X

Dezbaterea legii vaccinării obligatorii s-a amânat pentru săptămâna viitoare!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dezbaterea proiectului de lege pentru vaccinarea obligatorie a fost amânată pentru săptămâna viitoare.
Vocile ne sunt auzite! Nimic din acțiunile noastre, ale tuturor, pentru stoparea acestei legi nu este în van!
Argumentele cu care trebuie să luptăm sunt cele de natură științifică, vătămările multiple din întreaga lume și din România, neconstituționalitatea legii, precum și acțiunile civice din stradă!

Pentru detalii despre statusul proiectului precum și argumente clare, obiective și echilibrate despre cum trebuie tratat acest subiect de către noi, este foarte #important să urmăriți acest video:

Atunci când argumentăm de ce nu suntem de-acord cu această lege, chit că o facem în mediul online, în stradă sau în instanță, trebuie să fim fermi și să folosim motive legate de neconstituționalitatea ei, încălcarea drepturilor omului, riscuri asociate, cazurile de vătămări post v***inale, lipsa studiilor care atestă eficiența v***inurilor, NU argumente care țin de ipoteze neverificabile, orientări religioase, culturale sau ideologice deoarece acestea nu cântăresc deloc în balanța factorilor de decizie.
Să acționăm punctual, organizat, eficient și strategic!

Semnați în continuare petiția! O vom depune din nou cu și mai multe semnături! https://tinyurl.com/ufkwnx6

Continuăm! Tot înainte!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Este oficial. Guvernul chinez tocmai a anunţat de 4 zile tratamentul pentru noua tulpină de gripă provocată de coronavirusul covid 19 dar toată mass-media tace mâlc. Na, legea nazistă a obligativităţii vaccinării încă nu s-a aprobat şi isteria mai trebuie întreţinută.

    Tratamentul este 200mg/kg/zi de vitamina C. Da Vitamina C aţi auzit bine.

    Ceea ce ne spune guvernul chinez este că Vitamina C dă rezultate la această gripă şi la TRATAMENT dar şi la PREVENŢIE.

    Şi atunci stăm şi ne întrebăm mai este cineva pe lumea asta care să creadă că această isterie întreţinută de mass-media nu are un scop ascuns şi anume aprobarea legii naziste privind vaccinarea obligatorie? Dacă o banală gripă este prezentată ca o adevărată pandemie, ce se va întâmpla când va fi cu adevărat o pandemie?
    Pe zi ce trece numărul de infecţii şi decese de la noua gripă a scăzut vertiginos, dar cu cât scade mai mult cu atât televiziunile ne prezintă o situaţie apocaliptică când de fapt nu este. Păi na, încă nu s-a votat egea nazistă a obligativităţii vaccinării cu 16 vaccinuri anual începând cu vârsta de 16 ani pentru tot restul vieţii. A venit căldura oameni buni şi odată cu căldura s-a dus şi această gripă. Nu mai credeţi ştirile apocaliptice de la tv.

    Dacă noi nu vrem să interzicem dreptul celor care vor să se vaccineze, ei de ce vor să ne interzică dreptul nostru de a nu ne vaccina? De ce le este frică?

    Spuneţi NU legii naziste privind obligativitatea vaccinării. Suntem oameni liberi şi noi singuri decidem pentru noi ce metode de prevenţie şi ce tratamente să facem.
    http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n16.shtml

    1. OAMENI BUNI! CONȘTIENTIZAȚI CE FACEȚI! NU VA LĂSAȚI TRANSFORMAȚI ÎN MARIONETELE CELOR CARE TRAG SFORI! FIȚI VOI ÎNȘIVĂ ȘI CREDEȚI ÎN DUMNEZEU! DOAR EL SALVEAZĂ VIEȚI, DAR AJUTAȚI L! ÎMBOLNĂVIRILE POSTVACCIN, STERILITATEA, CONTROLUL MENTAL SUNT DOAR O CHESTIUNE DE TIMP!!! NU DE VENIȚI SCLAVII SISTEMULUI! PUTEM LUPTA DOAR ÎMPREUNĂ!

      1. Bravo, Gianina! Ai castigat toate cele 100 de puncte.
        Cine crede ca acesta-i adevarul castiga tot atatea puncte, caci drept este raspunsul Gianinei.

  2. Si eu m-am gandit ca aceasta amanare este special coneputa pentru a creste isteria coronavirusului, astfel creandu-se contextul favorabil implementarii acestei legi de sorginte nazista.

  3. Oricum e de saltutat pozitia obiectiva a demnitarului din filmare. Sper ca scrisoarea mea a ajuns si la el si a fost una din multele cu caracter constructiv si cu un aer sobru, matur, fata de situatia creata.

    Desi marturisesc ca, inainte de a incepe sa scriu, a trebuit sa ma calmez si sa incerc sa pastrez adresarea in limitele decentei, politetii si bunului simt. Atat de revoltat am fost si inca sunt, dar nadajduiesc atat in maturitatea politica a unei parti dintre demnitari, dar cel mai mult in ajutorul lui Dumnezeu.

