X

Virusul Sars-Cov-2 conceput și optimizat special pentru oameni. Pandemia de Covid19 între bioterorism și crime împotriva umanității

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O echipă de cercetători australieni, incercând să dezvolte un vaccin pentru Covid19, a descoperit un fapt care pune pe gânduri intreaga comunitate științifică.  Virusul Sars-Cov-2 arată ca și cum ar fi conceput și optimizat special pentru a infecta oameni. Cum au ajuns la această concluzie: incercând să găsescă animalele cele mai potrivite pentru cercetarile de fază 2 pentru vaccinul anti Covid19, au constatat că virusul se lipește mult mai bine pe receptorul ACE2 de pe celulele umane decât pe receptori omologi de la toate animalele pe care le-au studiat. Asta se intâmplă  la viruși adaptați pentru om fie in timp, fie in laborator. Recenta epidemie fiind primul contact intre Sars-Cov-2 și oameni, factorul timp ieșind din ecuație, ipoteza optimizării in laborator rămane in picioare.

Interviul cercetătorilor acordat televiziunii Sky News TV din Australia:

Studiul este publicat aici:   In silico comparison of spike protein-ACE2 binding affinities across species; significance for the possible origin of the SARS-CoV-2 virus

Reamintim că există mai mulți oameni de știință care au afirmat idei asemănătoare. Între ei se remarcă Profesorul Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină  in 2008 (pentru descoperiri legate de virusul HIV) a sugerat că noul tip de coronavirus, Sars-Cov-2, a fost fabricat în laboratorul din Wuhan. Luc Montagnier a acordat un interviu site-ului „Pourquoi docteur” și a declarat că nu crede povestea că noul tip de coronavirus ar fi pornit din piața de animale din Wuhan.

„Covid-19 a fost fabricat în laboratorul din Wuhan. Acest laborator s-a specializat în coronavirus încă din anii 2000” a spus Montagnier și a subliniat că a cercetat bine subiectul în cauză.

Profesorul  a spus într-un alt interviu acordat postului de televiziune CNEWS că virusul Covid-19 nu are origine naturală și este făcut de profesioniști.

Australia a inițiat o anchetă internațională asupra originii epidemiei și asupra gestionării ei (intenționat?) eronate. Ancheta este susținută de mai multe țări din intreaga lume și vizează in principal China și Organizația Mondială a Sănătății.

Un reportaj pe această temă realizat de Sky News Tv din Australia:

 

Ideea că virusul este lucrat in laborator a fost enunțată din ianuarie 2020 de un grup de cercetători biologi din India care au publicat un articol care a fost publicat, dar nu a rezist presiunilor decât câteva zile, biologii indieni fiind nevoiți să il retragă. Articolul prezenta 4 inserturi proteice in structura virusului Sars-Cov-2 care ar fi provenit de la virusul HIV și care care constituiau o prezență nenaturală ce sugera optimizarea intenționată a virusului. În final articolul sugera că datele nu sunt insuficiente și că se impun noi cercetări pentru lămurirea situației.

Iată articolul retras: Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag – Prahdan, Mishra, Gupta – 31 ian 2020

 

Controversa a continuat prin articolul publicat in Nature in 14 martie 2020. Articolul susținea că virusul nu este produs prin manipulare deliberată în laborator, ci a apărut pe cale naturală. Articolul a fost tradus și in română de Andrei Dîrlău care rezuma astfel observațiile sale pe marginea articolului tradus:

”Două lucruri stranii sunt evidențiate în legătură cu Covid-19:

1) Este extrem de contagios din cauza țepilor din coroană, care se atașează de om atât de ușor încât par optimimizați special în acest scop, ca să se transmită foarte ușor la om. „Optimizat” este chiar termenul folosit de autori (SARS-CoV-2 appears to be optimized for binding to the human receptor).

2) Se pare că el se apără de sistemul imunitar al gazdei producând un „scut” din polizaharide: „un domeniu asemănător mucinei care protejează, ecranează sau apără [shields] proteinele spinilor SARS-CoV-2. […] un scut implicând glicanii în scop de imuno-evaziune.” Deci el pare făcut special ca să se protejeze cu un fel de „blindaj” de anticorpii noștri.”

