X

Decăderea Catolicilor se adâncește, acum folosesc Pistoale de plastic cu apă sfințită

Un preot romano-catolic din zona Detroit a urmărit enoriașii săi în încercarea de a menține distanțarea socială în timpul pandemiei coronavirusului, folosind un pistol de plastic încărcat cu apă “sfințită”.

Fotografiile postate pe social media de Biserica Sf. Ambrozie îl arată pe preotul Timotei Pelc tragând cu apă într-o fereastră a unei mașini, în timp ce se oprea pe treptele bisericii. El a purtat o mască, un scut pentru față și mănuși de cauciuc ca măsuri de precauție suplimentare împotriva răspândirii coronavirusului.

Gesturi asemătoare au fost realizate și de alți preoți catolici care în mod batjocuritor au realizat chiar botez prin această metodă (sursa twitter)

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Nu vă mai mirați căci și la Putna sa cântat pentru Pimen minciuno episcopul, balada lui Ciprian Porumbescu cu orchestră pe locul și în timpul” slujbei”.

  2. Doamne, ca si copiii de gradinita ???. Asta tocmai cand acum am avut o discutie despre care este Dreapta Credinta….

  3. CE PRETENȚII POȚI AVEA DE LA CEI CARE, DE LA ANUL 1054 ÎL REPREZINTĂ PE IISUS HRISTOS TĂSTIGNIT PICIOR PESTE PICIOR PE CRUCE, LA MODUL TOTAL DIABOLIC-PARODICDEȘI ESYE CUNOSCUT CĂ PIROANELE FOLOSITE PENTRU TĂSTIGNIRE SUNT ÎN NUMĂR DE 4 (PATRU)?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button