X

A murit primul episcop de coronavirus

eparhijavaljevska.rs

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Episcopul Miultin de Valjevo al Bisericii Ortodoxe Sârbe, care a fost recent testat pozitiv pentru coronavirus, a trecut la Domnul în seara de 29 martie. 

„Cu mare tristețe și credință în Învierea în Împărăția Cerurilor, informăm publicul că aseară, dragul nostru părinte spiritual, Preasfințitul Episcop Milutin din Valjevo, s-a stins la Centrul Clinic Dragiša Mišović din Belgrad, după un scurt timp de boală cauzată de coronavirus ”, relatează Eparhia Valjevo .

Eparhia a anunțat că Ep. Milutin contactase virusul în urmă cu doar patru zile. Alți doi clerici ai eparhiei au fost testați pozitiv.

Declarația de la acea vreme sublinia că preasfinția sa a respectat măsurile de autoizolare care însoțeau starea de urgență.

Episcopul avea 71 de ani și probabil alte afecțiuni grave care i-au grăbit moartea.

Fie ca amintirea lui să fie veșnică!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

 1. Avea 71 de ani!
  Vârsta și genericul eventualelor boli A CONTAT!
  D-apoi, nu se spune că, înainte de venirea la putere a ucigă-l-ar toaca bâgat în Antihrist, Dumnezeu va lua la el pe cei care nu vor rezista?
  Sârbii sunt și mai drastici, de-a dreptul draconici la măsuri dictatoriale, fasciste!

  1. Eu îi ador pe sârbi, mi-ar fi plăcut la nebunie să mă fi născut în acel spaţiu… Sunt dârji şi nu negociază lucrurile clare: sârbul mai întâi te-mpuşcă şi p’ormă te-ntreabă de ce ai vrut să sari gardul la el în bătătură (fără să strigi de la poartă)!? Îi adoooooor, orice ar face!!!

   Bunul Dumnezeu să-l poarte-n Dragostea Lui pe înaltul ierarh ortodox din ţara vecină (oare o mai fi şi “prietenă”?!)…

 2. Voi nu observati alt numitor comun la cei care mor , pe langa varsta, boli mai vechi etc ??
  IMEDIAT DUPA CE LI SE FACE TESTUL SI SUNT DEPISTATI ASA ZIS POZITIV, MOR .
  NU O FI TESTUL MAI DEGRABA DE VINA DECT ASA ZISUL VIRUS ???? IN CE CONSTA PROCEDURA ACESTUI TEST, STIE CINEVA ? TI SE PREVALEAZA SANGE, SE APLICA CEVA PE PIELE ?? Imi povestea o cunostinta aflata in Franta ca o adolescenta, (sanatoasa in general, iubitoare de sport), avand niste banale simptome de raceala s-a dus la medic, a facut mai multe teste, i-au iesit, culmea, negativ, dar imediat dupa aceea a murit. Asta m-a pus pe gand cel mai mult. Iar acum, citind acest articol, fara sa vreau, banuiala incepe sa mi se intareasca.

  1. Multă lume crede că de fapt, TESTELE sunt pentru îmbolnăvire!
   Nu știu de ce neapărat PRIN SÂNGE, și nu printr-un exudat…
   Dacă ar avea teste ca la diabetici, mă înțep cu instrumentul meu, el vine doar cu testerul la picătura de sânge absorbită astfel imediat și direct, urmând afișajul cu da, sau ba!

  2. Testul se numeste PCR( polymerase chain reaction) si se ia proba din saliva … eu zic ca nu e cazul de a lega moartea cuiva de un test amarat dar ff folositor…altfel nu e cum sa afli ce material genetic te-a invadat…

   1. Ba sigur ca ESTE cazul !

    Si cum sa nu-i infesteze, cand chiar Mossadul satanist s-a ocupat de aducerea testelor !!!!

    Nu uitati ca acelasi Mossad satanist a infiintat ISIS, impreuna cu satanistul CIA !!! 

    Si sa nu credeti ca securistii sunt mai prejos !!!  Tot ce tine de scursurile iadului Traian Basescu si Johannis pute a satanism si crima organizata !!! Au inlocuit lucratorii din servicii patrioti cu satanisti de-ai lor, aserviti gloabasatanismului care va veni la pachet cu guvernul unic si cu antihristul !!!

    https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/israelul-a-apelat-la-serviciul-secret-pentru-a-gasi-kituri-de-testare-mossadul-a-reusit-sa-aduca-in-tara-100-000-de-teste-covid-19-1278219

 3. Oare nu e invers: a murit de afectiuni preexistente, iar coronavirusul n-a facut decat sa-i grabeasca sfarsitul?

 4. Off! Dumnezeu să îl odihnească cu drepturi Săi!
  Nu cred că a fost corona- dracul asta. Culmea..Acum nu mai moare nimeni de cancer ,sau de inimă…
  Ceea ce se spune in comentariul de mai sus tind sa cred ca poate fi adevarat pe langă aceasta manipulare prin tv ptr a induce panică. Frica scade imunitatea, iti induci singur starea de rau ..

  1. Am auzit că medicul Avicenna ar fi făcut un experiment, în antichitate. A pus un lup și un miel în câte o cușcă, unul în fața altuia.
   După o vreme, au murit amîndoi. Posibilă explicație: mielul a murit de la spaimă, iar lupul de la stres (pentru că nu putea înhăța mielul).

   1. Ei vor sa implementeze ca lumea sa faca aceste teste. Firea firoscoasa a spus ca se ocupa ea de bucureșteni. Dar eu am auzit multi oameni care nu sunt de acord sa fie testați. Unii spun ca doar asa ii pot contamina cu ce vor ei. S-a pus în discutie la TV, ca nu toată lumea va vrea sa se testeze. Atunci, a ieșit dobitocul de Petre Roman, care ce credeți ca a zis? Ca el ar face ca toată lumea sa fie testata CU FORTA. Va vine sa credeți, asa ceva? Ce criminal e.

 5. Domnul să-l odihnească în pace.

  Era unul dintre episcopii care au semnat în Creta ?
  Parcă la sârbi n-au semnat toți.

 6. Hai ca nici n-a avut virusul timp sa-l toace bine pe bietul om, abia se infectase. N-a murit de covid, ci de alta boala, mai veche. Dumnezeu sa-l ierte!

 7. Doamne ai mila de lumea Ta! Toate astea se intampla din cauza pacatelor noastre, suntem ocupati sa alergan dupa placeri diavolesti si nu sa Il cunoastem pe Dumnezeu.
  Partajati, va rog, articolele de pe ortodoxinfo.ro si de pe site-ul
  https://mantuireaorg.blogspot.com/?m=1, puteti gasi aici invataturi si pentru cei ce nu sunt ortodocsi sau sunt eretici, sa partajam toti aceste articole, sa ii ajutam pe oameni sa vina la Dreapta Credinta, este dureros cat de indepartata este lumea de Dumnezeu. Daca noi vom tacea, pietrele vom striga! Doamne ajuta!

  1. Asa este Dumnezeu sa ne lumineze per cale a lui Dumnezeu! Sa mergem per Calea POCAITEI! Mia placuta commentario Dv Sarut mìna Doamneajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button