X

VACCINAREA VA FI OBLIGATORIE PENTRU ADULȚI ȘI COPII dacă săptămâna viitoare se va vota proiectul de lege în forma iesită pe data de 2 martie 2020 “pe sub mână” din Comisia de Sănătate din cadrul Camerei Deputaților. ZIUA CA HOȚII

Din pacate vestile sunt foarte triste.
 
A iesit la lumina “RAPORTUL asupra proiectului de Lege privind vaccinarea persoanelor în România”. Acesta poate fi gasit pe website-ul Camerei Deputatilor, si se poate descarca mai jos, din articol.
 
SUNTEM MINTITI!!! SI DE CATRE HOTNEWS SI DE CATRE UNII POLITICIENI!
 
VACCINAREA VA FI OBLIGATORIE PENTRU ADULTI SI COPII daca saptamana viitoare se va vota proiectul de lege in forma iesita pe data de 2 martie 2020 “pe sub mână” din Comisia de Sanatate din cadrul Camerei Deputatilor… ZIUA CA HOȚII. Deci nu este vorba doar despre informare obligatorie dupa cum trambita presa cumparata, aka Hotnews.
 
Enumaram aici cateva prevederi din ultima varianta, din data de 3 martie 2020, a proiectului de lege:
  • proiectul se refera la toata populatia, copii si ADULTI: “proiectul de Lege privind vaccinarea persoanelor în România”;
  • prin normele de aplicare se pot introduce noi si noi vaccinuri in lista celor obligatorii, plus orice alte prevederi: “Art.6.- (1) Vaccinarea copiilor cu vaccinurile prevăzute în CNV, aprobat prin hotărâre a Guvernului, precum şi cu cele administrate în situaţii epidemiologice speciale întregii populaţii ori unor grupuri de populaţie este obligatorie.”;
  • “Art.13.- Categoriile de vaccinări obligatorii sunt următoarele:
    a) vaccinările stabilite prin Calendarul Naţional de Vaccinare pentru copii, potrivit prevederilor art.6;
    b) vaccinările impuse de situaţii epidemiologice, care implică vaccinarea ca măsură de intervenţie, în vederea limitării bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare;
    c) vaccinările pentru personalul medico-sanitar din unităţile sanitare publice şi private;
    d) vaccinările pentru alt personal din unităţile publice şi private care, prin natura atribuţiilor, sunt expuse suplimentar la boli infecţioase sau pot reprezenta surse de infecţie care ar putea pune în pericol sănătatea publică, stabilite prin hotărâre a Guvernului.”;
  • vaccinurile pentru copii se pot refuza DOAR DACA EXISTA O CONTRAINDICATIE DEFINITIVA SAU TEMPORARA, contraindicatie semnata de… ghiciti cine? DSP!!! – “Art. 22 (2) Certificarea contraindicației definitive de vaccinare a copilului se realizează de către direcţiile de sănătate publică județene sau a municipiului București…”;
  • ei spun ca intrarea in colectivitate (gradinita, scoala) nu va fi conditionata de efectuarea vaccinarilor, pentru ca astfel s-ar incalca Constitutia Romaniei, DAR TOTUSI LA ART. 24 SCRIU ALTCEVA: “Art.24.-(1) În cazul în care vaccinările obligatorii nu au fost efectuate până la data prevăzută la art.23, părintele, reprezentantul legal, persoana care se ocupă de creșterea și îngrijirea unui copil în baza unei măsuri de protecție specială, stabilită în condițiile legii sau, după caz, persoana prevăzută la art.69, are obligația prezentării, până la intrarea în colectivitate, a unuia dintre următoarele documente eliberate de către comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București:
    a) calendarul de recuperare pentru antigenele vaccinale obligatorii eliberat de către comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București;
    b) adeverința contraindicațiilor medicale definitive pentru anumite vaccinări eliberate de către direcţiile de sănătate publică județene sau a municipiului București.
    (2) În cazul prezentării unui calendar de recuperare a antigenelor vaccinale obligatorii, schema de vaccinare propusă trebuie să fie completată în termen de un an de la data admiterii în colectivitate.
    (3) În cazul neprezentării unuia dintre documentele prevăzute la alin.(1) lit.a) sau b), reprezentantul legal al colectivităţii are obligaţia de a sesiza comisia judeţeană de vaccinare sau a municipiului Bucureşti în termen de maximum 30 de zile de la data intrării în colectivitate.
    (4) Prevederile alin.(1) – (3) se aplică şi în cazul admiterii copiilor în colectivităţi, conform art.3 lit.d).
    (5) În cazul nerespectării calendarului de recuperare pentru antigenele vaccinale obligatorii prevăzut la alin.(1) lit.a) cu schema de vaccinare propusă completată, în termen de un an de la data admiterii în colectivitate, comisia judeţeană de vaccinare sau a municipiului București are obligaţia de a notifica inspectoratul şcolar judeţean respectiv Inspectoratul Şcolar al Municipiului București.”;
  • VACCINURILE VOR FI OBLIGATORII SI PENTRU COPIII CARE NU SUNT IN COLECTIVITATI, ADICA PENTRU CEI CU DIZABILITATI CARE STAU ACASA SAU PENTRU CEI CARE FAC HOMESCHOOLING: “Art.25.- (1) În cazul copiilor pentru care a fost instituită o măsură de protecţie specială în condiţiile legii şi care nu frecventează o unitate de învăţământ, documentul care atestă vaccinările obligatorii, calendarul de recuperare sau adeverinţa contraindicaţiilor medicale sunt obţinute de managerul de caz al copilului.
    (2) Obţinerea documentului prevăzut la alin.(1) se va face în cel mai scurt timp de la admitere, dar nu mai târziu de 3 luni de la instituirea măsurii de protecţie specială.”;
  • “Art.26.- Antigenele vaccinale obligatorii la intrarea în colectivitate a copiilor sunt cele împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, rujeolei, rubeolei, oreionului, hepatitei B.“;
  • ANGAJATORII SUPORTA DIN COSTURILE PROPRII VACCINAREA ANGAJATILOR LOR: “Art.35.- (1) Angajatorii, persoane fizice sau juridice, suportă, din bugetul propriu, costurile pentru vaccinurile și administrarea acestora personalului propriu care, prin natura profesiei sau a formării pe care o urmează, este expus la riscul de infectare sau poate reprezenta o sursă de infecție, care ar putea pune în pericol sănătatea publică, ori a cărui vaccinare, potrivit legii, este obligatorie.
    (2) Costurile prevăzute la alin.(1) sunt deductibile fiscal.”;
  • “CONSILIERE”, “REEDUCARE” CU FORTA CA IN VREMEA COMUNISTA: “Art.40 Comisiile județene de vaccinare, precum și Comisia de Vaccinare a Municipiului București, au atribuţia de a înregistra în evidenţa proprie copilul nevaccinat, consiliază o dată la 3 luni persoanele care răspund de vaccinarea copiilor care trebuie vaccinaţi, timp de 12 luni.”
Si din pacate prevederile abuzive si chichitele avocatesti din acest proiect de lege nu se opresc aici…
Document RAPORT asupra proiectului de Lege privind vaccinarea persoanelor în România:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

