X

CONTROVERSA pandemiei: Ventilatoarele fac mai mult rău bolnavilor de covid-19! Ei au nevoie, de fapt, de terapie cu oxigen

Whistleblower COVID-19 Patients Need Oxygen Therapy Not Ventilator

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un alt doctor care tratează pacienți cu face dezvăluiri surprinzătoare despre coronavirus, conform cărora pacienții COVID-19 au nevoie de terapie cu oxigen, nu de aparat de ventilație artificială, și că poate tratăm o boală greșită.  El spune ca simptomele pacienților seamănă cu boala de mare altitudine si nu cu pneumonie.

Pacienții care vor fi denunțați COVID-19 au nevoie de terapia de oxigen, nu de ventilație artificială

Dr. Cameron Kyle-Sidell este un care tratează pacienți cu COVID-19 din Centrul medical Maimonides din New York City. În urmă cu nouă zile, Dr. Cameron a deschis o unitate de îngrijire intensivă pentru a se ocupa de pacienții COVID-19 din New York City. Iată ce a învățat în propriile sale cuvinte:

“Sunt un medic care lucrează la patul pacienților cu COVID+ din NYC. Cred că tratăm boala greșită și că trebuie să schimbăm ceea ce facem dacă dorim să salvăm cât mai multe vieți posibil.

În februarie, medicii sud-coreeni au raportat că pacienții Covid-19 au răspuns bine la terapia cu oxigen fără ventilator. Pacienții capătă mai multe leziuni ale organelor din cauza hipoxiei. Nu pneumonia este ucigașul, ci starea de lipsa de oxigen a celulelor. Iar noi îi rănim pe acești pacienți cu ventilatoare.”

Ultimele 48 de ore au cunoscut o revelație uriașă: COVID-19 cauzează hipoxie prelungită și progresivă (înfometând corpul de oxigen) prin legarea la grupurile hem ale hemoglobinei în celulele dvs. roșii. Oamenii pur și simplu se desaturează (pierzând oxigenul din sânge), iar acest lucru duce în cele din urmă la cedarea organelor care îi ucide, nu la vreo formă de ARDS sau pneumonie. Toate deteriorările plămânilor pe care le vedeți în scanările CT sunt de la eliberarea de fier oxidativ din hemuri, aceasta suprasolicită sistemul natural de apărare împotriva stresului oxidativ pulmonar și cauzează acea opacitate frumoasă, mereu bilaterală de geam mat în plămâni. Pacienții, care se întorc pentru respitalizare, după zile sau săptămâni de la vindecare, şi care suferă de  leucoencefalopatie post-hipoxică aparent întârziată, consolidează ideea că pacienții COVID-19 suferă de hipoxie, în ciuda faptului că nu există semne de „epuizare” sau de oboseală respiratorie.

Mai jos e filmul cu declaraţiile medicului

Sursa: https://greatgameindia.com/whistleblower-covid-19-patients-need-oxygen-therapy-not-ventilator/

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

  1. ADMIN te felicit pentru aceasta publicație.
    Eu de ceva vreme suspectez testele chiar si aceste aparate de măcel fiindcă este un măcel pentru a isteriza si a face jocul Ocultei!!!
    Nu e asa ca e ca la război? Cum vor ei sa para ca se preocupa?
    Prea Sfânta Nascatoare de Dumnezeu miluiește-ne pe noi!

    1. România, Grecia, Serbia, și Macedonia de Nord au cerut închiderea bisericilor și nu permit oamenilor să meargă la slujbele de Paște.

      Bulgaria a lăsat bisericile deschise, slujbele vor avea loc, dar autoritățile și medicii cer oamenilor să rămână în case.

      În Republica Moldova, slujbele vor avea loc fără public, iar credincioșii sunt încurajați să rămână acasă, dar nu există o interdicție clară în acest sens.

      Bisericile rămân deschise în Rusia, dar autoritățile recomandă oamenilor să stea acasă. Nici aici nu există, deocamdată, o interdicție specială, cu excepția diocezei din Sankt Petersburg.

      Georgia face excepție și ține bisericile deschise, lăsând la latitudinea oamenilor dacă vor sau nu să meargă la slujbă.

      EXACT țările care n-au participat si n-au semnat documentele eretice la sinodul cretan au de Inviere bisericile deschise.

  2. Super că l-ați băgat pe tipul ăsta!
    Se poate viziona tradus și de-aici, eu l-am preluat de pe alt site (DanielVla):

    5G TE LASĂ FĂRĂ AER!

    https://www.youtube.com/watch?v=lgMp2U7hFvY&feature=emb_logo

    ”Este important să înțelegem ce face 5G și ceea ce ne spun ei că face.
    Ni se spune în documentul IEEE, de formare al radiației, că această tehnologie ÎȚI COACE OCHII CA PE OCHIURI, în cel de-al Doilea Război Mondial.
    Noi trebuie să înțelegem cu toții că acestea sunt ARME MILITARE, acestea sunt FRECVENȚE DE ASALT.
    Nu trebuie să acumulezi nimic mai mult de asta, asta este ceea ce aveți nevoie să știți.
    Este cu siguranță RĂZBOIUL RADIAȚIEI MICROUNDELOR, căci despre asta este vorba.

