ (ANI) –inclusiv telefonul, dispozitivele Dvs. loT, Internetul, etc.
  Alexa, Siri, Chatbot, Mini robot sau mai mare, drone și roboți dislocați în pe rețelele 5G și viitoarele 6G.
  De asemenea, întreaga societate este introdusă de cibernetică și bioinginerie.
  AL DOILEA NIVEL este GENERAL INTELLIGENCE ARTIFICIAL (AGI).
  Aceasta include A.I. digitală, Roboți și AI Roboți sau inteligența artificială biologică digitală.
  Au mintea liberă, au sentimente, dorințe, există chiar și personaje rele, care au poftă, lăcomie, furie, ură, invidie, aroganță, ego, ignoranță.
  AL TREILEA NIVEL este ULTRA ARTIFICIAL INTELLIGENCE – (ASI). Aceasta este o platformă stratificată și interconectată pe mai multe nivele prin creierul AI digital conectat la super-inteligență.
  ACEASTA NECESITĂ EXTRAGEREA BIOMETRIEI PENTRU TOȚI OAMENII DE PE PĂMÂNT.
  Aceasta include recunoașterea feței, recunoașterea vocii, conștientizarea sănătății organelor , recunoașterea pielii, recunoașterea cadrului.
  Există alte tipuri de date bio-digitale și electromagnetice, câmpuri electrice…aceste date constituie existența unei persoane în lume, inclusiv toată existența umană.
  În prezent, GOOGLE A EXTRAS MAJORITATEA DATELOR DIN LUME, după algoritmi de codificare AI și algoritmul AI, obținând cele mai multe date din lume, extrăgând informații din videoclipuri, articole și postări de pe/prin Internet, în funcție de conexiunea smartphone-ului Dvs., se extrag datele Dvs.biometrice prin/cu ajutorul SENZORULUI DE DISTANȚĂ, NUMIT ȘI DE PROXIMITATE.
  Smartphone-ul Dvs.SIMTE datele tale despre sănătate, ciclul menstrual și ritmul cardiac, poate chiar sesiza și scana receptorii pielii de pe corp.
  Pentru sistemul tău nervos și rețeaua neuronală, cu mai multe tehnologiii brevetate, VEI FI CONECTAT PRIN GOOGLE ȘI ECOSISTEMUL INTERNET.
  Telefonul conectează de fapt sistemul tău nervos și rețeaua neuronală. Aceasta se face printr-o varietate de tehnologii brevetate, fie Google, ecosistemul de Internet, operatorii de telefonie mobilă interconectat cu sistemul mecanic din SMARTPHONE, pentru că smartphone-ul dvs. este de fapt O ARMĂ, a fost inițial concepută ca ARMĂ MILITARĂ, dezvoltat de o agenție militară precum DARPA.
  Sunt concepute pentru a conduce drone și mașini. HUAWEIN în China este un sistem de rețea 5G pregătită pentru a conecta noul drum al mătăsii, centura și șoseaua ”Belt and Road”(BRI), din EXTREMUL ORIENT și CHINA până în ORIENTUL MIJLOCIU, EUROPA și AFRICA.
  În prezent, mai mult de 5 miliarde de oameni în lume, sunt în stare de a face legătura cu CCP. Viața lor este conectată la HUAWEI prin intermediul diferitelor companii .

  1. Doamna Magda, cu toate ca am zis ca nu mai carcotesc, dumneavoastra cititi mult , dar …slab calitativ !
   Intrebare : cati din cei pe care tot ii mentionati sunt ortodocsi sau real ortodocsi daca au fost botezati !?
   Ereticii isi pun increderea in tehnologie, ortodocsii in Bunul Dumnezeu !
   Si daca satelitii aia nastrusnici tot sunt asa de atotprezenti, acoperind cum ati citat, practic pamantul, inseamna ca omul pur si simplu nu mai are scapare !
   Nu fara tehnologie, adica…ferice de cei ce-si permit generatoare de nu stiu ce frecventa constanta care sa le stabilizeze sistemul nervos…
   Ameno…o-la-laa !!!

   1. Năravul din fire, n-are lecuire!

    Chiar dacă mi-am cerut scuze pe celălalt blog din pricină de adresare ne-conformă pe ăsta, mesajul ăsta mi-arată că într-adevăr am de-a face cu un personaj cu ochelari de cal, care judecă unilateral și obtuz, vederea panoramică printr-un înțeles general fiindu-i interzisă.

    Așa cum unii ”ortodocșii” sunt loviți de stereotipii spunând că ei cred în Dumnezeul lor, fără să fi pus piciorul în Biserică vreodată, ne-spovediți, ne-cuminecați poate din copilărie, așa și cu cei ca tine….anchilozați în tipare auto-sabotoare, din pricină de ne-ortodoxie a celor implicați mai sus….dacă erau botezați ortodox, erau credibili? Mai credibili decât cei ”ortodocși” DOAR în virututea Botezului?!
    Iar în BOR nu există eretici?! O-la-laaaa!!!!
    Și-ncă CUM!
    Chiar Rechinul Alb s-a pupat pe stihar și pe obraz cu papa de la Roma și ne-a afiliat prin semnătură, fără să ne întrebe și pe noi de vrem ori ba…împreună cu majoritatea pseudo-episcopilor de la noi…în baza certificatelor de botez din toată țara, direct în baza de date a CMB-lui unde tronează ”icoana” Antihristului!

    Io-te că eu NU sunt eretică zevzecule, doar pentru că așa consideri tu!
    Eu nu calc în Biserica de piatră acolo unde sunt pomeniți trădătorii din Creta, cum poate faci tu sau alții, pentru că sincer, nu mă interesează cum îți lucrezi tu mântuirea și ce o să răspunzi la Judecată!

