X

Medic militar din Craiova: „Streinu – Cercel! Lasă-ne! Știm cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat! Opriţi acest joc pervers“

Doctorul Alexandru Cezar Andriţoiu a scris până acum zeci de mesaje pe Facebook împotriva modului în care autorităţile încearcă să gestioneze criza coronavirusului. În ultima postare, însă, într-un limbaj vulgar, cere „să se înceteze cu declararea deceselor din cauza COVID“.

Medicul primar Alexandru Cezar Andriţoiu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr.Ştefan Odobleja“, din Craiova, acuză autorităţile că dezinformează populaţia.

Iată mesajul integral postat pe Facebook de către medicul militar.

„Încetaţi cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici!

Alo! Presa! Ce e mişto să tot vorbeşti despre morţi? Acum o lună imi terminaţi toată ziua cu morţii din accidente rutiere!

În spitalele din România se moare din infecţii intra-spitalicești cât nu puteţi voi să număraţi! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-aţi otrăvit mâncarea si ne omorâţi zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectaţi cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu aşa -zis sdr. hemolitic-uremic. De fapt.. apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de şist pe la noi! Aţi tăcut mâlc! Streinu-Cercel!! Lasă-ne! Că ştim cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat. Unde vreţi să duceţi isteria asta colectivă? Opriţi-vă! Până nu vă opreşte o turmă înfometată şi disperată care ar putea să vă mature fără ca voi să stiţi nici măcar unde este Târgoviştea pe hartă! OPRIŢI-VĂ! POPORUL ROMÂN NU MERITĂ ASTA!”, a scris doctorul pe pagina sa de Facebook.

După câteva ore, medicul a şters mesajul. La fel a făcut şi cu toate celelalte postări pe care le-a scris şi le-a încheiat de fiecare dată cu urarea „Epidemie uşoară”. Medicul acuza autorităţile că nu ştiu cum să procedeze atunci când se confruntă cu o situaţie de criză. Au rămas, însă, pe Facebook zeci de postări cu textul ultimului mesaj. „by Cezar Alexandru”, au scris internauţii după ce au distribuit poastarea doctorului.

Singurul mesaj pe care nu l-a şters medicul de la Spitalul Militar din Craiova a fost: „Spălaţi-vă pe mâini, noi vă spalăm creierul”.

Citiți și:

Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

 1. Ince-incet se trezeste romanul „din somnul cel de moarte”, dar s-ar putea sa se umfle grozav mamaliga de data asta.
  Oricum, incet-incet se pare ca bate vant de Primavara!

 2. Are dreptate!!! Sunt convinsă ca mulți au murit din alte cauze nu din cauza COVID. Dar România trebuie sabotata și sunt mulți care o fac, atât politicieni, jurnaliști, medici, formatori de opinie etc, care apar pe micul ecran și în presa.

 3. Scrisoare deschisă către medicul Raed Arafat

  Domnule doctor, cu stimă, vă deranjează tot un doctor, dar de suflete (din păcate). Dacă vă întrebați cine sunt, sunt preotul care în ziua inundațiilor din Răchita a mers 7 km pe jos de la indicatorul spre Răchita, la Casa Parohială cu soția și copilul în rucsac, noaptea. Ne-am întâlnit pe drum și m-ați stimat atunci pentru dorința mea de a fi aproape de credincioșii mei aflați la ananghie indiferent de greutăți. Ne-am dat mâna, ne-am îmbrățișat și mi-ați urat spor în munca mea, iar la fel v-am dorit în munca dumneavoastră.
  Am fost și eu atunci preot în situații de urgență, dar nu mi-am publicat niciodată ajutorul, până acum. Am fost primul care am adus apă și medicamente în Răchita și tot primul care am trimis plase cu alimente în Răchita, Comuna Pianu, în Săliștea de Alba și la Sebesel. Fără diplome sau apariții, fără Felicitari și mulțumiri. De ce? Pentru că la fel ca dumneavoastră mi s-a părut normal! Dumneavoastră ați fost omul venit de departe care cu banii proprii ați cumpărat o ambulanță și ati mers voluntar oriunde a fost nevoie.
  Spun acestea pentru că avem funcții diferite dar ajutăm aceeași oameni.
  DAR totuși durerea mea e mare pentru că spitalul dvs. funcționează, dar al meu nu. De câteva zile îmi plâng de milă când intru în Biserică și suntem doar noi trei. Mă gandesc la credincioșii mei și mă rog nu cumva din vre-un accidebt să nu moară neîmpărtășiții. Știți cum e sentimentul ăla când puteai face mult mai mult dar ceva te-a ținut în loc dar eșecul a rămas? Dumneavoastră puteți fi medic dar eu trebuie să lucrez în izolare. Pacienții mei îmi așteaptă tratamentul dar spitalul e închis iar acasă nu am voie să merg , doar pentru urgențe.
  Domnule Arafat, sunt omul care vă stimez enorm de mult, nu sunt genul care să pun bețe în roate dar înțelegeți că mă doare:
  -mă doare când Biserica e goală iar autobuzele sunt pline
  -mă doare când Biserica e goală iar vămile sunt deschise
  -mă doare când magazinele sunt pline iar Biserica e închisă
  -mă doare când piețele sunt pline dar Biserica e goală
  -mă doare când știu că oficial cel mai mare focar de infecție e Biserica, și nu mall-ul, piața, marketul sau autobuzul

