X

Bill Gates desființat de Procurorul general al SUA

Teoriile lui Bill Gates desființate în Statele Unite! Procurorul general SUA, îngrijorat de atacurile la adresa libertății oamenilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Idolul celor care doresc să ne fie controlate viețile prin tot felul de certificate de liberă trecere primește o lovitură foarte dură.  Ideea lui Bill Gates ca oamenii să primească certificate digitale care să demonstreze că au fost vaccinați împotriva COVID-19 este respinsă de Procurorul general al Statelor Unite, William Barr.

Nu există zi în care fondatorul Microsoft, Bill Gates, să nu propovăduiască controlul total al omenirii. Ideea lui este să primim un soi de certificate că am fost cuminți și ne-am vaccinat, care eventual să și fie monitorizate printr-un soft făcut de compania lui. Iar acum este perioadă propice pentru a prinde astfel de idei, lumea fiind panicată de acest virus pe care se pare că cercetătorii încă nu îl pot învinge. Bine, cercetătorii nu pot învinge încă nici cancerul, nici SIDA etc, dar acum toată lumea a uitat de aceste probleme.

Procurorul general al Statelor Unite ale Americii, William Barr (foto), se opune „certificatelor digitale” care să demonstreze că o persoană a fost vaccinată împotriva COVID-19, pe care le-a propus Bill Gates. Barr s-a declarat „foarte preocupat de panta alunecoasă în ceea ce privește continuarea atacurilor asupra libertății personale”.

„Aș fi putin îngrijorat de asta, de urmărirea oamenilor, în general, mai ales de evoluția unei asemenea măsuri pe o perioadă lungă de timp. Există situații în care libertățile pot fi restricționate, cum ar fi în timpul războiului și pandemiei, dar Departamentul Justiției va analiza dacă măsurile draconice adoptate sunt pe deplin justificate și nu există modalități alternative de protejare a oamenilor”, a adăugat Barr.

Gates a investit miliarde de dolari în vaccinuri

După declanșarea pandemiei de coronavirus, Bill Gates declara pentru CBS că viața după COVID-19 nu va fi aceeași „o perioadă de timp” sau cel puțin până când populația nu va fi „vaccinată pe scară largă”. El a prezis că teama oamenilor față de adunările publice numeroase va fi stopată „odată ce vom avea vaccinarea”, în termen de 18 luni.

„Fundația noastră lucrează mult la diagnosticare și vaccinuri”, a spus Gates. Fondatorul Microsoft a mai spus că există în prezent „șapte sau mai multe” vaccinuri, care par promițătoare pentru a combate pandemia COVID-19.

Pentru a avea gata miliarde de doze de vaccin cât mai curând posibil, Gates a propus să se construiască fabrici care să producă în masă fiecare dintre potențialele vaccinuri, în timp ce se face testarea.

„Acesta va fi deceniul vaccinurilor”, declara fondatorul Microsoft, în 2011.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

28 comentarii

 1. Personal nu cred in izbanda acestui daunator!
  Palme a inceput sa primeasca si va realiza ca ar fi bine sa se aseze la casita lii cu tanti Meli!
  Bella Ciao!

 2. Sa ne rugăm și sa stăruim mereu în rugăciune sa fie interzise antenele 5g și sa nu uitam sa i mulțumim mereu lui Dumnezeu. Sa lăsăm răutatea sa fim mai buni, sa ne ajutam și sa fim optimiști. Aici ar mai fi multe de spus, fiecare în interiorul lui știe ce e mai bine.

  1. Bunul Dumnezeu na apere si sa ne pazeasca de tot raul si de toate relele si sa ne intoarca la rugaciune si bunatate si pe Bull eventual sa l miluiasca Bunul Dumnezeu asa cum stie el mai bine

  2. Ce face Gates se numește genocid indirect ceea ce este ffff grav. Sper și el și toți cei implicați să-și primească pedeapsa binemeritata

 3. Daa! Trebuie să fim realiști ca satana nu doarme, apocalipsa.cap 13 ne avertizează exact ce se întâmplă în vremurile noastre! Eu totuși sper ca Dumnezeu o să-l omoare pe diavolul ăsta si pe toți slujitorii lui adică pe bill gates si slugile lui.

 4. Rugati-va neîncetat, ca Dumnezeu să lupte cu el și să-i nimicească planurile lui diabolice !!!Lipiti-va tare de Dumnezeu nu va INCHINATI idolilor că nu ajuta la nimic, din contra atrage pedeapsa lui Dumnezeu! Numai Dumnezeu este din cer și numai el este sfânt. Domnul să ne protejeze pe toți , Amin !

  1. Este un atentat direct la viata omului ….nu se poate accepta un vaccin obligatoriu!!! BILL GATES in nenumarate video spune ca planeta trebuie redusa. Este inadmisibil si inuman acest plan diabolic…Nu s-a pomenit de cipuri…si de astfel de aberatii toxice decat în filme cu ET! Suntem oameni liberi pe aceasta planeta,creati de Dumnezeu!!!Nu vom accepta planurile diabolice nemernicilor care sunt setosi de averi,trufii si dorinta de a domina!!!

