X

Astăzi, orele 17 – Protest pentru familia Smicală: Guvernanți, apărați copiii români!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Situația familiei medicului român Camelia-Mihaela Smicală din Finlanda se înrăutățește din ce în ce mai mult.  Copiii săi, Johan-Mihail și Maria-Alexandra, după ce au refuzat să mai stea în cadrul instituțiilor sociale ale primăriei Tampere din Finlanda, au fost descoperiți de poliție.

Mama lor Camelia-Mihaela Smicală a reacționat astfel pe o rețea de socializare: „Copiii au fost găsiți, ridicati de catre 5 mașini de poliție, duși la psihiatrie, iar pe mine mă vor închide”.

Vineri, 17 ianuarie 2020, ora 17:00, Piata Victoriei, vă chemăm cu mic cu mare să ne fiți alături pentru susținerea familiei Simicală!

“Copiii au fost găsiți, ridicați de către 5 mașini de poliție, iar pe mine mă vor închide”, a scris dr. Camelia Smicală, miercuri 15 ianuarie, seara, pe contul ei de social media.

Lucrurile nu mai pot merge asa!
Vă așteptăm la protest, să arătăm că nu suntem indiferenți !

Organizator: Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta

sursa: Evenimente/Facebook

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button