48 comentarii

  1. https://youtu.be/N_Z0q8rcoVs

    Acest fragment a fost publicat la adresa https://banned.video/watch?id=5e8c9ef7475781009430c49d

    În Grecia Antică, acum aproape 2400 de ani, Platon discuta despre importanța controlului populației. Aristotel apăra folosirea avortului și a infanticidului.
    În 1798, Thomas Malthus a scris un eseu despre ”principiul populației”. Acesta sublinia ideea de ”evenimente pozitive”: boli, războaie, dezastre, foamete, și genocid. Malthus afirma că aceste lucruri ar trebui folosite pentru a crește rata mortalității. El credea că suferința umană este o consecință ”absolut necesară”.
    În 1859, Charles Darwin a publicat ”Originea Speciilor”. În această carte, Darwin numai a făcut aluzie la problemele pe care le-ar genera existența populației. Dar vărul lui, Sir Francis Galton, a devenit obsedat de această idee.
    În 1883, Galton a publicat lucrarea ”Investigații privitoare la condiția umană și dezvoltarea acesteia”, în care a scris că intenția lui este să se ocupe de diverse subiecte mai mult sau mai puțin în legătură cu cel al ”cultivării rasei”. Sau, așa cum am putea s-o numim, cu ”eugenia”.
    Acest termen provine din cuvântul grecesc ”eugenes”, care înseamnă ”de viță nobilă”.

