X

Claudiu Răducu: Ceva se întâmplă în spatele scenei COVID-19!

Hai că încep politrucii sa șteargă postările și video-urile incomode, deși perfect legale, ceea ce dovedește că ceva foarte important se întâmplă în spatele acestui spectacol. Nu degeaba sloganul mondial este ”SHOW MUST GO ON!”

Cineva îmi trimisese un video, care confirmă ceea ce mulți știau, despre o conferita a unei instituții din vest care anunță venirea unor ”civilizații avansate” ceea ce mi-a adus aminte de cercetările savantului de renume mondial J.Allen Hynek, desemnat de guvernul american să investigheze cazurile obiectelor zburătoare, iar concluzia sa a fost ca sunt din adâncul pământului, ceea ce confirmă ceea ce Biblia spune despre vremurile din urma ca ”se vor deschide porțile adâncului”. Știți probabil și de știrile de la acceleratorul din Elveția, de la CERN, unde unii cercetători și-ar fi dat demisia după ce, în urma unor activități la accelerator, au apărut ființe subtile, adică fără bariera fizică, care treceau prin pereți…

Noi, cei care am mai studiat vestigiile culturale ale civilizației umane, cunoaștem că toate civilizațiile de pe pământ, fără excepție, pomenesc de o lume subterană, inclusiv poveștile populare românești și toate religiile lumii. Datele de secol XX sunt cât se poate de științifice despre această realitate deși sunt ocultate și scoase sistematic din circuitul public, dar totuși fac obiectul studiului marilor puteri.

Acum, când stăm în stare de alertă pentru ceva nedeclarat și ascuns sub masca acestui spectacol mondial, singura dar SINGURA SOLUȚIE este ajutorul lui Dumnezeu pentru că acele ființe nu pot fi oprite prin cunoștințele tehnice sau științifice ale actualei lumi, ci doar prin puterea lui Dumnezeu.
Iar unii dintre ”puternicii” acestei lumi sunt mână în mână cu acele entități și au alianțe mult mai vechi decât crede comunitatea umană actuală, și multe dintre tehnologii sau măsuri luate de către ”marii lumii” sunt făcute prin ascultare față de acele entități pe care cultura umană din cele mai vechi timpuri le spune demoni, draci, diavoli, sau mai recent zei/extratereștrii.

De aceea această luptă nu este fizică, sau juridică, ci este spirituală, iar ei știu că singura putere care îi poate opri este rugăciunea comunității celor care prin botez sunt conectați la Dumnezeu. De aceea s-au derulat în ultimii zeci de ani lupte ascunse de o complexitate, anvergură și viclenie greu de explicat și de conceput de mintea umană pentru controlul acestei lumi din care nu îi interesează atât resursele fizice sau cele financiare ci, defapt, acelea sufletești. Poate vă mai aduceți aminte alegoria din filmul Matrix, în care ”mașina” se alimenta tocmai de la oamenii ținuți ca și animalele în recipiente.

De aceea a fost atacat tot ceea ce este sfânt și s-a încercat scoaterea învățăturii creștine din școli, introducerea mesajelor explicit sexuale, prin pretextul educației sexuale, pentru abrutizarea emoțională a copiilor care, în mod normal, nu ar fi lăsați la asemenea stimuli până la majorat. Mai știți bulina roșie cu 18 din colțul ecranului?

Perversiunile au fost încet, încet prezentate ca un fapt normal cotidian pentru că inamicii umanității știu că prin comportament cât mai animalic, omul pierde enorm de multă energie pe anumite frecvențe joase care pot fi folosite de cei nevăzuți ca sursă pentru ei. Iar astfel oamenii nu mai au vlaga pentru niveluri superioare de conștiință care le-ar deschide deja porți către lumi celeste.

