X

OMS insistă pe faptul că nu sunt dovezi de imunizare a celor recuperați după COVID-19, lăsând de înțeles că singura alternativă la coronavirus va fi… vaccinul

OMS a lansat un nou comunicat oficial, în care dezbate ideea unor țări de a elibera așa numitele pașapoarte de imunitate, care le-ar permite oamenilor să călătorească în diverse state. Numai că, Organizația Mondială a Sănătății induce iar panică în rândul celor ce încă mai iau de bun ce declară Tedros, anunțând că nu putem vorbi de o imunizare în cazul noului coronavirus deocamdată, nici măcar în rândul celor care au fost infectați și s-au recuperat.

Președintele Organizației Mondiale a Sănătății recomandă guvernelor că n-ar trebui să emită pașapoarte de imunitate, din simplu fapt că acestea nu dovedesc și nu înseamnă nimic în contextul pandemiei care va continua cel puțin doi ani. Dar când o să apară celebrul vaccin, cei care-l vor face, vor obține un astfel de „pașaport”? Poate ar fi mai simplu un cip la purtător așa cum a creat Bill Gates.

Specialiștii OMS postulează că nu există dovezi în prezent că persoanele care au fost infectate și care s-au vindecat au dezvoltat anticorpi și că sunt protejate de o nouă infecție. Cum, o nouă infecție? Se pregătește în laboratoare altă versiune de coronavirus sau cum de anticipează OMS ce se va întâmpla, de exemplu la toamnă?

Președintele OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, anulează tot ce știe medicina în materie de viruși, acuzând persoanele care se cred imune în fața acestui virus și nu-și mai au măsuri de protecție, că vor răspândi mai mult virusul în lume.

Prin urmare OMS face apel la autorități să nu permită nici măcar celor ce s-au vindecat de Covid-19, să se întoarcă la muncă ori să călătorească.

OMS a pus specialiștii la treabă și mai multe laboratoare studiază cum anticorpii dezvoltați de oameni reacționează la SARS-COV-2 și la nu mai puțin de alte șase tipuri de coronavirusuri.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

10 comentarii

 1. Dacă infecția nu imunizează, atunci cum ar putea imuniza vaccinul?
  Deci „vaccinul” va fi cu totul și cu totul altceva, o injecție cu cip!

  1. Și cei care vor refuza cipul,cum o sa mai trăiască în lumea asta??? Daca nu poți cumpăra,nu ai asigurare de sănătate, nu-ți poți trimite copiii la școală,etc…Efectiv nu exiști!

 2. Pardon bai tigane cu nume generic de infectat si nevindecabil cu ce anume vrei tu sa ne imunizezi? Cu mizeriile tale din africa? Date prin formol si macerate cu grija ca mai apoi sa faci un ghiveci cu nani nano bottes bagati in vietile noastre? Nu baietel ciorel merci! Fa-ti timp sa-ti iei rudele la vaccinat si sa ne spui si noua cum e intalnirea cu stramosii tai maimutoii!
  Iertati iesirea dar nu mai admit astfél de impuneri din partea unor asemenea aratari imbecile precum cele de la noi!
  Asa ceva este inadmisibil si cred ca nerealizabil! Din fericire pentru noi pentru ca de aceea ei se agita! Daca cedeaza nu e de bine pentru ei!!!

  Dummezeu cu noi! Ajuta-ne Doamne in necaz si stamtorare!

 3. Eu am o nelamurire, daca organismul nu se imunizeaza pe calea grea a imbolnavirii si formarii de anticorpi in lupta cu insusi virusul, si in urma castigarii bataliei, cum o sa se imunizeze prin anticorpii la o varianta inactivata, si probabil modificata, a virusului??? Nu inteleg logica!Rog raspunsuri pertinente, nu ironii!

  1. Scrisoare deschisă a 118 medici către deputați împotriva legii vaccinării obligatorii PLx 399/2017
   Aici sunt lamuriri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.