    CHEMTRAILS, GEO-INGINERIE, INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ

    RISC PENTRU SĂNĂTATE

    O AMENINȚARE EXISTENȚIALĂ PENTRU OAMENI ȘI PLANETĂ

    Mărturia Doctorului Cameron Kyle Sidell din New York – SUA, doctor în primiri urgențe:

    -Sunt doctoral Cameron Kyle Sidell din New York, medic în Unitatea de primiri urgențe.
    Acum 9 zile am deschis o unitate de terapie intensivă pentru a avea grijă de bolnavii din oraș, testați pozitiv pentru COVID 19.
    În aceste 9 zile am văzut lucruri pe care nu le-am văzut înainte.
    În timpul tratării acestor pacienți, am fost martorul unor fenomene medicale care nu-și au explicația în contextual tratării unei boli care se presupune a fi o pneumonie virală.
    Acum 9 zile am presupus că am deschis o unitate de terapie intensivă în care voi trata pacienți care au un virus ce cauzează pneumonie, ce devastează plămânii din toată lumea, pornind de la ceva ușor, febră, tuse, uscăciunea gâtului și progresiv…crescând în severitate până când într-un final, se ajunge la ceva numit Sindromul Respirator Acut Sever (SARS).
    Aceasta este paradigma după care lucrează fiecare spital din țară.
    Aceasta este boala (SARS) pentru care se pregătește fiecare spital.
    Și aceasta este boala (SARS) pentru care, în următoarele 2 până la 6 săptămâni, aproximativ 170.000 de americani vor fi puși pe ventilație.
    Și totuși, tot ce am văzut în ultimele 9 zile, toate lucrurile care NU au sens, pacienții pe care îi văd în fața mea, plămânii pe care încerc să-i fac bine, m-au condus să cred că, COVID-19, NU ESTE ACEASTĂ BOALĂ!
    Și că funcționăm după o paradigmă medicală care NU ESTE ADEVĂRATĂ!
    Pe scurt…cred că tratăm greșit boala și cred că acest tratament greșit, v-a duce la un număr imens de răniri asupra a foarte mulți oameni, în foarte scurt timp.
    Cum New York-ul pare să fie cu 10 zile în făra restului țării, mă simt obligat să dezvălui această informație.
    COVID- 19, boala de plămâni, după cum văd…NU ESTE PNEUMONIE și NU ar trebui tratată ca fiind așa.
    Mai degrabă pare a fi ca o BOALĂ VIRALĂ INDUSĂ, foarte asemănătoare cu boala de altitudine.
    Este ca și cum zeci de mii de colegi americani ai mei, ar fi într-un avion, la 30.000 de feet altitudine și cabina de presiune, ar ceda încet, încet…
    Acești pacienți MOR încet, încet…din lipsa de oxygen.
    Am văzut pacienți depinzând de oxygen și când li s-a luat oxigenul, au devenit anxioși, stresați emotional și până la urmă, s-au albăstrit la față și, cu toate că păreau pacienți care sun în pragul morții, totuși, nu păreau pacienți care mor de pneumonie.
    Nu am fost niciodată un alpinist și nici nu știu condițiile din tabăra de bază sau din vârful muntelui, dar bănuiesc că pacienții care stau în fața mea arată mai mult ca și când o persoană a fost lăsată brusc (teleportată) pe vârful Muntelui Everest, fără a avea timp să se aclimatizeze.
    NU știu răspunsul final la această boală, dar sunt sigur că UN VENTILATOR NU ESTE SOLUȚIA.
    Asta nu înseamnă că nu avem nevoie de ventilatoare, avem absolut nevoie de ele, sunt singura cale la acest moment de a mai oferi puțin oxygen la pacienți.

