X

[VIDEO] Bill Gates o zice pe șleau: Fără adunări publice, până nu se face vaccinarea în masă

https://www. youtube.com/watch?v=i1Xj_tzXMwI

„Ce activități, precum școlile, se pot desfășura într-un mod în care riscul de transmitere să fie foarte scăzut? Și ce activități, cum ar fi adunările de masă, pot fi – într-un anumit sens – mai opționale? Până să nu fi vaccinat pe scară largă, este posibil ca acestea să nu mai revină deloc.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Citiți mai jos planul lui Bill Gates:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Narator: Salutare, frați și surori.
    Bill Gates tocmai a scăpat pe gură porumbelul …Spune ceea ce toți știam, ceea ce vrea Bill Gates … iată:

    Bill Gates: … și ce activități, precum întrunirile în masă, ar putea fi – într-un anume sens – mai ”opționale”. Deci, până nu sunteți toți vaccinați, acele activități s-ar putea să nu mai revină deloc.

    Narator: M-am ocupat atât de mult de subiectul Bill Gates aseară – puteți vedea un videoclip cu el și cu Madonna. Tocmai a spus-o. Că el crede (sau ceea ce vrea el, obiectivul pe care-l urmărește el) este ”fără întruniri pe scară largă până oamenii nu se vaccinează în masă”.
    În videoclipul pe care l-am pus aseară, de la o dezbatere TED, spune că în chestiunea vaccinurilor este vorba de reducerea emisiilor de dioxid de carbon și reducerea populației. A zis: ”Dacă vacciurile și un anumit tip de sănătate reproductivă ar merge ca pe roate, ar putea reduce populația cu 15 până la 20 %”.El vrea să închidă totul, nu vrea să le dea voie oamenilor să facă nimic până nu se vaccinează în masă, chiar dacă virusul este complet eradicat. Ceea ce ar trebui să se întâmple (eradicarea) pe la mijlocul acestei veri, sau mai devreme.

    Sunt cutare, transmit un raport la Rubrica ”Apocalipsa în desfășurare”.
    Să aveți o zi binecuvântată.
    Fiți mulțumitori.

  2. Încă e liber masonul ăsta? Eu nu cred! De ce-o fi demisionat oare de la Microsoft? Sau a fost “demisionat” … Cred că e cu ceilalți la un loc, plecat în “croazieră” …

  3. http://youtube.com/watch?v=4X-KkQeMMSQ

    Câteva informații esențiale:
    – (pentru SUA) nu se va putea reveni la normalitate până nu vor scădea numărul de îmbolnăviri (the numbers drop). Chiar și așa, se va reveni la un ”oarecare grad de normalitate”;
    – Gates vede întruniri publice în SUA peste 18 luni. Un pic mai puțin de 18 luni dacă lucrurile merg ca pe roate;
    – susține ideea de a fi produse miliarde de doze de vaccin pentru actuala pandemie;
    – preconizează că țările în curs de dezvoltare vor deveni cele mai afectate de virus;
    – estimează că pagubele economice vor fi la nivelul a mii de miliarde de dolari (mult mai mult de 4.000 de miliarde) și că în toată lumea vor muri sute de mii de oameni;
    – zice că vom reveni la un anumit grad de normalitate atunci când va fi disponibil vaccinul;
    – revenirea la normalitate o vede în viitorul nu prea îndepărtat;
    – introduce conceptul de ”activități opționale” (întrunirile publice)

  4. [admin: poți face articol separat cu asta dacă socotești că este de folos pentru oameni]

    http://youtube.com/watch?v=4X-KkQeMMSQ

    Interviu pe larg: Bill Gates despre pandemia coronavirusului (2 aprilie 2020)

    Miliardarul filantrop Bill Gates vorbește cu gazda emisiunii de la CBS, Anthony Mason, pe subiectele: de ce avem nevoie de ”măsuri puternice de izolare la nivel național” pentru a lupta cu pandemia de coronavirus; cum ar putea să treacă ”ani de zile” până economia SUA revine unde era înainte de criză; și de ce crede că ”pentru următoarea epidemie vom fi mult mai pregătiți decât pentru cea de acum”

    00:00

    Gazda (G): Care credeți că e cel mai important lucru pe care ar trebui să-l facem acum, ca americani ?
    Bill Gates (B): Primul lucru este izolarea socială, astfel încât numărul de contacte în afara familiei dumneavoastră este minimizat. Spălarea mâinilor, distanțarea pe cât posibil. Măsurile respective vor face ca această creștere exponențială a epidemiei să stagneze. Avem speranța că vom vedea această stagnare în decurs de o lună, în mare parte din țară. După ce mai trece o lună, trebuie ca numărul de îmbolnăviri și de decese să scadă destul de mult pentru a putea vedea la ce activități putem da drumul din nou.

    00:41
    G: Credeți că ar trebui să existe o politică la nivel național ?
    B: Absolut. Câtă vreme oamenii se mișcă numai în interiorul țării, suntem toți împreună. Nu este fezabil să creăm zone separate în țară, deoarece lucruri precum mâncarea și curentul electric sunt esențiale și vrem ca toți să beneficieze de ele. Dacă vom implementa la nivel național aceste puternice măsuri de izolare, asta ne va ajuta pe toți să ieșim din această situație mai repede, să reducem numărul de morți și să încetinim recesiunea economică,

    01:22
    G: Unele state americane au adoptat politici diferite de ale altor state. Credeți că Președintele Trmp ar trebui să fie un lider mai bun pentru națiune ?
    B: Eu zic că presiunea venită din partea guvernatorilor, a puterii executive, a experților ar trebui să fie foarte puternică, în așa fel încât toți cei 50 de guvernatori să își facă treaba. Măsurile privind izolarea sunt luate la nivel federal. Cu cât începi mai repede, cu atât vei avea mai puține cazuri de îmbolnăviri, și ne vom apropia mai mult de momentul când vom reveni la o oarecare normalitate.

