X

Bill Gates vrea ca vaccinul anti-coronavirus să intre în schema de vaccinare a nou-născuților. Țările sărace trebuie să aibă prioritate

CNBC: Bill Gates 190506 1

 • Gates a susținut că lumea va avea nevoie de 7 miliarde de doze pentru a redeschide societatea, iar lucrătorii din domeniul sănătății ar trebui să aibă acces prioritar, urmată de țările cu venituri mici. 
 • El a adăugat că vaccinul Covid-19 va deveni probabil parte a programelor de imunizare a nou-născuților.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Realist, dacă vom reveni la normal, trebuie să dezvoltăm un vaccin sigur și eficient. Trebuie să facem miliarde de doze, trebuie să le scoatem în fiecare parte a lumii și avem nevoie ca toate acestea să se întâmple cât mai repede ”, a spus Gates într-o postare pe blog.

Vaccinul trebuie să fie cel puțin 70% eficient pentru a opri focarul, a spus Gates. El a adăugat că un vaccin cu 60% efectiv este utilizabil, dar societatea va vedea în continuare focare localizate, în timp ce sub 60% este puțin probabil să oprească virusul.

Gates a spus ca este optimist că un vaccin sigur si eficient ar putea sa apară în 18 luni, desi ar putea ajunge la 9 luni sau pana la doi ani. De asemenea, nu trebuie să fie perfect la început și poate dura timp pentru a dezvolta un vaccin rafinat.

Gates a spus că, odată ce un vaccin utilizabil este gata de administrare, ar trebui să fie distribuit mai întâi lucrătorilor din domeniul sănătății și apoi oamenilor din țările cu venituri mici. În cele din urmă, lumea va avea nevoie de 7 miliarde de doze sau mai mult dacă este un medicament multidoză, a spus Gates. El a adăugat că vaccinul Covid-19 va deveni probabil parte a programelor de imunizare a nou-născuților.

 Poate fi un pic greu de văzut acum, dar există o lumină la capătul tunelului. Facem lucrurile corecte pentru a obține un vaccin cât mai repede ”, a spus Gates. Citiți postarea completă al lui Bill Gates aici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. Asta e dus cu capul rau rau de tot!
  Chiar trebuie sa scaphandre de Bulla Gaits si cu nevastasa cu tot ca NU crumva sa isi simta lipsa in intuneric!
  Ptiu ce scarbosi sunt astia nu se spala!
  Ortodox Info bine ati revenit.

  1. asta nu e om !
   clar e ZB !
   SI toti la acest nivel nu mai sint oameni .
   in piramida deja pina la nivelul 7 de sus in jos sint ZB .
   ei actioneaza la comanda telepatic dupa un plan .
   e la fel ca in jocurile cu ZB .
   Cad si se ridica !

  1. Cum sa faca experimente pe noii nascuti ? Asta este al 2-lea Mengele ! De cand este el om de stiinta de se ocupa cu vaccinarea populatiei ? Daca are bani multi sa ajute tarile sarace nu sa experimentez pe ei asa cum a mai facut-o !

 2. Din pacate “ei” toti cei ce vor sa conduca lumea nu se vaccineaza, numa pe noi ne vaccineaza de mici de aia ei traiesc mult iar noi…si acuma vor si mai mult sa ne micșoreze si sa ne infertilizeze…

 3. ASTA-I UN ANTIHRIST! CE TREABA ARE EL CU VACCINAREA NOASTRA,A COPIILOR PE CARE VREA SA- DISTRUGA DE FAPT, CITA VREME EL NU ESTE MEDIC,NU ARE STUDII NICI MACAR DE SCOALA GENERALA SI SE DA EL MARE INGRIJORAT DE SANATATEA PLANETEI SI POMPEAZA BANI LA OMS,SEFUL OMS FACIND PARTE DIN CONSILIILE DE ADMINISTRATIE A DOUA FUNDATII APARTININD CRIMINALULUI NAZIST GATES!?SI IN ALTE TARI EUROPENE( SI SPER CA SI IN ROMANIA )S-A INTERZIS VACCINAREA OBLIGATORIE.

 4. Indracitul Asta Si Antihristul asta ,Cu bani a cumpărat Toti lideri ,Acuma înțelegeți dece A facut atâta zarvă cu acest Fals virus,,,Pentru A face Vaccinarea In Masă,,
  Are o data De Drac,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button