    La începutul secolului 20, eugenia a devenit o ramură de studiu în universități. Au fost fondate (și finanțate) organizații care să promoveze ideea și să atragă publicul. Institutele ”Kaiser William” și ”Cold Springs Harbour” au respins ideea că toți oamenii se nasc egali, și au început să promoveze ideea de a ”cultiva” a nouă rasă: ”oamenii-stăpâni”, de neam nobil.
    În America a fost fondată organizația ”Planned Parenthood” (Planificare familială) de către Margaret Sanger, o susținătoare a eugeniei pe criterii rasiale. Președintele IBM, Thomas J. Watson, a fondat o sucursală specială a IBM în Polonia, numită ”Instalațiile Productive Watson”, pentru a da o mână de ajutor la invadarea Poloniei de către naziști. Această organizație a continuat să existe și după război, iar toate activitățile erau gestionate de către IBM de la sediul central din New-York.

    În timpul Procesului de la Nuremberg, pentru a se apăra, naziștii au apelat la mărturia judecătorului Oliver Wendell Holmes de la Curtea Supremă din SUA. Ei au pretins că programul nazist de eugenie (masacrarea oamenilor) era condus din Statele Unite.
    Naziștii au fost condamnați pentru crime de război, dar nu și Thomas Watson. Mai târziu, acesta a creat ”Corporația IBM pentru comerțul Mondial”, și a lăsat IBM moștenire fiului său. Nepoata lui a ajuns să se căsătorească cu nepotul lui Margaret Sanger.

    Tatăl lui Bill Gates a lucrat în Consiliul de Conducere la Planned Parenthood, iar mama lui Bill Gates a lucrat în Consiliul de Conducere de la IBM, firma cu care s-a asociat Bill Gates pentru a fonda Microsoft.

    Fără să aibe studii medicale, Bill Gates a devenit mai târziu cel mai mare susținător din lume al vaccinării și al controlului populației. Vi se pare că toate astea sunt o coincidență ?
    Fundația Bill și Melinda Gates finanțează Organizația Mondială a Sănătății, Institutul Național de Sănătate din SUA, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (SUA), și Națiunile Unite. Iar acum Bill Gates spune că, până nu ne vaccinăm în masă, s-ar putea să nu ne mai putem aduna niciodată în grupuri.
    Bill Gates: ” … și care activități, precum întrunirile în masă, ar putea fi considerate ”mai opționale”. Deci, până nu vă vaccinați pe scară largă, acele activități s-ar putea să nu mai revină niciodată.”

    În cadrul Grupul de Luptă Împotriva Coronavirului, înființat de Trump, toți cei de acolo susțin planurile de vaccinare ale lui Bill Gates. Dr. Anthony Fauci se află în Consiliul de conducere de la Fundația Bill și Melinda Gates.
    În ianuarie 2017 (înainte ca administrația Trump să intre în pâine), Fauci a afirmat – în fața publicului adunat la Universitatea din Georgetown – că va fi o ”pandemie supriză” în timpul președinției lui Trump.
    Anthony Fauci: ”Nu există îndoială că administrația care vine acum va avea o provocare în domeniul bolilor infecțioase, atât al celor cronice – în sensul bolilor care deja fac probleme, și avem o mare povară cu astea acum – dar și în sensul izbucnirii neașteptate a unei boli.”
    Deborah Birx este în Consiliul de Conducere al ”Fondului Global pentru combaterea SIDA, tuberculozei, și malariei”. Acest fond a fost creat de Fundația lui Gates, și este cunoscut pentru fraude financiare de miliarde de dolari.

    În octombrie 2019, Bill Gates a sponsorizat Evenimentul 201, o simulare care a estimat 65 milioane de morți în urma unei epidemii de coronavirus.
    În noiembrie 2019, Institutul Pirbright (fondat de Bill Gates) a primit aprobare pentru patentul european EP 3 172 319 B1 – un vaccin împotriva coronavirusului, care ar putea fi utilizat pe oameni.

    Astăzi, dr. Fauci spune că virusul va tot reveni. El spune că soluția pentru rezolvarea problemei va fi un vaccin nou.
    În Australia, Primul Ministrul le spune oamenilor că activitățile vor fi închise luni de zile, că acesta este ”noul normal”, și că singurul mod de a ieși din casă este prin acceptarea vaccinului.

    Nu există nici o dovadă că vaccinurile ar fi soluția. De fapt, Centrul pentru prevenirea Bolilor (SUA) au admis în fața Curții Federale că nu au studii care să confirme pretenția lor că vaccinul nu cauzează autism.
    Un om de știință de top din cadrul Națiunilor Unite a recunoscut că vaccinurile ucid oameni.

