X

Coronavirusul dispare în 70 de zile, indiferent de restricțiile sociale. Klaus samsarule, repornește economia României!!!

Imaginea articolului Cercetător israelian: Coronavirusul dispare în 70 de zile, indiferent de restricţiile sociale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Profesorul israelian Isaac Ben-Israel susţine că a realizat o analiza din care rezultă că noul coronavirus evoluează la fel, indiferent de măsurile sociale care se iau şi că după 70 de zile dispare, scrie The Telegraph.

În timp ce guvernele din toată lumea încearcă să găsească cele mai bune metode de a combate răspândirea coronavirusului şi aplică măsuri una mai radicală decât alta, un profesor din Israel, spune că indiferent de eforturi, rezultatul va fi acelaşi: boala se auto-limitează şi în mare parte dispare după 70 de zile – cu sau fără intervenţii.

Profesorul Isaac Ben-Israel, şeful programului de studii de securitate la Universitatea Tel Aviv şi preşedintele Consiliului Naţional pentru Cercetare şi Dezvoltare, susţine că analiza sa dovedeşte că noul coronavirus atinge maximele la 40 de zile după apariţia într-o comunitate şi apoi începe să scadă rapid.

Ben-Israel susţine că închiderea economiilor majore are consecinţe devastatoare, iar câştigurile sunt reduse deoarece, potrivit calculelor sale, graficul infecţii zilnice, ca procent din numărul acumulat de infecţii, începe de la aproximativ 30%, dar scade la 10% după şase săptămâni şi, în cele din urmă, atinge un prag de sub 5% o săptămână mai târziu.

„Analiza noastră arată că acesta este un model constant în toate ţările”, scrie prof. Ben-Israel într-un articol pe care l-a publicat săptămâna aceasta.

„În mod surprinzător, acest model este comun pentru ţările care au impus restricţii severe, inclusiv blocarea economiei, precum şi în ţările care au implementat o politică mult mai indulgentă şi au continuat viaţa în mod obişnuit”, a mai spus acesta.

Teoria lui Ben-Israel nu poate fi, însă, confirmată sau infirmată, deoarece nu există nicio ţară care să nu fi luat niciun fel de măsură pentru a limita răspândirea. Chiar şi Suedia, care a impus cele mai puţine restricţii, continuă să ia implementeze unele măsuri de atenuare a răspândirii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Regie de film prost cu KlauSScorona!
    Bun venit articolului care risipeste temerile!!!
    Si a celui de dinainte!

  2. Si inca ceva :
    OrtodoxINFO te iubesc si pe tine, dar mai mult pe Dumnezeu!
    Munca colosala. BRAVO!

  3. Misterul convorbirii
    telefonice Trump-Iohannis.

    DT    -Hello… Klaus!
    KWI  -Hello… mister Donald!
    DT    -Il vreau în America pe 
             medicul ăla al vostru… Ureche.
    KWI  -Imi pare rău, domnule președinte… daaaar, din ce imi spun mie colaboratorii, noi avem unul Cerceeeel, dar e străiiin.

    ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button