    01:56
    G: Anul acesta, Fundația Gates a donat 100 milioane de dolari pentru lupta împotrva acestui virus. Ce fel de proiecte susțin acei bani, cum îi ajută pe americani în acest moment ?
    B: Fundația lucrează mult pe partea de diagnosticare și vaccinare. Pentru a înțelege cum să facem vaccinuri noi și în cantitate mare. Asta facem tot timpul. Acest lucru ne face să înțelegem riscul pandemic și să vorbim despre el, și asta facem de mult.
    Când am fost loviți de acest virus, am constatat că un lucru cheie este să creștem capacitatea de testare foarte rapid. Există un anumit număr de companii care lucrează la asta. Am avut întâlniri prin videoconferință cu responsabili ai companiilor farmaceutice, ai companiilor de diagnostic medical, pentru a lua aceste măsuri, ca să vedem ce se întâmplă. Testarea este importantă, la fel și administrarea de medicamente pentru a trata boala. Pentru asta am creat un ”accelerator terapeutic”. Lucrăm îndeaproape cu firmele de medicamente. Ele sunt cele care ne pot aduce înapoi la nivelul unde nu eram îngrijorați de întâlniri în masă. Dar acest moment este undeva la 18 luni în viitor.

    03:14
    G: Credeți că va dura cel puțin 18 luni până ajungem acolo ?
    B: Dacă totul ar merge ca pe roate, am putea ajunge acolo un pic mai devreme. Dar nu vreau ca oamenii să se aștepte la ceva mai rapid. Trebuie să ne asigurăm că e o procedură sigură, trebuie să construim fabricile. Echipa noastră de experți în vaccinare lucrează cu dr. () și echipa lui. Cred că avem un mesaj comun despre ce avem de făcut în această privință.

    03:40
    G: Unde credeți că ar trebui alocate cu prioritate fondurile, în acest moment ?
    B: În mod evident, cea mai mare priritate o au echipamentele critice – ventilatoare, măști, echipament de protecție, pentru a ajuta personalul medical. Apoi capacitățile de testare. Astfel încât omul să știe în 24 de ore dacă este bolnav. Pe toți cei simptomatici trebuie să-i trimitem acasă, și în 24 de ore trebuie să știe sigur astfel încât să se izoleze singuri și să nu infecteze pe mulți alții.
    În timp, probabil că vom construi fabrici pentru a produce vaccinurile pe care le considerăm viabile. Sunt cel puțin 7 vaccinuri pe care le considerăm viabile. În paralel, va trebui să facem teste. Probabil că vor rămâne două vaccinuri care vor concura umăr la umăr. E riscant, dar e atât de important să producem câteva miliarde de doze, nu numai câteva sute de milioane. Pentru că aceasta e o problemă mondială. Chiar dacă SUA au cele mai multe cazuri în acest moment, cu timpul țările în curs de dezvoltare vor fi cele mai afectate – din păcate – pe măsură ce epidemia se extinde la nivel global, deoarece le este mai greu să implementeze măsurile de izolare socială, iar sistemul de sănătate este foarte slab.

    05:05
    G: De foarte multă vreme te plângi că nu prioritizăm testarea. Cum ar trebui să procedăm ?
    B: Guvernul federal trebuie să stabilească prioritățile, deoarece există mulți oameni îngrijorați care ar vrea să se testeze. Dacă am avea capacități infinite de testare, ar fi minunat. Cam jumătate din teste merg la oameni care nu ar trebui. Trebuie să aștepți 3-4 zile să obții rezultatul, chiar dacă lucrezi în sistemul de sănătate. Acele rezultate ar trebui să se întoarcă în 24 de ore, și asta obținem când vom prioritiza în mod adecvat depistarea contactelor și vom testa cu prioritate pe cei care sunt cu adevărat simptomatici.

    05:51
    G: În 2015 ne-ai avertizat că nu suntem pregătiți pentru următoarea epidemie. De ce nu suntem mai bine pregătiți ?
    B: Au fost făcute foarte puține investiții în domeniu. De exemplu, pentru a accelera depistarea. Am fi putut face mai mult în această privință, din 2015 sau chiar mai devreme. La fel, capacitatea de a produce medicamente antivirale, anticorpi, vaccinuri.
    Fundația noastră și câteva guverne au lucrat la unele platforme noi de vaccinare, cele care sunt cele mai promițătoare și a căror implementare este accelerată în contextul noii pandemii.
    Din păcate, nu poți estima riscul. Am avut câteva întîlniri pe această temă, dar apoi a fost redus personalul care lucra în această zonă.
    Pandemia va produce pagube de mii de miliarde de dolari. Se vor pierde sute de mii de vieți omenești, în toată lumea. Cred că acum oamenii vor înțelege de ce trăgeam acele semnale de alarmă.
    Pentru următoarea pandemie, vom fi mult mai bine pregătiți decât suntem acum.

    07:13
    G: Cât de îngrijorat ești cu privire la rezistența economiei americane ?
    B. Economia are de suferit. Asta se traduce în nesiguranța zilei de mâine, oameni care-și pierd locrurile de muncă. Companii care întâmpină greutăți să-și finanțeze costurile de producție.
    Este minunat că cei din Congres au luat măsuri. Probabil se putea face mai mult în această privință.
    În privința economiei, PUTEM să o refacem. Va veni un moment când vom avea vaccinul, și lucrurile se vor întoarce la normal – la un oarecare nivel de normal – dacă facem lucrurile care trebuie. Iar asta va fi în viitorul nu prea îndepărtat.
    Dar economia poate să se refacă într-un mod cum oamenii care se îmbolnăvesc și mor nu o pot face. Va trebui să prioritizăm această izolare pentru a minimiza impactul medical.
    Este un lucru fără precedent. Te scoate din sărite. Pagubele vor fi de ordinul miilor de miliarde de dolari. Chiar mai mari. În 2015 am ținut un discurs în care estimam pagubele la patru mii de miliarde, și mă gândeam că e o sumă foarte mare. Dar am făcut estimări, estimări a făcut și Banca Mondială, iar pagubele acum vor fi mult mai mari de atât.

    08:33
    G. Ai avut diiscuții cu lideri de state, la Washington. Ați vorbit cu Președintele Trump despre asta ?
    B: Nu am vorbit cu președintele în mod direct. Fundația noastră va încerca să ajute într-un mod cât mai constructiv. De aceea am vorbit cu șefii companiilor farmaceutice, am vorbit cu un număr mare de agenții inclusiv Centrul Pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) și Institutul Național de Sănătate (NIH) despre cum am lucrat împreună cu aceste companii la un vaccin și la medicamente. Fundația naostră lucrează atât de mult în aceste domenii încât facem propuneri pentru a accelera găsirea de soluții, într-un mediu cooperant. Are loc un dialog foarte dens, de la distanță.

