X

Guvernul Britanic recunoaște că falsifică numărul morților de COVID-19

Într-una dintre conferintele de presă zilnice al Guvernului Britanic dedicată situației COVD-19 din Marea Britanie Sir Patrick Vallance Consilierul Științific al Guvernului și Șeful Departamentului Guvernamental pentru Știință și Inginerie, declară:

 “…În legătură cu numărul de decese COVID-19 raportate de spitale, cât și cele raportate în total, trebuie să ne reamintim faptul că ONS (Oficiul Național de Statistici) raportează pe toți cei care au pe certificatul de deces cauza COVID-19 , dar acest lucru nu inseamnă neapărat că au fost și infectați cu COVID-19, deoarece mulți dintre ei nici măcar nu au fost testați [pentru COVID-19] , așa că trebuie să înțelegem diferența…”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherCipuriSănătateVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. mi-as dori ca cei care sunt vinovati sa fie si ei carantinati si familiile lor ..vb dintr-o inima frustrata si care nu intelege logica acestui teatru ..sunt asimtomatic nu mi-au facut nici un test ..te arunca intro camera in cazul meu intro camera de pensiune si autotritatile(DSP) iti elibereaza perfid si formal doar dupa 14 zile privat de liberatate ,,un aviz epidimiologic ..sa nu mai zic ca altii sunt pusi cate trei in camera si sigur nu fac din parte din aceasi familie ..esti amenintat cu dosar penal ..la orice tentativa de a cere explicatii …..sunt a noua zi in carantina institutinalizata ..o afacere parerea mea …sa va mai spun ca dupa trei zile au inceput atacurile de panica …nu am mai trecut niciodata prin asa ceva …efectele izolarii unul cate unul …am sunat un prieten psiholog care ma invatat cu sa controlez atacurile de panica …daca suni la 112 din timpul apelului si consulatia in sine te trateaza ..ca pe o carpa ..ei vorbind ca niste profesori academicieni ..si tu un biet copil de clasa intai …dragii mei sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa trecem peste toate astea si daca o sa se deschida un proces impotriva demascarii teatrului asta ieftin vreau sa particip …cu dragoste de sus pt semeni si patrie Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.