Cosmosul are timpul său care acum, după multe cicluri, își încheie existența în această dimensiune și vine vremea unei lumi noi, dar în care ”îngerii căzuți, aka extratereștrii, aka diavolii (defapt diferite fațete folosite de aceiași draci), nu au acces și de aceea vor literalmente să răpească cât mai multe suflete umane ca să aibă cu ce face troc când vine Dumnezeu a doua oara cu trupul pe pământ, neștiind sau neacceptând că Dumnezeu are „butonul” cu care le poate opri șandramaua…
De aceea multe dintre tehnologiile așa-zis revoluționare pe care le vedem în aceste zile, și care sunt justificate public ca fiind pentru siguranța noastră sau pentru o mai bună comunicare, vor ajunge să constituie ceea ce în Biblie se numește ”Fiara”, adică un sistem AI (nn. inteligența artificială) atât de avansat încât oamenii nu vor mai putea să îl coordoneze și care va hotărâ marcarea oamenilor ca pe vite și controlarea lor. Dar, ceea ce este și mai grav decât privarea de libertate fizică, se vor amesteca cu ajutorul dispozitivelor implantate și asupra câmpurilor energetice ale omului care vor bloca funcții și vor ecrana comunicarea omului cu alte dimensiuni ceea ce, așa cum spunea Sfântul Paisie Aghioritul, va împiedica chiar și un preot să mai sfințească apa.

Dar Dumnezeu va rândui ca regulile jocului să fie cât mai umane și mai fair-play pentru ca oamenii care nu vor vrea să accepte acele implanturi să poată trăi chiar pedepsiți prin imposibilitatea de plată, neavând IP propriu… (vezi internetul obiectelor).

De aceea cei care înțelegeți ce spun eu acum, vă va lumina Dumnezeu ce să faceți în acele vremuri care nu vor fi foarte lungi. Vor fi cazuri în care chiar Dumnezeu va interveni prin ajutorul îngerilor buni pentru cei care vor crede și se vor ruga Lui.

Totuși este bine ca oamenii să fie prevăzători și să își pregătească loc de supraviețuire când vor vedea că vin acele vremuri. Dacă ele nu au început deja… Dacă, totuși, Dumnezeu se milostivește de noi, vremurile acestea tulburi vor trece și ni se va mai da timp pe care ar fi bine să nu îl risipim pe distracții, acumulări materiale sau alte lucruri inutile, ci să îl folosim pentru a ne trezi, întrema, și crește spiritual prin participarea la Sfintele Taine pe care Dumnezeu le-a lăsat prin preoți pe pământ. Acelea le puteți căuta și puteți afla ce sunt și să mergeți la biserica care este cea mai importantă instituție care vă mai poate concret ajuta, pentru că nu trupul acesta este finalul, ci sufletul!

Dacă dați bani unui dentist pentru ceea ce vă lucrează, sau unui alt medic sau unui avocat pentru lucrul său, să nu vă smintiți că ajutați preoții să trăiască pentru că ei vă deschid porțile raiului!
Oricum să vă așteptați, indiferent dacă mai vin vremuri ușoare sau nu, ca până către sfârșitul acestei lumi să trecem prin grele schimbări, asemeni unei nașteri!

Unii vor cădea în luptă, dar își vor câștiga astfel sufletul și oricum ne vom revedea în lumea nouă când Dumnezeu îi va învia pe toți și ne va preschimba trupurile acestea în trupuri veșnice.
Scrie în Sfânta Scriptură ca ”sfinții vor fi învinși”, ceea ce și vedem în aceste zile, însă știm tot din aceeași sursă că Dumnezeu va scurta acele zile pentru că dacă nu le va scurta până și sfinții vor fi în stare să moară.

Iar Sfinții, vorba Sfântului Apostol Pavel sunt creștinii, adică cei botezați creștini și care participă prin rugăciune și Sfintele Taine la comuniunea cu Dumnezeu!

Oricât de înfricoșătoare vor fi încercările suntem îndemnați să rezistăm și ni se promite că aceia care se vor strădui și vor rezista până la sfârșit vor primi cununa.