Oricine poate înțelege clar din articol aceste două lucruri. Și totuși autorii articolului își exprimă opinia lor care pare a fi contrară realității evidențiate chiar de ei: concluzia echipei internaționale de geneticieni independenți este că ei nu cred că virusul este produs în laborator prin recombinare, ci a apărut printr-un proces de mutații evolutive naturale.

Întrebarea relevantă nu era despre ce cred cercetătorii, ci dacă ar fi posibilă realizarea in laborator sau dacă era imposibilă. Articolul ne spune indirect că era posibil. Cu meticulozitate și discreție, fără să se publice datele preliminare, cu efort, in ani, dar nu imposibil.

Puteți găsi aici articolul din nature.com tradus in română:

Nu este produs în laborator, a apărut natural – susține acest studiu științific tradus integral

( Sursa originală: Nature.com / The proximal origin of SARS-CoV-2 )

Aceste situații științifice concrete alături de conexiunile dubioase din ultimii ani care leagă personaje precum Fauci sau Bill Gates de actuala pandemie, toate la un loc constituie motive suficiente pentru a face câteva arestări și pentru a fi anchetați de crime împotriva umanității, genocid, corupție la nivel mondial, OMS, corporații farma și guvernele unor țări precum China, SUA, Italia, Spania, România etc.

articol de Mircea Puscasu

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

21 comentarii

  1. Este o ipoteza.Dar ca jurist si student la teologie, dar si ca asistent medical , as spune si legatura intre acest lucru si panourile cu desene, cu niste asa zisi doctori, chipurile sfinti, numiti chiar sfinti- co vid 19 !!!, unde aura de sfint este un cerc , o sfera de… microbi co-vid 19……ce sa mai vorbim….Asemenea afis blasfemiator la Dummnezeu, mare este langa Prefectura-Primaria Constanta. Langa parc .Nici pana acum autoritatile din Constanta, nu l-au dat jos.Ce sa intelegem ? Daca erau legi civile sanctionatoare si pedepse si pentru jignirea Sfintilior si a lui Dumnezeu in Codurile romanesti….nu mai indrazneau, dar o sa se introduca, trebuie.Amin ! Doar suntem un popor de crestini ortodocsi. Credinta trebuie aparata.Tot respectul petru cadrele medicale martire in lupta cu aceasta urata boala, de la noi si mai ales din Italia si Spania, dar de la acest lucru pana la canonizarea unui sfant este ceva de lucru.Pana atunci il avem pe Hristos, si Doctorii fara de arginti, ai ortodoxiei, care trebuiau pusi in acel panou.Sf.Pantelimon, Sf.Spiridon, Sf.Cosma si Damian, Epictet si Astion, Sf.Chir si Ioan , Sf.Luca al Crimeii, Sg.Nicolae, Sf.Nectarie, Sf.Efrem,Sf.HARALAMBIE, si lista cu sfinti tamaduitori e lunga… Amin !

  2. OFF TOPIC – STIRI DIN ITALIA
    1. Discursul generalului Antonio Papallardo, liderul Gilet Arancioni (Veste Portocalii) din Italia
    https://youtu.be/dz1eGTanOS0
    2. Salvini si Meloni alaturi de Gilet Arancioni (Vestele Portocalii) sunt asteptati pe 2 iunie 2020, la Roma:
    https://www.youtube.com/watch?v=_mBSeyWIG3I&feature=youtu.be
    3. Discursul generalului Antonio Papallardo, liderul Gilet Arancioni (Veste Portocalii) la Milano
    https://youtu.be/EhRUrrUB2PA
    4. Discursul catre natiunea italiana al generalului Antonio Papallardo, liderul Gilet Arancioni ( Veste Portocalii)
    https://youtu.be/MXAyWEBNO_A
    5. Protestatarii Gilet Arancioni ( Veste Portocalii) umplu pietele Italiei si isi striga drepturile:
    https://youtu.be/DyVtM-nH5qM
    6. Gilet Arancioni ( Vestele Portocalii) la Bari:
    Liderul grupului, generalul Antonio Papallardo sustine ca pandemia covid 19 este o farsa
    https://youtu.be/A3hv11RbCbA
    7. Liderul grupului Gilet Arancioni (Veste Portocalii), Generalul Antonio Papallardo spune ca in maxim 5 zile (incepand din 30 mai si pana pe 3 iunie 2020), datorita protestelor din Italia, Guvernul de la Roma va cadea
    https://youtu.be/Le_5th4MsO0
    8. In acest clip, Generalul Antonio Papallardo (lider Gilet Arancioni Veste Portocalii), arata cum Guvernul de la Roma, a prelungit starea de urgenta, pana la 31 decembrie 2020, cu aprobarea Parlamentului italian.
    https://youtu.be/Cb49-73KhNU