  Vă mai spun ceva, eu am două sate în grijă din mila Domnului. La Bisericile acestea, 99 % din populație sunt cei care îi cunosc pe de rost. 1 la % sunt străini. Deci cu ce e mai contagioasă Biserica decât o piață sau un supermarket unde nu cunoști pe nimeni din cei ce intră sau ies.
  Domnule Arafat ați pornit de la 0, la fel și eu în unele momente. Mi-am pierdut părinții de tânăr, nu vreau să mai pierd alte persoane dragi și cred că nici domnia voastră nu vreți! Nu vă judec pentru nici o recomandare dată, dar vă rog, deschideți-mi spitalul. Știți bine că medicina are o limită și de acolo intervine Dumnezeu. Ați avut/cunoașteți destule cazuri. Vă rog lăsați-l pe Dumnezeu să lucreze. Lăsați Biserica deschisă pentru oameni nu doar pentru preot. Vă implor! Dacă nu îi dăm voie lui Dumnezeu să lucreze prin preoți și prin oameni, mortalitatea va înghiți lumea!
  Domnule Arfat, am credincioși care plâng după tratament dar eu nu pot oficial să merg să îi tratez. Vă asuați cumva responsabilitatea pentru acele suflete care pot deceda netratate?
  Cum ați putea dumneavoastră trata un pacient, dacă spital nu aveți, ambulanță nu aveți, iar legal nu puteți ajunge la pacient și nu îi puteți da nici medicament, doar pe sărite?
  În războaie, prigoane, boli incurabile, Biserica NU a fost închisă niciodată. De ce acum? De ce acum e închisă și alte clădiri cu factor mai mare de risc sunt deschise ?
  Vă rog fiți deschis și opriți durerea lui Dumnezeu și lacrimile noastre. Lăsați-ne și pe noi preoții să vă fim alături, căci doar împreună dăm tămăduire. Și pentru noi preoții e situație de urgență . Ce se va intampla dacă toți medicii se vor infecta (ex Suceava) cine va mai tamadui? Preoții domnule doctor, căci atunci când de la medic nu mai ai șanse, vii la Dumnezeu și dacă ai credință de vei tamadui! Haideți să lucrăm împreună! Noi cu Împărtășania și Liturghia, voi cu toată doctoria și astfel împreună să ne rugăm și să ne dorim ca toți cei din spitale să meargă acasă la familiile lor iar noi preoți și medici să ne îmbrățișăm și să cadem în genunchi mulțumind lui Dumnezeu că împreună am reușit. Încă nu e târziu, dar va fi.
  Vă rog ascultați-mă! Eu mă rog pentru dumneavoastră și toți medicii și sper intr-o minune, dar nu se va putea decât împreună!
  Al dumneavoastră, împreună umil tămăduitor, preot Roșca Andrei.

  1. Parinte, unui musulman ceri cuviosia ta intelegere pentru deschiderea bisericilor ortodoxe din tara?!Vedeti si sub halatul alb cine este….

 4. Fraților, simt că îmi fierbe sangele în vine… Hai să lămurim o dată pentru totdeauna care este adevărata biserica ortodoxa romana :câțiva preoți îngrădit, hai, fie, și cei cu cuget antiecumenist, cu toate ca au trecut 4 ani de la Creta, dar, care, sunt clar împotriva ecumenismului și a actelor cu cip și lupta să scape de toate actele cu cip, apoi, credincioșii care ii urmează pe aceștia. Episcopi?! Clar, Inaltpreasfintitul Longhin, care este de origine română. Cei care, încă mai declara ca „Bor-ul” este Daniel și compania, vor avea aceeași soartă cu ei. Lucrurile sunt foarte grave. Nu mai merge cu jumătăți de măsură :ori ești cu Hristos, ori ești cu celalalt. Ați înțeles?! Timpul s-a scurtat…

 5. S-a spus la televizor că Sfânta Lumină nu va mai veni de la Ierusalim anul acesta!
  Cică focul aprins de preot are aceeași valoare! Exact ca la eretici, ca la papistași!

    1. Stiu de la duhovnicul meu….un preot ingradit de erezie si care s-a dezis de ierarhul lui eretic in mod public .Iar el stie din sursa sigura ca la Ierusalim nu s-a coborat lumina , tocmai fiindca slujba s-a facut in prezenta unui eretic monofizit..Si cum nu puteau sa se demaste au regizat evenimentul..Evident ca nu din capul meu am spus asta…Iar modul in care imi cer tu mie socoteala cum ca ” Stii tu? ” dovedeste cat de repede te repezi sa ceri socoteala cuiva.

 6. Fraților, pogoramant se face numai la epitimiile de la spovedanie și nu la dogme. La dogme, doar acrivie! Doamne – ajută, @roman.

 7. Doamne ai mila de lumea Ta! Toate astea se intampla din cauza pacatelor noastre, suntem ocupati sa alergan dupa placeri diavolesti si nu sa Il cunoastem pe Dumnezeu.
  Partajati, va rog, articolele de pe ortodoxinfo.ro si de pe site-ul
  https://mantuireaorg.blogspot.com/?m=1, puteti gasi aici invataturi si pentru cei ce nu sunt ortodocsi sau sunt eretici, sa partajam toti aceste articole, sa ii ajutam pe oameni sa vina la Dreapta Credinta, este dureros cat de indepartata este lumea de Dumnezeu. Daca noi vom tacea, pietrele vom striga! Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.