X

S-a găsit un medicament eficace împotriva coronavirusului. Și nu e un vaccin

China a finalizat cercetările clinice ale Favipiravir, un medicament antiviral care a demonstrat eficacitate clinică împotriva bolii provocată de noul coronavirus, COVID-19, a anunţat marţi un oficial citat de agenţia Xinhua, potrivit agerpres.

Favipiravir, un medicament pentru gripă, aprobat pentru utilizare clinică în Japonia în 2014, nu a demonstrat reacţii adverse evidente în studiul clinic, a declarat într-o conferinţă de presă Zhang Xinmin, directorul Centrului Naţional pentru Dezvoltare Biotehnologică, aflat sub autoritatea Ministerului Ştiinţei şi Tehnologiei din China.

Peste 80 de pacienţi au participat la studiul clinic desfăşurat într-un spital din oraşul Shenzhen, situat în provincia Guangdong din sudul Chinei. 35 dintre aceşti pacienţi au beneficiat de tratament cu Favipiravir, iar 45 au fost incluşi într-un grup de control.

Rezultatele au demonstrat că pacienţii cărora li s-a administrat tratamentul cu Favipiravir au avut rezultate negative la testarea pentru acest virus într-un timp mai scurt în comparaţie cu pacienţii din grupul de control.

Un studiu clinic randomizat, multicentric, condus de Spitalul Zhongnan al Universităţii Wuhan, a sugerat totodată că efectul terapeutic al Favipiravir este mult mai bun în comparaţie cu cel observat la grupul de control.

Favipiravir a fost recomandat echipelor de medici şi ar trebui inclus în planul de diagnostic şi tratament aplicat pentru COVID-19 cât mai curând posibil, a spus Zhang.

O companie farmaceutică chineză a primit aprobarea Administraţiei Naţionale pentru Produse Medicale pentru a produce în masă medicamentul şi pentru a asigura o aprovizionare stabilă, a adăugat Zhang, citat de Xinhua.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sănătate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

   1. Nu stiu de ce, dar nu am încredere în acest medicament. Instinctul….
    Ei stiu ca noi ne ferim de vaccin pentru ca acesta conține nanocipuri, dar daca și medicamentul conține nanocipuri si substanțe periculoase pentru sănătate ???

 1. Parerea mea pă persoana fizica e ca peste 10% din populatie ÎNCĂ e constienta ca sunt unii interesati de controlul populatiei si vor reactiona dur daca vor incerca sa forteze nota acum cei cu controlul.
  Vine o perioada de razboi surd, fortat, de uzura. Saracie, lipsa mijloacelor de trai confortabil, lipsa alimentelor care provoaca placere, eliminarea surselor de placere in general, ceea ce va face ca viata sa devina imposibil de trait pt generatiile actuale care traiesc doar pt placerea trupului.
  Pt adevaratii crestini e o perioada binecuvantata. Un Postul Pastelui un pic mai lung dar si cu mai multa rasplata. Locuind mai departe de lumea placerii din orase va fi mai usor de indurat. De aceea toti Sfintii ne-au sfatuit sa ne mutam la tara. Departe. Cat mai departe de cilivizatia actuala. Care „cilivilizatie” e total anticrestina.
  Zice Domnul: „lasa mortii sa-si ingroape mortii lor, iar tu vino de-mi urmeaza Mie”.

 2. Cine se pazeste sufla si-n iaurt! Asa ca, parerea mea, sa nu gustam din ceva de ale carui urmari nu suntem siguri. Nu mergem pe bajbaite cand este vorba de mantuire. Iubirea asta asa de mare a elitelor pentru sarmana lume bate tare la ochi. De ce? Pentru ca e falsa, iar aceasta se va vedea foarte curand dupa vaccinare. Sistemul doreste sa-ti fie stapan prin aceea ca vrea sa te oblige sa te vaccinezi. Ofera insa si variante, numai si numai ca sa „gusti” si tu ceva. Mai bine nu intram pe drumul pe care nu-l cunoastem(vezi Parintele Arsenie Papacioc).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.