Însă să nu vă amăgiți că nu vor fi încercări pentru că Însuși Dumnezeu ne spune că nu vor trece cuvintele Sale până nu se vor împlini toate acestea.

De aceea nu mai așteptați explicații logice date de conducătorii lumii, care sunt ca și sub o vrajă și chiar nici ei nu văd tabloul, sau unii dintre cei care îl văd sunt explicit în tabăra cealaltă.

Noi ne putem ruga lui Dumnezeu, și bine vom face, pentru că dacă El va îngădui va amâna acele vremuri ca noi să ne putem întări și să putem crește lăuntric prin participare la slujbele Bisericii!

Rugați-vă așadar și dați acestă știre și altora ca să nu mai fie amăgiți de minciuni, ci să vină la Dumnezeu pentru ca împreună să formăm o mare putere de rugăciune, prin care să determinăm un parcurs bun pentru noi!

Hristos a înviat!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

12 comentarii

 1. SIGUR CA SE INTIMPLA CEVA !
  Nu mai au baietii nici o jena !
  Dupa ce si-au trimis GEALATII ,
  „DEFENDER 20″prin PADURILE PATRIEI ,ca sa dea foc MANASTIRILOR ,dar si dupa ce musai au INCHIS BISERICILE ORTODOXE CA NU CUMVA SA-I ARDA SFINTA LITURGHIE.si sa-i duca INSTANT de unde au venit IAD SAU VAZDUH ,acum isi PREGATESC OFICIAL
  ATERIZAREA TRIUNFALA exact asa cum ne povesteste SFINTUL INGER RUS OTROG VEACESLAV ! BINGO !
  MARI IUBARETI ,BAIETII ASTIA, FRATE !
  LAW,LAW,LAW ,HRANA SI ENERGIE !
  Iar inainte mergatorul lor DRAC IN CARENE SI OASE CALIN GEORGESCU ,cica se vrea prim-ministru ROMANILOR si prostavanii, si dai si dai cu subsemnatul cita frunza si iarba ,rar ROMANAS MAI VERDE ,DRAC IN CARNE SI OASE PE BUNE ,ca el , tocmai ce a familiarzat pe PROSTAVANII cu SLOGANUL.IDENTIC RASUNATOR CA UN BUZDUGAN al SATRAPILOR DE PE CELALAT TARIM. !
  IATA-I cum au aparut trimfatori GEALATII.PE YOUTBE CU EXPLICATII LABORIOASE !
  SINT VOCALI ,BAIETII !
  CICA” REFERENDUM AL UNEI CIVILIZATII EXTRATERESTRE” !

  https://youtu.be/sHV9Ze3-BPs

  Si cica mai urmeaza ,DEZVALUIRI NEMAIINTILNITE SUB SOARE ,ca sa stam pe aproape, ne povesteste un alt gealat, cristan alexandrescu si el tot romanas verde ,drac cu state vechi pe
  youtube .
  BRAVO FRATE,asa da lucrare !
  PAI DE DE VACCINURI sa se teama acum.doar toti DRACII .
  Eu nu ma mai TEM ,atita vreme cit il introduc in MOD VICLEAN in trupul ORTODOXULUI AUTENTIC ,pentru ca efectul lui asupra mea este ZERO BARAT ,garantat 100%.Deci au luat-o in bot ,si pe mine nu ma mai pot fraiereii .CLAR !
  GEABA MISCAREA CU CORONADRAC !
  TRUPUL SI SINGELE DOMNULUI AFLAT IN ADN-ul meu si SFINTA TREIME LOCUITOARE IN INIMA MEA IL FACE CA SI INESISTENT ,VACCINUL LOR . BINGO !
  M-AM LAMURIT !
  Doar atunci cind vor vrea sa mi-l puna pe FRUNTE SAU PE MINA DREAPTA CIP CONCRET FIZIC , VOI REFUZA CATEGORIC .
  Si voi spune RASPICAT :
  „MERGI INAPOIA MEA SATANO ,CACI SCRIS ESTE,DOMNULUI DUMNEZEULUI TAU SA TE INCHINI SI NUMAI LUI SA SLUJESTI ,IAR BOALA SI CUVINTUL TAU SA SE INTOARCA ASUPRA CAPULUI TAU SI HULA TA SA CADA ASUPRA CRESTETULUI TAU ,IN VEACUL DE ACUM SI CEL VIITOR .”
  AMIN !