    A venit timpul să ne putem mintea la contribuție. Veți permite guvernului vostru să impună vaccinarea obligatorie ?

    Pentru infowars.com a transmis Greg Reese.

  2. Ce atitudine au ereticii ecumenisti, in frunte cu prea-necuratul si lipsitul de har Dan Ciobotea, despre aceasta lege a vaccinarii obligatorii?
    Au o pozitie de pastori de suflete care-si apara turma? Nu! Pentru ca nu mai sun pastori ortodocsi a unui popor ortodox, care urmandu-i l-au dus in afara Bisericii Ortodoxe; au ramas ortodocsi doar cei care nu i-au urmat si au pastrat fata de ei o pozitie ca fata de eretici. Chiar si inainte de momentul Creta n-au fost decat niste pastori naimiti care cu mare usurinta au ingrosat randurile vrajmasilor lui Hristos, unii din ei fiind chiar de mai inainte “lupi” pentru cei pastoriti.
    Fostii pastori ortodocsi, actualmente capi ai ereticilor ecumenisti, macar de-ar avea un minim bun simt omenesc s-ar opune acestei legi, dar sunt lipsiti si de acest elementar bun simt omenesc, sau astfel spus sunt haini, lipsiti de omenie. Sunt niste fatarnici mai ceva ca fariseii care L-au judecat pe Mantuitorul. Fatarnicia acestor capi ai ereticilor ecumenisti s-a putut vedea inca de la cazurile Corneanu, Drincec, cand in vazul tuturor fostul Sinod Ortodox, actualmente adunatura ai capilor ecumenisti ai sinagogii satanei in Romania, in dispret total fata de Sinoadele Ecumenice si Sfintii Parinti, i-au “absolvit” pe cei doi apostati.

  3. Ce se recomandă în acest caz? Să ieșim masiv în stradă?
    Poate fi ieșitul în stradă o capcană în această situație?
    Ar putea ieși vărsare de sânge, deci să nu o facem?
    Care este părerea portalului OrtodoxInfo.ro?

    1. Sa punem MASIV mâna pe Psaltire si sa citim in fiecare noapte la ora 12 Miezonoptica. Restul le rezolva Sfintii lui Dumnezeu.
      In stare de urgenta se poate trece foarte usor la si mai mari restrictii. In marile orase au destula aparatura (acum si 5G) pentru a dispersa multimile. Ne vor face pilaf.
      Daca am fi mers de la 3, 4 milioane in Bucuresti, insa ei stiu ca la asa ceva nu suntem uniti. Speram ca vom transforma frica si panica în nădejde, incat sa ne punem cu totul in mâna lui Dumnezeu.

      1. off topic

        Sper ca realizati ca ora 12 noaptea trebuie sa fie cea ADEVARATA, nu uitati ca s-a trecut la ora de vara( ora masonica, mincinoasa, caci s-a “dat ” ceasul inainte cu o ora)
        In acest moment adevarata ora 12 este de fapt la ora 1 dimineata din moment ce am trecut la ora de vara. Ora adevarata este cea de iarna.

        1. Daca ti-as spune ca nu ai dreptate, te-ai supara tare? Ceasurile sunt in functie de rasaritul si apusul soarelui.

  4. @Gheorghe și tuturor celor cu numele de Gheorghe, George, Georgeta, etc. un călduros “La mulți ani!” și Sfântul Gheorghe, Purtătorul de biruinta sa le dea biruinta împotriva patimilor, a lumii (oamenii celui viclean) și a diavolului. Hristos a înviat!

    1. ADEVARAT A INVIAT !
      SARUT DREAPTA SFINTITE PARINTE GABRIEL !
      Va multumesc din suflet !
      SFINTUL GHEORGHE BIRUITORUL SA VA AUDA si sa ne ajute pe toti !
      FITI BINECUVINTAT !
      AMIN !

