X

ANCOM ne blochează iar, revenim pe Ortodoxinfo.NET

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se pare că Guvernul “de dreapta” din România este cel mai bolșevic executiv din toată lumea.  Este deranjat de faptul că adevărul iese la iveală și lumea îi va sancționa usturător la următoarele alegeri. Marioneta împăiată, Klaus Wuhannis, va ieși pe ușa din dos a istoriei, ca un adept al nazismului, al cenzurii și controlului total.

Mai jos aveți decizia semnată de securistul Grindeanu, care atunci când era prim-ministru, a vrut să impună legea vaccinării obligatorii:

https://www.ancom.ro/downloadFile/url/Decizia_519_20200505.pdf

Ne puteți citi pe ortodoxinfo.net

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

  1. Nu mă pot numi credincios practic sint Ateu nu unul convins oricînd prefer Ortodoxia fata de alte culte religioase care cam majoritatea sunt corupte și infiltrate de la Marxismul Cultural pina la servicii secrete… mesajul e pt Administratorul Site-ului ar fi o idee buna se spuneți și altora de redeschiderea lui și cititorii să folosească un VPN merge și unul gratis eu folosesc Tunnel Bear se găsește pe Google Play îți dă gratis 500 Mb pe luna e cel mai ușor de folosit de poți conecta cam de unde vrei ! Așa că pe Facebook și alte platforme se fie anunțat de redeschidere ! Plus mai sint Platforme Alternative gen Minds.com sau Gab.com și Facebook-ul rusesc VK unde ai mai multa libertate de exprimare ……

    1. Daca ai orice fel de intrebari despre Dumnezeu, credinta, Biserica, viata si moarte, suferinta sau orice intrebare despre cum putem face fata vremurilor in care traim, site-ul mantuireaorg.blogspot.com te poate ajuta. Vezi meniul principal>invataturi, cauta o intrebare cu ajutorul instrumentului de cautare din bara de sus sau pune orice intrebare in meniul principal, printr-un formular. Un crestin ortodox iti va sta la dispozitie si iti va raspunde.
      Astfel, poate vei afla raspunsul la intrebarile care nu te lasa sa fii langa Domnul, asa cum vrea mintea si sufletul tau

  2. Cenzura la greu cu pretextul ca se raspandeste fake-news. Ce ma intereseaza e daca vor fi deblocate site-urile dupa ce se ridica starea de urgenta si daca li se va face dreptate celor inchise abuziv.

    Eu de exemplu nu am fost informat si nu sunt informat ca site-urile au fost blocate si pentru ce motiv, de fiecare data cand le accesez si ma simt lezat in drepturi de acest ANCOM.

    Oricum, daca serverele de hosting sunt in strainatate pot cel mult de blocheze DNS-ul, trivial de altfel. O face si bunica. Si daca se folosesc alte servere DNS in afara de cele ale providerilor de la care aveti net, o sa fie ok.

    Dar bun, ce facem cu psihopatii astia?

    1. Le va purta Domnul de grija, asa cum a inecat carele lui Faraon in apele Marii Rosii, asa va nimici si distru pe toti slujitorii antihristului. Amin++

  3. Le stati in gat celor de la ANCOM. SE VOR INECA PANA LA URMA!
    BRAVO, JURNALISTI INDEPENDENTI DE MAFIA JOIANIS-LUCOVID-ANCOM!
    TRAIASCA NEAMUL ROMANESC! CAUTAM ADEVARUL SI ADEVARUL NE FACE LIBERI!

  4. Hei, stai ca iti vor da de urma si atunci sa vedem ce dosar penal iti vor face. Puscaria te va manca, propagandistule care publici fake news pt prostii care au iq sub 50.

    1. Nu te obliga nimeni sa intri pe acest site, inteligentule, “preainalte”, vezi sa nu cazi de unde crezi tu ca esti, unii dintre noi au 3 facultati, nu stiu cine are iq mai mare!
      Neghiobi spalat pe creier, acceptati vaccinurile si refuzati Trupul si Sangele Domnului, ia zi, iq-istule, cand ai verificat ultima data ingredientele vaccinurilor? Presupun ca ai si inteles ingredientele, avand in vedere ca bubui de inteligenta, dai pe dinafara, dar stii, e o diferenta in a fi inteligent/destept si a te crede asa!
      Apropo, ultima data cand am verificat, drumul catre Rai nu trecea nici prin curtea ta nici prin a statului, asa ca sezi, nu ne temem nici de tine nici de slugile antihristului, veti vedea cine are dreptate, spalatilor pe creier, dar va fi PREA TARZIU!
      Cipatilor antihristizati!