    09:18
    G: Din ce ai văzut până acum, au fost bune măsurile care s-au luat ? Am avut reacții bune face de această pandemie ? Avem vreun motiv să fim optimiști ?
    B: Există țări care au luat rapid măsuri. Taiwan și-a dat seama repede ce trebuie să facă. Coreea de Sud și-a accelerat capacitatea de testare și a prioritizat corect acțiunile, așa încât să primească rapid rezultatele.
    În China a scăzut atât de mult numărul de noi îmbolnăviri încât încep să se deschidă. Nu poți să spui că s-au întors la normal. Dar situația lor este un indiciu foarte bun că dacă iei măsuri puternice, lucrurile pot reveni la normal. Chinezii au redeschis fabricile, copiii pot merge din nou la școală. La noi nu s-au luat măsuri la fel de puternice la nivel național.
    China este un model, care dă speranțe. Chiar și în anumite părți ale SUA putem vedea că lucrurile se vor întoarce la normal. Mă aștept ca regiunile care s-au închis, și au luat cele mai bune măsuri, să-și revină până la sfârșitul lunii. Vor ajunge la un platou. Asta vezi înainte ca numărul de noi îmbolnăviri să înceapă să scadă.
    Înțelegem ce avem de făcut la noi. Va fi foarte dureros. Dar este mai bine să suferi durerea acum decât mai târziu, când durerea va fi mult mai mare – atât durerea medicală, cât și cea economică. Este mai bine să suferi acum, decât să bagi capul în nisip și să aștepți până când fiecare oraș are numere mari de îmbolnăviri, și să acționezi abia atunci.

    10:50
    G: Unii oameni sunt suspicioși cu privire la rapoartele despre China. Ai încredere în statisticile chinezilor ?
    B: Statisticile lor pentru ultimele luni sunt bune, cu o marjă de eroare de 10-12 %. Nu ar fi închis spitalele, nu s-ar fi deschis ca națiune. În mod clar au înclinat balanța în favoarea lor. Ar fi putut reacționa mai repede în fazele timpurii ale bolii, până când au început să ia acele măsuri uriașe în luna ianuarie.
    Oamenii nu ar trebui să permită ca frica lor față de o țară să le influențeze percepția. Trebuie să vadă: ce a mers acolo ? Cum ei s-au putut întoarce la muncă ? Cum nu s-au umplut spitalele lor ?
    Cu siguranță chinezii au înclinat balanța. O să ne contrazicem mult timp de-acum încolo cu privire la ce definiții dau ei pentru cazurile clinice, și fața de datele pe care le-au raportat. Dar cea mai importantă dovadă în cazul lor este modul cum au intervenit. Au trecut de la o creștere exponențială la descreștere. E o descreștere dramatică, chiar dacă avem îndoieli cu privire la rapoartele lor.

    11:59
    G: Ați vorbit despre ”exerciții de simulare a epidemiilor” pentru a ne pregăti de următoarea pandemie. La ce se referă expresia ?
    B: Unele țări cheltuie sume foarte mari pentru înarmare. SUA cheltuie cel mai mult, aproximativ 600 de miliarde de dolari anual. Pentru a se pregăti de un eveniment incert, care e războiul. Se poate să nu se producă, dar totuși ești dispus să faci această invetiție. Și te asiguri că ești pregătit, făcând exerciții militare unde încerci diferite scenarii.
    Aici avem o pandemie. În ultimii 20 de ani, șansele de izbucnire a unei pandemii au fost foarte mari. Aici îi îndemnam pe oameni să se concentreze. Trebuie să faci încercări: Oare poți efectua testele foarte rapid ? Cum creezi conexiuni cu producătorii de medicamente ? Câți bani le poți da în avans, astfel încât să reduci intervalul de 18 luni pe care-l avem acum ? Cine trebuie să se ocupe de aceste proiecte ?
    Dacă ai fi făcut simulări, toate aceste aspecte ar fi fost clarificate în detaliu și ai avea un plan de atac pe care l-ai putea activa, în lupta cu pandemia. Așa cum țările care au avut de-a face cu virusul SARS s-au comportat foarte bine în actuala pandemie.
    Cu siguranță vor trebui alocate zeci de miliarde de dolari în aceste măsuri anticipate. Acestea ne vor testa cu adevărat sistemul medical și ne vor asigura că ne putem mișca mai rapid decât virusul. Nu a fost cazul cu această pandemie, în faza inițială.

    13:41
    G: În 2001 am avut ultimul exercițiu medical, nu ?
    B: Au fost discuții pe această temă. Se pare că administrația Obama avea de gând să se ocupe de gripă. Nu știu dacă au dat publicului detalii despre ce au realizat. Dar ceea ce știu eu este un exercițiu din 2001, care s-a chemat ”Iarna întunecată”. Aceea a fost o simulare cu privire la variolă. Variola chiar este îngrozitoare, deoarece are o rată a mortalității de peste 30 &%. În acel caz, oamenii care au organizat exercițiul au constatat că nu suntem pregătiți. Virusul ar fi câștigat războiul.

    14:25
    G: De ce crezi că am fost reticenți să facem o asemenea pregătire ?
    B: Nu sunt sigur. Unele țări și fundația noastră au alocat fonduri către (CPY). Ei se asigură că platformele vaccinale sunt pregătite pentru virușii noi care ar putea apare. Au fost investiții modeste. Desigur, cea mai mare parte a proiectului este despre știință. Cum facem testare moleculară, cum putem construi anticorpi. Toate aceste lucruri avansează. Aceasta îți dă baza științifică pentru a construi unelte de răspuns pandemic care pot fi puse la treabă foarte rapid.
    Ceea ce trebuie să înțeleagă oamenii este cât de important este să te miști repede. Deoarece ai această creștere exponențială a cazurilor. În conferința mea din 2015 am arătat cum o altă boală respiratorie, gripa, se răspândește în toată lumea în câteva luni.
    Diferența dintre a acționa în prima fază – când ai echipamentele și pregătirea – și a aștepta câteva luni, asta e o diferență ca cea dintre zi și noapte.

