X

Ni se mai coace ceva: oprirea internetului

Image result for internet shutdown

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Uniunea Europeană solicită Netflix şi altor platforme de streaming să limiteze consumul fără precedent pentru a evita colapsul internetului din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit CNN.

În contextul în care multe ţări se văd nevoite să se izoleze pentru a lupta cu răspândirea coronavirusului, când sute de milioane de persoane lucrează de acasă iar şi mai mulţi copii nu merg la şcoală, oficialii Uniunii Europene sunt îngrijoraţi cu privire la consumul uriaş de internet.

Comisarul european Thierry Breton, care este responsabil pentru pieţa internă şi servicii a UE care cuprinde 450 de milioane de oameni, a spus pe Twitter miercuri seară că a vorbit cu CEO-ul Netflix Reed Hastings. Breton le cere oamenilor şi companiilor “să folosească versiunea standard când rezoluţia înaltă (HD) nu este necesară” pentru a asigura acces la internet tuturor.

Un purtător de cuvânt de la Netflix a declarat pentru CNN Business că Hastings şi Breton vor mai vorbi şi joi.

“Comisarul Breton are dreptate să sublinieze importanţa asigurării ca internetul să continue să funcţioneze fără probleme în aceste vremuri critice”, a transmis purtătorul de cuvânt de la Netflix. “Ne concentrăm pe eficienţa reţelei de mai mulţi ani, inclusiv să furnizăm serviciul nostru de conexiune gratis companiilor de telecomunicaţii”.

Netflix a transmis că deja ajustează calitatea fluxurilor la capacitatea reţelei şi foloseşte o reţea de livrare specială care îşi păstrează catalogul mai aproape de utilizatori ca mod de a consuma mai puţină lăţime de bandă.

Şi Facebook (FB) a recunoscut miercuri că efectele pandemiei îi restrâng limitele.

Mark Zuckerberg, CEO, a declarat că serviciile Facebook se confruntă cu “majorări” în utilizarea sa din cauza coronavirusului care a i-a determinat pe oameni să stea acasă. El a descris creşterea cererii “cu mult peste” cea similară anuală, în perioada ajunului Anului Nou. Apelurile vocale şi video pe WhatsApp şi Facebook Messenger, în special, au ajuns la niveluri mai mult decât duble.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Parcă tehnologia avansase încât să suporte viteze 5G. Iar acum pică internetul că e uită niște hăbăuci la Netflix? Sau cumva vor implementa mai repejor soluția salvatoare, care să suporte cerința mare de internet, anume 5G, în timp ce nouă ni se spune să stăm în casă cât ei montează antene…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Limitarea populației la internet…intraneturile vor functiona.S-ar putea să urmeze si reteaua electrica.Astia pregătesc ceva de genul ,,cele trei zile de intuneric” varianta omenească.

  2. Bine ar fi sa cada acest Babilon digital ,acest instrument cu care cel tolerat și întunecat a reușit să impună o sclavie mentala peste toată omenirea. Dumnezeu sa ne ajute in aceste vremuri cu adevărat grele și să vedem lucrurile cu inima si nu mintea!

    1. Ceva e suspect !
      Cineva mi-a spus ca a vazut doi insi spilcuiti ,aproape identici, foarte inalti, bruneti ,imbracati in negru la fel,coborind dintr-o masina dichisita cu o valiza in mina care studiau un stilp de lumina si ca nu aveau de ce sa fie in acea zona , stilpul fiind pe o proprietate privata in curtea cuiva .Faptul ca dracii sint printre noi ,m-am dus cu gindul ca ei din acest motiv ne-au inchis in case pentru a actiona cu ceva impotriva noastra,discret .
      Dar nu importa,NIMIC NU ESTE FARA INGADUINTA LUI DUMNEZEU .
      NU NE TEMEM .

      1. Povestiri cu indivizi din astia astea circulau in SUA inca de acum cateva zeci de ani, dar nu am auzit de asa ceva in Romania. Unde s-a intamplat asta?

  3. Referitor la comentariul blogului:
    Nu se montează antene. Se lansează zeci sute de sateliți pe orbită,în final 20000 poate mai mulți.Până se realuzează rețeaua Starlink:
    https://youtu.be/mzNjGpW5YHA

    Prin Neuralink se realizează interfața,conexiunea creierului uman cu computerul
    https://youtu.be/9uRK8Delzvk
    Dacă ieșiți,noaptea afară,când cerul este senin,veți vedea șiruri de luminițe(cum a fost și în noaptea de Revelion)Nu sunt altceva decât sateliții lansați în spațiu. Probabil,când rețeaua va fi realizată și experimentele pe maimuțe și om finalizate..vaccinarea obligatorie cu nanoparticule,la greu ,băgate din greu..”Pandemia”va dispărea! Tu însuți vei fi antena și vei comunica tot ce vor să știe despre tine și ai tăi.
    Bine ai venit în lumea orweliană a NWO!

  4. Cine a propagat aceasta pandemie, trebuia sa se gindeasca la asta… este prea tirziu sa interziceti, ca ies in strada, cind vor plati si nu vor putea folosi serviciile… dati oamenilor de lucru (testati-i si trimiteti-i la servici) si scapati de probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button