X

NATO nu are frică de coronavirus și menține exercițiile militare din Italia și alte țări

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) îşi menţine apropiatele exerciţii militare, inclusiv cele organizate în Italia, în pofida îngrijorărilor provocate de epidemia de coronavirus, a declarat miercuri secretarul general al Alianţei, Jens Stoltenberg, informează AFP. 

Alianţa, care numără 29 de membri, are prevăzute în acest an 20 de exerciţii, printre care Defender 2020 conduse de americani şi în cadrul cărora 20.000 de soldaţi vor fi desfăşuraţi din SUA spre Europa.

Alianţa elaborează planuri de urgenţă în caz de epidemie importantă, însă deocamdată exerciţiile se vor derula după cum era prevăzut, a explicat Jens Stoltenberg.

„Supraveghem desigur situaţia cu foarte mare atenţie, pentru că epidemia are potenţiale consecinţe şi pentru NATO”, a declarat Stoltenberg într-un interviu acordat la Zagreb, unde a asistat la o reuniune a miniştilor apărării ai ţărilor NATO.

„Exerciţiile nu sunt anulate, însă noi vom vedea pe parcurs cum evoluează situaţia. Suntem pregătiţi să intensificăm eforturile şi să întărim măsurile pe care le punem în aplicare”, a explicat Stoltenberg.

Italia, cea mai afectată ţară din Europa de epidemia de COVID-19, cu 3.000 de cazuri şi peste 100 de morţi, găzduieşte în prezent exerciţiul de război submarin Dynamic Manta al NATO, la care participă 10 ţări aliate.

Italia ar urma de asemenea să găzduiască un exerciţiu de război electronic de cinci zile, care va începe duminică.

Accesul vizitatorilor la sediul NATO de la Bruxelles a fost restrâns, a anunţat Stoltenberg, iar comandanţii militari au fost instruiţi cum să limiteze propagarea virusului.

„Şi, desigur, noi am pus în aplicare planuri pentru a asigura continuitatea activităţilor, dacă vom avea, de exemplu, numeroase cazuri (de coronavirus) în structura comandamentului sau la sediul NATO”, a dat Stoltenberg asigurări. 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Pai, bineînțeles ca nu au frica, fiind creat de ei. E alarma falsa pentru prostime, iar ei își văd înainte de treabă. Pregătesc ambuscada…

    1. P.Cucernice Părinte
      Vă scrie unul din prostime!
      P.C.Voastră la Academia Teologică a studiat cum se fac ambuscade?
      Eu ca simplu botezat m-aș supăra dacă un absolvent de Academie militară ar emite teologumene. Știu că “Preoți cu crucea-n frunte, că Oastea e creștină…” dar totuși n-ar trebui să Vă coborîți atît de mult și să Vă băgați ca pătrunjelul la toate!
      Încercați să ne zidiți în Ortodoxie și nu în presupuse comploturi.
      Sărut dreapta (cînd aveți epitrahilul la gît)

  2. Hahaha, bineinteles ca n-au niciun stres, este doar una dintre fantasmagoriile create de ei pentru interesele lor meschine – vezi si hiv/sida, ebola, pesta porcina, boala vacii nebune si alte aberatii de acest gen care nu exista si nu au existat vreodata!
    Ele sunt doar arme indreptate impotriva populatiei si, ca bonus, surse colosale de fonduri pentru ”rezolvarea” lor – bani, practic FURATI de la cetateni al caror traseu este bine stabilit de la inceput: industria de armament, nato si armata, NASA si dezvoltarea tehnologiilor militare pentru controlul populatiei, cercetare medicala, adica experimente facute in tarile din lumea a 3-a s.a.m.d.
    Pana mai ieri ma ingrijoram de progresiti si de ahtiatii dupa tehnologia inutila si frivola fara sa am habar ce poate sa faca si cum poate sa deserveasca intereselor oculte un virus inchipuit care nu exista, o fantoma precum a fost Bin Laden, terorismul si 9/11 (si a faptului ca nu a intrat NICIODATA niciun avion in turnurile gemene), discriminarea, incalzirea globala (s.a.m.d.) si toate aceste ARME alese cu inteligenta pentru controlul populatiei, decimarea ei si pentru furtul libertatii omului.
    Da, pe baza acestor exemple care arata clar puterea manipularii media, indraznesc sa spun ca NU E VORBA DOAR DE FAPTUL CA ACEST CORONA VIRUS ESTE DOAR O GRIPA TRECATOARE SI INOFENSIVA FACUTA IN LABORATOR – ACEST “VIRUS” ESTE DOAR O FANTOMA CA SI CELELALTE DE PANA ACUM, CORONA VIRUS NU EXISTA!
    Kitul de identificare al acestui ”virus”, cine il fabrica, cum l-au realizat, pe baza caror infomatii si stiinte medicale?
    Cu cat exista mai multe “stiri” despre acest “virus” si de asa-zise carantine, cu atat ma ingrijorez mai mult.

  3. Ei comanda peste tot, chiar si tovarasului coronavirus ii comanda sa nu-i atace soldatii!!!!!? Este clar ca tovarasul coronavirus este copilul lor!
    Au reusit sa-si duca planul la “bun” sfarsit prin intermediul Chinei, caci numai in regimurile comuniste se mai poate dispune orice iar populatia sa execute. Pentru acest serviciu China urmeaza sa-si ia plata, caci n-a organizat pe degeaba pandemia gripei corona. Iata un alt tip de terorism, nu ca cel din 9/11 septembrie, ci unul mult mai pervers. De ce zicem asa? Pentru ca vaccinarea poate crea boli, bolile aduc nevoia de medicamente, nevoia de medicamente cere bani si foarte curand noul buletin biometric, iar cand vor retrage buletinul biometric si vor impune identificarea pe baza de barcod sau implant de cip, atunci omul va fi pus in situatia de a alege: ori pecetea lui antihrist(implant de cip sau marcare cu barcod) pentru a-si mai putea lua tratamentul, ori sa accepte moartea prin refuzarea pecetii. Deci rationamentul ne conduce la faptul ca vaccinarea obligatorie va insemna peste putin timp pecetluire. Cine va fi asa de tare incat sa refuze pecetea, adica sa renunte la tratament(viata)?
    Siguranta sufletului nostru ramane sau va insemna refuzarea vaccinarii obligatorii indiferent de consecinte.

  4. Asiaticii sunt de 5 ori mai expusi la coronavirus si NATO stie asta!
    “2019-nCov was reported to share the same receptor, Angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2)” as the SARS disease
    the “Asian male one has an extremely large number of ACE2-expressing cells in the lung” in comparison to other races.
    As they put it:
    We also noticed that the only Asian donor (male) has a much higher ACE2-expressing cell ratio than white and African American donors (2.50% vs. 0.47% of all cells). This might explain the observation that the new Coronavirus pandemic and previous SARS-Cov pandemic are concentrated in the Asian area.
    https://www.zerohedge.com/health/chinese-scientists-find-genetic-explanation-coronavirus-discriminating-race

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button