X

[VIDEO] „Familia a primit 30 milioane să declare că a murit de COVID”

Bani negri plătiți rudelor decedaților. Cine sunt "agenții" misterioși ai Coronavirusului de împrumut

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un reportaj difuzat de RomâniaTV dezvăluie modul în care sunt gestionate decesele persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Anumite spitalele din România ar oferi bani rudelor morților pentru a putea trece în certificatele constatatoare ale cauzelor deceselor infecția cu coronavirus. Iată ce dezvăluie o persoană, sub anonimat:

În seara asta am aflat că lângă satul nostru, a murit unul de covid. Dar cum a muri de covid? Familia a primit 30 milioane ca să declare ca a murit de covid.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 78 de ani din Giurgiu despre care familia spune că a fost transportat la un spital de renume din București. Au primit apoi o foaie A4 în alb pentru a o semna primind ulterior suma de 3000 lei pentru ca în certificatul constatator al decesului să fie menționată cauza morții infecția cu coronavirus.

Procurorii Parchetului General au fost chemați să investigheze toate decesele Covid-19 anunțate oficial de către autorități.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. La Baia Mare unei familii ii s-au propus o suma similara. Familia a refuzat si l-au denuntat pe medic.

    Bineinteles ca denuntul va fi musamalizat.

  2. Eu până acum am auzit vreo 3-4 cazuri concrete. In schimb am fost cu un prieten la morga acum o saptamana ca ii murise o ruda dar nu i s a propus nimic. Dar cel care lucra acolo ne a spus o grămadă de cazuri. De exemplu o femeie murise pentru ca si a fractura gâtul într-un accident si au pus o la covid. Probabil ca la început erau toate chestiile astea. Cred ca romania era deja complexata ca are putine cazuri si nu era proporțională cu alarmarea.

  3. Dacă vreți să izbândim, PROMOVAȚI SEMNAREA PETIȚIEI ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII, ALTFEL LE REUȘEȘTE PLANUL DEMENȚILOR DE PE LA NOI!

    1. Trebuie semnata si petitia initiata de Radu Moraru – Nasu TV Canada, tot impotriva vaccinarii obligatorii.

  4. Off topic
    Intrebare: Voi de maine cum mai procedati? Mai faceti declaratie pe proprie raspundere ca sa parasiti locuinta? Daca tot sunt ilegale amenzile Ordonantei ( conform CCR ) mai trebuie sa ne conformam la mizeria asta? Mie faptul ca imi pun semnatura pe mizeria aia de foaie mi se pare un pact cu minciuna( cu diavolul) Voi cum vedeti treaba asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button