    JOE IMBRIANO
    Administratorul site-lui B.S.
    Chimie – Universitatea din California Irvine, B.S. Biologic Science-Universitatea din California Irvine:

    ”Tehnologia care vine, v-a transmite la 60 GHZ.
    Acesta este spectrul de absorție al moleculelor de oxygen.
    Sunt cazuri unde în SUA, au fost lansate sisteme de emisie de frecvență 60 GHz și este UN SISTEM MILITARIZAT.
    NU TE AMESTECI CU MOLECULELE DE OXIGEN.
    30 de zile fără mâncare o să ajungi schilod și probabil o să mori, 3 zile fără apă știi ce se întâmplă…
    PENTRU O SCURTĂ PERIOADĂ FĂRĂ AER, SE STING TOATE PROCESELE METABOLICE ÎN CORPUL UMAN ȘI LA TOATE CELELALTE FORME DE VIAȚĂ PE CARE LE CUNOAȘTEM.
    Ce se întâmplă la nivel molecular, atunci când moleculele de oxygen sunt lovite de emisii de radiații la frecvența de 60 GHz (care credeți Dvs.că sunt bune…)?
    NICI NU ÎNȚELEGEȚI CE FACE ACEST LUCRU.
    Acest lucru afectează proprietățile orbitale ale electronilor și HEMOGLOBINA NU SE MAI POATE LEGA DE MOLECULELE DE OXIGEN.

    ”Radiația electromagnetică mimiletrică de 60 GHz afectează proprietățile orbitale ale elecronilor de oxygen, ceea ce duce la EȘECUL absorției de oxygen în globulele roșii, deoarece moleculele de oxygen excitate, NU se mai pot lega de homoglobină.
    Acest lucru afectează tot felul de procese metabolice din corpul uman și vei cădea mort, cu o iradiere susținută.

    Motivul pentru care intervalul de 60 GHz NU este de obicei specificat pentru utilizarea 5G, este că se încadrează în SPECTRUL FĂRĂ LICENȚĂ, folosit anterior de către armată, dar acum este disponibil pentru toată lumea, pentru UTILIZARE și ABUZ.” – din lucrarea ”Oxigen absorption makes 60 GHz perfect for backhaul Tammy Parker” (ștearsă de pe net…)

    La frecvența de 60 GHz, 5G întrerupe absorția normal a oxigenului în organism.
    Poate să te omoare dacă mergi într-o zonă care este pătrunsă până la capăt, de unde și dovezile pentru persoanele care au murit fără simptome.
    ERAU ASFIXIAȚI INTERN!

    Nu uitați! Sistemul 5G complet se află la cele mai timpurii faze de implementare.
    Similar cu 11 septembrie 2001 și schimbarea climatică, cea mai mare parte a populației NU va contesta narațiunea, va spune că NU 5G este problema.”

    Sfârșit

    1. Un şofer de TIR român, răpus de coronavirus la Paris, scria inainte să se îmbolnăvească, pe pagina sa de Facebook: „Am văzut că în toată lumea spun că mor milioane de oameni şi sute de milioane sunt bolnavi. Întrebarea mea este: a văzut cineva un om bolnav sau un om mort de la Corona? Vă rog frumos să-mi ziceţi şi mie, să nu mor prost”
      https://adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/ce-ramas-urma-soferului-tir-roman-rapus-coronavirus-paris-o-fata-handicap-merge-lui-1_5e95a4ab5163ec4271b754bc/index.html

      1. Așa, și?!
        S-a DUS la loc luminos, la loc de verdeață sau la subsol!
        Asta-i viața!
        Toți suntem datori c-o moarte!
        Nu se spune că, înainte de apariția Antihristului, Dumnezeu va îngădui boli, necazuri prin care se vor curăța mulți, iar pe cei puternici, îi va ține până la a Sa a Doua Venire….unii, vor fi mucenici, alții, de partea Antihristului, etc…
        De când cu corona ăsta, parcă nu mai e voia să mori!
        Se murea și înainte, dar acum toți cad în aceeași capcană – mor de coronavirus!
        Zicea bezmeticul ăla de la (ne)Sănătate că nu se fac necropsii pentru că s-ar infecta personalul și nu-și ”permite”…când a fost întrebat DE CE a obligat personalul medical ca, indiferent de cauza reală a morții, să se pună pe certificatul de deces ȘI corona virus, apoi celelalte….
        NOAPTEA MINȚII!

    2. Cu toate ca acest articol poseda “diamante ideatice”, el nu contine si lumina vindecarii.( dar lasa sa se inteleaga). Nici Oxigenul si nici aerul nu pot vindeca. Oxigenul, prin hemoglobina, poarta energia necesara metabolismului vital; Vitalitate data si de aer. Dar, atat virusul, cat si metabolismul, au o combustie comuna- respiratia celulara- Anemia pernicioasa va da castig de cauza virusului, care se multiplica (prin inmugurire) in progresie geometrica. Atat inima, cat si plamanii, nu pot face fata acestei cereri de supralicitare. Mastile fie ele de orice forma. echipamentele de protectie, vaccinurile, medicamentele, cald sau frig nu pot satisface aceasta cerinta a doua forte contrare, si in concurenta (care pe care). Dar….. si Samson a putut fi invins, daca ii gasesti punctul slab. Fiind vorba de o transmisie energetica, aici trebuie gasita si solutia( pe care subsemnatul a si gasit-o) Ce spun Traci??? Pentru a vindeca boala, trebuie in primul rand sa vindecam cauza!!!!!!

