X

Cei internați cu „virusul” Covid-19 au aceeași moarte ca cei de la Colectiv: fiind intubați mor datorită infecțiilor din spital

80% dintre pacienții Covid intubați nu supraviețuiesc, atrage atenția prof. dr. Virgil Păunescu, directorul Institutului Oncogen. Acesta arată că adevărata cauză a deceselor este infecția din spitale, și nu Covidul.

Conectarea pacienților la ventilatoarele de la ATI este o greșeală fatală, avertizează medicii. Tubul este introdus prin căile respiratorii superioare care nu sunt sterile, ducând în plămâni bacteriile din spital.

”De ce credeți că 80% dintre pacienții intubați mor? Pentru că pățesc ce au pățit cei de la Colectiv: plămânii lor sunt arși pe interior din cauza virusului, ca și cu o substanță toxică, și pe fondul ăsta tu îl intubezi și îi bagi bacterii de spital. Au mai dat și un ordin de ministru care interzice autopsiile. Dacă le-ar face autopsie s-ar vedea că plămânii sunt plini cu puroi, pentru că au murit din cauza infecției din spital, nu de Covid. Tubul pentru respirație, când este introdus, trece prin cavitatea bucală a pacientului, care este plină cu microbi, dacă a stat și un pic în spital, nu are numai microbii lui, ci și pe cei din spital. Căile respiratorii superioare nu sunt sterile. Le dau antibiotice, poate că de aceea vreo 20% supraviețuiesc, dar depinde cu ce bacterii s-au infectat, pentru că ați văzut că cei de la Colectiv aveau 4-5 bacterii. Covidul afectează vasele mici de sânge din plămâni în așa fel încât le face sensibile la orice infecție. Un plămân care a fost inflamat, plin cu microcheaguri prin vasele de sânge din zonă, este un plămân foarte ușor de infectat. La Covid nu cred că este nici măcar o chestie de vârstă, pentru că au fost pacienți de 90-100 de ani care s-au vindecat. Este mai degrabă legat de existența unor boli și deja bolile acelea, statistic, s-au văzut. Sunt bolile care afectează vascularizația, pentru că, italienii au descoperit, în urma autopsiilor, este o coagulare intravasculară în vasele mici din plămâni, care, radiologic, seamănă cu o pneumonie, dar nu plămânul este afectat, ci vascularizația, este o coagulare. După aceea a venit un studiu făcut de elvețieni, tot pe autopsii, și au constatat că afectarea vasculară este generalizată, în toate organele. Principala țintă a virusului sunt endoteliile vasculare, nu plămânul, ca organ în sine. Atunci a apărut și întrebarea despre marile succese terapeutice, pentru că tratamentul coagulării intravasculare este diferit de cel al pneumoniei. Dar nu a fost niciun succes, au fost doar cazuri ușoare. Ulterior s-a introdus tratamentul anticoagulant, care are și el un efect limitat. Pentru că orice îi faci pacientului, pacientul în final, în spital, intubat, moare din cauza infecțiilor supraadăugate, nu din cauza virusului neapărat. Cei mai vulnerabili în fața Covidului sunt cei care au boli cu afectare vasculară. Sângele devine extrem de coagulant și face cheaguri și are legătură cu calitatea proastă a vasului de sânge. Poți să ai 80 de ani și, dacă nu ai avut boli cardiovasculare, nu ai avut diabet, treci peste boală foarte ușor, poți să nu ai niciun simptom”, ne-a declarat prof.dr.Virgil Păunescu, directorul Institutului Oncogen.

S-au cumpărat medicamente scumpe care nu au efecte

Prof.dr.Virgil Păunescu susține că toate medicamentele extrem de scumpe care s-au cumpărat pentru Covid sunt absolut inutile.

”Tratamentele care se dau nu se adresează virusului, ci simptomelor, pentru că nu există un medicament. Este un haos și o bătaie de joc la adresa inteligenței noastre. Și asta arată amatorismul celor care se ocupă de criză. Și nu amatorismul politic, pentru că omul politic nu este obligat să fie competent în astfel de probleme, dar el trebuie să știe și să-și aleagă oamenii competenți care să poată să le dea sfaturi. Ați văzut ce somități sunt în jurul lui Trump, care încearcă să-l mai tempereze și sunt convins că îl ceartă după fiecare conferință când spune vreo prostie. Întrebarea noastră este unde sunt superspecialiștii români care le dau sfaturi celor din sfera politicului. Arafat nu este doctor, este de prea mult timp în administrație și s-a deprofesionalizat ca medic. Rafila habar nu are ce vorbește și singurul dintre ei, cât de cât competent, era Cercel, dar Cercel avea o doză de șmecherie și avea el de promovat niște medicamente, cred că așa i-a supărat, că toată schema lui de tratament cu antivirale era de la compania La Roche. Toată schema de tratament este împănată cu medicamente ale căror efecte secundare eventual aveau ceva cu virusul, pentru că nu există niciun medicament care să se fi dovedit eficient în tratarea Covid. Toate antiretroviralele alea extrem, extrem de scumpe pe care le dau ei, le dau degeaba. Au început cu clorochina, care ajunsese de nu se mai găsea în farmacii. Pe urmă au scos-o, că au constat că nu avea niciun efect. Niciun medicament nu este eficient și atunci de ce trebuie să dai tratamente megascumpe, nu înțeleg. Probabil doar ca să cheltuie banii. Aduceți-vă aminte că Arafat a fost cel care a spus să nu fie controlați cei care fac achiziții. Eu nu știu câți români mai trebuie să moară ca oamenii să-și dea seama că Arafat și-a depășit orice competență posibilă. Cazul Colectiv a fost cât se poate de edificator și Arafat, care era de departe principalul vinovat, a rămas în funcție”, ne-a mai precizat prof.dr.Virgil Păunescu, directorul Institutului Oncogen.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. HidroxiClorochina si Azitromicina sunt tratamentul. De ce se spune ca nu au efect.