  4. “Analizând informații din surse oficiale, am trasat un posibil scenariu pentru zilele următoare, în plan local și global, legat de starea de alertă cauzată de COVID-19 versus v***inarea obligatorie. Vi-l prezentăm mai jos cu rugămintea de a nu-l considera neaparat prognoza certă a unui flux de evenimente iminente dar și cu rugămintea de vă menține calmul în perioada următoare și de a nu cădea în capcana manipulărilor globale și naționale din partea presei & massmedia, odată cu măsurile de austeritate care s-ar putea impune în contextul actual. Să începem cu începutul:

    1. Conform site-ului World Health Organisation (WHO), până în 2030, este programată v***inarea obligatorie la nivel global.
    Sursă oficială – https://tinyurl.com/yx5zxnwf

    2. Este posibil ca, în jurul datei de 16.03.2020, Organizația Mondială de Sănătate (OMS) să declare pandemie. De ce?
    În 2017, Banca Mondială în acord cu OMS a lansat o obligațiune de 500 milioane de euro pentru pandemii, cu scadență chiar pe 15.03.2020. Așa cum se poate afla din sursele prezentate mai jos, pe 15.03 este scadența la titlurile financiare în sănătate, mai exact pandemii. Nu le vor încasa țările cu epidemii dar investitorii vor recupera sumele investite + profit.
    Sursă oficială 1 – https://tinyurl.com/rr43o2n
    Sursă oficială 2 – https://tinyurl.com/quxnc6t

    3. Cu toate că nu exista preconizarea unei necesitatăți, în octombrie 2018, a fost aprobat ghidul procedural oficial, în cazul unei pandemii.
    Sursă oficială – https://tinyurl.com/ronhxcn

    4. Tot în octombrie 2018, Centrul Johns Hopkins pentru Siguranța Sănătății împreună cu Fundația Bill and Melinda Gates, cu toate că nu exista nicio amenințare de pericol pandemic, au organizat și găzduit așa numitul “Event 201” – un exercițiu de simulare a unei pandemii de grad înnalt.
    Sursă oficială – https://tinyurl.com/vfhkovk

    Să fi știut Banca Mondială, WHO, OMS, Centrul Johns Hopkins pentru Siguranța Sănătății și Fundația Bill and Melinda Gates ce se va întâmpla în 2020? Concluziile le trageți singuri.

    Zilnic, observăm în plan mondial și local, cum se instalează, în mod nejustificat, psihoza amenințării coronavirusului și, odată cu asta, crește riscul impunerii măsurilor de austeritate care ar permite deprivarea oamenilor de absolut toate drepturile, supunerea lor forțată la orice acțiune de supraveghere & control și obligativitatea de a accepta și executa orice ordin, oricât de abuziv, în numele siguranței naționale și globale.

    În tot acest context explicat mai sus, în preajma datei de 17.03.2020, România ar putea vota obligativitatea v***inării.

    Sub pretextul siguranței și al presupusului pericol generat de această stare de urgență, politicienii nu ar risca să fie taxați la alegeri și nu ar întâmpina o rezistență masivă din partea societății civile deoarece, se presupune, că ar fi obligați să o facă sub presiunea pandemiei declarate oficial de OMS.
    Toate informațiile de mai sus sunt conectate în baza informațiilor din surse oficiale publice, citate punctual, și nu derivă dintr-un scenariu aferent unui website de tipul „teoria conspirației”.

    Nu susținem că această prognoză este una certă dar vă sfătuim să luați în calcul și informațiile prezentate în acest articol înainte de a cădea pradă manipulării globale și a stării de panică legată de acest virus.
    De asemenea, vă rugăm să distribuiți acest material și să vă informați familia și apropiații cu privire la aceste posibile circumstanțe viitoare.

    În încheiere, reiterăm recomandarea de a vă menține calmul, luciditatea, echilibrul și curajul și de a nu ceda psihic în fața presiunii constante prezentă pe toate canalele de comunicare și nici în fața eventualelor măsuri care ar putea fi luate în perioada imediat următoare.

    Noi suntem cu ochii pe tot ceea ce se întâmplă și vă vom ține la curent cu evoluția lucrurilor. Suntem pregătiți de prezentarea transparentă a eventualelor voturi pe legea v***inării obligatorii, precum și de expunerea poziției celor care ar putea vota acest proiect de lege, de campanii de informare în mediul online și fizic, de acțiuni civice și juridice.

    ❗️ #SHARE Distribuiți cât mai mult acest material și continuați să semnați petiția pentru stoparea legii v***inării obligatorii. O vom depune din nou cu și mai multe semnături.
    ? https://tinyurl.com/ufkwnx6

    VaccinEdu – Citește Prospectele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button