    15:35
    G: Ați alocat 100 de milioane de dolari pentru lupta împotriva acestei pandemii. O parte semnificativă din acești bani merg către Africa. Acolo situația încă nu a escaladat. Cât de îngrijorat sunteți cu privire la Africa ?
    B: Sunt foarte îngrijorat cu privire la Africa și toate țările în curs de dezvoltare. Spui că nu au încă un număr mare de cazuri. Parțial, acest lucru vine din faptul că nu au o capacitate semnificativă de testare. Numărul de echipamente PCR pe care-l au este mult mai mic decât în Statele Unite, care au cele mai mare număr de astfel de echipamente din lume. Distanțarea lor socială este implementată foarte slab.
    S-ar putea ca sezonul estival din Emisfera Sudică să țină la distanță boala, și numărul de infectări să sporească în următoarele luni. Asta ar fi o veste bună pentru emisfera nordică, să aibe o perioadă de 6 luni în care infectarea să se răspândească mai încet.
    Cu excepția unei surprize – precum accea că virusul nu afectează așa mult acele populații – până la urmă este plauzibil că africanii vor avea cel mai mare impact economic și cel mai mare număr de morți de la acest virus.
    Ca oameni, ar trebui să ne pese de asta. De asemenea, ar trebui să ne preocupe să eliminăm acest virus de pe planetă, pentru a evita ca țările să se infecteze unele de la altele.

    16:58
    G: Ca om care v-ați preocupat de posibilitatea apariției unei pandemii, există un aspect care v-a surprins în ce privește acest coronavirus ?
    B: Credeam că vom reacțion un pic mai repede. Chiar și pentru mine, care lucrez în domeniu, măsurile pe care trebuie să le luăm sunt cu adevărat fără precedent. Felul cum trebuie să modificăm economia pentru ca numărul de îmbolnăviri să scadă. În ce privește modul cum putem minimiza impactul, ne aflăm cu adevărat în locuri neumblate. Chiar și următorul aspect: între experții noștri și reprezentanții guvernului apar multe discuții cu privire la problema – după ce scade numărul de cazuri, cum gestionezi o astfel de situație favorabilă ? Ce activități sunt foarte benefice și pot fi redeschise într-un mod în care riscul de transmitere a bolii să fie foarte mic ? Un exemplu ar fi învățământul. Ce activități ar putea fi considerate, într-un anumit sens, mai opționale ? Un exemplu ar fi întrunirile publice. Până oamenii nu se vaccinează pe scară largă (widely vaccinated), asemenea activități s-ar putea să nu se mai redeschidă deloc.

    18:05
    G: Cât credeți că va dura această situație ?
    B: Eu sper să văd că numărul de noi îmbolnăviri stagnează în Statele Unite, până la sfârșitul lunii. Numărul de îmbolnăviri va determina măsurile pe care le vom lua. Pentru acele locuri unde închiderea activităților se face bine, ar trebui să vedeți că ating un vârf de îmbolnăviri. Apoi, după încă 4 săptămâni ar trebui să vezi că numărul de noi îmbolnăviri scade destul de mult. Asta în caz că menții măsurile. În caz că nu te relaxezi în această privință.
    Când numărul de noi îmbolnăviri ajunge la un nivel destul de mic, abilitatea de a depista și testa contacții bolnavilor rămași va fi foarte, foarte mare. Atunci devine posibilă o anumită deschidere, într-un anumit grad.
    Am zis că durează între 6 și 10 săptămâni până atunci. În fiecare săptămână ne uităm la numărul de oameni afectați (we look at the numbers). Ne ajută să vedem cât timp vom mai sta în această situație extremă – în care nu putem ieși afară și să interacționăm (mixing around).

    19:10
    G: Probabil că aveți în vedere cel mai devreme mijlocul verii pentru redeschidere ?
    B: Aș zice că acolo unde s-a început foarte devreme vor avea foarte puține cazuri spre sfârșitul lunii mai. Dar ar fi dur dacă atunci am avea alte zone din țară unde sunt multe cazuri și transmit boala în celelalte zone.
    Deci trebuie să testăm mulți oameni până ajungem acolo și să gândim corect. Măsuri puternice la nivelul întregii țări. Acestea sunt cele două lucruri care ne vor spune că sfârșitul lui mai este momentul potrivit.
    Mai este un aspect, despre care nu suntem siguri: sezonalitatea virusului. Nimeni nu ne poate garanta că virusul e sezonier. Dacă este sezonier, numărul de noi infecții ar putea să scadă pe măsură ce intrăm în primăvară și vară. Acest aspect este important pentru gripă sau alte virusuri care afectează sistemul respirator.
    Informațiile disponibile vor fi cruciale pentru noi. Pe măsură ce continuăm să testăm în mod corect, acele informații vor constitui un ghid foarte solid pentru noi cu privire la ce facem mai departe.

    20:14
    G: Cum prioritizați cine este testat ?
    B: Esențial în această privință este să testezi pe lucrătorii din sistemul medical, oamenii care lucreză în domenii strategice, contacții oamenilor testați pozitiv sau ai oamenilor care au simtome. Din nefericire, acum multe teste se fac pe oameni care nu au nimic și sunt doar îngrijorați. Până nu putem opera la capacitate maximă, acei oamemi nu ar trebui să aglomereze capacitatea critică de testare. Astfel încât să putem furniza rezultate în decurs de 24 de ore pentru toți acei oameni care lucrează în domenii critice.
    Pentru unii dintre oameni avem un subset de aparate care lucrează și mai rapid. De exemplu, lucrătorul din sistemul medical ar trebui să aibe rezultatul într-o oră la mașinile cu testare rapidă.
    La ora actuală, rezultatele vin în trei zile, iar asta e inacceptabil.