      1. @Duhul; Magda: Nu-i asta calea. Nu putem aproba asemenea cuvinte chiar daca isteria aceasta este o minciuna gogonata. Abordarea aceasta nu-i de la Dumnezeu.

  3. Un discurs incendiar in Parlamentul Italian al deputatului Vittorio Sgarbi, care declara pe baza probelor ca nu mai exista nici un caz de contaminare covid in Italia, deci nici un pericol.
    Cere ca o comisie parlamentara de investigatii sa cerceteze cele 3 luni de nebunie creata in interiorul unei democratii. Printre altele critica prestatia ridicola de a purta aceasta babetica-botnita ca sa nu mai vorbeasca si nu pentru a se contamina de ciuma-pentru ca ciuma nu exista!
    Spicuiri:
    Cate luni mai trebuie sa continuam asa,( pana in septembrie?) sa ne prefacem ca ciuma e dupa colt si sa-o cautam in terapii intensive , unde nu mai exista? Sigur, vrem sa fim prudenti, dar prundenta nu inseamna prostie! Nu se poate ca in numele prudentei sa negi raportul dintre elev si profesor. Am stabilit cu certitudine ca virusul nu s-a atins de copii; dar copiii nu puteau sa faca o plimbare in parc nici macar de 200 m, nu de 400 m. Dar unde suntem? De ce s-a interzis plimbarea cu bicicleta? De ce au interzis si au amendat persoanele care se plimbau pe plaja? De ce s-a interzis sa mergi intr-o padure sau la tara? De ce? Un guvern poate sa va impuna asa ceva?!!!!! Trebuie sa accept faptul ca guvernul mi-o impune?!!!! Ca un ticalos sa ma amendeze ca sa-mi demonstreze ca are puterea sa o faca si care ma intreaba de ce nu port masca si cand merg la baie? De ce nu s-au amestecat si in activatile noastre sexuale? Poate vre-o unul dintre voi si-a pus masca si a luat distanta corespunzatoare cand s-a dus in pat langa sot sau langa sotie?( moment comic in parlament)
    Noi am patimit din cauza comitetului tehnico- stiintific facut din capete de vrajitori. etc, etc

    https://www.youtube.com/watch?v=S2aajGxsTTA

    Avem si noi vre-un Sgarbi in Parlament? Sau vre-o Sara Cunial? Asteptam reactii.

    1. La noi, n-ai să vezi așa ceva!
      La noi, sclavii de pe plantație TAC și EXECUTĂ: botnițați, unii – întemnițați în propriile lor case, alții – în neputința minții lor întunecate datorită loviturii de stat militare, în numele unui comitetului instituit ad-hoc ce este satanist, ocult și anti-românesc 100%!
      Românii – comozi – se lasă hipnotizați de mass-media cumpărată și ascultă executând întocmai – pe pielea lor sau a fârtaților lor – ceea ce vor neomarxiștii…datorită gestului reflex mintal de a se subordona autorităților și de a nu gândi…ca să nu se problematizeze, să nu aibă griji…fiecare, în pătrățica lui: botnițat, termometrizat, scanat, ne-trat în unități sanitare din pricină de ”covid” imaginar, stând la cozi interminabile…pe frig, căldură, în curând VIPIE…din pricina de ”distanțarea socială” care verifică gradul de obediență, ca să nu zic îndobitocire dar și de rezistență la STATUL LA COZI pentru/din orice…trăind nostalgic (unii dintre ei) vremurile apuse!

