X

Organizația Mondială a Sănătății a declarat stare de urgență la nivel mondial din cauza extinderii alarmante a coronavirusului în afara Chinei


Organizația Mondială a Sănătății a declarat stare de urgență la nivel mondial, deoarece coronavirsului continuă să se răspândească alarmant în afara Chinei, transmite El Mundo.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Motivul principal nu este ceea ce se întâmplă în China, ci ceea ce se întâmplă în alte țări”, a declarat șeful OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus care a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă la Geneva.

Principala îngrijorare a autorităților este că virusul s-ar putea răspândi în țările cu sisteme de sănătate precare, slab organizate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Situatia este foarte grava si va aduce o criza economica si sociala si un nou razboi mondial.

    BMW își închide fabricile din China din cauza epidemiei de coronavirus
    https://stirileprotv.ro/stiri/international/bmw-isi-inchide-fabricile-din-china-din-cauza-epidemiei-de-coronavirus.html

    Russia is closing its 2,600-mile border with China amid fears about the Wuhan coronavirus outbreak
    https://www.businessinsider.com/wuhan-coronavirus-russia-to-close-china-border-epidemic-2020-1

    1. Coronavirusul a devenit mai contagios inafara Chinei decat in Wuhan si in China
      https://twitter.com/DrEricDing/status/1223283208025976832
      Indienii au descoperit in coronavirus proteine din ARN-ul de HIV.
      Coronavirus Contains “HIV Insertions”, Stoking Fears Over Artificially Created Bioweapon
      Dr. Feigl-Ding: the transmission rate outside China has surpassed the rate inside China.
      https://www.zerohedge.com/geopolitical/coronavirus-contains-hiv-insertions-stoking-fears-over-artificially-created-bioweapon

      Ar putea să apară “contagiunea”? – 2020
      Soderbergh și scenaristul Scott Burns au mers mult pentru a face filmul “ultrarealist”. Operând pe convingerea că adevărul este mai strălucitor decât ficțiunea, ei au căutat sfaturi de la diverși experți și funcționari publici, toți aceștia, potrivit lui Burns, au spus că o adevărată pandemie globală nu a fost “o problemă dacă, ci când”.
      https://ro.healthliveit.com/could-contagion-really-happen-15221

      “Contagion” follows the rapid progress of a lethal airborne virus that kills within days. As the fast-moving epidemic grows, the worldwide medical community races to find a cure and control the panic that spreads faster than the virus itself. At the same time, ordinary people struggle to survive in a society coming apart.
      https://www.youtube.com/watch?v=4sYSyuuLk5g

  2. Ce prosteala …totu-i global,ne incalzim toti odata(global),ne imbolnavim toti odata(global)….In China a fost atac biologic,probabil,produs de CIA .Bill satan gates spunea ca poate fi un atac biologic terorist pe pamant.Tot el spunea ,acu’ cativa ani ca prin vaccinare se poate REDUCE populatia pamantului cu 10%.In concluzie,lumea a innebunit de tot ,daca nu la arestat pe loc ,pe un asemenea GUNOI uman ptr o suta de ani,minim.Ba mai mult il iau ca mare invatat si lider,cica ar fi…spre binele nostru…Dupa ce oamenii au fost DRESATI zeci,sute de ani sa asculte ,FARA DISCERNAMANT de STAT=autoritati si sa se lepede de Hristos,de acuma se instituie pandemia globala pe pamant ptr a PRIMI tot ce li se ORDONA de catre STAT,foamete,razboi,inclusiv vaccinuri si CIPuri.Satanism pe fata!Iertati-ma!

    1. Aveți perfectă dreptate, dar de împușcat se poate că Bill Gates e globalist, el e la baza a tot ce se întâmplă cu gripa, că doar el și elitele au inventat-o altfel nu ar fi putut obține așa repede un vaccin specific bolii. Un vaccin nu se obține în câteva zile, trebuie trecut pe multe medii de cultură pentru a-l face apt de vaccin, să scadă din virulență. Și apoi de ce să vaccinezi obligatoriu, când el nu și-a vaccinat proprii copii?

    1. Parintele Justin Parvu a spus ca in Romania,in viitor,se vor produce cutremure mari si in lant,ceva de gen cataclisme naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button