    21:10
    G: Dumneavoastră nu ați studiat numai mecanismele pandemiilor, dar ați condus și o companie americană foarte mare. Puțini oameni din lume au lucrat în ambele domenii. Ce prognoză aveți pentru economia americană ? În cât timp credeți că-și va reveni ?
    B: Economia își va reveni. Pe măsură ce redeschidem activitățile și oamenii se întorc la muncă, în aproape toate domeniile. Învățământul este repornit. Veți începe să vedeți refacerea. Vor dura ani de zile până vom revemni la nivelul de dinaintea pandemiei. Este un mare șoc economic. În anumite domenii vom dori să se facă vaccinare pe scară largă (”some things we really will want to be broadly vaccinated”) ca să nu mai fim îngrijorați de această situație și să nu ne mai schimbe comportamentul într-un mod semnificativ.
    Cu siguranță așa va fi. Vor dura ani de zile până ne vom reface. Dar economia se poate reface și se va reface.

    22:08
    G: Ce șanse credeți că sunt să izbucnească din nou epidemia în toamnă sau în iarnă ?
    B: În câteva luni vom înțelege sezonalitatea acestui virus. Vom vedea dacă va crește nivelul de infectare în emisfera sudică. Vom vedea dacă va scădea nivelul de infectare aici.
    Ar fi foarte bine dacă acest virus ar fi sezonier. Pentru că în emisfera nordică, unde trăiesc cei mai mulți oameni, ne-ar da un răgaz de 6 luni să ne punem bine la punct cu măștile, sistemele de disgnosticare, echipamentele de protecție, să înțelegem medicamentele care pot salva vieți aici. Nu s-a realizat un progres prea mare cu vaccinul.
    Toți sperăm că seamănă cu gripa în privința sezonalității. Chiar dacă, așa cum spui tu, toamna ar fi bine să nu ne prindă relaxați. Ar fi bine să fim pregătiți în caz că virusul începe să atace din nou.

    23:02
    G: Credeți că viața noastră va mai fi la fel ?
    B: Pentru un anumit timp, nu va mai fi la fel. Toți care au trecut prin asta vor vedea această experiență ca pe o parte dramatică, înfricoșătoare a vieții lor. Îi va afecta pentru totdeauna: ce lucruri îi îngrijorează, cumm privesc lucrurile.

    23:28
    G: Ar trebui ca viața să fie la fel ?
    B: Dacă am fi fost pregătiți, nu ar devenit o asemenea problemă dramatică și uriașă. Nu ar fi mult să ne gândim că sunt țări, precum Taiwan, care nu vor trebui să mai treacă printr-o astfel de închidere dramatică a activităților. Pentru că au fost atât de eficienți în a depista pe cei infectați care intră în țară, în a depista și testa contacții – cu rezultate foarte rapide.
    Și după al doilea război mondial lucrurile nu au mai fost niciodată la fel. Au fost folosite bombe nucleare.
    Ar trebui să ne folosim vigilența, și investițiile, și cea mai bună cunoaștere științifică pentru a ne pregăti pentru următorul eveniment de acest fel. Și va fi unul. Nu putem ști când. Dar este un risc substanțial pentru un interval de 20 de ani.
    Despre întrunirile publice: când vom avea vaccinul, cred că îngrijorările noastre de acum, și schimbările de comportament pe care acestea le-au produs, pot reveni la un nivel apropiat de cum erau înainte de această criză.

    24:36
    G: Credeți că vom vedea pandemiile cu alți ochi de acum încolo ?
    B. Cu siguranță. Au fost câteva filme cu această temă, nu au avut prea mare succes. Dar au avut un cât de mic succes. De obicei se întîmplă un miracol la sfârșit, când eroul inventează ceva și totul revine la normal.
    Faptul că oamenii nu sunt conștienți de acest pericol este un factor de risc, poate cel mai mare. Există riscul să moară zeci de milioane de oameni. Așa ceva s-ar imprima definitiv în mentalul oamenilor.
    De data asta cred că vom fi pregătiți pentru următoarea pandemie.

    25:15
    G: Ați avut probleme să vă acomodați cu distanțarea socială ?
    B: Găsesc că e demoralizant (disconcerting) să mă trezesc în fiecare dimineață și să constat că am avut un vis ciudat. Și apoi să zic: oh, Doamne ! Da ! Nu trece nici o mașină pe pod. Prima mea întâlnire este la acel ecran, a doua la celălalt. Cineva o să-mi lase niște mâncare dar nu o să văd persoana.
    E un lucru foarte dramatic. Eu folosesc mult ecranele și mă gândesc mult la pandemii. Chiar și așa, îmi vine greu să cred că ne aflăm în această situație.

    25:55
    G: Așa este. Și în fiecare zi este ceva diferit, nu-i așa ?
    B: Da. Și trebuie să orchestrăm datele, cunoașterea științifică, cercetarea, și trebuie s-o facem foarte, foarte repede. În sistemul medical și în cercetarea științifică sunt mulți oameni extraordinari care ies acum la rampă. Mulțumim lui Dumnezeu pentru asta.

    26:20
    G: O ultimă întrebare. Până la urmă, au fost autoritățile nepregătite în privința testării ?
    B: Sunt sigur că vor fi multe ”autopsii” ale situației: ”putem face mai mult înainte să fim loviți de criză ?”, ”putem face mai mult după ce suntem loviți ?”
    În acest moment, cred că cel mai important este să privim înainte și să ne întrebăm: crește numărul de teste ? vine rezultatul în mai puțin de 24 de ore ? oare testăm oamenii care trebuie ?
    Încă n-am ajuns acolo, așa că hai să punem la punct aceste aspecte. Apoi vom putea să efectuăm ”autopsiile profunde” ale situației, poate peste un an.

    27:03
    G: Domnule Bill Gates, vă mulțumim mult că ați fost alături de noi. Vă rugăm să vă păziți sănătatea.
    B: Mulțumesc

    Câteva remarci:
    – operațiunea de testare este foarte suspectă. Este posibil să inoculeze ceva în organism odată cu testarea, sau să te însemneze cu semnul fiarei. De asemenea, aceasta ar putea fi o operațiune prin care ni se prelevează adn-ul, date care vor fi folosite pentru a construi vaccinul ce va fi folosit împotriva noastră;
    – în interviu sunt multe momente în care Bill Gates vorbește ca un fel de guvernator al Planetei. ”Ne uităm pe grafice și decidem ce trebuie să facem mai departe”. Din ce-am observat în înterviu, el vorbește așa deoarece colaborează cu autoritățile din SUA. Nu este plauzibil că stabilește el ce măsuri se vor lua pe planetă, dar s-ar putea să fie implicat în deciziile care se iau în SUA. În interviu spune deschis că experți de la fundația lui conlucrează cu oameni de la guvern.