  1. Frate GHEORGHE,calmează-te puțin și lasă tulburarea.Tu spui că de vaccinuri să se teamă ,de acum, toți dracii,că tu nu te vei mai teme,ceea ce-nseamnă că nu înțelegi ce spui.Păi cum să se teamă vreodată vre-un drac de un vaccin…,iar tu teme-te frate,că dacă acum îl vei accepta, cu ușurința de care dai dovadă,în exprimările tale,adică dacă tu te vei vaccina cu voia ta,efectul lui asupra ta(cel puțin asupra trupului tău) nu va fi nicidecum ZERO BARAT,ci va fi devastator,și nicidecum nu vei mai apuca proba,sau testul CIPULUI,care oricum va fi,sau va veni tocmai la sfîrșit,după ce vom fi trecut prin toate celelalte(boli,războaie,cutremure foamete,și toate celelalte ce trebuie să fie),test care va fi trecut de foarte puțini creștini,și nu pentru că unii l-ar pica,ci pentru că doar foarte puțini sfinți vor mai fi în trup în acele vremuri,iar SFÎNTA TREIME (să nu fie)care este în inima ta,adică Harul DUHULUI SFÎNT ,care este în inima ta,nu-l va face nicidecum inexistent.Și știi de ce? Pentru că te-ai vaccinat cu voia ta.Iar dacă ,DOAMNE ferește,SFÎNTA TREIME ar fi existat în inima ta,acum am fi avut sfînta pătrime(DOAMNE iartă-mă),sau tu n-ai știut că ființa,sau firea,sau esența Lui DUMNEZEU-SFÎNTA TREIME,nu există decît într-o Singură Inimă(a Lui IISUS HRISTOS) Omul,sau Fiul Omului.Și iarăși,mărturisești că Trupul și Sîngele DOMNULUI este în ADN-ul tău.Dacă ar fi fost așa,ne-ar fi fost suficientă o singură Împărtășanie,cea de după Sf.Taină a Botezului,și nimeni,dintre noi ,creștinii autentici,nu ar mai fi avut nici cea mai ușoară boală,sau problemă cu sănătatea trupului,dar lucrurile nu stau nicidecum așa,după cum crezi tu,ci cu Preacinstitul și Preasfăntul Trup și Sînge al DOMNULUI se petrec alte lucruri,această Sfîntă Împărtășanie ajunge într-alt loc,cu mult mai important decît ADN-ul tău și al nostru,și cu mult mai adînc,dar adevărata problemă nu este locul unde ajunge Sf.Împărtășanie în noi,ci cît putem păstra Această Comoară în adîncul inimilor noastre.Și știi cît păstrează un rob al DOMNULUI Sf.Împărtășanie în inima lui?Exact atîtea secunde,sau minute,sau ore ,sau zile va fi întrutocmai și întrutotul asemenea DOMNIEI Sale,după trup,de aceea toți Sfinții,începînd cu marii și slăviții Apostoli,și de atunci cu toți ceilalți,se împărtășeau de cîte ori se săvîrșea Sfînta Taină a Sfintei Liturghii.Crede-mă ce-și spun că nici cel mai mare Sfînt născut din femeie,nu L-ar fi putut păstra nici măcar o zi.

