X

Știați că nu s-a mai îmbolnăvit nimeni de gripă obișnuită în timpul “pandemiei” Covid-19(84)?

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, posibil text care spune „PAMFLET BREAKING NEWS BREAKING NEWS VEȘTI BUNE LEGATE DE CORONAVIRUS Datorită pandemiei de COVID-1 numărul deceselelor cauzate de cancer, diabet, boli cardiovasculare și alte afecțiuni fatale a scăzut, surprinzător, la aproape zero.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ba mai mult.  Au dispărut multe alte tipuri de boli, despre care în alți ani eram bombardați de marsh-media. Rujeola parcă a dispărut complet. Este eradicată 100%. Ba chiar și bolile cardiovasculare, diabetul, temutul cancer au dispărut. Toată lumea moare numai de coronavirus. Așa e ordin de la Lucovid Organ și Wuhannis Korona.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Buna ziua domnule admin;se poate sa ma ajutati in lehgatura cu articolul in care erau postate emailurile de lucru ale politicienilor?

 2. :)))) da.. Asa e!! Unii medici chiar mituiesc rudele unor defuncti pt a fi de acord sa declare in actele de deces ca acei oameni au murit din cauza covid 19. Cand ei nu au avut asa ceva! Eu ma intreb cine le da acesti bani acelor medici?? Cand mi s a spus ca acei oameni au si acceptat asta am fost socat!

  1. Nu știu de medici, eu am auzit de primarii din sate care fac chestia asta….le propune țăranilor să declare că rudele lor decedate – de bătrânețe ori de alte boli – să spună că sunt de acord să scrie în certificatele lor că au murit de covid – suma este 200 de lei.

   1. Vecinei mele i-a murit cineva in familie, au trecut covid la cauza ca sa ia bani, dar a zis 2000 roni nu 200…
    Daca a-si fi auzit din alta parte, poate nu a-si fi crezut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button