X

[AUDIO] PS Longhin Jar: Să nu ne înspăimântăm! Să pomenim mai mult numele lui Iisus decât cuvântul blestemat al virusului

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Oricat de multe cuvinte am spune,despre vrednicia,dragului si sfintitului parinte Longhin,putine si sarace ar fi …
    AXIOS!!!…bratul cel tare al lui Dumnezeu,sa fie cu el in toata vremea!!!…Credinta tare si mantuire!!!poporului dreptcredincios,..si milele Sale la toata lumea Sa

  2. O fi ingradit de erezie sau nu? Sau ingradirea de erezie a ajuns din jertfa un nimic? Nimic a ajuns azi ingradirea de erezie, dar cu siguranta nu va ramane asa, caci face parte din dreptatea lui Dumnezeu.

    1. Sigur, si nu suntem chair putini ! Hristos in inima ta, noi trebuie ne pregatim de moarte pentru Hristos, nu ne facem planuri de viata ! Hristos va birui prin cei putini ramasi in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button