 2. A crede ca prin mijloace ale stiintei omenesti, ex. CERN, pot fi date la o parte nu stiu ce „bariere”, care inlaturate fiind, duhurile necurate pot trece de ele inspre lumea noastra, este neadevarat. In realitate poate fi cel mult o inselare vicleana din partea acelor demoni care incearca sa-i faca pe unii sa creada ca asa ceva se poate intampla. De aceea fostul yoghin Claudiu Răducu nu are dreptate.
  Cei care au trecut prin yoga inainte de a descoperii adevarata credinta, au nevoie de un anumit timp pentru a scapa de sechelele lasate de aceasta ratacire oriental. A se observa ca dintre cei care au practicat yoga, iar apoi au venit la Biserica, unii au tinut sa devina, prea devreme, povatuitori „duhovnicesti”, inainte ca ei sa se intareasca in adevarul de credinta. Acestia doar ii uimesc pe unii cu povestirile lor, despre cat de adanc au cazut ei si cum au reusit sa iasa din acel hau al ratacirii, insa in adevarul de credinta, in unele privinte, acestia nu sunt inca intariti, gasindu-se uneori in confuzie. A se vedea cazul elvetianului Kenneth care crede ca si „sfintii” catolici se mantuiesc, sau a lui Danion care desi intr-o vreme parea ca sustine cu acrivie dreapta credinta, a socat apoi prin postarea in spatial virtual a unor imagini cu moaste in care a inclus si „sfinti” catolici, ca apoi sa treaca la stilisti, revenind dupa aceea destul de repede la Biserica, iar dupa Sinodul din Creta nu s-a delimitat de ecumenisti. Este de amintit si cazul fostului yoghin Sava zis Lavriotul, care dupa Sinodul din Creta, prezent fiind la TV in Grecia si Cipru, in loc sa se axeze strict pe combaterea celor hotarate la acel Sinod, se prezenta ca fost yoghin , laudandu-se apoi ca a servit in forțele speciale grecesti, spunand ca pentru el aceasta a fost un pariu personal prin care si-a testat rezistența.
  https://neakriti.gr/article/kriti/hania/1311055/apo-to-mpoyzoyki-sti-giogka-kai-meta-sto-agio-oros-video-/
  Acest Sava zis Lavriotul a produs in Romania numai dezbinare intre cei care au respins Sinodul din Creta. Cum a venit in Romania a inceput sa vorbeasca despre har la eretici, ceea ce pe multi i-a intrigat. Cand i s-a cerut sa aduca argumente patristice pentru ceea ce sustine, a facut doar promisiuni pe care nu si le-a onorat nici pana azi, nici nu are de unde. Ciprian Staicu, care este de partea sa, a tot promis traducerea unor carti cu trimiteri la Sfintii Parinti care i-ar da dreptate lui Sava; doar promisiuni desarte. Pentru ca nu au aflat argumente la marii Sfinti Parinti, au icercat sa interpreteze texte ale unor Sfinti contemporani, in special rusi, crezan ca astfel se scot, dar nu le-a iesit, incercand astfel sa eludeze principiile teologiei dogmatice. Asa cum se stie, in Dogmatica o invatatura, o dogma, se trateaza aducand in sprijin scrieri ale marilor Sfinti Parinti ai Bisericii, nu incepand de la cei din vremea noastra, Sava si Ciprian Staicu par a ocoli acest aspect, in realitate ei nu fac trimitere la marii Sfinti Parinti deoarece in scrierile acestora teoria existentei harului la eretici nu exista. La fel procedeaza acestia si in privinta noii eclesiologiei pe care o promoveaza.

 3. Răspunzîndu-i fratelui GHEORGHE am omis,cred,ce era mai important,un comentariu asupra textului de mai sus.Exceptînd îndemnurile către rugăciune,mers la Sf.Biserică,deci apropierea de DUMNEZEU prin credință,restul articolului este scris într-o totală necunoștință,o aiureală,o adunătură de informații eronate culese mai mult de prin literatura ezoterică,ocultă,deci satanică.Și mai vorbește și din filme(SÎC).

