X

Coronavirusul vindecat la Timișoara cu aspirină și nurofen, exact ca o gripă!

Virgil Musta

Dr.  Virgil Musta a anunțat zilele trecute că va aplica alt tratament bolnavilor de coronavirus, aflați în stare incipientă a boli. Acesta a participat la o conferință internațională, organizată în mediul online, în cadrul căreia s-a prezentat o nouă schemă de tratament. Ce presupune aceasta și care sunt medicamentele din comerț folosite?

Noua schemă de tratament aplicată la Spitalul Victor Babeș din Timișoara

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr. Virgil Musta a stabilit un nou protocol pentru îngrijirea pacienților cu o fază incipientă a bolii. Acesta ar preveni ca pacienții să ajungă la Terapie Intensivă, cu deficiențe severe de respirație. Medicamentele pe care le-ar folosi, în cadrul acestei noi scheme de tratament, ar fi aspirina și nurofenul. Și anticoagulantele au fost adăugate pentru a evita eventualele complicații ale bolii.

Dr. Virgil Musta a menționat că acest tratament s-a dovedit a fi eficient la nivel mondial, motiv pentru care a decis să-l adopte. „Noi folosim un protocol de tratament antiviral, confirm protocolului național la care am asociat tratamentul patogenic de profilaxie a complicațiilor tromboembolice și celor inflamatorii. Este o medicație care de fapt se folosește în țară în alte patologii, nu este nimic nou”, a declarat specialistul de la Timișoara.

Aspirina și Nurofenul folosite în tratarea coronavirusului

Virgil Musta a adaugat și că nurofenul și aspirina fac parte din schema de tratament.

„Este tratamentul anticuagulant în doză preventivă sau în doză curativă și tratament anti-inflamator cu corticoterapie, dar toate acestea se introduc în funcție de fază și forma clinică de boală. Medicamentele anti-inflamatorii sunt diminuează inflamația. Sunt medicamente non steroide, cum ar fi aspirina, nurofenul. Sunt medicamente cunoscute și sunt folosite, nu numai în această patologie. Anticuagulantul este folosit în patologia cardiovasculară”, a declarat Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babeș Timișoara.

Atenție! Autoritățile competente atrag atenția asupra administrării preventiv a acestor medicamente. Ei susțin că administrarea în prealabil face mai mult rău decât bine. În plus, nu s-a dovedit că administrat preventiv va diminua riscul de contractare a virusului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Va felicit d-re Musta pentru tinerea in echilibru, prin acest tratatament, a tuturor solutiilor care se incearca in lupta cu aceasta indusa pandemie!
    De aceea “autoritatile incompetente” cauta sa dea sfaturi cum ca nu e bine!
    Mult succes pe mai departe cu tratamentul.

    1. DACA DOCTORI AR RESPECTA JURAMANTUL POPULATIA AR FI Protejata . ..
      Doctori nu va vindeti sufletul .
      Aveti si voi pers dragi va rog salvati copii si umanitatea . Dumnezeu sa ne ierte pe toti amin

  2. Da, s-au adaptat repede la noutate. Mai multe surse, inclusiv revista The Lancet, au aratat ca coagularea intravasculara diseminata (CID) apare in special la bolnavii aflati in stare grava. Prin tratament se incearca eliminare microtrombilor, deci nu se vindeca bolnavul, dar se amelioreaza un simptom care poate duce la deces.

  3. CORONA A MAI FOST SI IN 2012 DAR NU S A SPUS SI A FOST TRATATA CA O GRIPA . ACUM SUNT ALTE INTERESE. LOGIC AR FI SA SE FACA PE BAZA STATISTICILOR O VERIFICARE A CAZURILOR DE DECES DIN CAUZA GRIPEI DIN ULTIMII ANI LUAND IN CALCUL NUMAI CATEVA ELEMENTE CUM AR FI: VARSTA, SEX SE STIE CA BARBATII FAC EXCESE SI NU SE INGRIJESC, ALTE COMORBIDITATI CUM AR FI OBEZITATEA SI DIABETUL BOLI COMUNE DE ALTFEL SI ACTUALUL VIRUS. CRED CA ADEVARUL NE VA SOCA. NICI NU SUNT MACAR MORTI DIN CAUZA VIRUSULUI. IN POPOR SE SI SPUNEA DESPRE CEI BATRANI SI BOLNAVI CA DACA TREC DE PRIMAVARA O MAI DUC. IN REST JOC POLITIC PENTRU O NOUA DICTATURĂ

  4. Nu este exact ca o gripa deloc pentru ca la gripa nu se da nici medicatie anticoagulanta nici corticosteroizi.
    Sunt prea multi tineri sanatosi care au murit pentru ca nu au luat in serios boala. Titlul dvs nu reflecta continutul articolului. Va rog incercati sa informati corect si nu cu exagerari sau minimalizari.

    1. Sunteți medic? Pentru că o serie de medici au declarat că este ca o gripă, cu anumite particularități.

  5. Lumea e panicată prin dezinformare,la o simplă răceală cu putina febra sau nu,dau fuga la spital sunt preluați și tratați ca fiind pozitivi și apoi la 3-4 zile ies cu 2 teste negative..ei neavând Covid.asa se ingroasa șirul de cazuri.Si dn dr.Musta e tot mai reticent și evaziv in declaratii,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button