X

Germania: Copiii pot fi luați de stat dacă nu au certificat de sănătate COVID-19

Copiii ar putea fi, efectiv, răpiți de guvernul german dacă ajung la școală fără „certificatele de sănătate” care trebuie semnate zilnic de un părinte, avertizează autoritățile germane.

O scrisoare trimisă părinților din statul german din Saxonia a stârnit indignare și îngrijorare, deoarece familiile au fost notificate de noile politici halucinante de „siguranță” legate de coronavirus.

Un site al guvernului german descrie conceptul de „a avea grijă de copil” drept „plasarea temporară a copiilor, sau adolescenților, într-o casă de copii, sau într-o familie adoptivă. Biroul de asistență pentru tineret poate lua această măsură în cazul în care bunăstarea copilului în familie este în pericol. Cât timp este scos copilul din familie trebuie decis de la caz la caz”.

JURAFORUM.DE

„Din 25 mai 2020, școala poate să nu accepte un copil fără o confirmare zilnică de sănătate, semnată. Voi, ca părinți, sunteți obligat să vă ridicați imediat copilul de la școală dacă semnătura dvs. lipsește pentru ziua specifică. Dacă nu respectați acest lucru, școala este obligată să implice biroul de ordine publică – până la instituționalizare copilului. ”

Scrisoarea trimisă părinților din Germania,
document
DOWNLOAD

Seamănă izbitor de mult cu ceea ce se întâmplă la noi, unde profesorii trebuie să ia temperatura copiilor și să anunțe DSP-ul dacă au temperatura peste 37,3. Nu numai că părinții nu sunt anunțați/nu li se cere permisiunea și măsura aceasta încalcă însuși dreptul constituțional la educație. Tot în această notă este și condiționarea susținerii examenului de Bacalaureat de “triajul epidemiologic” făcut de un profesor!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Protecția copilului"
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Așa va fi și când se va introduce vaccinarea obligatorie;iar asta nu se va întâmpla doar pentru copii,ci și pentru adulți.

     1. Si sa mergem pana la capat cu marturisirea adevarului, cu orice pret, asa cum si El a facut. De aceea ne-a spus ca :”Eu sunt Calea … „.
      Cine-i pregatit sa dea totul, acela va castiga ceea ce a dat. Adica isi da viata aceasta trecatoare pentru cea vesnica in Hristos.

     2. Toate profetiile au fost conditionate de imprejurari, unele se implinesc in totalitate, unele partial iar altele pur si simplu nu se implinesc, pentru cea din urma varianta avem exemplul lui Iona care a profetit ca in 40 de zile Ninive va fi nimicita, si Iona era un trimis valid al Domnului. Tot astfel va fi si cu cele care sunt asteptate a fi implinite, nu exista predestinatie, depinde de felul in care oamenii se vor raporta la imprejurari, ceea ce este clar este faaptul ca Bunul Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului, dupa Cuvaantul care zice:
      „Doresc Eu moartea păcătosului – zice Domnul Dumnezeu. Nu doresc Eu mai degrabă ca el să se întoarcă de pe căile lui şi să trăiască?”Ezechiel 18:23

 2. La cata lipsa de pocăință se vede, cred că se vor împlini aproape toate… Domnul întreabă retoric pe apostoli :”când va veni Fiul Omului pe pământ, va mai găsi oare credință?!” Și tot El răspunde :”Nu!”

 3. NU profesorii trebuie să ia temperatura copiilor și să anunțe DSP-ul dacă au temperatura peste 37,3.
  Asistenta medicala va face triajul si pentru elevi si pentru profesori si pentru toti angajatii. Dar, totul se va face in stilul românesc pur, treaca mearga, nea’ dorel, un stil binecuvantat pe care eu il indragesc foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.