  5. O tara de idioti,precum a noastra isi merita soarta cu varf si indesat.Ne amintim cum se inghesuiau cre[s]tinii pe 24 noiembrie 2019,sa voteze,pe cine?Toata clasa politica cu biserica ortodoxa in frunte sunt niste tradatori ordinari .Au tradat poporul roman la amenintarile si ordinele venite din afara tarii .Pe politicieni ii cunoastem ,insa biserica nu are nici o justificare pentru aceasta tradare care va ramane in istorie.Acum am inteles ca prezenta ticalosului Daniel la primirea premiului Kalergi de catre Johannis nu a fost intamplatoare.Atunci cei doi au hotarat distrugerea bisericii ortodoxe romane.Cu Johannis nu am o problema ,e politician,dar ma intreb cum de mai are tupeu ticalosul din dealul Patriarhiei sa invoce pe Dumnezeu.DEMISIA si mars la post si rugaciune intru iertare,ticalosule!

    1. Iohanis nu e politician ci dérbedeu tantalau!!!
      Nu imi pare rau cand spun adevarul.
      Cat despre ceilalti mai aveti vreun dubiu ?
      Fratilor haideti sa le spunem PA si ca urmasii o sa le fie recunoscatori ca au plecat!!!

  6. NU POATE EXISTA VACCINARE OBLIGATORIE! VACCINAREA TREBUIE SA FIE VOLUNTARA, SA ITI DAI CONSIMTAMANTUL! ASA ESTE LEGAL!
    ASTA SA INTELEAGA TOTI TROLII DE PE LUME….POLITICIENI, MEDICI SI CE OR MAI FI.

  7. Mai dă-i Doamne iartă-mă PE PUSTII, precum duhurile necurate!
    Are dreptate ortodox.info = Psaltirea la greu, și rugăciunea de la 12 noaptea a Miezonopticii care cuprinde Ps.108, în afară de miezonoptica pentru sămbătă și duminici, în care sunt rânduiți alți psalmi.
    V-am spus…nu știu unde am citit, dar i s-a arătat Hristos Dumnezeu cuiva și a spus că, cei care se trezesc și i se roagă începând cu ora 24,00 până la ora 01,00 îi va ajuta ÎN MOD DIRECT îndeplinându-le orice dorință…este o PROMISIUNE!

    P.S. Acum nu știu, dar parcă Psaltirea nu se citește până sâmbătă, așa-i? După…LA LIBER!

    1. Cei ortodocsi sa faca rugaciunea lui Iisus noaptea, 10-20 de ate, fiecare dupa putere, incercand a aduna minte in inima fara nici un gand, cu smerenie, iar ziua, ca acum este vreme cu aceasta claustrare impusa, de citit din Sbornicul vol I sau pe Isihie Sinaitul din Filocalia IV, pentru a intelege cum se faptuieste aceasta rugaciune.

  8. “După [“]pogorârea[“] Sfintei Lumini în Sâmbăta Mare – prin care Hristos a adeverit întregii lumi că El este Dumnezeu şi Stăpânul universului – pseudo-patriarhul Teofil al Ierusalimului a cutezat miercuri în Săptămâna Luminată, la numai trei zile de la Învierea Domnului, o cumplită nelegiuire!”
    https://youtube.com/watch?v=IFL8eVfoM6Q

    Incep si unii grecii sa se indoiasca de pogorarea “Luminii” de duminica trecuta de la Sfantul Mormant
    https://trelogiannis.blogspot.com/2020/04/t.html

  9. Stiu un credincios care s-a rugat mult la Dumnezeu sa-i descopere adevarul despre vaccinuri. Dupa un timp Dumnezeu i-a descoperit sa se fereasca de vaccinurile obtinute cu ajutorul celulelor de copii avortati fiindca se intineaza sufletul copiilor si parintilor cu pacate straine si se slabanogeste spiritual. Aceste celule apar in prospectul vaccinurilor sub denumirea de celule umane diplode MRC-5 sau fibroplasti pulmonari diplozi WI-38. In lista de vaccinuri obligatorii este vaccinul ROR ( varianta Priorix si MMR-Vaxpro) si nu exista alternative etice pentru ele. Alte vaccinuri autorizate in Romania ce sunt obtinute cu ajutorul celulelor fetale, conform ANMDM, sunt: Avaxim, Havrix, Twinrix si Varilrix. Se poate verifica usor accesand sectiunea rezumatul produsului de pe situl ANMDM. Vezi aici:
    https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/nomenclatorul-medicamentelor-de-uz-uman/
    Dumnezeu sa ne ocroteasca!

    1. UN POPOR care n-a mers in majoritate la VOTUL COFIRMARII FAMILIEI ADAM SI EVA sa se astepte sa fie OBLIGAT sa se VACCINEZE IN TOTALITATE cu cayel si purcel si vladica si opinca!Deh…
      Cine vrea sa scape ,va fi mucenic ?!

