X

Elon Musk dă din casă: Pandemia de coronavirus este o practică pentru virusurile viitoare care se vor răspândi la nivel global

Elon Musk: Pandemia de coronavirus este o practică pentru virusurile viitoare care se vor răspândi la nivel global

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Elon Musk a afirmat joi că modul în care Statele Unite reacţionează la pandemia de COVID-19 poate fi văzut ca o practică înainte de răpândirea altor virusuri, mai mortale, la nivel global, relatează CNBC. 

”La un moment dat va avea loc probabil o pandemie cu o rată ridicată de mortalitate, ceva care omoară, să zicem, oameni cu vârste de 20 de ani. Acesta este un fel de practică pentru ceva care în viitor ar putea avea cu adevărat o rată de mortalitate ridicată”, a afirmat directorul general al Tesla într-un interviu acordat joi comediantului Joe Rogan.

”Trecem prin acest lucru, care nu omoară un număr mare de persoane tinere, sănătoase”, a mai spus Musk, care a subliniat că în opinia sa rata de mortalitate a COVID-19 este mult mai scăzută decât estimările.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat în martie că rata de mortalitate a COVID-19 este de 3,4% la nivel global.

OMS a avertizat luna trecută că un număr mai mare de oameni se îmbolnăvesc grav şi mor de coronavirus. Dr. Mike Ryan, director general al programului pentru urgenţe al OMS, a spus că este o greşeală să crezi că virusul îmbolnăveşte grav numai oameni vârstnici şi pe cei cu afecţiuni preexistente.

Musk este un critic vocal al modului în care guvernul şi oficialii din sectorul sănătăţii reacţionează la pandemia de coronavirus care a ucis cel puţin 73.431 de persoane în Statele Unite.

În timpul conferinţei de prezentare a rezultatelor financiare ale Tesla din primul trimestru, Musk a spus analiştilor că ordinul ca oamenii să stea în case este echivalent cu ”încarcerarea cu forţa a oamenilor în casele lor, contrar drepturilor lor constituţionale”.

Oficialii din sectorul sănătăţii publice au avertizat în mod repetat că redeschiderea prea rapidă a economiei poate avea ca rezultat revenirea la creştere a numărului de cazuri de Covid-19 şi apariţia unor noi focare care să suprasolicite sistemele de sănătate.

Musk a mai spus că oamenii vor ieşi din pandemie cu obiceiuri mai sănătoase, cum ar fi să se spele mai mult pe mâini şi să poarte măşti, pe care le consideră un aspect pozitiv. De asemenea, ar putea fi dezvoltate mai multe vaccinuri şi tratamente, pe măsură ce aceste virusuri vor fi înţelese mai bine, a adăugat miliardarul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. FABULOS !
  Exact ceea ce am presupus .
  Sa vezi MACEL !
  IARTA-NE DOAMNE SI PAZESTE-NE PE TOTI !
  AMIN !
  SA VEZI COZI LA VACCINURI ,MAI CEVA CA PE VREMEA IMPUSCATULUI CIND COPIL FIIND MERGEAM SA I-AU LAPTE LA PATRU DIMINEATA ,si deja erau o suta de sacose inainte sacosii mele . .Veneam acasa si mai trageam un pui de somn .Spre ziua se trezea frate-meu ,fiind mai mic ,venea si rindul lui sa aduca sacosa cu sticlele de lapte si iaurt pentru ca eu plecam deja la scoala la ora aia .
  CE VREMURI !
  AVEAM LINISTE dar n-aveam lapte ,tot din cauza SECURISTILOR ca acum . SATANISTII !

  1. ups.. scuze ,corectez !

   asta e drac nu telefon!
   “SA IAU LAPTE….”
   mai nou imi apar si cratime in cuvinte,asa aiurea ?!
   deci nu doar ca ADAUGA SI SCOT LITERE …..absurd…..airea(nici macar tangential) …enervant pina imi vine sa dau cu el de pamint (cred ca asta e scopul….comercial/profit)

   deci telefoanele mai vechi iti traspunea uneori chiar cuvinte corecte …..si tehnica noua ti le schimonoseste….schimba ,….
   IT-diavolesc 100%.

 2. Eu nu vad legatura intre Muska asta asta cu virusii corona…
  De ce toti infectii astia dirijeaza omenirea?
  Toti astia din afara sanatatii se activeaza cu sanatatea populatiei? Pe bune? Ce somitati leprele!
  Astia daca nu sunt cu capu sigur Au ceva undeva!
  Trebuie sa-i blocam non stop!

 3. “Lumea va deveni un spital de nebuni”, spunea o profeție.. Iată că a început…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button