X

Primul român cu coronavirus, testat NEGATIV din nou: ‘Pacientul este considerat vindecat și poate fi externat’

Imagini pentru Primul român cu coronavirus, testat NEGATIV

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pacientul din Gorj care este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase “prof.  Dr. Matei Balș” a fost retestat pentru noul coronavirus în cursul acestei zile. Rezultatul testului este negativ, anunţă grupul de comunicare strategică înfiinţat de Guvern.

“Urmare a acestui rezultat, pacientul este considerat vindecat și poate fi externat.

Amintim că testarea de astăzi este a doua care are rezultat negativ, primul test care a arătat că bărbatul nu mai este purtător al virusului fiind făcut ieri, 28 februarie.

Bărbatul a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 (coronavirus) în data de 26 februarie.

Familia bărbatului rămâne în continuare în izolare la domiciliu până la împlinirea perioadei de incubație a virusului, de 14 zile.

Până astăzi, 29 februarie, la nivel național, în 3 dintre cele 5 centre de testare, au fost analizate probe de la 351 de persoane pentru care existau suspiciuni că ar fi putut contracta virusul COVID-19 (coronavirus).

Analizele au fost efectuate în centrele de la București, Timișoara și Cluj-Napoca.

Dintre acestea, după cum am făcut public deja până la acest moment, 3 au ieșit pozitive. Restul de 348 fiind negative”, se arată într-un comunicat oficial.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Guvernanții noștri din nou ne testează vigilența. Vor să dea Legea obligativității vaccinării. A fi de acord cu această lege înseamnă a ne da girul că guvernanții actuali și cei viitori vor fi corecți și toate vaccinurile impuse vor fi benefice pentru noi.
    Există un banc vechi, cu același mesaj:

    ,,Ion fură un vițel de la preot, apoi merge la spovedit. Preotul îi spune că-l iartă dacă în duminica următoare, după Sfânta Liturghie, își recunoaște fapta în fața tuturor enoriașilor. Ion este de acord, așadar preotul face următorul anunț:
    – Ascultați, oameni buni!
    Ce vă va spune omul ăsta nu-s minciuni!”
    Ion atunci, în loc să-și recunoască păcatul, spune:
    – Oameni buni, să știți că toți copiii care au părul roșu sunt de popa nostru făcuți!”
    Cam asta înseamnă să garantăm corectitudinea cuiva.

    Atunci când e vorba despre un medicament firma producătoare trebuie să prezinte riscurile și beneficiile acestuia, iar pacientul împreună cu medicul de familie decid dacă trebuie administrat sau nu. Această lege a vaccinării obligatorii vine și impune societății românești o dictatură medicală nocivă. Această lipsă de transparență este inacceptabilă.. Dacă la un moment dat statul va decide să ne împuțineze, în baza acestei legi o poate face. Ce a rezolvat China dacă și-a vaccinat populația? A obținut niște oameni cu o imunitate scăzută, vulnerabili la orice gripă.

    Logic este ca, pentru fiecare tip de vaccin, să existe informații pertinente, iar firma producătoare să se impună prin calitatea vaccinurilor produse, nu prin forța unor legi. Modul în care firma care produce astfel de vaccinuri își caută o piață de desfacere este unul necinstit.

    Se știe despre acest vaccin creat în laboratoare cu mult timp în urmă. La noi trebuia să ajungă isteria, ca să devenim piață de desfacere pentru vaccinuri.

    Dacă vaccinurile respective ar fi așa de bune, le-ar duce în Germania ori în Anglia, Austria, Elveția, Spania etc. De ce ne-au ales tocmai pe noi? Pentru avantaje de orice fel, noi, românii, suntem obișnuiți să-i lăsăm pe alții în față…

    Cum să vii tu, Statule, să-ți faci o lege în baza căreia să mă vaccinezi când vrei și cu ce vaccinuri vrei? Spui pe la colțuri că ai prea mulți bătrâni… M-ai mințit, Statule, pe plan economic, politic și spiritual. Nu ți-e de ajuns? Vrei să mă și vaccinezi fără acordul meu? Port chipul lui Dumnezeu și mă voi supune doar Lui. Să nu te atingi de mine! Ești departe de Dumnezeu și te va lovi mânia Lui, dacă nu te pocăiești!
    Dumnezeu să-ți încurce planul acesta mârșav!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button