X

Washington Times: COVID-19 nu este mai periculos decât Gripa. Iată dovezile

O analiză a lui Joseph Curl pentru Washington Times.

A look inside the COVID-19 unit of a Belgian hospital

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cifrele studiilor științifice arată o cu totul altă realitate decât cea prezentată de presă.  Una mult mai puțin îngrozitoare.

Când se va face o analiză post-factum a modului în care presa a relatat despre COVID-19, va fi clar că acest virus nu este Ciuma Neagră – nu este nici măcar gripaîntr-un an prost.

SARS-CoV-2, care produce COVID-19, a ucis 56.749 americani până marți, 28 aprilie, inclusiv.

Nu este bine. Dar nu este atât de rău ca sezonul de gripă 2017-2018, când au pierit peste 80.000. Și este mult mai puțin decât țipătul de alarmă al experților din urmă cu câteva săptămâni. Mai întâi au prezis 1,7 milioane de americani morți; apoi, au refăcut modelele (de data aceasta, se pare, ținând seama mai mult de „realitate”) și au prognozat 100.000 – 240.000 de morți.

Acum, o simulare majoră bazată pe predicțiile grupului de combatere a Coronavirusului de la Casa Albă, prognozează circa 70.000 de morți până la sfârșitul lui august.

Pentru asta am închis economia Statelor Unite?

Pe măsură ce coronavirusul s-a răspândit în toată China, apoi în Europa – și apoi peste tot în lume – presa americană a anunțat cu răsuflarea tăiată cifre terifiante, aproape cu satisfacție.

Audiențele lor au explodat, bineînțeles, după ce au băgat groaza până în ultimul american, mulți dintre ei stând în casă în ultimele 40 de zile, ieșind doar să cumpere hârtie igienică, dar chiar și atunci cu masca pe față și strecurându-se tiptil de frică.

Dar iată câteva realități:

• Rata mortalității

Un studiu recent al Universității Stanford estimează rata mortalității din cauza virusului între 0,1% și 0,2%. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a estimat că rata mortalității era de 20 până la de 30 de ori mai mare și a cerut adoptarea unor politici de izolare.

Căreia dintre versiuni credeți că i-a acordat presa credit?

În New York City. epicentrul pandemiei în SUA, rata mortalității la persoanele între 18 și 45 de ani este de 0.01%, sau 10 la 100.000 de locuitori.

Persoanele cu vârste de 75 de ani și peste au totuși o rată a mortalității de 80 de ori mai mare.

Pentru copiii sub 18 anii, rata mortalității este zero la 100.000 de locuitori. Adică zero

• Sănătate și vârstă

Mai mult de jumătate de numărul de decese de COVID-19 în Europa a avut loc în aziluri de bătrâni. Cel puțin o cincime dintre decesele înregistrate în Statele Unite până acum au avut loc în aceste aziluri.

Aproape toți pacienții spitalizați pentru coronavirus în New York City aveau comorbidități, potrivit unui recent studiu:

„Fișele a 500 de pacienți spitalizați în sistemul de sănătate Northwell – care găzduiește majoritatea pacienților din țară în timpul pandemiei – arată că 94% dintre pacienți au avut mai mult de o boală, alta decât COVID-19, potrivit Journal of the American Medical Association”, a relatatFox News.

Studiul a descoperit că 42% dintre pacienți erau supraponderali și că 53% aveau hipertensiuni, iar alții sufereau de diferite alte boli.

• Răspândire

Milioane și milioane de americani au fost deja infectați cu acest virus –  deși presa din SUA continuă să raporteze cifrele mici furnizate de Johns Hopkins, care afirmă că 998,000 de americani au contractat virusul până marți, 28 aprilie, inclusiv.

Un studiu realizat săptămâna trecută în New York City care a descoperit că 1 din 5 (21.2%) dintre locuitori au fost deja infectați cu coronavirusul. Sunt 8.5 milioane de locuitori în New York City, ceea ce înseamnă că 1,8 milioane de new yorkezi au avut virusul.

La vremea realizării studiului, erau atribuite COVID-19 16,249 de decese în oraș, ceea ce înseamnă o rată a mortalității în oraș de 0,89%, mult mai mică decât cea anunțată de presa din SUA.

Rezultatele unui studiu realizat săptămâna trecută în Los Angeles a descoperit că 442.000 de locuitori din Los Angeles County au fost deja infectați cu coronavirus până la începutul lui aprilie, un număr cu mult mai mare decât cele 8000 de cazuri confirmate oficial la vremea respectivă.