  3. Doctorul asta a redescoperit roata: chinezii au publicat asta acum o saptamana!
    Research Reveals That COVID-19 Attacks Hemoglobin In Red Blood Cells, Rendering It Incapable Of Transporting Oxygen. Current Medical Protocols Could All Be Wrong!
    https://www.thailandmedical.news/news/must-read-research-reveals-that-covid-19-attacks-hemoglobin-in-red-blood-cells,-rendering-it-incapable-of-transporting-oxygen–current-medical-protoco

    Tratamentul este similar celui pentru methemoglobinemie si este ieftin si la indemana oricarui spital.

    Pacientii necesita administrare de oxigen. Albastrul de metilen este tratamentul de urgenta. Se administreaza in doza de 1-2 mg/kg in solutie 1% intravenoasa cu ser fiziologic.
    https://www.romedic.ro/methemoglobinemie

  4. Bonus:

    https://www.youtube.com/watch?v=fEhkJDz2vQ

    Pr.Kleomenis: Evreii sioniști, Rotschild, Bill Gates, prințul Filip, Regina Elisabeta, toți aceștia și alți evrei sioniști, de ani de zile, au pornit un război tăcut.
    RĂZBOIUL TĂCUT știți cu CE se face?
    Cu FRECVENȚE, cu RADIAȚII, se face cu Gigaherți, se face cu sistemele pe care vi le-au pus în casă: WIFI!
    Continuarea a ceea ce s-a început în America, și în alte țări, știți care este această continuare?
    Este 5G!
    În locul WIFI care se va desființa din casele voastre, vă vor pune WI-GIGA.
    Așadar, în WI-GIGA, radiația și continuarea știți care va fi?
    Va fi 6 Ghz (gigaherți).
    Știți ce înseamnă asta?
    Că la 6 Ghz, începe molecula de oxygen să se transforme și să se rotească, ca să înnebuniți!
    Știți ce înseamnă asta?
    CĂ VOM MURI CU TOȚII!
    TOȚI, CÂȚI SUNTEM, ÎN ORAȘE, VOM MURI TOȚI, CU O MOARTE LENTĂ…
    Vorbim despre radiații înfricoșătoare.
    Vă veți sataniza, (veți lua pe Satana), veți înnebuni!
    Și după ce se vor arăta toate aceste boli, vor umple spitalele, vor umple drumurile, vor umple curțile spitalelor.
    Știți ce vor spune evreii sioniști?
    ”A apărut o nouă PANDEMIE, o nouă boală!”
    Și după ce și-a făcut apariția o NOUĂ PANDEMIE, nu o vor pune pe seama că această nouă pandemie s-ar fi făcut de la WI-GIGA- 6 GHZ, desigur că nu…vor spune că NU știu cui se datorează această nouă pandemie, sau vor spune minciuni oamenilor și prostii, că de la altceva se datorează.
    Și următorul PLAN este: SĂ VÂNDĂ PURTĂTOARELE DE MOARTE VACCINURI, ”ÎMPOTRIVA” ACESTEI PANDEMII CA SĂ TERMINE DEFINITV PE OAMENI, SĂ NE TERMINE PE TOȚI!
    Și când va ajunge omul la SĂRĂCI(R)E, atunci va apărea…CINE?
    Cine? Știți cine se va arăta? Așa-i?
    ANTIHRIST, tatăl lor se va arăta…
    Când părintele (său duhovnic, gheronda…) s-a dus cu praștia, și cu pietre, la antene, ca să alunge DIAVOLII RADIAȚIEI, unii au râs, unii au batjocorit.
    Aveți dreptate și să râdeți, aveți dreptate și să batjocoriți.
    PROBLEMA celor mai mulți dintre voi, știți care este?
    Că vă veți afla în Iadul cel veșnic, și ce-o să ziceți?
    Ce malahie am făcut?”
    Traducerea și adaptarea v-a fost oferită de maica Justina Popovici.

  5. Multumesc frate adminis.
    Eu chiar sunt fericit ca postarea mea nu e.
    Faceți o treaba buna.
    Cu ajutorul Sfintilor toti trebuie sa continuati.
    Doamne ajuta-va!

  6. Extinderea retelei de oxigen in spitale , ca la ori ce pat sa fie oxigen este binevenita . Aparatele de ventilatie , aduc doar aer in plamanii pacientilor , iar daca ne mai amintim de la scoala aerul are doar in jur de 20 % oxigen !!! . Extinderea retelei de oxigen se poate face IEFTIN de ori ce firma de instalatii , cu teava , lipitura , robinete , tuburi de oxigen , etc. Iar asta chiar costa putin . Asa ca … parca se vrea … inmormantari dupa Pasti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button