      1. SA NE RUGAM CA SFINTA TREIME SI MAICUTA DOMNULUI sa binecuvinteze.MINTEA CELOR CARE PRODUC VACCINURI pentru a nu-si faca efectul. criminal .
        AMIN.!

        1. Pe cei credinciosi, ca si pe Sfantul Gheorghe de fapt, Hristos ii asigura ca de vor bea(manca) ceva datator de moarte, nu vor muri. Iae cuvSfantul Gheorghe s-a adeverit cuvintele Mantuitorului. Asta nu inseamna ca trebuie sa bravezi, ci daca te forteaza sa consumi asa ceva. Iar Sfintii ne spun ca de vom face semnul crucii pe orice vom bea sau manca, nu vom fi afectati chiar daca ele sunt otravite.

  10. Nu stati pe ganduri! Sa ne rugam!
    Haideti sa facem o perioada de rugaciune, ca intre frati!
    Sa ne rugam zilnic, de la ora 21:00
    Psalmii:
    -57(ca Dumnezeu sa opreasca orice lucrare a raului)
    -72(pentru pocainta celor rai)
    -87(ca Dumnezeu sa dea ocrotire celor fara)
    -91(pentru a se intelepti duhovniceste oamenii)
    -105(ca oamenii sa nu se abata de pe calea mantuirii)
    -107(pt smerirea vrajmasilor care ne vor raul, de 7 ori pe zi, 7 zile).

    Fac un apel la toti fratii si la toate surorile crestin ortodoxe, Dreptslavitoare, sa ne rugam toti, acesti psalmi si alte rugaciuni, doar asa vom putea scapa! Sa ne rugam psaltirea, numai Dumnezeu si Sfintii Lui ne pot scapa! Cum Domnul i-a ajutat pe cei trei tineri in cuptorul cel cu foc, din Daniel capitolul 3, asa ne va ajuta si pe noi!
    Hristos a Inviat!

  11. Am studiat un pic proiectul de lege aflat acum la Camera Deputatilor, ca sa scriu in cunostinta de cauza. O puteti face la adresa: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=16586 .
    Au scos cuvantul “obligatorie” din titlul proiectului de lege, dar sunt destule articole care il mentin in asociere cu vaccinarea. Merg la cacialma, va fi o lege neconstitutionala, promovata pentru profitul Big Pharma. Singurul care sustine eliminarea cuvantului “obligatorie” din proiect este Deputatul PNL Matei-Adrian Dobrovie, provenit de la USR. El motiveaza textual: “Actul medical al vaccinării nu este și nu trebuie să devină obligatoriu.” si “Nu suntem de acord cu înființarea comisiilor județene de vaccinare.” Acum e cernerea.

  12. UN POPOR care n-a mers in majoritate la VOTUL COFIRMARII FAMILIEI BIBLICE ADAM SI EVA sa se astepte sa fie OBLIGAT ca sa se VACCINEZE IN TOTALITATE cu catel si purcel si vladica si opinca!Deh…
    Cine vrea sa scape ,va fi mucenic ?!
    DUMNEZEU CU MILA SA !
    FRUNTEA SUS OSTENII ARHANGHELULUI !

  13. Au inchis accesul pe ortodoxinfo, nu mai pot intra decat prin proxysite.com sau prin tor.

    Fratilor, ceva e foarte gresit in toata povestea asta pe care ne-a vand naimitii astia. E clar pentru toti. Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu sa nu urmeze arestarile ca pana acum ne-au luat tot, numai sufletul este al Lui Dumnezeu, Slava Tie Doamne, nu ne parasi!

    1. Poate o fi doar providerul tău care ți-a restricționat accesul. În rest merge la toți și e foarte mult accesat

      1. Acum merge din browser dar acum cateva ore nu puteam intra decat pri proxysite.

        Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa nu fie mai rau,

        Doamne ajuta si mantuire!

    1. Nu numai celule de fetus, VACCINUL CONTINE NANO PARTICULE, CARE DISTRUG ADNul NU IL ACCEPTATI! DUMNEZEU VA PROTEJEAZA

    1. [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected]; [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected], [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],
      [email protected],

      P.S. Tot de pe net le-am copiat și eu…

  14. Admin.,
    Dacă nu poți/nu vrei…din ”n” motive să afișezi pogonul de adrese de e-mail, poți să i le trimiți pe mail lui PM?
    Mulțumesc.