  Medicul francez Didier Raoult a aplicat tratamentul in clinica s-a pe 1067 de persoane. Doar 10 au necesitat spitalizare efectiva in clinica si doar 5 au decedat. Asta inseamna o rata de mortalitate de doar 0,47 %.

 2. Veti vedea ca pana la urma tot cu ajutorul unei plante se va izbavi lumea. Domnul din pamant a zidit leacurile, spunea Isus Sirah. Mutati-va cat mai mult in medicina naturista si in fitoterapie, de exemplu in cazul meu cu acneea, banalul ceai de menta a facut intr-o luna ce nu au facut antibioticele „la roche” in 8. Multe sunt felurile in care Domnul a lucrat sub ochii mei prin plante, de aceea, odata cu trecerea timpului, voi scoate si o carte gratuita despre plante, ca lumea sa se vindece pentru totdeauna de o boala, nu doar pentru cateva luni, ca mai apoi sa cumperi iar produsele bigpharma

  1. pentru orice infectie in cavitatea bucala sau gat trebuie folosita TINCTURA DE PROPOLIS…dar nu o mai diluati ca si asa producatorul o are destul de diluata

   1. Si tinctura de propolis trebuie folosita cu atentie deoarece propolisul contine de fapt hormoni de albina si la anumite tumori poate chiar avea efectul invers. Ca orice leac, fie el natural sau chimic, trebuie sa il iei tintit si cumpatat.

   1. Remdesivir provoaca toxicitate la nivelul testiculelor la masculi, ajungand in multe cazuri la infertilitate
    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.04.21.050104v1
    sunt studii facute, nu va luati dupa ce va da big pharma, o sa vina cu multe tratamente asa zise „miraculoase” care de fapt va vor face mai mult rau
    Salvarea este doar de la Dumnezeu, nu va mai puneti baza in leacuri farmaceutice pt ca nu mai este cazul, este clar ca acesti ne vor doar moartea

 3. „Prima noapte

  În noaptea aceea am adormit la ora 4. În visul meu, m-a vizitat Sfântul Nichifor Leprosul. L-am recunoscut imediat. L-am văzut în rasa lui neagră, în picioare, ținând o cruce de aur în mâna dreaptă. El mi-a adresat cuvintele: „Avertizați pe toți creștinii să se roage mie, în mod repetat. Să citească și slujbele. Există un leac și acesta este Sfânta Împărtășanie. Există și o plantă medicinală, cimbrul, care ucide viruși. Și în orice caz, asigurați-vă că vizitați casa lui Dumnezeu în acest moment dificil, deoarece nu există contagiune acolo și nimeni nu poate fi infectat. Asta a fost prima noapte.

  A doua noapte

  A doua noapte, a venit din nou și a spus de această dată că mulți creștini, și nu numai, s-au rugat lui, deoarece a răspândit și prin rețelele de socializare despre apariția sa în Grecia. De asemenea, mi-a spus să-i spun fiului meu să se roage lui, dar nu o singură dată, așa cum i-am spus; nu este suficient. – „De mai multe ori”, repetă sfântul. A doua zi l-am întrebat pe copilul meu: „De câte ori te-ai rugat Sfântului Nichifor? Și a răspuns că o singură dată, dimineața. I-am explicat că nu a fost suficient.

  A treia noapte

  A treia noapte l-am văzut din nou. Dar de data aceasta, cel mai important lucru pe care l-am înțeles a fost că Bulgaria va fi protejată de virus. M-am întors către el cu întrebarea: „Va fi păzită toată Bulgaria?”. Mi-a spus: „Da!” În acel moment, am văzut țara noastră ca pe o hartă, iar el s-a așezat peste ea, peste Bulgaria de sud, și mai exact undeva peste Plovdiv. Și el a spus: „Sună clopotele, sună clopotele, sună clopotele!” Am întrebat: „Există clopote în Eparhia Plovdivului?” „Da!” A răspuns foarte pe scurt și afirmativ. Apoi s-a înălțat la cer și cu crucea de aur în mână a binecuvântat de sus. Chiar de pe cruce o lumină a coborât și a luminat întreaga țară. Ultimul lucru pe care l-a spus a fost: „Va trece!”

  După toate acestea, s-a produs o schimbare extraordinară în mine. Reasigurarea și puterea pe care Sfântul Nichifor Leprosul, făcătorul de minuni, le-a insuflat în mine, în fața panicii care a cuprins toată lumea, inclusiv țara noastră … „

  Bazat pe o mărturie din Bulgaria”

 4. Acest Paunescu este abonatul peren in la functii inalte, a fost in minister si cu Iliescu, Basescu Iohannis.Reactia lui poate ascunde supararea ca,dupa ce a pretins ca a descoperit leac pt covrig19 si si- a si autoadministrat,a fost luat la intrebari de catre” organe”.

 5. Parcă cei de la Oncogen căutau un vaccin împotriva noului virus. Ce înseamnă Oncogen? E cumva vorba de cancer (onco) și gen înseamnă careva dintr generare, general, genetica?

 6. ROMDESIVIR instalează infertilitatea atât la bărbați cât și la femei, de aceea se folosește în regim de urgență, sau poate voit cine știe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.