X

[DOCUMENT] Fundația Rockefeller vrea o miliție sanitară, care să urmărească oamenii și să-i testeze/vaccineze

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Documentul Fundației Rockefeller 2020 susține creearea unei forțe militare pentru a monitoriza „sănătatea cetățenilor”:

Planul include și: crearea unei forte militarizate, “Covid Community Healthcare Corps”, astfel încât fiecare american să poată fi testat cu ușurință prin urmărirea contacților centrate pe confidențialitate; o testare a datelor de bord și a unei platforme digitale pentru urmărirea stărilor Covid-19, a resurselor și a protocoalelor de tratament eficiente în toate statele și să fie o casă de compensare a datelor despre noile tehnologii … cel puțin 100.000 de persoane și poate 300.000 de persoane trebuie angajate pentru a întreprinde o campanie masiva privind administrarea testului și urmărirea contacților.“

sursa

Observați cum planul include o “Armata Sanitara” (destul de amuzant), adică exact ceea ce plănuia Bill Clinton în urmă cu câteva săptămâni în discuțiile sale cu guvernanții din California și New York, unde vorbeau despre o „armată de urmăritori” (cuvintele lui Cuomo) și folosind AmeriCorps (fondat de Clinton) pentru a deveni noua forță națională de urmărire a contacților din America. Ceea ce este cu adevărat îndrăzneț și halucinant în legătură cu această parte a schemei este că unii guvernanți solicită , in mod rușinos, ca oamenii care au fost dati afara de la muncă din cauza politicile lor să meargă acum și să se înscrie pentru a fi un urmăritor de contact sau un investigator de contact, astfel încât să continue să impună aceeași tiranie asupra celorlalți care i-au înșelat și i-au bagat in șomaj. Wow.

Testarea se bazează pe testul RT-PCR, sau PCR, care izolează doar secvențele de ARN / ADN și nu pot dovedi cauzalitate sau să vă spună dacă acea secvență genetică are ceva care să vă altereze starea de sănătate. Astfel, un rezultat pozitiv, sau negativ, nu are sens în a vă spune dacă presupusul „virus” are vreo legătură cu starea dvs. de sănătate, sau cu capacitatea dvs. de a „infecta” pe altul;

4. Testele actuale folosesc un tampon ADN și, astfel, sunt angajate în recoltarea ADN-ului. Corporațiile din această industrie sunt finanțate de Bill Gates, coincidenta?

5. Virusul care se presupune că a cauzat boala COVID-19, SARS-CoV2, pica testul postulatelor lui Koch și nu a fost niciodată izolat, purificat, re-injectat pentru a provoca boala și nu s-a dovedit că există 100%. Cum pot identifica aceste teste un virus care nu a fost niciodată dovedit, în mod concludent, că există.

Documentul Fundației Rockefeller 2020 îl numește “număr unic de identificare a pacientului”, în timp ce Gates îl numește “certificat digital, sau pașaport de imunitate”, dar este aceeași idee:

„Unele îngrijorări de confidențialitate trebuie să fie lăsate deoparte în favoarea agentului infecțios si virulent, Covid-19, permițând accesul și validarea statutului de infecție a majorității americanilor în câteva setări necesare și în multe voluntare. Acei oameni testați și monitorizați vor primi un număr unic de identificare a pacientului, număr care ar conține informații despre agentul viral, anticorpul și eventual statutul de vaccinare în cadrul unui sistem care s-ar putea combina cu alte sisteme pentru a accelera revenirea funcțiilor normale ale societății. Școlile ar putea lega acest lucru de listele de prezență, clădirile mari de birouri la cărțile de identitate ale angajaților, TSA cu listele de pasageri și locurile de concerte și de sport la cumpărătorii de bilete.”

Cu alte cuvinte, acest “număr de indentificare”, sau “certificat digital”,  va determina dacă puteți călători, lucra, face comerț și de a va exercita drepturile fundamentale garantate de Constituție.

Deși acest articol s-a concentrat pe planurile din SUA, nu faceți greșeala să credeți că este un plan izolat- această criză de coronavirus este o agendă la nivel mondial. Fie că guvernul australian creează aplicații de urmărire înfiorătoare (COVIDSafe), sau ca premierul israelian corupt Netanyahu, solicită ciparea copiilor cu “senzori” (jpost.com), agenda globalista de supraveghere în masa, vaccinare obligatorie și microcipuri avansează rapid în întreaga lume. În ritmul în care se desfășoară acest lucru, nu va trece mult până când va veni “miliția sanitară” să bată la ușa ta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Hristos ii va astepta cu “fripturi” imense, ca sa se sature, la Marea Judecata!
    Nu uitati cuvintele Parintelui Arsenie Papacioc, cum ca diavolul(ispitele sau incercarile aduse de el) ne arata cine suntem si ne aduce minunate cununi. Asta inseamna ca si noi nu vom abdica de la apararea adevarului. Parintele zicea ca trebuie sa ne angajam intr-o lupta pe viata si pe moarte cu fortele intunericului pentru apararea scanteiei de adevar pe care o avem in noi si nu era de acord sa-I cerem lui Dumnezeu ca niste milogi. Ci sa-I cerem lui Dumnezeu ca niste eroi. Asta-i mesajul viu al Parintelui Arsenie Papacioc si se potriveste foarte bine azi si maine.

  2. “Una e ca leu sa mori ori caine-nlantuit”, spunea parca George Coșbuc. De la ăștia nu ne trebuie nimic. Murim în picioare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button