    2. Corectez: ” noi am patimit din cauza comitetului tehnico-stiintific facut dintr-o adunatura de vraci!”

  4. @IRIS
    TOTAL FALS ,SATANISTULE !
    Tot ceea ce traim NOI cei 7,8 miliarde bipezi pentru ca ei.toti sint ” VRACII ” terei este CONSECINTA DEPRAVARII fiecarui INS de pe tera.(ATEISM,divort,prostitutie intelectuala ,minciuna ,hotie ,pedofilie ,sodomie ,EGOISM,IMPERIALISM ,POGANISM,PRIMITIVISM ,CRIMA ,etc. ,adica RAUL ABSOLUT GENERALIZAT ,adica PACATE STRIGATOARE LA CER facute NONSALANT ! ).
    SOLUTIA nu este lupta impotriva SATANISTILOR PAPUSARI ,pentru ca este IMPOSIBILA ci impotriva PACATOSILOR GENERALIZATI care trebuie sa Se LEPEDE/SCUTURE DE PACATE ,SI SA NU LE MAI REPETE ,si diavolul va face STINGA IMPREJUR subit ,ca din pusca ,de la cel ce-si RECUNOASTE VINA ,iar papusarii/iluminatii satanisti vor intra in catacombe URGENT .RESTUL E DUREREEEEE….MARE!
    ORICARE ANALFABET stie ca DRACU a avut ( si ARE !)putere asupra SFINTULUI IOV atit cit i s-a DAT de catre SFINTA TREIME .
    DA,MATEMATICA este cam prea grea pentru multimile nelimitate de PROSTI, fiind STINTA FUNDAMENTALA pe care INDIVIZII care O CUNOSC BINE ,pot si A GINDI RATIONAL.
    Ca sa gindesti si ABSOLUT MEREU DREPT trebuie sa fii si musai ORTODOX AUTENTIC ca DUHUL SFINT sa-ti sufle in UREVHE DREPTATEA SI ADEVARUL ,adica INTELEPCIUNEA ,care e doar de natura divina ,si nu strict rationala.
    Restul ,DUMNEZEU CU MILA ,sint Palavre 100%.
    DIAVOLUL poate doar sa propuna ,de dispus a dispus PROSTAVANII LUMII ,MAJORITARII ,7,8 miliarde ,fiecare dupa PUTERE,tot raul generalizat ,CARORA STRICT SFINTA TREIME ,cu ajutorul diavolului care calareste PROSTII SPECIEI ,LE-A pus AZI pe BUNA DREPTATE botnita ,puscarie MUSAI FORTATA si MOARTE covid ,cu ACORDUL STRICT AL SFINTEI TREIMI .
    Si ce urmeaza …..veti vedea fiecare pe pilea voastra ,irationala …..ORTODOXA ,nici pe departe…
    Daca nu VA PRICEPIETI SA REZOLVATI o ecuatie de GRADUL INTII…..ce pretentii sa avem ?de la cine ?
    Pentru ca o astfel de ECUATIE simpla ,cu o necunocuta este COVIDUL…daca nici pe asta n-ati fost CAPABILI SA O REZOLVATI….pe cea cu TREI NECUNOSCUTE….sinteti deja ….OALE SI ULCELE .
    INCURCATE SINT CAILE DOMNULUI !
    POCAITI-VA ,RUGATI-VA si restul vine de la sine .
    VA INDARATNICITI SI VA PUNETI IN UNGHII CA MAGARII ….sa vedeti BICE DE BICE pe spinarea 8ndartnicului …..covidul a fost PARFUM .
    CINE CITESTE SA INTELEAGA !