    Iar faptul că nu crezi că ăștia fac tot posibilul ca să nu mai ai scăpare, citește/recitește profețiile Pr.Elpidie din Rodos, Otroc Veaceslav și alții…care spun că vor lucra perfid, cu multă viclenie!

    Exercițiul terorii prin botniță, termoscanrare, termometrizare, a așa-zisei distanțări sociale au venit/vin LA PACHET din partea idioților utilli din aparatul de stat administrativ, în afară de alogeni cu nume modificate să sune românește, unde majoritatea….culmea! SUNT ”ORTODOCȘI”…așa zic ei, mărturisesc mă-sa cu tac-su, rudele, nașii – de botez și/sau cununie!

    Iar 5G-ul l-a achiziționat și pus deja pe blocuri sau ascuns în arbori artificiali, fără să fi făcut un studiu de impact – securistul de Grindeanu în acord cu telefonia mobillă, c-așa vrea mușchiul lui de ”ortodox”, da? Asta în timp ce Bruxell-ul și Elveția l-au retras TOTAL…

    Vital Protect este pentru apărarea de electromagnetismul artificial…de cel solar, poate mă va apăra Dumnezeu! De nu….asta e!

    Hristos a zis să fim înțelepți ca șerpii (deci, mai mult decât deștepți și pe fază) și blânzi ca porumbeii….

    Așa că PASS ție și prostiilor debitate doar pentru a te băga în seamă!

    1. Dumneavoastra sunteti înșelată !
     Sper sa nu va apara stigmate !
     Dumnezeu sa ne fie milostiv tuturor !

  1. Personal, NU cred în Codul Bibliei…DAR ceea ce se spune ACOLO în articole, asta am întărit și eu prin comentariile-transcript, asupra pericolului cuceririi creștinismului în lumea asta ateizată, laicizată, secularizată atacată OCULT de către mafia gulerelor albe ale tuturor statelor …ATENȚIONAREA venind tocmai de la oameni care au conștiință totuși, chiar dacă nu sunt creștini ortodocși….vezi cei menționați mai sus, printre care iranianul Cyrus A.Parsa, iar românul nostru, care în mod sigur este ortodox … ”condiție”viabilă pentru cârcotași sau fundamentaliști care habar n-au pe ce lume trăiesc și nu realizează pericolul imens care ne paște!
   NU e suficientă numai interiorizarea, rugăciunea și practicarea ascetismului, trebuie să fim atenți la ceea ce pregătesc oculții, ca să știi cum să fugi din calea lor, NU să cazi ca prostul/a în capcana lor!

   DECI, CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ SUB OCHII NOȘTRI este,

   ”Mai exact PENTRU PRELUAREA CONTROLULUI ASUPRA ÎNTREGII LUMI PRIN TEHNICI ȘI PRACTICI MAGICE ÎN CARE ESTE IMPLICATĂ ȘI TEHNOLOGIA.

   Observăm că religiile politeiste și cultul zeilor antici este practicat până astăzi, și are conexiuni puternice în domeniile științei și tehnicii precum și în cel al politicii mondiale. Cu alte cuvinte, ocultismul este cel care a reușit să infiltreze lumea de astăzi la toate nivelurile și în toate domeniile.”….și eu zic că au reușit, în timp ce creștinii cască gura indiferenți, ignoranți, plictisiți, prea obosiți ca să mai gândească ori discerne lucrurile, evenimentele….zicând DIN PRIMA că n-ar fi așa, ci simple basme vânătorești!

 14. ASTA SĂ FIE MAREA FURTUNĂ ANUNȚATĂ DE TRUMP SAU O MODALITATE DE A ARESTA TOATE GUVERNELE LUMII – PATRIOTE SAU NU, IMPLICATE CU DEEP-STATE-UL SUA SAU NU…DAR NECESARE PENTRU NAȘTEREA CU ADEVĂRAT A UNEI NOI ORDINI MONDIALE?
  https://ayeaye20.wordpress.com/2020/06/07/nu-stiu-ce-vrea-sa-fie-asta/

  https://ayeaye20.files.wordpress.com/2020/06/screenshot_2020-06-07-23-54-52-307453817.png

  “QAnon Italia

  ULTIMELE INTEL
  Avem nevoie de 100 % din populație în casă pentru a vedea ce va difuza armata americană la televizoarele din întreaga lume. Va deveni foarte dureros, dar nu mai putem avea poporul dezbinat.
  POTUS va posta: ” Compatrioți americani, furtuna aproape a venit. VOM AVEA LEGEA MARȚIALĂ LA GLOBALĂ.

  Cel mai probabil va fi la bordul AF1 când va trimite 7 mesaje prezidențiale tuturor telefoanelor și televizoarelor din întreaga lume privind sistemul de transmisie de urgență.

  De acolo toți militarii globali prin armata SUA vor opri toate programele media, internetul, telefoanele și TV (URGENȚELE VOR RĂMÂNE ACTIVE), astfel încât armata SUA să poată difuza timp de 10 zile din cele 3 ședințe. x8 ore de video despre confesiuni, tribunale militare, o mulțime de dovezi pentru scandalurile enumerate în articolul FURTUNĂ.

  În timp ce acest lucru se întâmplă, ei vor îndepărta guvernele din întreaga lume și vor face arestări globale (500 mii de acuzații GESARA / NESARA va fi activată și va fi o rezervă completă a planetei Pământ.

  PS: INTEL=INTELIGENȚĂ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.