X

Soros finanțează un laborator de virusologie din Wuhan. Adresa: 666 Gaoxin Road!

soros George Soros finanțează un laborator de virusologie din Wuhan. Adresa: 666 Gaoxin Road!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Personaj controversat, bănuit a fi în spatele multora dintre evenimentele majore care au influențat cursul istoriei, George Soros nu putea lipsi nici din povestea noului coronavirus care-și face de cap prin China.  Cum altfel, doar vorbim despre miliardarul ce nu numai o dată s-a referit la chestiunea suprapopulării planetei în discursurile ținute cu diverse ocazii! Om de afaceri veros, Soros are puterea (și banii, și conexiunile sociale) să schimbe șefi de state și guverne, să controleze bursele lumii, ba chiar să modifice orânduiri sociale seculare, așa că apariția numelui său în cazul de la Wuhan nu trebuie să fie o surpriză pentru nimeni.

Nu degeaba contestă el libertatea de care încă ne mai bucurăm în mediul online – George Soros știe că Internetul este, în clipa de față, cel mai mare dușman al său! O bătălie pierdută din start, așa că nici nu se mai sinchisește să își ascundă urmele, oricum n-ar avea vreo șansă în fața „armatei” de IT-iști care-i vânează toate mișcările. În plus de asta, vârsta înaintată îi dă brânci să urgenteze proiectele pe care fostul său amic David Rockefeller (mort în 2017, la 101 ani) n-a mai apucat să le ducă la bun sfârșit.

soros laborator George Soros finanțează un laborator de virusologie din Wuhan. Adresa: 666 Gaoxin Road!

Fiindcă zi de zi numai despre pericolul coronavirusului se vorbește, un grup de hackeri s-a apucat să sape după informații „clasificate”. Cum, însă, pe „www” nimic nu este secret, firul cercetărilor a dus până la George Soros în ogradă! Numele afaceristului are legătură cu orașul Wuhan, epicentrul epidemiei de gripă care a îngrozit toată planeta. Se pare că Soros ar fi investit masiv într-un laborator de virusologie din metropola cu 11 milioane de locuitori. Să fie o simplă coincidență faptul că, din cele două laboratoare de virusologie și biotehnologie aflate în Wuhan, unul este finanțat de George Soros?! Și tot o coincidență să fie și adresa aleasă pentru acest laborator (WuXi PharmaTech Inc.) – virusologii lui Soros lucrează într-o clădire pe strada Gaoxin Road East Lake High, la numărul …666!

Ofertă bogată, de la terapie genetică la produse virale

Laboratorul WuXi PharmaTech Inc. funcționează cu banii fondului de investiții Boyu, în care a „vărsat” zeci de milioane de dolari și George Soros (printre alții).

Specialiștii care lucrează aici cercetează în amănunt domeniul virusologiei. Oferta WuXi PharmaTech Inc. este una diversificată. Iată ce scrie pe site-ul laboratorului: „Chiar dacă ești un startup proaspăt înființat de o instituție academică sau un colos farmaceutic aflat în căutare de noi produse pentru extinderea pieței, oferta noastră diversificată poate veni în întâmpinarea nevoilor tale. Oferim soluții ideale pentru terapia genetică (precum CAR-T) și avem chiar și tehnologii emergente, ca CRISPR/Cas9, viruși oncologici și exozomi.

Experimentul de la Johns Hopkins

Cu trei luni înainte de izbucnirea „nebuniei” din Wuhan (în octombrie 2019), cercetători de la Johns Hopkins University au realizat un interesant studiu de caz – ce s-ar întâmpla dacă un coronavirus ar „ataca” într-o regiune săracă de pe glob. Și era ales la întâmplare un oraș suprapopulat din America Latină. În șase luni, coronavirusul s-ar fi răspândit în toată lumea, iar după 18 luni, bilanțul morților ar fi trecut de 65 de milioane de oameni! Piețe bursiere prăbușite, economii la pământ, revolte sociale pe întreg mapamondul.

În spatele cercetării, după cum scriu ziarele de peste Ocean, au stat doi oameni: George Soros și Bill Gates au dat bani pentru acest studiu de caz. Curiozitatea lor a fost să afle ce se întâmplă dacă un coronavirus letal „scapă”  din laboratoarele de virusologie. După trei luni, coincidență, un astfel de coronavirus chiar a ajuns pe străzi…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. D-lor Admin.,
  Cum vă permiteți să lansați așa un fake news fără să-l consultați pe marele specialist GicăContra-Petre de mai sus,noroc cu d-lui că altfel ne haleau rușii și Soros cu fulgi cu tot,nu mai rămânea nimic din biata Ro!
  BreackigNews:Putin are instalat un lansator de rachete Sarmat în biroul lui personal din Kremlin,de unde va ataca biata Românie,noroc că își fac bază nato vajnicii strategici americani la Kogălniceanu și ne apără!!(dacă suntem cuminți…)

 2. PROBLEMA MAJORA : NU EXISTA TRATAMENT PANA IN ACEST MOMENT !
  DACA AI LUAT VIRUSUL, PANA IN MOMENTUL MORTII, IL RASPANDESTI DSI LA ALTII !