  5. 16:58 acolo unde scrie ”până oamenii nu se vaccinează” în filmare BG spune ”until YOU’RE widely vaccinated” (la 17:50). Deci ”Până nu vă vaccinați”, nu ”până nu ne vaccinăm”. Sau: ”până nu te vaccinezi”
    Acuma, și asta e drept că folosirea persoanei a doua nu are un sens strict în engleză, la fel ca și în română. Adică folosirea persoanei a doua se poate referi și la toți oamenii. (ex: ”Până nu dai cu capul de pragul de sus, nu-l vezi pe cel de jos”)

  6. 25:55 Acolo unde scrie ”trebuie să orchestrăm datele” prin ”date” am tradus cuvântul ”numbers” (numărul de morți, numărul de noi îmbolnăviri, numărul de vindecări etc). Deci BG practic recunoaște că asta e o treabă orchestrată ? Orchestrarea presupune să dirijezi un anumit eveniment, în mod intenționat. Nu e de mirare că omul a avut un nod în gât atunci când a zis acest lucru

  7. La secțiunea de comentarii a acelei postări CBS, oamenii au năvălit claie peste grămadă. 99,99% din comentarii sunt împotriva lui Bill Gates. Probabil că restul sunt agenții plătiți ai sistemului.

    Printre cei care strigă împotriva lui sunt și fete.

    Câteva comentarii ale utilizatorilor:
    unul: sunt surprins că au dat drumul la comentarii;
    altul: probabil că vor să-i repereze pe cei care vorbesc împotrivă;
    altul: Bill Gates are experiență cu virușii, încă de pe vremea lui Windows 95;
    altul: niciodată să nu te încrezi în cineva care renunța la șefia unei mari companii IT și se apucă de cercetat vaccinuri;
    altul Bill Gates ar trebui închis pentru 9.999.999 ani și cheia trimisă pe Jupiter;
    altul: Super planul lui Bill – testare covid pentru toată lumea, pentru a aduna ADN-ul oamenilor. Vaccin cu cip pentru toți oamenii;
    altul David Icke recomandă ca împotriva lui BG să fie deschise dosare de crime împotriva umanității, la nivel global;
    altul: BG vrea să facă vaccinarea obligatorie, dar nu pentru copiii lui;
    altul: mai este cineva care simte că se va întâmpla ceva mare ?;
    altul: stați să văd dacă am înțeles bine: deci tipul care țipa că vrea controlul populației și vaccinări obligatorii acuma vrea să-mi dea vaccinul lui suspect. Nu, mulțumesc !;
    altul: acum 5 ani acest om știa la modul propriu că va apare acest virus, și a vorbit despre asta la TedTalk;
    altul: nu vrea să-și vaccineze copiii. Întrebați-l ce a pus în vaccin;
    altul: puneți-l pe el și pe ceilalți ca el într-o navă cu direcția Lună, laolaltă cu toți banii lor. Dați-le pur și simplu ce doresc. Să fie singuri cu banii lor, în așa fel încât noi să trăim;
    altul: pentru un moment, am avut impresia că Bill vorbește despre cotațiile de la bursă;
    altul: doctorii Peter Hotez și Paul Offit, care de mult sunt susținători publici ai vaccinării, amândoi zic că este imposibil să obții un vaccin sigur împotriva coronavirus, într-un timp scurt. Gates vrea să treacă peste testările pe animale. Aceea e faza unde problemele mari ale vaccinului respectiv devin clare;
    altul: tipul pare foarte entuziasmat. Îl înțeleg ! Și eu sunt entuziasmat când mi-am dorit de mult să facă anumite lucruri și acum le pot face;
    altul: tipul zâmbește când zice anumite lucruri despre ”virus”. Vă spun sincer că sunt speriat;
    altul: atâta vă spun: nu luați vaccinul, și nu vă încredeți în Bill Gates;
    altul: orice s-ar întâmpla, nu primi vaccinul;
    altul: treaba capătă proporții Biblice. Pocăiți-vă și rugați-vă lui Dumnezeu;
    altul: nu știu de ce, dar intuiția îmi spune că tipul e unul din cele mai sinistre ființe de pe această planetă;
    altul: cu siguranță nu as accepta o bomboană pe care mi-o oferă el;
    altul: dacă un virus ar avea față, ar fi fața lui Bill Gates;
    altul: nu va reuși, iar rugăciunile noastre vor fi ascultate. El va ști Cine are stăpânire în privința omului. Dumnezeu intervine într-o astfel de situație;
    altul: nu sunt adeptul teoriilor conspirației, dar BG pare cam entuziasmat când vorbește despre acest virus;
    altul: Bill Gates sugerează că toată planeta să intre în carantină pentru un an – un an jumate. Asta va produce o devastare mai mare decât a făcut-o al doilea război mondial;
    altul: Bill, nu voi primi vaccinul tău, nici nu-mi voi băga cipul;
    altul: pregătiți-vă să vedeți o altă față a lui Bill Gates. Nu e tipul de persoană drăguță așa cum crede toată lumea;
    altul: sunt sigur că Bill Gates are o casă frumoasă sub aeroportul din Denver;
    altul: nu-mi amintesc. Știe cineva ce școli medicale a făcut Bill Gates ?;
    altul: sunt puține cazuri în Taiwan din cauză că încă n-au dat drumul la 5G;

    Sunt multe comentarii împotrivă. Este un lucru îmbucurător să vezi că oamenii sunt vigilenți și în alertă de nivel roșu.

    1. A vorbit de intentia din 2001 a lui Obama si ca au renuntat din cauza ca nu erau pregatiti!!! Adica, exista pericolul ca sa fie afectati si ei si de aceia au renuntat???

      1. Acolo a zis că era un exercițiu sanitar, care se chema ”Iarna întunecată”, ce simula izbucnirea unei epidemii de variolă. Cum face armata exerciții militare în care simulează diferite scenarii de luptă. Gates zice că oamenii ar fi pierdut bătălia cu boala (deci, dacă izbucnea o epidemie de variolă, n-ar fi putut s-o gestioneze).

