X

Biserica bulgară le cere credincioșilor să se roage de acasă

Image result for biserica bulgariei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Biserica Ortodoxă din Bulgaria a îndemnat sâmbătă credincioşii să nu vină la biserici, ci să se roage acasă în contexul înăspririi măsurilor destinate stăvilirii propagării coronavirusului, informează Reuters. 

Biserica Ortodoxă, care a fost reticentă la măsura sistării serviciilor religioase în urmă cu o săptămână, îndeamnă acum credincioşii să respecte restricţiile pe durata stării de urgenţă instituită în această ţară.

„Nu este un refuz al credinţei, ci un sacrificiu intern făcut pentru a păstra sănătatea altor credincioşi.

Daţi dovadă de înţelepciune şi modestie şi rămâneţi acasă. Noi, păstorii Domnului, ne vom ruga pentru voi şi familiile voastre din casa Domnului”, a spus mitropolitul Ciprian de Stara Zagora, un înalt cleric al Bisericii Ortodoxe bulgare, într-un discurs televizat.

Circa 75% dintre bulgari sunt creştini ortodocşi, deşi doar un mic procent dintre aceştia consideră mersul la biserică o activitate esenţială.

Bisericile de pe teritoriul ţării vor rămâne deschise pentru cei care au o nevoie urgentă de a le vizita, a mai spus mitropolitul Ciprian. Acesta le-a recomandat însă credincioşilor să păstreze distanţa unul faţă de celălalt şi să nu atingă obiectele din interior.

Bulgaria a interzis vineri accesul în parcuri şi locuri de joacă precum şi călătoriile neesenţiale între principalele oraşe din această ţară cu 7 milioane de locuitori, după ce luase anterior măsura închiderii şcolilor, barurilor şi restaurantelor pentru a pune în aplicare distanţarea socială.

Parlamentul a acordat armatei dreptul de a supraveghea punerea în aplicare a interdicţiilor vizând adunările publice extinse şi a permis autorităţilor să folosească date de trafic ale operatorilor de telefonie mobilă pentru a localiza persoanele puse sub carantină.

Până sâmbătă, în această ţară au fost raportate 142 de cazuri şi trei decese.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

 1. Nu pare a fi de bine. Oricum nu este nimeni obligat să meargă la biserică!
  Acum și în Bulgaria aceleași tâmpenii! Parcă ei nu sunt ecumeniști!
  Ne putem ruga de acasă, dar de ce să nu o facem și la biserică?

  1. Bai, OAMENILOR, aterizeaza EXTRATERESTRII, adica DRACII, si nu trebuie sa ne inchinam si sa scuipam in sint pentru , ca astia POCNESC si se fac praf cu OZN-urile lor
   E singura EXPLICATIE !
   Daca aveti alta, dati-o, eu n-am……

    1. Ce bine ti-ar prinde ” PETRE “sa vezi cele opt filme DOCUMENT “INGERUL RUS “,dar la fel de exceptionale sint si filmele document cu unii dintre cei mai mari DUHVNICI RUSI INAINTEVAZATORI CU DUHUL din secolul trecut
     “SAREA PAMINTULUI “.
     Iata link-ul:
     https://www.youtube.com/channel/UCtyKJZPUUAn3pgJDHDik_RA/videos

     P.S.
     DA,cei mai multi draci ies din IAD cu OZN-urile lor in zilele de pe urma ,(acolo ramin foarte putini )aflat in fundul pamintului, in zilele acestea ,prin doua locuri pe pamint : prin LACUL BAIKAL -RUSIA si GROAPA MARIANELOR -OCEANUL PACIFIC unde se afla si ATLANTIDA scufundata unde lucreaza penyru draci multi oameni vii ,furati de pe pamint in interesul dracilor .
     Si da,DRACII pot veni si din cosmos cu OZN ,de pe LUNA si de pe SOARE unde isi au salas ,spurcatii .
     DE aceea SCUMPUL OTROC ne spunea sa nu privim acum spre LUNA si in vazduh,pentru ca spurcatii fac tot felul de scamatorii (hipnotizante )care ne afecteaza .
     Eu ramin la parerea mea ca deja ne-au invadat ca “soldati americani.”
     I ar cei doi insi bruneti identici SPILCUITI,coborind dintr-un SUV negru cu o valiza in miini ,studiind un stilp de curent dintr-o curte ramasa pustie de citeva luni ,prin moartea fiului si mamei acestuia unul dupa altul ,in urma cu citeva luni , vazuti de cineva CITOV LA MINTE din curtea proprie ,dupa niste cladiri ,dar simtiti de ciine care a HANTANIT la ei circa 20 minute ,iar cind s-a dus in casa dupa ochelarii de distanta ,au DISPARUT fara sa auda motor de masina , asta undeva prin MUNTENIA ,(despre care chiar tu spui ca astfel de insi apareau cu multi ani in urma si prin USA )imi intareste banuiala.