 4. Stai frate ,ca dupa atita informatie de toate tipurile avind precum taurul rochia rosie in priviri AM TRAS O CONCLUZIE PROPRIE si PERSONALA, cit ai zice peste !
  1 .”DA-MI INIMA TA ,FIULE !”(PROV. 23:26 )
  Asa ca eu am pus inima gospodareste la dispozitie SFINTEI TREIMI ,UNA ,dar de felul in care se chiverniseste sa paseasca in ea,o priveste personal pe MARIA SA,SFINTA TREIME
  Combinatii de „n” luate cite” k” ,, chiar o priveste personal ,ca de aia a creat STIINTA STIINTELOR !Poate sa intre chiar pe rind ,ca la moara ! MI-E INDIFERENT MIE ,important e sa fie PREZENTA LA POST !
  2.Eu sint MIREAN !
  Si la fel ca si mireanul de pe vremea lui STEFAN CEL MARE care asculta SFINTA LITURGHIE in limba GREACA ca si SCRIPTURA identic ,deci nu pricepea o iota , ,evident ,dar SIGUR ca chiar Se MAI MINTUIA CITE VREO unu ,doi,sau trei ,asa si eu azi, NU mai VREAU SA PRICEP NIMIC nici din Dogma ortodoxa, nici din BIBLIE , si sigur am SANSE MAI mari sa ma MINTUI ,chiar consistent maai multe decit unii mireni caŕe isi baga nasul unde nu le fierbe oala,adica in „TEHNOLOGIA” PREOTILOR ,gratis ,ca mireni .
  Asa stind treburile ,LOGIC, ma gindesc ca ,”TRUPUL SI SINGELE DOMNULUI ” NOSTRU IISUS HRISTOS ,SIGUR MA MINTUIE si pe mine DE PACATE ,si arde INSTANT orice CORONA DRAC , si cu atit mai mult ALTE COARNE mai uscate din vaccinuri . Cum ?!CREDINTA TA TE-A MINTUIT ! BINGO !
  Unde-i problema ta ?!
  In concluzie ,daca tu crezi ca scapi NEVACCINAT ,te rasfeti ! Eu n-am de gind sa ma rasfat .
  Nu ai de ales,VA FI LEGE ,OBLIGATORIU ,iar 5G te gaseste si -n gaura de SARPE ,si nu.poti decit SA MORI AUTOSECHESTRAT in orice gaura ,pentru ca banuesti ca nu vei bintuii padurile (e plin ochi cu ZB zis amerloci ,adica draci pe bune !
  Si precis DUMNZEU nu acum TE ACOPERA in aceasta faza ,iar daca TOTI ORTODOCSII HABOTNICI MOR ,devinind obligatoriu
  „MUCENICI „dupa refuzul vaccinului ,CINE IL INTIMPINA PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS LA A DOUA VENIRE ?!
  PUNE IN ECUATIE PROBLEMA SI VEZI CARE E RADPUNSUL CORECT ?
  VACCINUL ,nenumitii il fac,SPUN EI, PRIN VICLENIE , pentru a COMBATE CORONAVIRUS ?
  Care-i problema mea ?!
  LIBERUL MEU ARBITRU VA FUNCTIONA CORECT !
  ALEG ,UN ACT MEDICAL ,NU UN CIP ASCUNS ,CU CARE ,DEOCAMDATA.ii face ZOMBII doar pe neortodocsi . .
  DAR CA SA NU POT CUMPARA SI VINDE CUM SPUNE APOCAPLISA ,CIPUL trebuie sa Mi-l puna ori pe mina DREAPTA ori pe cap cu SUBIECT SI PREDICAT , CLAR ,NU PRIN VICLENIE ,pentru ca stiu si ei ca DUMNEZEU NU LE PERMITE ,si le anuleaza ACTIUNEA .ASA CUM O ANULEAZA LA MINE prin SINGELE SI TRUPUL DOMNULUI !
  APROPO ,VACCINUL NU-L POATE INJECTA IN OSUL fruntii .
  P.S.
  O sa-mi spui ca „AM STIUT ” CA VACCINUL CONTINE CIP . EXCLUS ! Nu ascult radiosantul !
  ITI GARANTEZ CA NU VOR SCRIE PE PROSPECT NICI REACTIILE ADVERSE SI NICI CE CONTINE VACCINUL .
  ASA CA ARE DUMNEZEU AC DE COJOACELE LOR !
  Pai CHIAR aia va fi frumusetea intre ORTODOCSII ADEVARATI CARE VOR RAMINE NORMALI IN MIJLOCUL ORASELOR si ceilalti care vor avea toate semnele unor rautati EXTREME .
  DEMONIZAREA ARE LOC TREPTAT .
  LA FEL CUM SI COVID19 actioneaza PERSONALIZAT .
  O SA TE CONVINGI CURIND .