  5. Italienii nu au aflat încă, FAPTUL că virusul A FOST CREAT ȘI PATENTAT ÎN SUA. Nici de FAPTUL că, a fost întreruptă continuarea cercetărilor printr-n moratoriu guvernamental, și că, ‘băieții buni’ L-AU EXPEDIAT ÎN Wuhan, împreună cu 3,7 MILIARDE $, pentru a continua acolo cercetarea, ÎN VEDEREA CREȘTERII CAPACITĂȚII DE A… UCIDE!
    Desigur, toate aceste manevre, S-A VRUT SĂ AJUNGĂ PUBLICE, PENTRU A SE PUTEA DA VINA PE CHINA, ATUNCI CÂND ‘băieții buni’ AVEAU PROGRAMATĂ DECLANȘAREA ‘PANDEMIEI’. Dar pentru că în încercările anterioare (cu „spaniola”, „porcina”, „aviara”, etc.) de a reduce populația lumii, au constatat că nu e prea ușor să împrăștii prin lume un virus și să vaccinezi toată umanitatea, acum au găsit o soluție mai simplă de a-i face pe oameni SĂ VREA SĂ SE VACCINEZE:
    au folosit un TEST MINCINOS!
    Acest test dă pozitiv la orice răceală, precum și la cei ce s-au vaccinat anterior anti-gripal!!! Folosind sperietoarea cu covidu’ și că ar fi cel mai criminal dintre toți virușii de până acum și că, fiind necunoscut, trebuie luate măsuri drastice de apărare, poveste pe care au fluturat-o în toată presa obedientă ‘băieților buni’, au convins omenirea, și, în primul rând, pe medici, că chiar e vorba de SARS-CoV-2.
    Dacă mai punem la socoteală FAPTUL AU IMPUS FOLOSIREA INTENSIVĂ A VENTILATOARELOR și că AU INTERZIS AUTOPSIILE ‘covidaților’, pentru ca medicii să nu-și dea seama de CAUZA REALĂ A MORȚII, ne putem da seama de ce manevra a avut atât de mult succes.
    Dar, încetul cu încetul, medicii cinstiți își dau seama de de minciuna cu periculozitatea acestui virus, de care EI ÎNCĂ CRED că e SARS-CoV-2.
    Iată patentul pentru noul corona virus:
    https://drive.google.com/file/d/1dQ7wgSV6TZdW-_ppwSRr6WdHLUtajqOh/view?usp=sharing
    De aici afli povestea cu transferul cercetării în China și de persoanele responsabile pentru asta. În plus, afli ce e cu controlul persoanelor prin cip și 5G(subtitrat 6H), despre uciderea bolnavilor cu ventilatorul, cât și despre alte lucruri clarificatoare:
    https://drive.google.com/file/d/1tCknZk88tk2dEU79pGvh5tOp5vhUOFKg/view?usp=sharing
    Iar de aici, afli de unde au venit aberațiile, pe care președintele nostru, premierul și ministrul sănătății, le-au implementat cu scrupulozitate. De asemenea, afli în slujba cui se află OMS-ul:
    https://drive.google.com/file/d/1cY5J3Z32qf-HVgS1GmEHVht-IuXTYpe_/view?usp=sharing

  6. Gheorghe, binecuvantatule!
    Imi cer scuze daca nu am stiut sa ma fac inteles.
    Eu mai urmaresc uneori si alte persoane- fie ele si din tari vecine- care reuasesc sa exprime aceeasi indignare pe care o simt si eu, poate si tu, in fata absurdului, a abuzului, a ticalosiei , a barbarismului politic, daca vrei. Acest Sgarbi cere ceea ce si noi, in mod legitim, vrem: abolirea causului-botnita, abolirea termoscanarii si suspendarea distantarii intre persoane, cere sa se faca lumina in perioada aceasta diabolica de 3 luni de nebunie, cere ca guvernul sa preia controlul tarii si sa suspende comitetul tehnico- stiintific (un fel de arafati, cercei si alte vele) care i-a terorizat cu fake news. Medicii din acest comitat si-au compromis credibilitatea, drept pentru care Sgarbi ii numeste vraci. Atata tot.
    (Am observat ca lumea mai aduce in discutie si stiri de pe alte meleaguri si din acest motiv am indraznit si eu).

