X

Un preot produce ciocolată cu cannabis. “Dark Amin!” este numele unui sortiment


Un preot misionar din satul Sâncraiu, județul Cluj, și-a deschis un atelier de producție de ciocolată cu ingredinte exclusiviste, printre care și cannabis. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dinu Criste s-a înscris la Imperiul Leilor pentru a solicita antreprenorilor sprijin financiar cu care să își dezvolte afacerea.

Preotul ciocolatier a mizat pe 100.000 de euro, bani pe care voia de multă vreme să-i atragă pentru creșterea notorietății produsului său și pentru creșterea capacității de producție.

„Estimăm, odată cu creșterea notorietății, și creșterea volumelor de vânzare”, a spus preotul Dinu Criste în fața celor 5 antreprenori de la Imperiul Leilor.

Pe lângă întrebările legate de cum vede el dezvoltarea afacerii sale și perioada de amortizare a investițiilor, părintele a fost provocat să dezvăluie cum va putea împăca cele două joburi ale sale, slujirea lui Dumnezeu și dezvoltarea afacerii sale.

Mai multe despre cum și-a dezvoltat Dinu Criste afacerea sunt disponibile AICI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Preot progresist, deschis la minte, modern, ce sa mai zici, dom’le?….cred ca e foarte indragit de tineri. Si cum vine asta: ciocolata de post “Dark Amin” cu cannabis?! Cannabis in post sa consumati, crestinilor? nu e de mirare ca repede a venit finantarea.

 2. Daca romanii ii permit, devine posibil. In Romania se poate absolut orice, iar daca este strain cu atit mai mult! Nu am intilnici nicaieri un asemenea popor dezinteresat de absolut orice, cu exceptia manelelor si mincarii!

 3. Cânepa este foarte sănătoasă, mai ales semintele decorticate (acestea nu contin thc – elementul psihoactiv). Au un continut ridicat de proteine, in jur de 25% mai mult in comparatie cu alte tipuri de seminte, precum quinoa, chia sau in, contin acizi grasi nesaturati esentiali pentru organism in proportie de 30%, printre care Omega 3 si un tip de acid gras din grupa Omega 6, cunoscut drept acidul gama-linoleic (GLA). Contin vitaminele A, C, D, E, B6 si K, dar si cantitati ridicate de zinc, calciu, magneziu, fosfor, fier, potasiu, cupru, mangan, aminoacizi si antioxidanti si toti cei 21 de aminoacizi cunoscuti, printre care si opt aminoacizi esentiali care nu pot fi produsi in mod natural de organism: leucina, lizina, metionina, fenilalanina, triptofanul, valina si treonina. Canepa (mai ales) este ideala in post, strămoșii nostri o consumau frecvent. Thc-ul nu se activeaza decat dacactrece printr-un proces termic ridicat. Dar la noi oricum s-au cultivat specii cu continut scazut de thc, in special pentru productia de haine.

  NU ASTA E PROBLEMA!

  Ce mă îngrijorează e numele mai mult decât ciudat “dar amin” mie îmi sună a blasfemie.

 4. La cata nebunie s-a ajuns, cu cât îl vezi mai cu barba și cu “funcție”, cu atât mai mult sa fugi de el. Vorbesc foarte serios! Aceasta este adevărata taina a fărădelegii. Cine citește să înțeleagă…

 5. Numele firmei este o injurie la adresa bunului simț. Să-L pui pe Mântuitorul Iisus Hristos într-un discurs de cacao este necreștin. Nu se știe bine dacă este preot ortodox pentru că joacă foarte mult tonalități catolice și greco catolice cu Original Transilvania, Kyrie Eleison Christe Eleison, Kirie Eleison. Numele firmei este o insultă pentru toate cultele creștine din România. Folosirea reverendei în interes lucrativ jignește continuitate apostolică.
  De la ierarhia BOR nu m-aștept mult, dar restul creștinilor din România ar trebui să interzică la forul competent folosirea numelui Mântuitorului pentru o afacere de cacao. Nici măcar Dictatorul nu a folosit numele Nadiei Comăneci pentru a denumi o ciocolată deși în anii 1976-1980 România ar fi putut să vândă miliarde de bucăți profitând de succesul Nadiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button