    2. Bai marean esti chiar asa, ce ai? Nu iti convine pleaca!!!
      Chiar TE-au afectat asa de tare E-urile de la alimente?
      NU iti cer sa iti revii la cap dar cel putin respecta-ne asa cum facem si noi cu tine, nu e obligatoriu sa iei de bune informatiile, dar daca totul se va dovedi a fi adevarat, TE-ai indrepta?

    3. Marian bolsevicule,

      Nu mor caii cand vor cainii, catelusule.

      Ca ceara de la fata focului se vor topi vrasmasii Domnului si a celor ce-l iubesc pe El.

    4. @@@Mariane,Mariane,vai de sufletul tău frate;måndria îți întunecă judecata;probabil că tu ești unul dintre cei care cer vaccinarea obligatorie;ține minte:cånd vei ajunge suferind de pe urma lor (în cazul că se va da această lege),să te împaci cu ideea că ai avut acces la informații dar că nu ți a pãsat,nu te a interesat.
      Ce legătură are acest subiect cu vaccinarea obligatorie?!?foarte mare:fiindcă cei mai mulți dintre cei ce se bucură de dictatura Ancom sunt și cei ce vor și alte dictaturi;inclusiv vaccinarea obligatorie.

  5. Ortodoxinfo, ar trebui sa moderezi comentariile!
    Sa ii vad cum turba de manie pe cei care vor sa comenteze sminteli, cum nu pot! Adevarul nu poate fi oprit! Nu te teme de nimic, suntem cu voi, nu puteti fi arestati, amendati, etc, deoarece Dumnezeu va poarta de grija!
    Doamne ajuta!