  8. Domnul a zis sa sacrifice un miel, lui Moise și lui Aaron în țara Egiptului:
    „Să ia din sîngele lui, și să ungă amîndoi stîlpii ușii și pragul de sus al caselor unde îl vor mînca.”

    Dumnezeu anunță poporul Israel, în țara robiei Egipt, căci îi va elibera; El spune:
    “Cînd îl veți mînca, să aveți mijlocul încins, încălțămintele în picioare, și toiagul în mînă; și să-l mîncați în grabă; căci sînt Paștele Domnului.

    În noaptea aceea, Eu voi trece prin țara Egiptului, și voi lovi pe toți întîii-născuți din țara Egiptului, dela oameni pînă la dobitoace; și voi face judecată împotriva tuturor zeilor Egiptului; Eu, Domnul.Ieșirea – a doua carte a lui Moise capitolul 12- integral

    Pesaḥ sau Pesach, (în ebraică פֶּסַח, Pesaḥ, lit. Pasare, Paștile ebraic) este sărbătoarea religioasă a poporului Israel care simbolizează eliberarea din robia egipteană și ieșirea din Egipt a fiilor lui Israel conduși de Moise, și cei 40 de ani de peregrinare prin deșert. Este o sărbătoare fixă din calendarul religios ebraic, care se desfășoară anual în perioada 14-21 a lunii Nisan, lună ce marca în antichitate începutul anului ecleziastic ebraic. În timpul acestei sărbători nu se consumă pâine și nici produse dospite.
    In aceasta Miercuri seara, evreii din întreaga lume se vor aduna acasă pentru ceremonia de miere a Paștelui (masă festivă), care a avut loc prima oară cu 3.332 de ani în urmă, în noaptea înainte ca israeliții să părăsească Egiptul. O parte a ceremoniei necesită deschiderea ușii din față și invitarea tuturor celor care le este foame să intre. Când se va face acest lucru, o privire către ceruri va dezvălui un spectacol astronomic: ce-a mai mare super luna a anului.Aceasta va fi cea de-a doua lună consecutivă, în care vedem o superlună . Luna trecută, o superlună a apărut de Purim. Acest lucru nu este neașteptat, întrucât atât Purim, cât și Paștele apar la mijlocul lunii ebraice, Purim în data de 14 Adar și Paștele pe 14 în Nisan. Calendarul ebraic este lunar, cu luna care începe cu apariția lunii noi. Prin urmare, luna plină va apărea întotdeauna la mijlocul lunii calendaristice.

    “26. Şi luna va străluci ca soarele, iar soarele va străluci de şapte ori mai mult, ca lumina a şapte zile, în ziua când Domnul va lega rana poporului Său şi va tămădui vânătăile de pe trupul lui. Isaia 30:26”
    ( URMARITI CERUL ,IN ACEASTA NOAPTE)

  9. Voi face o analiza care nu este evidenta directa ca acest virus este bio-inginerie, dar este destul de aproape.

    Începem cu primul studiu,

    Diferența de caracterizare a receptorului între sindromul respirator sever acut (SARS) și coronavirus asemănător cu SARS de provenienta din liliac.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2258702/

    În acest studiu pe care l-au efectuat în 2007, au preluat CoronaVirus de la lilieci SL-CoV S și l-au amestecat cu SARS din 2003, care era transmisibil uman, chimeric (material genetic amestecat din 2 specii diferite) pentru a vedea dacă pot face SL-CoV S sa se lege de receptorul ACE2 uman. Cu ceva succes (in sensul temporar, deaorece dupa un timp receptorul il respingea). De asemenea, au luat HIV și l-au ambalat cu acești viruși pentru a vedea dacă s-ar lega. De asemenea, cu un oarecare succes. Zhengli Shi de la Laboratorul Cheie de Stat pentru Virologie din Wuhan China a participat la acest studiu.

    În 2013 a fost efectuat un alt studiu.

    Izolarea și caracterizarea unui coronavirus asemănător unui SARS al liliecilor care utilizează receptorul ACE2.
    https://www.researchgate.net/publication/258202912_Isolation_and_characterization_of_a_bat_SARS-like_coronavirus_that_uses_the_ACE2_receptor

    In aceasta cercetare s-a plecat de la inceput (fara a mai cerceta), cu certitudinea că SARS din 2003 provine sigur de la lilieci. Cu toate acestea, nu au găsit legătura directă dintre cele doua.
    O mare parte a studiului a fost surprinderea de diversitatea generală a tulpinelor SARS-CoV-urilor. Acestia afirmă că, chiar și dintr-un singur eșantion, au putut extrage 7 tulpini diferite. Puteti verifica în paragraful final din a doua pagină:
    „În sfârșit, acest studiu demonstrează importanța pentru sănătatea publică a programelor de descoperire a patogenilor care vizează animale sălbatice care au ca scop identificarea „necunoscutelor cunoscute ”- tulpini virale necunoscute, în prealabil, strâns legate de agenți patogeni cunoscuți. Aceste programe, axate pe grupuri specifice de animale sălbatice cu risc ridicat și hotspoturi de apariție a bolii, pot fi o parte critică a viitoarelor strategii globale pentru a prezice, pregăti și pentru a preveni apariția pandemiei.”

    Două dintre persoanele care au participat la realizarea acestui studiu au lucrat pentru EcoHealth Alliance, care este un ONG care se concentrează pe prevenirea pandemiilor la nivel mondial, voi ajunge la asta mai târziu, dar au fost contribuitori majori la un program numit PREDICT USAID. Un alt dintre ei este Xingyi Ge, care în această lucrare este asociat cu Colegiul de Biologie din China. Dar…

    Următorul nostru studiu,

    Un grup asemănător cu SARS de coronavirusuri de lilieci în circulație arată potențial de apariție umană.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4797993/

    Acesta este un studiu din 2015, unde examinează un virus de la liliecii mici cu potcoavă (Rinolofide) numit SHCO14-COV. Ceea ce ei recunosc ca au folosit ceea ce ei numesc un sistem de genetică inversă pentru SARS-CoV, si au generat un virus himeric pentru a afecta șoarecii. Si au facut sa transmita virusul prin receptorii din plamani denumiti ACE2 !!! Replicand mai departe eficient în celulele căilor respiratorii umane in vitro (într-o eprubetă.) !!!

