X

S-a propus însemnarea pe mână a celor izolați la domiciliu din cauza Covid-19

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, preşedinte al PNL Timiş, a declarat că ştampilarea vizibilă, cu tuş, a mâinii celor care trebuie să stea în carantină sau în izolare la domiciliu, pe fondul coronavirusului, ar fi o măsură “extrem de utilă” pentru monitorizarea mai eficientă a acestor persoane, relatează Agerpres. 

“Eu cred că în monitorizarea celor ce au de stat în izolare sau carantină ar fi extrem de utilă ştampilarea vizibilă a mâinii, cu tuş care să nu poată fi îndepărtat 14 zile. Dacă oameni educaţi au putut avea conduita pe care o ştim, la ce să ne aşteptăm de la cei – şi nu aş vrea să se găsească, din nou, cum am mai păţit-o, vreun ‘deştept’ care să mă considere rasist! -, la ce să ne aşteptăm de la analfabeţi sau semianalfabeţi – v-aţi îngrozi dacă aţi vedea formularele completate de unii, la frontieră -, de la cei care ştim că pe unde au fost s-au ocupat cu cerşitul şi furtul – şi am greşi amarnic dacă am considera că printre cei întorşi nu există şi unii care asta au făcut -, de la cei capabili să meargă la chefuit, la nunţi etc., când ei au impunere să stea în izolare sau carantină? De ţinerea acestora sub control depinde decisiv reuşita în lupta contra pandemiei. Şi e nevoie de fermitate, de asumare în acest sens!”, a spus primarul Nicolae Robu, într-o postare pe pagina sa de Facebook, sâmbătă seara.

Edilul a prezentat şi date referitoare la persoanele infectate cu noul coronavirus care au fost vindecate în Spitalul de Boli Infecţioase de la Timişoara. El a precizat că aceasta este ultima comunicare de acest fel pe care o mai face, dat fiind că s-a hotărât că asemenea date nu vor putea fi făcute publice decât de la nivel naţional, de către Grupul de Comunicare Strategică.

“Aşadar, astăzi (sâmbătă, n.r.) o nouă zi bună la Timişoara: încă 11 vindecaţi în spitalul primăriei Timişoara, Victor Babeş. În total avem acum 47 de vindecaţi dintr-un total de 55 avuţi pozitivi. (…). Cei 11 vindecaţi astăzi, referiţi mai sus, vor fi externaţi la noapte şi mâine. Bravo medicilor timişoreni!”, a afirmat primarul Nicolae Robu. El le-a adresat un nou mesaj timişorenilor, “fără panică, optimişti, dar prudenţi, disciplinaţi şi responsabili”.

“Încă o dată, fac apel la calm, dar totodată la responsabilitate. Trebuie să fim solidari, trebuie să fim respectuoşi, aprioric, cu toţi semenii. Dar în egală măsură, trebuie să fim necruţători cu cei ce se dovedesc iresponsabili, criminali, pur şi simplu. Mă refer, pe de o parte, la cei ce mint la intrarea în ţară privind locul de unde vin, contactele pe care le-au avut, starea de sănătate în care sunt etc., apoi la cei ce ajunşi acasă, nu respectă regimul ce le-a fost fixat, izolarea, respectiv carantina, dar şi la reprezentanţii autorităţilor ce nu-şi fac datoria cu conştiinciozitate, cu rigoare desăvârşită, atât în cadrul filtrelor de la intrarea în ţară, cât şi în diversele localităţi în care ajung cei veniţi” a mai scris primarul Nicolae Robu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

   1. Am vazut si eu acum. Probabil ca sa nu se alarmeze lumea. Erau convoaie de sute de humveeuri si de blindate, unele avand crucea rosie pe ele. O parte deja intrasera in New York, altele se indreprau spre Chicago si alte orase. Cedntrele de distributie FedEx erau transformate in spitale ambulatorii cu sute de paturi, ca in China.

   2. Am apucat să-l văd. Erau înr-adevăr convoaie. Dar nu e o dovadă concludentă.
    Ca să poţi spune cu siguranţă ar trebui să verifici de când sunt filmările. De la ce operaţiuni.
    Şi eu am văzut cu ochii mei un transport de vehicule militare, cu trenul, în 2017-2018. Asta nu înseamnă că mergeau să facă război. Mai probabil era că participau la un exerciţiu militar.

    1. This video was shot in Chicago this week.
     https://twitter.com/gatewaypundit/status/1241401141147156480

     NY State Declared Major Disaster Area After 56 Coronavirus Deaths — Military is Outlining Plans to Take Over Hotels, Dormitories, Arenas to Treat Patients
     https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/ny-state-declared-major-disaster-area-after-56-coronavirus-deaths-military-is-outlining-plans-to-take-over-hotels-dormitories-arenas-to-treat-patients/

     Army to Deploy After President Trump Declares New York a Major Disaster Area
     https://gellerreport.com/2020/03/nyc-disaster-army-deployed.html/

    1. Unii din comentatorii de la acea postare au atras atenția că unele filmări sunt vechi (2008, 2014). Ceea ce se vede cu siguranță este că nu este afișată data filmărilor.

  1. “Individul este handicapat venind față în față cu o conspirație atât de monstruoasă că nu poate crede că există. Mintea americană pur și simplu nu a ajuns la realizarea răului care a fost introdus în mijlocul nostru. ”

   J. Edgar Hoover
   https://ro.interestrip.com/459ro-32-top-secret-facts-about-j

   John Edgar Hoover a fost directorul FBI) de la 10 mai 1924 până la moartea sa, adică timp de 48 de ani. Până azi, J. Edgar Hoover a rămas cel mai mult timp în fruntea unei agenții americane, servind sub opt președinți.
   Începând cu anii 1940, au circulat zvonuri că Hoover a fost homosexual. S-a sugerat că Clyde Tolson, un director asociat al FBI, cel căruia Hoover i-a lăsat întreaga avere, ar fi fost iubitul lui.
   https://ro.wikipedia.org/wiki/J._Edgar_Hoover

 1. Asa vine pecetea fiare, prima oara tatuaj sa ne obisnuim a doua oara cip implantat prin vaccin.
  Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pre noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button