X

Un Guvern Unic Mondial prezentat în cadrul G20 ca soluție pentru combaterea Coronavirus

Foto: Gordon Brown fost Prim Ministru al Marii Britanii (2007 – 2010)

Un fost prim-ministru britanic a cerut crearea unui guvern global care să facă față pandemiei coronavirusului.

Gordon Brown, care a fost atât prim-ministru, cât și lider al Partidului Laburist de stânga al Marii Britanii din 2007 până în 2010, a declarat presei britanice că guvernul mondial pe care l-a propus va aborda crizele medicale și financiare cauzate de COVID-19. Ar direcționa eforturile pentru a găsi un vaccin pentru virus, ar organiza producția și distribuția lui și ar opri speculanții. De asemenea, acesta ar direcționa băncile centrale, ar proteja piețele mondiale emergente și „ar fi de acord cu o abordare comună a utilizării cheltuielilor guvernamentale pentru a stimula creșterea economică.”

Publicația Guardian a spus că Brown ar fi dorit Consiliul de Securitate al ONU să fi fost invitat astăzi la o întâlnire online de urgență a țărilor G20. Întâlnirea, găzduită de Arabia Saudită, abordează problema noului coronavirus.

„Acesta nu este un lucru care poate fi tratat într-o singură țară”, a spus Brown.

„Trebuie să existe un răspuns global coordonat.”

În timpul crizei financiare mondiale din 2008, prim-ministrul Brown a convins „alți lideri mondiali de necesitatea salvării băncilor”. El a găzduit apoi țările G20 la un summit din Londra, „care a venit cu un pachet de salvare în valoare de 1,1 trilioane de dolari”.

Luând în considerare criza financiară de acum, Brown consideră că „Avem nevoie de un Comitet Executiv de lucru”, a spus el.

„Dacă aș face-o din nou, aș face G20 o organizație mai largă, deoarece în circumstanțele actuale trebuie să ascultați țările cele mai afectate, țările care fac diferența și țările în care există potențialul unui masiv numărul de persoane care vor fi afectate – cum ar fi cele din Africa. ”

El a spus, de asemenea, că Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional au nevoie, „o creștere a puterii financiare pentru a face față impactului crizei [coronavirusului] asupra țărilor cu venituri mici și medii.”

Nigel Farage, liderul Partidului Brexit, și membru fondator al Partidului Independenței Regatului Unit (UKIP), a pus problema susținerii fostului prim-ministru pentru un guvern mondial.

„Gordon Brown nu se pricepe”, a spus el pe tweeter în această dimineață. „Globalizarea este cauza problemelor noastre, nu salvatorul nostru.”

Dar scriitorul Laurence England a găsit pledoaria lui Brown mai tulburătoare decât naivă.

„Gordon Brown stie ce vrea”, a replicat el. „Guvernul Unic Mondial este despre puterea pură asupra populațiilor, nu despre ajutorul oamenilor. Vor o lume de sclavi. A fost [Gordon Brown] un participant cheie la Bilderberg. ”

Întâlnirile Bilderberg au fost folosite ca forum pentru elitele mondiale din 1954 pentru a-și dezvolta viziunea asupra lumii. Participanții sunt liberi să utilizeze informațiile din discuții. Nimeni nu are voie să dezvăluie cine a spus ce.

Alți participanți la întâlnirea Bilderberg includ elite precum David Rockefeller, Bill Gates, Bill și Hillary Clinton, Angela Merkel, Tony Blair, Emma Bonino și Pierre Elliott Trudeau.

Conform propriei sale literaturi, scopul reuniunii anuale Bilderberg este „încurajarea dialogului între Europa și America de Nord”.

În cadrul Summit-ului de la Londra pentru G20 din 2009, Brown a spus: „Cred că Noua Ordine Mondială este în curs de dezvoltare și, odată cu aceasta, fundamentele unei noi și progresive ere a cooperării internaționale.”

Brown este acum trimisul special al Națiunilor Unite pentru educație globală .

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
GlobalizareNoua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Bildenberg nu poate fără sclavie, fără economii distruse, fără popoare prostite. Globalismul distruge tot. Este o cucerire insidioasă cu zimbetul pe fata si cu iataganul pe sub masă.

 1. China o sa mature pe jos cu clovnii astia, razboiul bate la usa si este inevitabil!

  U.S. plays dangerous game, China says, after warship sails through Taiwan Strait
  http://www.asahi.com/ajw/articles/13247645

  Russia Has Made China’s Air Force Stronger Than Ever
  Russia has transferred more than five hundred aircraft to China since 1990.
  The very first two modern Russian fighters, Su-27UBK, arrived in China on May 30, 1992. These aircraft became the “prelude to the era of heavy-weight fighters for the Chinese Air Force.”
  Chinese airpower is but one tool that Beijing can wield in the skies. If its massive missile forces perform as expected, destroying adversary runways, then there will be few enemy aircraft getting into the air to contest the supremacy of China’s fighters and bombers—or at least very few of them will be able to gain access to much of the western Pacific.
  https://nationalinterest.org/blog/buzz/russia-has-made-chinas-air-force-stronger-ever-137067

  1. Aceste lucruri trebuie sa se intample . De ce ? Pentru venirea domnului Isus Cristos . Este mentionat in biblie aceasta profetie pentru implinirea profetiei unde se cere identificarea oricarei persoane . Semnul fiarei din apocalipsa . 666 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.