    „Apariția SARS-CoV a prezentat o nouă eră în transmiterea încrucișată a speciilor de boli respiratorii severe, cu o globalizare care duce la o răspândire rapidă în întreaga lume și la un impact economic masiv.”

    Acest articol este pur si simplu înfiorător. Acest articol oferă un compediu clar. Ghiciți cine au fost coautori în acest sens? Xing-Yi Ge și Zhengli-Li Shi. Ambii lucrează la Laboratorul cheie de patogeni speciali și biosiguranță, Wuhan China (singurul de acest fel din China).

    https://www.virology.ws/2015/11/19/bat-sars-like-coronavirus-its-not-sars-2-0/

    Deci, evident, aceasta a fost o problemă globală, nu? Pariați că a fost, cel puțin pentru cei ce stiau. Așa cum este ilustrat de Event 201, dar asta nu e tot!
    Acest lucru a fost atât de grav încât, de fapt, DOD (Department of Defense), în Statele Unite, prin SBIR (Small Business Innovation Research) prin legea CBD192-006, au căutat companii pentru a dezvolta un fel de contramăsuri pentru Corona Viruses, printre altele.

    https://www.sbir.gov/sbirsearch/detail/1606089

    Revenim la programul PREDICT USAID. Acesta a fost un program guvernamental care s-a întins între 2009 și 2019 in care a fost vorba despre colectarea de probe biologice de la diverse animale de pe planeta pentru a găsi boli noi și viitoare. Cu alte cuvinte, construiau o bază de date cu boli care ar putea fi îmbolnăviri viitoare. Nu este o idee proastă, insa daca legi asta cu cele 3 studii pe care ți le-am arătat, unde luau aceste probe și se jucau himeric cu ele pentru a le face să se lege de un receptor ACE2 uman și ai ceva aproape monstruos.

    Deci, există o versiune internațională a acestui program PREDICT USAID. Se numește Disease X (Boala X). În frunte cu nimeni altul decat OMS! Atât de mult încât bunul nostru amic, Anthony Fauci a declarat „că conceptul bolii X ar încuraja proiectele OMS să-și concentreze eforturile de cercetare pe clase întregi de viruși, în loc de tulpini individuale, astfel încât să îmbunătățească capacitatea OMS de a se extinde în tulpini neprevăzute.“ Ce inseamna asta? Colectați cat mai multe probe!
    Așadar, odată cu închiderea programului PREDICT au fost câțiva senatori supărați, precum King și Elizabeth Warren, care, pe 30 ianuarie, au scris o scrisoare către Mark Green de la Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională, solicitând ca programul să primească finanțare. Finanțarea care, fără îndoială, ar merge la ONG-uri și ar extinde finanțările din SUA la OMS. Desigur, Bill și Melinda Gates Foundation au rolurile lor groaznice în asta.

    Ce înseamnă toate acestea? Îți propun această întrebare. Este posibil ca ecologiștii și activiștii din această lume să fi eliberat acest virus, deoarece știau că va provoca o tonă de daune. Pentru a încerca să învețe guvernele noastre o lecție, pe care nu o vom uita curând? Mi-a devenit din ce în ce mai clar că aceste virusuri Corona erau bine cunoscute.

    Au dezvoltat acest virus în China, unde nu există aceleași standarde etice și oamenii sunt descurajați să pună întrebări, luand cel mai urât virus de liliac pe care îl puteți, jucați-vă cu el într-un laborator până când poate infecta oamenii subminand în mod intenționat toate sistemele care existau pentru a împiedica acest lucru să se întâmple. Dandu-i drumul virusului in China fortand-o pentru apararea propriilor interese ca să scoată toate materialele medicale din lanțul de aprovizionare al Occidentului. Controlează reacția prin frică și panică și tocmai când devine prea mult pentru oricine să suporte elibereaza soluția ceea ce înseamnă mai multă finanțare pentru proiectele care colectează mai mulți viruși din întreaga lume. Da vina pe oamenii ca nu se spala destul pe mâini sau nu poarta măști de față, polarizeaza societatea cat mai mult intre ea (tineri vs batrani, saraci vs bogati etc) Clateste, repeta …

    China a oprit exporturile medicale catre Australia, iar eu sunt 99% convins ca si celelalte tari doar că inca nu se stie.
    https://www.smh.com.au/national/chinese-backed-company-s-mission-to-source-australian-medical-supplies-20200325-p54du8.html

    Ultimul lucru de care aș dori să vă conștientizez, este ceva care a fost publicat în Lancet de OMS.

    Boala X: accelerarea dezvoltării contramăsurilor pentru următoarea pandemie.
    https://www.thelancet.com/journals/laninf/article/PIIS1473-3099(20)30123-7/fulltext

    Aceasta a apărut pe 17 martie a acestui an. Desigur, acest lucru provine direct de la Fundația Bill și Melinda Gates. Vorbind despre pregătirea unui inamic necunoscut, ei il numesc Pathogen X. Cel mai interesant paragraf din întregul articol este acesta.

    „În consecință, putem ipoteza că apariția unui focar catastrofic care implică Boala X este probabil să rezulte din transmiterea zoonotică a unui virus ARN extrem de virulent (numai spune) dintr-o zonă în care o convergență a factorilor de risc și dinamica populației va avea ca rezultat o transmisie susținută de la persoană la persoană. Această premisă nu neagă nevoia de măsuri împotriva altor tipuri de agenți patogeni de importanță pandemică, dar lucrul asupra bolii X pe care l-am făcut este modelat pe dezvoltarea unor contramăsuri medicale împotriva acestui arhetip de patogen particular. Cu toate acestea, dezvoltarea unor contramăsuri medicale nu necesită ca epidemiologia bolii X sa fie cunoscută și rămân multe elemente conservate ale dezvoltării produsului care nu variază pe baza fiziopatologiei sau epidemiologiei consacrate. În primul caz, dezvoltarea de contramăsuri medicale pentru boala X va include inevitabil planurile de detectare a cazurilor și mobilizeaza colectarea de mostre și date către dezvoltatori. ”

    Cu alte cuvinte, supravegherea în masă și colectarea de date a tuturor „eșantioanelor” adica Soylent Green prinde viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button