    1. IRIS satanistule,
      faptul ca ADUCI STIRI ,nu intra in discutie si ar fi putut fi.si benefic.daca ar fi si fost o sursa de incredere .
      Atita vreme cit sursele sint 99,99%ale ocultei ,zau daca are vreo importanta,ce behaie asta pe limba ei.PASAREASCA .sau neeligibila sau ilizibila prin SPECIALISTUL lui peste prajit ,care nu stie ca OMENIREA se otraveste la greu de catre SPECIALISTI /OMENI DE STIINTA . .
      Bine e sa retii PROBLEMA DE FOND.a tragediei SPECIEI ,explicitata de mine in coment pe larg si la argument .Restul sint PALAVRE !?
      Atit e de greu ?!
      SPECIA a intrat STRICT in VIZORUL SFINTEI TREIMI ,nu a PRESEI , si nu poate sa mai DEA VINA pe DRACI ,AZI .Sau crezi ca FRAERESTI CREATORUL ?!
      DRACII sint profesionisti ,HOASTE BATRINE ,PERFECTIONISTE in MESERIA LOR !
      FELICITARILE MELE PENTRU CONSTIINCIOZITATE SI APLECARE DE SPECIALISTI GENIALI in arta PROSTIRII !
      SAU NOTA ZECE CU FELICITARI pentru CAPODOPERA !
      CE facem cu SPECIA ,COROANA CREATIEI , care este mai IMBECILA si decit maimuta lui DARWIN ,azi dupa primul val de covid ?
      Daca ajungem de unde am plecat si iar SPECIA da vina ca ADAM pe EVA , EVA pe SARPE si sarpele pe drac , este inutila orice DISCUTIE ,rezultatul e mai mult decit PREVIZIBIL sau de fapt adnotat cu subiect si predicat in BIBLIE .
      HAIDETI ,sa LASAM PE CINE SI CE A FACUT ,ca este mai mult decit BANAL e precum horoscopul aleia de la PRO TV ,nety.!(este inutil orice LINK totul e LA.VEDERE).
      Nu trebuie sa ne mai BINGUIE te mir ce baliverne un “specialist “italian in tocat frunze la ciini .
      PROBLEMA E atit de DRASTICA ,incit PROOROCIILE au intrat in linie DREAPTA din cauza de STRICT “PACAT STRIGATOR LA CER” (nimic de adaugat ,nimic de scazut ) al MAIMUTOILOR ,7,8 miliarde numiti OAMENI ,(cu +_” un gram ” ,EXCEPTIONALII ! )si noi tot BEHAIM a paguba .
      N-AM INVATAT NIMIC nici dupa 7500 ani ,si DRACU deja ride si cu cwru,cind vede cit de usor NE FACE FREZA la toti ,ARTISTIC !
      SA nu care cumva sa ne ne POCAIM artistic SI NICI sa NU NE RUGAM in MASA ,ca sa nu se opreasca dracu din ris .
      BRAVO BAIETI ,buni sau rai ,ACUM E TOT UNA ,ZARURILE au fost ARUNCATE .Toti o apa si-un pamint !
      Daca nu stii concluzia …nici nu poti s-o pricepi daca ti-as spune-o mura-n gura sau ti-as desena-o.
      Asa ca ,succes la CAUTAT ,smecheriile artistice si GENIALE ale “profesionistilor”draci ,ca vad ca MINTUIREA nu te PREOCUPA ,nici pe tine ,si mai pe nimeni dintre cei 7,8 miliarde BIPEZI. .
      ASTA E,cautati PE CINE /CE ,ca oricum rezultatul e cu sens unic !
      IADUL E FUL !
      NU VA PLICTISITI !

    1. Bine zici ,IRISULE satanist.!
      Da,eu IL ROG PE DUMNEZEU de ceva vreme SA-MI LASE ROMAMIA DOAR O LUNA PE MIINI ,cu conditia sa ma TINA DOMNIA SA STRICT IN VIZOR !
      Sa stii ca SCHIMB FATA MAPAMONDULUI ,nu doar a ROMANIEI !
      Dreptatea si ADEVARUL nu se NEGOCIAZA nici in cer nici pe pamint .
      FII BINECUVINTAT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button