  15. DESPRE ROMANIA…. nimic nu se decide fara voia SRI/MAI …… istorie pe scurt … totul se leaga …

    Moscova a dat poporului român iluzia ca s-au eliberat de un regim, cel comunist, în realitatea fiind vorba doar de o piesa de teatru pusa in scena de aceasi securitate care l-a sustinut pe Ceausescu dar care a trecut intr-un final de partea intereselor grupului Bilderberg care aveau deja o intelegere facuta cu KGB-ul in urma evenimentelor ce aveau sa aiba loc dupa 1989, mai exact caderea cortinei de fier.

    Acest grup Bilderberg a incercat initial sa-l atraga de partea lor pe Ceausescu, oferindu-i pe langa bani, multe alte avantaje si un loc ca membru in cadrul grupului Bilderberg, dar Ceausescu a refuzat iar cei de la conducerea grupului au pus in aplicare planul B prin intermediul KGB-ului care avea deja infiltrate personaje cheie in cadrul Securitatii Statului.
    In iulie 1989 s-a initializat planul de preluare a puterii deoarece Ceausescu devenise greu de controlat, prin urmare: I.Iliescu, Gheorghe Apostol, Alexandru Bârladeanu, Silviu Brucan, Corneliu Manescu, Constantin Pârvulescu, Grigore Raceanu, Victor Atanasie Stanculescu, Grigorie Ghi?a, Iulian Vlad, Gelu Voican Voiculescu au fost ” ACTIVATI “.

    Iliescu a fost pus la comanda tarii de KGB-ul rus, acesta a fost de fapt un agent al serviciilor secrete sovietice, care în acest fel a continuat controlul deplin asupra poporului român care la randul sau a fost manipulat crezand ca daca il da jos pe Ceausescu tara va fi eliberata de comunism, nimic mai fals.

    Astazi serviciile secrete ale sferei comuniste au fost reorganizate prin crearea unor „mafii” reale care monopolizeaza resursele energetice ale tarilor în care sunt prezente, mai ales in România, beneficiind inclusiv de ” SIFONAREA ” unor mari sume de bani de la bugetele respectivelor state prin diferite scheme ingenioase.

    Grupul Bilderberg-KGB-Securitate au produs un lobby care si-a însusit puterea economica si politica, înglobând afacerile, administratiile si CDA-urile bancilor, infiltrand agenti din rândurile serviciilor in posturilor cheie.

    Intregul asasinat economic al tarii a fost pus in aplicare inclusiv cu implicarea guvernatorului Bancii Nationale, care a privatizat si vandut absolut tot ceea ce era productiv.

    Inca ceva 100% adevarat, SRI-ul de azi si in general tot ceea ce tine de Ministerul Afacerilor Interne este acelasi Minister al Securita?ii Statului din perioada comunista dar REORGANIZAT.

    PCR-ul ” Partidul Comunist Roman ” a facut mereu jocurile in favoarea RUSIEI, in acest partid fiind INFILTRATI foarte multi membrii ai COMINTERNULUI-ului ” Interna?ionala Comunista ” ( o organiza?ie interna?ionala comunista fondata de Lenin ?i de Partidul Comunist Rus ) care ulterior s-a REORGANIZAT in ” Biroul Comunist de Informa?ii ” cunoscuta si sub denumirea de Cominform .