    1. FOARTE GRESITA gindirea ta, NERECOMANDATA .
      Nu e DREPT, NICIDECUM
      sa moderezi COMENTARIILE in nici o situtie DECENTA SI LOGICA !!!!
      OBLIGATORIU DOAR cele care CONTIN O
      GINDIRE SATANISTA SAU OBSCENA(uneori si cea vulgara gratuit ,NICIODATA pe cea care aduce INJURII JUSTIFICATE , pentru ca reprezinta O FORMA DE PROTEST ACUT impotriva NEADEVARULUI ,) la fel si A ORICARUI SECTANT care vine aici cu mintea lui CAZUTA si TRUFASA sa – si baloseze INEPTIILE.
      EI nu MERITA SA FIE PRIMITI fiind toti SATANISTI in esenta, fiind calariti de draciii arhiconi la propriu cu stiinta sau nestiinta, NU ARE IMPORTANTA, pentru ca STIM EXACT ca sint IRECUPERABILI, fiind de-o PROSTIE si trufie INFINITA, si orice explicatie de bunsimt
      pentru ei este de neinteles, ACESTIA TOTI este NECESAR sa le fie sterse din start comentariile
      Altfel e MARE PACAT sa ei dreptul omului sa-si spuna punctul de vedere.
      NU ESTI DE ACORD CU NEA, COMBATE-L frate , adu ARGUMENTE, si nu ii pune PUMNUL IN GURA asa cum satanistii de la ANCOM au facut-o cu noi.
      Sa FIM INTELEPTI IN AFIRMATII.
      Mai ales ca BOR poarta o mare vinain in acesti 30 de ani ca nu s-a OCUPAT DELOC de RECRESTNAREA NATIEI devenita PAGINA in majoritate dupa 1950.
      Deabia s-a ocupat de niste ore firave dereligie in scoala, total nesemnificativ, si INEFICIENT,tineretul TRECUT prin cristelnita de 30de ani fiind in majoritate ATEU nu departe de parintii si bunicii lor , daca nu si chiar satanist cu stiinta sau nestiinta.
      REZULTATUL REFERENDULUI PENTRU FAMILIE STA MARTURIE drealta .
      Asta este dovada faptului ca BOR a fost INFESTATA PINA LA REFUZ de securisti atei pina in 1989,continuind pina azi,din pacate. si rezultatul s-a vazut la REFERENDUM.
      Asa ca, PREOTII (calugarii) invatatori, predicatori AR TREBUI SA SE COBOARE LA MINTEA MIRENILOR si nu sa folosesca O VORBIRE DUHOVNICEASCA, total NEADECVAT multimilor ci musai una LAICA-LIVREASCA pentru a lamurii mirenii in MINTEA LOR FORMATA DEMONIC mai mult sau mai putin CULTA timp de 70 de ani.
      DACA PE UN SAIT ORTODOX mintile NEFORMATE sint INTERZISE, in loc sa fie combatute exigent in duhul ORTODOXIEI, vom ramine pe mai departe un POPOR PAGIN 95%.
      Sa nu uitam ca dintre cei 20% dintre votantii familiei biblice ADAM SI EVA 15%au fost SECTANTI si pesedisti pagini, vai steaua lor.
      In ROMANIA sint putini atei, ppentru ca avem putini OAMENI CU O CULTURA VASTA care sa poatasa-si deaEXPLICATII rationale , dar FALSE, BINEINTELES.
      ASA ca mai putin cu pianul pe scari.
      CUM AI FACUT ASA TI SE VA FACE ! Sa fim drepti si REZONABILI.
      Pina cind se va curata ORTODOXIA plina ochi de securistii – pagini(progenituri) , pur si simplu LEFEGII cu SALARII SPECIAL NESIMTITE, adevarati IMPOSTORI SATANISTI, o sa mai curga prea multa apa pe DUNARE.
      Ei in BISERICA au permis o DEBANDATA TOTALA.
      FARA DISCIPLINA ORTODOXA de dragul cistigului, nu de dragul CATEHIZARII. Prea multi intra in BISERICA, ca sa bifeze, “poate CINE STIE, AJUTA LA CEVA” hai sa dau si eu o LITURGHIE LA ALTAR din joi in PASTE !
      Si uite asa Sint ca oile in BISERCA! BARBATII, BARBATII SI FEMEILE FEMEI cu culoar pe CENTRU, in prea putine BISERICI.
      PRECUM IN CER ASA SI PRE PAMINT!
      ORDINE SI DISCIPLINA!
      LA noi dezordinea, anahia si haosul au fost confundate cu “LIBERTATEA “!
      De fapt libertinaj si depravare 100%.
      Asa copiii de 12ani, care in marea majoritate NATIV NU SINT DOTATI decit pentru. Munca in AGRICULTURA,in loc sa fie eleberati din SCOLI dupa cinci clase primare, pe baza unei LEGI A INVATAMINTULUI DESTEPT , si trecuti UCENICI pentru un AN la locul de munca IN AGRICULTURA (sigur, unde!? daca pamnturile in loc sa fie NATIONALIZATE pentru FERME AGRICOLE musai de STAT pe linga PRIMARII cu PRODUCTIE ECO SI BIO pe tot cuprinsul patriei, ori sint pirloage in majoritate ori a fost vindut strainilor, pentru a fi OTRAVIT si muncit AUTOMATIZAT,sau construite ca ciupercile dupa ploaie MULTINATIONALE pentru externalizarea profiturilor, si nu muncite manual si mecanizat de astfel de “COPII” calificati la locul de munca PINA LA ADINCI BATRINETI) EI SINT tinuti in scoli pe post de TRINTORI – DERBEDEI pe banii parintilor dusi sclavi in OCCIDENT LA CAPSUNI SI SPARANGHEL sau infirmieri in casele bosorogilor satanisti imperialisti, ca sa fie INVATATI SA SE MASTURBEZE, pe alocatii de la stat, pe banii PROSTILOR DE ROMANI.(iar bani de salarii si pensii decente nu sint).
      Dupa ce au ajuns niste TRINTORI DESAVIRSITI trecuti prin scoli cu diplome la copypast DE STERS LA WUR pina la 24de ani eliberate de catre asa zisii profesori tot TRINTORI SI TICALOSI securisti si ei , buni toti de NIMIC, ci doar de SAPA SI RINIT LA VACI dupa dotarea nativa, tot pe banii ROMANILOR PROSTI PRODUCTIVI.