  DE PE CATEVA BLOGURI S-A AFLAT CA BOLNAVII SUNT INCHISI IN APARTAMENTELE LOR, DEVENIND ASTFEL INGROPATI DE VII IN PROPRIILE CASE !

  Aceasta ultima informatie se va confirma sau infirma in urmatoarele zile. Dar cine mi-a transmis-o era speriat de moarte.

  1. Anuntul SOCANT care face inconjurul lumii: chinezii ARD victimele coronavirusului! Ceata a acoperit orasul Wuhan! Detalii cutremuratoare din China

   Marti 04 Februarie 2020, 21:22

   Mai multe voci acuza regimul chinez de masuri inumane in combaterea coronavirusului.

   Ceata misterioasa care a cuprins Wuhan-ul a dat nastere la scenarii cumplite! Exista temeri ca numarul victimelor e mult mai mare decat cel anuntat oficial de guvern! Localnicii spun ca ‘norul’ a aparut de nicaieri. Un clip distribuit in toata lumea i-a bagat la banuieli pe experti. Cea mai neagra ipoteza: chinezii ard corpurile celor decedati, iar ceata ar proveni chiar de la crematoriile care nu mai fac fata numarului de victime.

   Comisia pentru Sanatate Nationala din China a decis ca toate corpurile celor care au murit din cauza coronavirusului sa fie incinerate. Inmormantarile si slujbele omagiale au fost interzise de frica raspandirii virusului!

   https://www.sport.ro/stiri/anuntul-socant-care-face-inconjurul-lumii-chinezii-sunt-acuzati-ca-ard-victimele-coronavirusului-detalii.html

   1. O OPINIE LINISTITOARE:

    Jurnalistul român Dan Tomozei, care trăiește în China din octombrie 2010, a publicat pe site-ul său o opinie despre îmbolnăvirile cauzate de noul coronavirus în republica populară și în lume. El consideră că isteria relatărilor din presa românească e nejustificată, având în vedere că în data de 31 ianuarie 2020 erau confirmate în China doar 9000 de persoane infectate cu 2019-nCoV, 213 decese și 130 de însănătoșiri pe cale medicală, iar asta raportat la o populație de 1,39 miliarde de locuitori. La Beijing au existat 139 de îmbolnăviri, un deces și 5 însănătoșiri. În afara republicii se raportaseră în aceeași zi doar 130 de cazuri, cifre care nu justifică propagarea unei „isterii mondiale”.

    „Privesc de la Beijing isteria generată de mass media din România pe tema noului coronavirus (2019-nCoV) din China și nu pot decât să vă cer să opriți isteria! Vă cer să rămâneți raționali și în limitele decenței, pentru că tot ce se întâmplă în ultima perioadă poate fi încadrat la terorism psihologic și deturnare de la problemele reale! (…)

    Vă cer să nu mai acceptați manipulările media, decupajele stridente din realitatea Chinei! Vă cer să nu mai acceptați isteria generată în țară pe o temă care în China este tratată cu responsabilă acțiune, decență și calm! (…)

    Isteria globală pe tema noului coronavirus este folosită și ca un „altfel” de adversar al Occidentului împotriva Chinei.

    Pentru limitarea și punerea sub control a 2019-nCoV, în China se acționează exemplar. Autoritățile, instituțiile de stat și private, organizațiile și oamenii, sunt în deplină coordonare și acționează ca o singură mână. Organizarea este vizibilă de la nivelul grupurilor de blocuri, la cartiere, districte, orașe, provincii etc. China acționează și plătește un preț uman și economic uriaș pentru liniștea întregii planete, nu doar a propriilor locuitori.

    https://www.activenews.ro/stiri/Dan-Tomozei-jurnalist-roman-de-la-Beijing-Va-cer-sa-nu-mai-acceptati-manipularile-media-decupajele-stridente-din-realitatea-Chinei-isteria-generata-in-tara-pe-o-tema-care-aici-este-tratata-cu-responsabila-actiune-decenta-si-calm-159939

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button