Studiul arată că rata mortalității din cauza virusului ar putea fi de 0,18% dintre pacienții de COVID-19, ceea ce înseamnă că rata mortalității în oraș era cu mult mau mică decât s-a raportat.

Daily Mail scria că „coronavirusul e posibil să fii ucis de 70 de ori mai puțini pacienți decât arată cifrele oficiale ale Marii Britanii, potrivit studiilor”.

Mail spune că o rată similară a mortalității – 0.19% – a fost descoperită într-un studiu asupra locuitorilor din Helsinki, capitala Finlandei.

Un alt studiu, de data aceasta al dr. Justin Silverman, estimează  că au existat 8.7 million infecții cu coronavirus în Statele Unite între 8 și 28 martie. Și că până pe 17 aprilie, 10% dintre americani au fost infectați – ceea ce înseamnă circa 33 de milioane de americani.

Presa a supralicitat COVID-19 din prima zi, speriindu-i pe americani până la punctul încât au acceptat de bună voie închiderea întregii economii – o eroare ale cărei repercusiuni se vor resimți probabil zece ani sau mai mult de acum încolo.

Deși statele americane încep să se redeschidă – pe baza datelor care arată o rată a mortalității mult mai mică decât s-a raportat și o răspîndire mult mai mare a virusului – presa continuă să anunțe cifre îngrozitoare despre virusul mortal.

În realitate, ele nu sunt îngrozitoare și virusul nu este mortal. COVID-19 este la fel de nociv ca gripa, în cel mai rău caz.

Iar presa trebuie făcută responsabilă pentru că ne-a spus altceva.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. in acest moment, cea mai puternica voce antivaccinare obligatorie este Nasul Tv Canada, cautati pe youtube si facebook si promovati, sustineti-l !!!

 2. Impfzwang von Bundeskabinett beschlossen OFFIZIELLE QUELLE
  https://m.youtube.com/watch?v=-U3OCrHWn2g

  Am 14.5. wird die Diktatur in Deutschland errichtet: Biowaffenangriff folgt höchstwahrscheinlich
  https://www.youtube.com/watch?v=-U3OCrHWn2g&app=desktop

  In Germania se voteaza lege pe 14 Mai privind dovedirea imunitatii. Deci nu scriu ca este obligatoriu vaccinul, ci sa-ti dovedesti imunitatea!!! Daca nu faci dovada acesteia iti pierzi toate drepturile: poti fi arestat, pot intra peste tine in casa etc. O sa fie introdusa peste tot! Spuneti sa se stie, poate aud si tantalaii de romani din germanika mult iubita!

 3. Superb articol , dati in judecata pentru crime impotriva umanitatii! Am gasit azi o bomba cu cartea in pdf a lui Rizea , sa o dati mai departe si sa o publicati ca oamenii sa vada ce e mafia de stat un GIO (grup infractional organizat criminal):
  SPOVEDANIA LUI RIZEA
  AFLĂ CINE SUNT MAFIOȚII CARE CONDUC DIN UMBRĂ ROMÂNIA
  https://assets.documentcloud.org/documents/6880829/Spovedania-Lui-Rizea.pdf?fbclid=IwAR1o_4p8ZyBUX0JlvJ_NuwqoR_t6sjqVxEP4PHSi9FRr55HxF_F6AsZKZ5Y

 4. “Persoanele cu vârste de 75 de ani și peste au totuși o rată a mortalității de 80 de ori mai mare.”
  E enormă această rată, care face de fapt diferența iar faptul că statisticile sunt mult mai bune decât s-au preconizat, printr-o logică extrem de simplă, înseamnă că s-a obținut efectul dorit și urmărit prin distanțare socială și autoizolare.

 5. “Persoanele cu vârste de 75 de ani și peste au totuși o rată a mortalității de 80 de ori mai mare.”
  E enormă această rată, care face de fapt diferența iar faptul că statisticile sunt mult mai bune decât s-a preconizat, printr-o logică extrem de simplă, înseamnă că s-a obținut efectul dorit și urmărit prin distanțare socială și autoizolare.
  Ca să se dovedească dacă e mai periculos decât gripa, trebuie să aduci argumente medicale. Virusul se numeste SARS-CoV2 (citiți cât de nociv e un virus SARS, însăși denumirea arătând aceasta : sars= sindrom respirator acut sever).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button