X

Operatorii de telefonie vor furniza autorităților locația noastră. Acum se poate, dar în cazul Caracal nu

Image result for monitorizaregps

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vodafone, Deutsche Telekom, Orange și alți 5 operatori de telecomunicații au acceptat să furnizeze date privind localizarea utilizatorilor către autoritățile europene, conform grupului de lobby GSM Association (GSMA).  Datele ar urma să fie utilizate pentru combaterea crizei generate de coronavirus. Au fost voci care și-au exprimat, în ultimele săptămâni, îngrijorarea cu privire la utilizarea tehnologiei de către guverne pentru a monitoriza persoanele aflate în carantină, existând temeri privind supravegherea populației de către stat.

Acordul de a furniza date către Comisia Europeană a fost semnat și de Telefonica, Telecom Italia , Telenor, Telia și A1 Telekom Austria, care s-au întâlnit luni cu Thierry Breton, comisar european pentru piață internă și servicii.

Implementarea unui sistem european de monitorizare a utilizatorilor de smartphone-uri pentru limitarea pandemiei ar fi o premieră. Până acum, astfel de măsuri au fost implementate (sau au existat discuții pentru implementarea lor) doar la nivel național. Spre exemplu, potrivit The Guardian, guvernul britanic poartă discuții cu BT, proprietarul operatorului EE, pentru folosirea datelor colectate de telefoanele mobile în scopul verificării eficienței măsurilor de izolare.

Au fost însă voci care și-au exprimat, în ultimele săptămâni, îngrijorarea cu privire la utilizarea tehnologiei de către guverne pentru a monitoriza persoanele aflate în carantină, existând temeri privind supravegherea populației de către stat, potrivit Reuters.

Comisia Europeană spune că utilizatorii vor fi sub protecția anonimatului, iar datele despre locul unde aceștia se află sau se deplasează vor fi agregate și folosite pentru măsuri de combatere a răspândirii noului coronavirus.

Totodată, un oficial european a precizat că datele vor fi șterse după soluționarea crizei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Ipoteză:
  Trebuie să stăm toți în casă pentru ca să ne poată găsi, când îi va însemna pe oameni cu semnul fiarei.

  Fapte:
  – Azi-dimineață am auzit la radio că au de gând să aducă un ”sistem inovativ”, din Coreea de Sud, pentru depistarea celor infectați. Acest sistem va fi folosit mai întâi în București, ca un program-pilot, apoi se va extinde în toată țara. Vo organiza 12 echipe mobile și vor ”verifica” pe toți, mergând din ușă în ușă.

  – PNL au dat (sau vroiau să dea) o lege să fie împușcați 14.000 de viețuitoare din specia căprioarelor (căprioare, căpriori, pui de căprioară).

  Ipoteză:
  Ni se va introduce un cip [nanometric] în corp, prin intermediul ”vaccinului împotriva coronavirusului”

  Fapte:
  Azi dimineață l-am auzit la radio pe Alexandru Rafila (președintele societății române de microbiologie) că un ”tratament” va fi gata la vară.

  Ipoteză:
  Președintele Klaus Iohannis are de gând să prelungească ”starea de urgență”

  Fapte:
  Azi dimineață l-am auzit pe Klaus Iohannis la radio că autoritățile vor da o lege prin care cei cu rate la banci să le poată amâna pentru 9 luni (?!)

  Ipoteză:
  – Cineva cu putere de decizie are de gând să ne implice într-un război cu Rusia.
  – Avem de-a face doar cu obișnuita propagandă antirusească.

  Fapte:
  Mai înainte m-am perindat pe unde cineva din casă asculta la radio. O crainică de la o emisiune povestea cum rușii ne-au adus holera, în 2-3 rânduri.

 2. @@@Mihai,nu se pune problema cã nu se va prelungi;întrebarea e cu cât se va prelungi?eu sper cã maxim cu 1 lunã

 3. Cum ne putem mantui?
  https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/03/cum-pot-sa-ma-mantuiesc.html
  Ajutati la raspandirea Invataturii Dreptei Credinte printre ecumenisti, eretici, necredinciosi, partajand articolele de pe mantuireaorg.blogspot.com, este un site gratuit, nu se incaseaza nimic de pe urma vizitatorilor, este un site special pentru cei departe de Credinta Sfanta, ajutatii si faceti aceasta mica fapta buna in Postul Mare, ma doare inima sa vad cum oamenii se roaga dar nu stiu cui… Cum nu stiu Biblia iar cand vine un sectar ii poate prosti cum vrea… Va rog, raspanditi articolele de pe site printre cei care credeti ca au nevoie, tipariti si distribuiti publicatiile. Ii multumesc Domnului pentru ca m-a ajutat sa pot face acest site, ii multumesc si ca oameni buni si dreptcredinciosi partajeaza invataturile de pe el. Fiti binecuvantati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button