      Asta din cauza ca PREOTUL NU MAI ARE RIGOARE ORTODOXA!
      Ce cauti in BISERICA la cununie NEVIRGIN(fata-baiat) ?!
      CE CAUTI IN BISERICA LA BOTEZ daca intreaga familie cu NASII IN FRUNTE nu stiu CREZUL si cine este SFINTA TREIME, MAICA DOMNULUI SI SFINTII DIN ICOANE si nu te ROGI ZILNIC LOR ?
      Asa se FACE CATEHEZA, cind il priinzi pe PROST LA CERSIT de DUH SFINTN, de-a moaca (cica, preotii vor numai, bani, bani bani) IL EXECUTI GENIAL SI DREPT!
      Stai bai PROSTAVANE ca te fac eu, PREOT ORTODOX, AM DREPTUL, sa tremure si CHILOTII PE TINE cind mergi in FATA SFINTULUI. ALTAR daca vrei SFINTE TAINE, ca sa nu mai rupi SAITUTLRILE PORNO 24/24H. NU BAI de-a
      MOACA, CI pune mina pe CARTE ORTODOCA CU SIMTIRI, ca sa nu-ti mai arda sa comentezi numai MINCIUNI ca ultimul SATANIST, “CA CERE MULTI BANI PREOTUL” .
      PAI SATANISTULE, CIT TE COSTA pe tine SATANISTII care iti cinta la nunta toate LALAILELE SATANISTE, NU TRADITIE, FOLCLOR ADEVARAT?
      A, pentru ei si pentru toate DESTRABALARILE (haine si Mkap si PARFUM etc. ) ai bani, si inca forte multi, fara numar, fara numar pentru SALAM&compani, delia, symlei si alti satanisti identici cu babele securiste de irina loghin si alte HOASTE ca ea.
      Eu i-as face daca as fi in BOR pe astia toti care vor SFINTA TAINA A CUNUNIEI/BOTEZ, SFINTA SPOVEDINIE SFINTA IMPARTASANIE, MIELUSEI FRATE ! SA SIMTA CA VIN IN FATA STAPI ULUI NOSTRU SUPREM, iar preotul si BISERICa este cei care ii reprezinta pe Pamint.
      Pornid de la A STII TOT CE INSEAMNA SFINTA. LITURGHIE ORTODOXIE SI RUGACIUNEA SI INDATORIRILE MIREANULUI carre vrea SFINTE TAINE, LA ONORARIU PENTRU PRESTATII SERVICII ORTODOXE.
      NU AI?
      Sa te cunune NASII satanisti, casatoriti decite trei ori LA OFITERUL STARII CIVILE … si sa chemati toti depravatii sa va cinte MANELE.
      BOR TREBUIE SA IA SERIOS IN mini PRESTATIIILE SERVICII!
      CINE MERITA SA INTRE IN BISERICA, NU CU TURMA !
      SPIRITUAL SI MATERIAL.
      Esti SARAC?!
      Nu fa FALA, TRUFIE ! VEZI-TI LUNGUL NASULUI!
      PLATESTE BISERICA mai intii SI apoi FAMILIIE CU muzica de pe YouTUBU de pe telefon sint suficienti la nunta.
      Da, obrazul subtire cu cheltuiala se tine!
      BISERICA TREBUIE PLATITA! SCURT! Ca sa nu iti ramina bani de DEPRAVARI (telefoane si SALA SI PENSAT) MUNCA FRATE LA AGRICULTURA!
      CUMPARA COSTUMATII dupa BUGET , SI PLATESTE DUHUL SFINT CA SA VINA LA CUNUNIE, ca nu e SLUGA TA, ORTODOXULE, CA SA SIMTI DE STAPIN!

      omului.

      Dar toate celelate comentarii, daca sint ATEISTE sau NEATEISTE sau care nu au habar de ORTODOXIE

      1. Da…. n-am avut timp sa recites si au parut multe greseli. .
        corectez….in fine, scuze
        ….. in fata STAPINULUI NOSTRU SUPREM, iar preotii si BISERICA sint cei care IL reprezinta pe pamint….

        ultima fraza nu are rost… a ramas in tel si n-am vazut…

  6. @@@Un om,am dat click pe linkul privind vaccinarea obligatorie,dar scrie că acea pagină nu există.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button