X

[COMIC] Ce soluții au găsit românii în lupta împotriva coronavirusului

Categorii
Uncategorized
NOTĂ OrtodoxINFO

Isteria e din ce în ce mai mare, când de fapt e o simplă gripă. Acest coronavirus va pregăti mentalul pentru vaccinarea în masă, pe care o vor accepta din ce în ce mai mulți.

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Aceasta femeie, are mult curaj si este o luptatoare. In fata unei multimi de oameni care in sinea lor rad de ea, nu s-a lasat intimidata. Eu o admir.

    Mai mult, daca cineva la 1 m de dansa tuseste, ea are sanse de doua ori mai mari sa nu fie infectata comparat cu femeia de pe scaunul de langa. Macar, in acest fel, ea isi protejeaza ochii.

    Daca toti ar fi responsabili, si ar purta masaca de fata in autobuz cand sunt raciti, si ar sta acasa cand sunt raciti grav – cateva mii de oameni in fiecare an ar scapa de spitalizare. Ceea ce ar fi un castig pentru bugetul de sanatate si asa mic cum e. Cinste doamnei din imagine pentru curajul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.