X

Pandemie programată? Organizația Mondială a sănătății a anunțat încă din luna martie 2019 iminenta izbucnire a unei „pandemii de gripă”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizația Mondială a Sănătății avertiza încă de acum un an asupra unei iminente „pandemii de gripă” care va fi provocată de infecția cu un nou virus, conform unui buletin de știri difuzat de o televiziune centrală pe data de 13 martie 2019. Știrea începe de la minutul 6′ 13″, prezentatoarea vorbind atunci despre ” un anunț al OMS care ne dă fiori”

Ulterior ni se vorbește despre importanța imunizării prin intermediul vaccinării. De altfel după cum se poate citi pe site-ul oficial al OMS organizația are ca obiectiv vaccinarea oamenilor de pretutindeni până în anul 2030. https://www.who.int/immunization/immunization_agenda_2030/en/

În România, după ultimele proteste anti-vaccinare obligatorie au fost interzise întrunirile de peste 100 de persoane iar astăzi a fost publicat în Monitorul Oficial decretul privind instaurarea stării de urgență pentru combaterea „noului virus”. Potrivit celor mai recente informații legea vaccinării obligatorii ar urma să fie dezbătută și votată în plen săptămâna viitoare.

Între timp aceleași voci care îndemnau românii să stea acasă la referendumul pentru familie din octombrie 2018, îi îndeamnă și acum să stea acasă pentru „binele comun”

Agenda 2030 a OMS

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Mai miră pe cineva? Cine poate crede că a apărut fără să fie provocată de către elite?
    Nu putem crede că acest coronavirus a apărut ca prin senin și că nu poate fi controlat!

      1. De ce esti asa sigura de stirea de la digi24, care e preluata din alte surse, tot oficiale, “de la centru” , care bineinteles nu au cum sa spuna adevarul pe fata?
        Vina din punctul de vedere al pacatelor este a tuturor, dar asta este biciul lui Dumnezeu, care a ingaduit ca cei care urasc omenirea (adica elitele, mai pe scurt) sa porneasca aceasta mare zarva asupra lumii.

  2. Totuși, mă gândesc ca atâta timp cât stăm acasă izolați ,se coace ceva în spatele nostru , ganditi-va dacă efetele “virusului” ăsta sunt defapt produse de undele de 60Ghz ale 5G-ului , atunci ce se face în spatele așa zisei dezinfecțiîn? Am văzut la cineva pe YouTube ca zicea ca a primit niște mesaje cu cineva care lucrează la o școală din USA , si ca instalează dispozitive de mici dimensiuni și antene 5G și nu doar acolo , pe tot teritoriul USA, și dacă se face la el , care sunt șansele sa nu se faca și la noi ?

  3. O alta chestiune programata:

    Cursul Leuului fata de Euro, a fost anticipat de Banca Nationala ca anul acesta pana la sfarsit va ajunge la 4.85 – 4.90

    De unde stia Banca Nationala o astfel de chestiune ? Se pare ca cursul e mai degraba o treaba programata decat ceva care are o evolutie legata de economie.

    Logic ar fi ca Leul sa ramana cel putin constant, daca nu, sa se aprecize in functie de Euro si Dollar, deoarece aici criza a ajuns mai tarziu, logic ar fi fost o usoara apreciere, urmata de o evolutie constanta fata de celealte valute care si ele se depreciza. Deci, daca e depreciere, de ce e depreciere numai pentru leu ?

    Povesti cu pesti….

    1. Rectificare:

      Cursul Leuului fata de Euro, a fost anticipat de Banca Nationala in urma cu cateva luni, inainte sa inceapa minciuna coronavirusului, ca anul acesta pana la sfarsit, va ajunge la 4.85 – 4.90 RON pentru 1 Euro.

  4. Cine crede că pandemia a fost programată, nu crede în Dumnezeu, asta e părerea mea. Mai cred că difuzarea unor asemenea știri, sau maniera asta dubitativă de lansare a știrii, e smintitoare, pentru că induce deliberat ideea că acest fapt a fost/este posibil. Se pot trage multe, multe învățăminte din această experiență, pe care o trăim abia la început, iar sugerarea ipotezei respective nu face altceva decât să ne îndepărteze și de la învățăminte și de la pocăință. Sugerează atotputernicia omului și inexistența Lui Dumnezeu. Așa cum vor unii să credem.

    1. Nu stiu cum ai tras concluzia asta.
      Pai sa stii ca mai toate evnimentele majore care au schimbat lumea printr-o situatie de criza(revolutia franceza, revolutia pasoptista, cele doua razboaie mondiale, holocaustul, revolutia bolsevica, crizele financiare) au fost orchestrate de niste uratori de oameni din societati oculte. Toate insa cu ingaduinta Lui Dumnezeu, asa cum si Antihristul va stapani o perioada de 3.5 ani tot cu ingaduinta lui Dumnezeu, cel Atotstapanitor.

  5. Citez: “…conform unui buletin de știri difuzat de o televiziune centrală pe data de 13 martie 2019. Știrea începe de la minutul 6′ 13″, prezentatoarea vorbind atunci…”

    Imi arata cineva videoclipul (link) unde pot urmari asta, va rog?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button