   1. Planeta deja este refusa mai trebuie de redus el la tacerre ca la cap e demult !?‍♂️Asta e Trump? Asta e Bulla Gatas

 5. Este un atentat direct la viata omului ….nu se poate accepta un vaccin obligatoriu!!! BILL GATES in nenumarate video spune ca planeta trebuie redusa. Este inadmisibil si inuman acest plan diabolic…Nu s-a pomenit de cipuri…si de astfel de aberatii toxice decat în filme cu ET! Suntem oameni liberi pe aceasta planeta,creati de Dumnezeu!!!Nu vom accepta planurile diabolice nemernicilor care sunt setosi de averi,trufii si dorinta de a domina!!!

 6. Ce bine ca oamenii cu putere, oamenii cu pozitie in stat, se opun, iau atitudine, ce bine!?sunt oameni sanatosi la cap care constientizeaza pericolul si care le stau impotriva!nu doar noi, ca simplii cetățeni, ci si ei!nu trebuie sa-i lăsăm să ne controleze viețile, pentru că suntem făpturile lui Dumnezeu, nu sclavii lor!dar ce, sunt vacă, ca sa-mi pună cip??

 7. Bestia trebuie oprită. De aceea aștept cu mare mare nerăbdare și speranța incepand de la 1 mai luati de poziții ale ONG-urilor necontrolate politic sau financiar, dar mai ales aștept ca Biserica să se transforme în scutul oamenilor neajutorati. Noi vom gasi in Biserica aliatul nostru si atunci vom deveni mai puternici. Mai curajosi. Alături de medicii care au semnat deja lista prin care se opun vsccinarilor și împreună cu Biserica vom deveni o forță motrice împotriva acestor criminali. Nu are cine sa ne apere, politicienii vanduti, trădători de neam si criminali ordinari din toate partidele, au votat pe ascuns legea VACCINARII OBLIGATORII. Vom murii pe capete. La 60 de ani vom muri ca urmare a vavcinurilor impuse de ocuota mondiala. Nu vreau sa ma vaccinez, vreau sa stsu asa și va demonstrez ca nu mor de niciun corona virus. Doamne ajuta, si actiune ca fara implicare noi nu putem să facem nimic. Ne rugam până ne vaccinează criminalii.

 8. Acest satanist trebuie împușcat! Dumnezeu este singurul stăpân al pământului, el ne-a creat ,poporul Roman preferă să moară în război decât vaccinat forțat de acest individ care se crede Dumnezeu.

 9. BILL GATES in nenumarate video spune ca planeta trebuie redusa. Este inadmisibil si inuman acest plan diabolic…cred,ca el ar trebui să dispară de pe PLANETĂ.
  Este un plan diabolic ,tocmai de aceea e inuman si inadmisibil …ceea ce se întâmpla.
  E un atentat direct la viata omului prin ingradirea libertatii.
  Aceasta satană,Bill Gates, cred ca dus rău cu capul…

 10. Bill gates,o sa moară ca stephen hawking fizician in dobitocie, mare savanti care se cred ca sunt mai tari ca Dumnezeu,Doamne fie ti mila de noi si ne pazeste de rau.

 11. Iartă-l DOAMNE! Nu știe ce spune, nu știe ce face! Dumnezeu ne-a lăsat liberul arbitru: alegem binele…alegem răul… Dumnezeu ne va judeca!
  Trufia este un mare păcat! Știe BILL GATES asta? Nimeni nu ne poate hotărâ soarta, nu ne poate controla viața! Dumnezeu să-l apere, să-i arate calea cea deeaptă!
  Vaccinarea nu poate fi obligatorie! Lăsați-ne dreptul de a alege!
  DUMNEZEU să ne ocrotească! DUMNEZEU să ne judece!
  DOAMNE-ajută!

 12. Doar Domnul poate să hotarasca ce va fi cu omenirea..Cinei acest monstru care are gindurile negre asupra planetei… O să fie tras la răspundere de bunul Dumnezeu. Doamne Miluieste-ne și ne apăra după marea milă a ta.. Amin

 13. Cer ca Bill Gates, sa fie judecat pentru genocid. Hitler si musolini au fost minciuni pe langa el.
  Cer ca Bill Gates sa fie judecat pentru promovarea ideii de sclavie si pentru distrugerea in mod constient a Sanatatii populatiei de pe glob.
  Cer ca Fauci si Bill Gates sa fie judecat si condamnati pe viata pentru complotul impotriva umanitatii

 14. Dumnezeu lupta pentru NoI. Bill va fi trimis in focul cel vesnic .

  Și Fiara a fost prinsă. Și, împreună cu ea, a fost prins prorocul mincinos, care făcuse înaintea ei semnele cu care amăgise pe cei ce primiseră semnul fiarei și se închinaseră icoanei ei. Amândoi aceștia au fost aruncați de vii în iazul de foc, care arde cu pucioasă.
  (Apocalipsa 19:20)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button