 5. Frate Gheorghe,dacă am fost puțin ironic la adresa comentariului tău te rog să mă ierți,dar am făcut-o în speranța că dacă tot cînți cu duhul,atunci cîntă și cu mintea frate,adică dacă vorbești despre lucruri înalte și foarte înalte,fă-o în cunoștință de cauză,pentru a înțelege și tu din ceea ce vrei să dăruiești altora.Cînd tu,mintea,spui că și-ai pus inima la dispoziția SFINTEI TREIMI,nu înțelegi ce spui.Numai cel care a ajuns la desăvîrșire,la nepătimire totală,poate să spună că și-a pus inima la dispoziția DOMNULUI,dar smerenia aceluia îl va împiedica să o facă.În schimb,tu poate ți-ai pus doar o părticică a inimii tale la dispoziția DOMNULUI,ceea ce nu este nici pe departe deajuns,iar din comentariile tale,pe mine mă faci să cred că ți-ai pus o mare parte a inimii tale la dispoziția lumii acesteia,și ia aminte că inima omului este incredibil de mare,chiar dacă cu ochii aceștia trupești noi o vedem atît de mică.Încă o dată iertare și HRISTOS a înviat.Și lasă frate cipurile pentru că cei mai mulți dintre noi,robii Lui DUMNEZEU,nu doar din țara asta,nu vom mai apuca nici măcar vaccinurile.

 6. ADEVARAT A INVIAT !
  FŔATE,eu sint incepator !
  Si ca atare,vorbesc la nivelul mintii mele,BLEGI !
  Voi care sinteti CALITI IN LUPTA ,sa ma trageti de mineca ,pentru ca nu ma supar NEAM ,ci doar RUMEG .
  Si cind o vrea DOMNUL o sa pot si eu pricepe mai adinc !
  Pina atunci iti spun ,IERTARE ,si multumesc pentru aplecare !
  DOAMNE ,IARTA-NE PE TOTI SI AJUTA -NE PE TOTI !
  AMIN !

 7. Am asistat intro seara la un interviu cu Dumitru Prunariu.
  Emisiunea era cu tenta ocultista, OZN , etc.
  Intrebat daca a vazut OZN-uri , d-l Prunariu s-a intors fastacit cu spatele spre camera si a ingaimat ceva neinteligibil. Moderatorul a insistat pana l-a plictisit pe D-l Prunariu incat In final acesta a admis ca este posibil sa existe viata in spatiu pentru ca universul este mare.
  Ocultismul aduce bani multi : bag si OZN la ocultism, spiritism, vrajitorie nativa, magie alba, neagra…
  Sunt interesate toate formele de presa : tv, radio, presa scrisa, ziare virtuali, milioane de site-uri, carti pentru copii si adulti, desene pe tesaturi si obiecte de imbracaminte…..
  Este un gigant care aduce multi bani si trebuie reactivat periodic exemplu CERN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button