X

Președintele Braziliei: “Nenorociții ăștia vor să ne ia libertatea!”

Eduardo Bolsonaro, avocat, politician și cel de-al treilea fiu al lui Jair Bolsonaro, a postat sâmbătă pe Twitter un videoclip legendar cu tatăl său.

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, aflat într-o ședință de guvern cu toți miniștrii, a ținut un discurs virulent împotriva comuniștilor, a primarilor și guvernatorilor radicali din Brazilia care încalcă drepturile oamenilor și, la final, aplaudă dreptul de a purta arme.

“Nu pot primi surprizele de la știri. La naiba, Politia Federala nu îmi oferă informații”, spune el.

“Nu pot să lucrez așa. De aceea, voi interveni, punct. Nu este o amenințare … este adevărul.”

Într-un alt moment din video, Bolsonaro spune: “Am încercat deja să ne schimb oamenii de securitate din Rio de Janeiro, oficial, și nu am putut. Asta s-a terminat acum. Nu voi aștepta să-mi ia, dracu’, întreaga familie, prietenii, pentru că nu pot schimba pe cineva în aparatul nostru de securitate. “

Apoi, Bolsonaro îi înjură pe guvernatorii din Sao Paulo și Rio de Janeiro, pentru că l-au sfidat prin impunerea si prelungirea ordinelor de ședere la domiciliu.

„Acel rahat de guvernator din Sao Paulo, acea grămadă de gunoi de grajd din Rio de Janeiro”, spune el.

“De aceea vreau ca … populația să fie înarmată. Asta le garantează oamenilor că nu poate, pur si simplu, să vină un fiu de cățea și să instaleze o dictatură aici, în țară noastră.”

Nu știu ce credeți voi, dar, lăsând pudibonderia și aerele virginale la o parte, este de apreciat faptul că Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, pune mai presus de orice drepturile fundamentale ale cetățenilor. Trebuie să amintim faptul că Bolsonaro a mai făcut un gest inedit, participând la un protest antiguvernamental alături de cetățenii revoltați, lucru pe care l-a făcut și Klaus Iohannis, dar din cu totul alte motive și, în niciun caz, pentru apărarea drepturilor omului.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. FABULOS, daca este corecta TRADUCEREA, este primul Presedinte de STAT care spune explicit ca GUVERNULMONDIAL DIN UMBRA este FORMAT din draci propriuzis, si nu din oameni.
    OAMENII(masonii) care s-au vindit dracilor (extraterestrii) din LACOMIE SI PROSTIE CRASA (pentru ca au cumparat de la draci toata tehnologia din ultima suta de ani pentru INMOGATIRE RAPIDA, acum doar EXECUTA INTOCMAI ORDINELE date de dracii zis extraterestrii aflati azi pe pamint imbracati in piei de om, DE FRICA, si nu mai au cum sa se impotriveasca, pentru ca pier INSTANT cu familie cu tot de pe pamint, dusi de vii in FUNDUL IADULUI) acum incerca sa FORTEZE TOATA lumea sa li se supuna lor, asa cum li se ORDONA, LOR, imbecililor care s-au vindut. .
    Dar iata, PRESEDINTELE BRAZILIAN, O SPUNE RASPICAT, ca nu astepta cu miinile in sin ca DRACU sa-i fure familia si prietenii, si precis ca nu e o figura de stil.
    CINSTE LUI!

  2. Bolsonaro indeamna poporul SA SE INARMEZE pentru a lupta impotriva Mafiei din Administratie si Politie – Partea cu chemarea la arme impotriva Ministrilor si Primarilor este cenzurata de toate goarnele globaliste – CNN , Daily Mail ,DW ,etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.