    Ceausescu a inceput sa GAFEZE si sa sa isi taie singur craca de sub picioare in momentul in care s-a transformat din prostalaul usor de manipulat de catre securitatea partidului in nationalistul care avea un scop maret sa arate tarilor din jur ca este un mare conducator dorind sa puna in aplicare niste proiecte de anvergura care ar fi ridicat tara mult prea sus fata de interesele grupui Bilderberg si a Moscovei.
    Nu uitati ca Romania a fost prima tara din lume care si-a platit integral datoria externa, asa ceva era de neacceptat, la fel ca in cazul maselor de oameni in relatia cu bancile, trebuie sa fie cat mai multi sclavagizati pe viata nu sa fie independenti financiar.
    Pai imaginati-va ce ar insemna ca toata lumea sa aiba bani si implicit o viata linistita….va zic eu…ERROR…ERROR…ERROR…cum sa mai manipulezi si sa subjugi pe cineva independent, cam greu, nu?
    Sa nu faceti greseala sa credeti ca in 1989 cand a cazut Cortina de Fier rusii au fost luati prin surprindere.
    Nicidecum, a fost vorba doar de REORGANIZARE si de REIMPARTIREA ariei de influenta intre Rusia si Grupul Bilderberg care controleaza marile puteri occidentale.
    La fel s-a intamplat si cu Gaddafi in Libia, motivele au fost asemanatoare cu cele care au dus la inlaturarea lui Ceausescu.
    Problema cu poporul roman este ca romanii sunt posesorii unui IQ subdezvoltat cum o arata si ultimile studii referitoare la inteligenta populatiilor UE dar si mondiale.
    Inevitabil un IQ subdezvoltat are repercusiuni si in ceea ce priveste INTERESUL DE CUNOASTERE, CURIOZITATEA, ABILITATILE, etc….( da tot eu am scris ).
    Romanii in marea lor majoritate sunt niste oi care urmeaza orbeste si in turma un cioban care da legi si ordine fara sa le puna la indoiala sau sa le conteste, un IQ subdezvoltat fiind usor de manipulat.
    In romania s-a aplicat regula DEZBINA si CUCERESTE, le-a iesit de nota 10, cred ca nici lor nu le vine sa creada cat de bine le-a iesit planul in Romania.
    Dar lasand toate astea de-o parte, de ce dovada mai mare este nevoie care sa confirme :1. IQ-ul redus si implicit usurinta manipulari si a obedientei poporului roman SAU 2. spurcaciunea si demonificarea celor ce decid asupra maselor de oameni cand Ceausescu Nicolae si Ceausescu Elena au fost EXECUTATI intro zi SFANTA de 25 Decembrie care nu stiu cat de importanta este pentru alte popoare dar stiu cat de importanta este pentru acest popor parca blestemat inca din timpurile lui Burebista si Decebal.
    Pana si imnul tarii in strofa a doua, CUM SA ITI SLAVESTI CUCERITORII SI SA-TI RENEGI TRECUTUL, ne curge prin vene sange onorabil de DAC sau sange de pagani, homosexuali romani si il slavim pe ” traian triumfatorul “. Desi ii urasc pe comunisti cu toata fiinta mea, prefer oricand in locul actualului imn pe cel cu TREI CULORI CUNOSC PE LUME, iar in locul unui pagan homosexual pe nume traian, prefer oricand un nume de Decebal sau Burebista.
    Ce asteptari sa ia de la un astfel de popor, care se lasa calcat in picioare, manipulat la nesfarsit, vandut si tradat?

    Oculta Mondiala este la butoane si controleaza absolut totul, inclusiv UE, SUA, RUSIA, etc prin intermediul asa ziselor organizatii create in beneficiul oamenilor: OMS, UNICEF, aveti lista completa pe wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_intergovernmental_organizations.

    Iar organizatiile de genul Bilderberg conduc lumea prin intermediul organizatiilor din lista de mai sus.

    IN MOD NORMAL SI FIRESC TINAND CONT DE PUTEREA NUMARULUI MASELOR DE OAMENI MURITORI DE RAND, LOR CELOR DIN GUVERNE SI ORGANIZATII AR TREBUI SA LE FIE TEAMA NU NOUA OAMENILOR DE RAND, DAR DIN PACATE AU REUSIT SA NE PACALEASCA LA TIMPUL POTRIVIT SI SA CREEZE METODE SI SISTEME DE OPRESIUNE SI SUBJUGARE.

    Sper ca in aceasta viata sa fiu martor la prabusirea si distrugerea acestui sistem demonic ce conduce si manipuleaza creatia lui Dumnezeu pe acest pamant.
    NI S-AU DAT OCHI SI CREIER SA ANALIZAM SI SA DECIDEM IN CONSECINTA DAR NE ASCUNDEM CA SOBOLANII DE TEAMA.

    >>>>>>>>> DUMNEZEU NE DA, DAR NU NE BAGA SI IN SAC<<<<<<<<<<<<

    Suntem creatia lui Dumnezeu si la fel a creat si toate cele necesare omului sa se descurce, oare nu cumva asteapta doar sa deschidem ochii odata si sa facem ceva, nefiind suficient doar sa-i cerem ajutorul ca si cum un lenes asteapta sa faca altii totul pentru el?

    Raspanditi pe unde puteti, sa stie cat mai multi, daca mai deschide ochii macar unul singur eu sunt fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button