     1. Dracii au luat-o la fuga, au simtit ca vine sfarsitul.
      Scott Waring, un cunoscut vânător de OZN-uri susţine că a văzut, într-un feed live recent de la NASA, o navă de mari dimensiuni care părăsea planeta.
      „Dacă este adevărat, trebuie să ne aşteptăm la o creştere a apariţiilor de fenomene OZN, pe măsură ce extratereştrii abandonează bazele subterane şi părăsesc atmosfera Pământului”
      https://www.mediafax.ro/life-inedit/extraterestrii-si-coronavirusul-cunoscut-vanator-de-ozn-uri-asteptati-va-ca-aceste-fenomene-sa-apara-mai-des-in-perioada-urmatoare-video-18881577
      UFO At Space Station
      https://www.youtube.com/watch?v=X2eIcSs0zCQ&feature=emb_logo

   1. corectez:….nu trebuie sa scuipam in sin, pentru ca astia pocnesc si se fac praf cu OZN-urile lor.

    P. S.
    Astazi, 22Martie, se implinesc 38 ani de la nastetea SCUMPULUI INGER RUS, COPILUL INAITEVAZATOR CU DUHUL, MORT LA DOAR 11ANI , in anul 1993,OTROC VEACESLAV, cel care ne-a povestit cu lux de amanunte cum sta treaba cu spurcatii draci extratetestrii, cu OZN-urile lor si cu aterizarile lor pe tera ca sa ” VINDECE ”
    prostimea satanizata, invitind-o pe APARATELE LOR DE ZBOR, OZN-uri, de unde ies” sanatosi” dar ZOMBIFFICATI SI FARA SUFLETE.
    DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE, PE SCUMPUL INGER, SFINTUL COPIL MINUNAT OTROC VEACESLAV, care ne-a LUMINAT cu Inaiteavederii cu DUHUL.
    E POSIBIL SA FIE ACESTI INCORNORATI COBORITI PRINTRE NOI CA “SOLDATI AMERICANI” veniti sa ia sufletele oamenilor “morti” de coronavirus, ca combustibil pentru OZN-urile lor.
    SIgur ca papusarii tac milc.

     1. ESTI O MARE,MARE BINECUVINTATA !
      Daca chiar. ai ajuns la SFINTUL LUI MORMINT !
      Deci ai avut sansa sa II VEZI MINUNATA lui FAMILIE !
      O IUBESC NESPUS DE MULT pe SCUMPA LUI MAMA !
      SFINTE OTROC VEACESLAV,roaga-te pentru noi pacatosii !
      AMIN !

    1. Petrache,DRACII umbla printre noi ca SOLDATI AMERICANI ,fara masca pe figura si tu si SATANISTII TAI DE LA NASA spuneti ca se sperie de CORONAVIRUSUL pe care ei DRACII l-au INVENTAT ?
     HAI,fa pasi ,si mai vinde.gogosi si la alte mese …

  2. De unde ai tras concluzia ca sunt ecumenisti.Scrii in lipsa de alte preocupari.Sunt singurii care nu fac parte din CNB,nu au participat la sinodul talharesc din Creta,etc…Si atunci de ce acuzi?

 2. Alin te rog frumos suna ma daca vrei ca sa imi spui cum se ajunge la Otrocel.Sunt un baiat din Bucuresti care l iubeste ff mult pe Slava.Azi e ziua lui de nastere iar marti a fost adormirea lui.O femeie sfanta mi a spus ca si Otrocel va invia inainte de A 2 a Venire. 0728654769 Mihai.Doamne Ajuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button